X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
متاسفانه کریتوس پیر و فیک شانسی درباره کریتوس حقیقی و جوان نداره کریتوس فیک باید بره به لوت کردن تو علفزار مشغول شه
به این میگن کریتوس

هزار بار ببینی مو به تنت باز سیخ میشه
درسته سن و سالش رفته بالا ، اما ی دوره استروئید انابولیک برداشته سطح تست رو برده تا اینفینیتی ! :D در این حد تاثیر گزاشته که تو یونان ی سره تِری_سام میزاد تاثیر نمیزاشت اینجا ی بار حرکت زده نفت ( بچه خدا :D ) در اورده :>

نمیشه نظرسنجی رو اسکیپ کنید بریم بعدی دیگه تا وضع بدتر نشده بریم بعدی الان 100 نفر دیگه رای میدن gow :D
این دیگه خیلی قابل پیش بینی بود :D
نچ :D این تازه پیش زمینه ایه که ببینید کیلزون 2 ـتون به کیا قراره بخوره :D یه کم ترس رو تجربه کنید :D

کیلزون که به GT میخوره، کچل به گروه بعد :D
دیگه خیلی بهش حال دادم ، گفتم اگه 1% بیاد بالا از گروهش :دی

اینو نقل و قول میکنم که بگم کائنات قشنگ گذاشتن تو کاسه-ت:D
توی هر گروهی بود امیدی به بالا اومدنش نداشتم! :-" حتی اگر با Haze و Lair و یه چندتا بازی اینجوری دیگه هم گروه میشد!!! سلیقه ندارید دیگه:p

ولی اینجا... جا داره بگم گور پدر کریتوس:-" فقط Puppeteer ! بهترین پلتفرمر عرضه شده بعد از دوران PS1 تا به امروز! :x :-"

من چنج وت زدم حالا که GT نمیاد بالا بقیه هم شانسی ندارن لااقل دل یه آدم رو شاد کنیم @Akiba
توی این گروه به R2 رای بدی تا دلم شاد بشه؟ :-"
فکر کنم تا آخرش با اقتدار تک رای بمونه Puppeteer! :-"

گاو 2018 اگه بخوره به گاو 2 با خاک یکی میشه:D در این حد یعنی:D
اون که 100 درصد :D رای نهایی من تو این مسابقه در مقابل هر بازی GOW 2 عه ! منتهی اینجا بحث درباره تک تک نسخه های 3 گانه اصلی بود که خُـُـُـُـب... :D

توی هر گروهی بود امیدی به بالا اومدنش نداشتم! :-" حتی اگر با Haze و Lair و یه چندتا بازی اینجوری دیگه هم گروه میشد!!! سلیقه ندارید دیگه:p

ولی اینجا... جا داره بگم گور پدر کریتوس:-" فقط Puppeteer ! بهترین پلتفرمر عرضه شده بعد از دوران PS1 تا به امروز! ❌-"

توی این گروه به R2 رای بدی تا دلم شاد بشه؟ :-"
فکر کنم تا آخرش با اقتدار تک رای بمونه Puppeteer! :-"
رای دادمpuppeteer

گویا شدیم 3تا!

وضع من بدتر از این حرفاست! :(
Anime-girl-crying.gif

پ.ن: مریضم از Ano Hana میام gif گریه میزارم... انیمه ای که با دیدنش همینجوری تبدیل میشم به ابر بهاری:| الان دوبل شد وضع غم و غصه م:|

@Timeless One
@Frobary
@Jill_Valentine
@NaRiiMaN

درخواست بن کردن احسان و علی صلح و صفا رو دارم:(
میتونید @Z-fan رو هم به خاطر توصیف گروه بن کنید:(

آخه طرفدار یه بازی هست خود ps3 بازها هم بازی نکردن چه برسه بچه هایی این نسل ps4 خریدن و از ps3 خاطره ای ندارن، من اولش متوجه نشدم این بازیو دوست داره خودش اومد گفت تازه فهمیدم، حالا هم یه نمه تبلیغ کنه شاید بشه 10 15 نفر رای بدن بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or