X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
درود
اقا میگم تا دور هم جمع هستیم یه اف تاپیک برم!
احساس میکنم به کار همه بیاد این موضوع
نسل بعد از موی سر بهمون نزدیک تره و امثال من که tv مناسبی نداریم کم کم باید فکر تعویض و دنبال یک گزینه ی مناسب توی این وضع بعد اقتصادی باشیم
یعنی اولویت tv مناسب game باشه و همینطور مقرون‌به صرفه
خب من این مدت در این زمینه زیاد تحقیق کردم ولی همچنان به گزینه ی دلخواه و نهایی نرسیدم
قطعا هر کدوم از مارک ها معایب و مزایای خاص خودشون رو دارن و درواقع بی ایراد نیستن ، ولی ما به دنبال مناسب ترین گزینه ایم
پس دوستانی که تو این یکی دو سال tv خریداری کردن از تجربیاتشون مارو بی نصیب نگذران
همچنین دوستانی که درصدد خرید هستن و مثل من چندوقته دارن گزینه هارو رصد میکنن، پیشنهادات و نظریاتشونو لطفا با ما شیر کنن
و همچنین گروه سوم ، یعنی افرادی که با دیدن این متن به فکر تعویض افتادن اگر صحبتی هست ما شنیداریم:دی
___
یکی از نکاتی که قابل چشم پوشی نیست مسلما نوع صفحه (ips ویا va) هست که متوجه شدم va مخصوص اتاق های شخصی و محیط های میشه گفت نیمه تاریک و یا حتی تاریک هست ، و ips واسه محیط های باز و خانوادگی
پس طبیعتا صفحه ی va برای این افراد گزینه ی مناسب تری میتونه باشه

نکته ی بعد اینکه به احتمال نسلی سراسر از بازی های 60hz ایی خواهیم داشت
پس موقع خرید باید به تاخیر ورودی تلویزیون و هچمنین سرعت پاسخ دهیش دقت کنیم و هرچه به 10ms و یا حتی کمتر نزدیک باشن عملکرد بهتری و شاهد خواهیم بود
___
پ.ن:دوستانی که این کامنت رو دیدن خوشحال میشم اسم و مدل tv خریداری شده اشون (در 3/2 سال گذشته) و همچنین نظریاتشون از عملکرد tv رو با ما به اشتراک بگذارن ، باشد که رستگار شوید:دی

@Safety & Peace و @Kaine

جم کن بینیم باو آخه اینم شد نظرسنجی؟!!:Cursing::Censored: :Dگروه بندی اینجوریه؟!! :Wallbash::Smoke1::D
مگه میشه Puppeteer , GOD 2018 و Resistance 2 تو یه گروه :Thinking: ظلم نیست توروخدا؟ :sad: آخه مگه بقیه گزینه ها 5% درصد هم شانس پیروزی بیشتر دارن؟!! :Hurted1:
خب معلومه دیگه God of War 2018

دوستانی که هی میگن نتیجه مشخصه و معلومه چی میشه ، پس من به فلانی رای میدم آیا در جریانید که در دورهای قبلی X vs. Y با همین فرمون خیلی از عناوین و کرکترهای محبوب حذف شدن ؟ :دی همه فکر میکردن نتیجه مشخصه رای ها رو پخش و پلا کردن و یهو روز و ساعت های آخر همه چی برگشت :دی حالا اینجا یه حاشیه امنیت خوبی هست ولی حواستون باشه توی نظرسنجی ها اینجوری جلو نیایید که بعدش افسوس ناک میشه ماجرا :دی حالا بماند که یکی از لذت های نظرسنجی ثبت رکورد هاس که توی فلان نظرسنجی از فلان دور ، بازی X با انقدر آرا و انقدر درصد رکورد دار نظرسنجی های تاپیک هست و ... :دی بلی ، این جور آمارها هم ثبت میشه ، خلاصه اگه به بازی ای علاقه دارید فقط به فکر بالا اومدنش نباشید ، همه چیز اینجا ثبت و آرشیو میشه برای جمع بندی :دی
خب بریم ادامه ی تبلیغات :دی

dd7e6so-d0833a1e-159f-484f-ab08-28a6ddeb2fb7.png

درود
اقا میگم تا دور هم جمع هستیم یه اف تاپیک برم!
احساس میکنم به کار همه بیاد این موضوع
نسل بعد از موی سر بهمون نزدیک تره و امثال من که tv مناسبی نداریم کم کم باید فکر تعویض و دنبال یک گزینه ی مناسب توی این وضع بعد اقتصادی باشیم
یعنی اولویت tv مناسب game باشه و همینطور مقرون‌به صرفه
خب من این مدت در این زمینه زیاد تحقیق کردم ولی همچنان به گزینه ی دلخواه و نهایی نرسیدم
قطعا هر کدوم از مارک ها معایب و مزایای خاص خودشون رو دارن و درواقع بی ایراد نیستن ، ولی ما به دنبال مناسب ترین گزینه ایم
پس دوستانی که تو این یکی دو سال tv خریداری کردن از تجربیاتشون مارو بی نصیب نگذران
همچنین دوستانی که درصدد خرید هستن و مثل من چندوقته دارن گزینه هارو رصد میکنن، پیشنهادات و نظریاتشونو لطفا با ما شیر کنن
و همچنین گروه سوم ، یعنی افرادی که با دیدن این متن به فکر تعویض افتادن اگر صحبتی هست ما شنیداریم:D
___
یکی از نکاتی که قابل چشم پوشی نیست مسلما نوع صفحه (ips ویا va) هست که متوجه شدم va مخصوص اتاق های شخصی و محیط های میشه گفت نیمه تاریک و یا حتی تاریک هست ، و ips واسه محیط های باز و خانوادگی
پس طبیعتا صفحه ی va برای این افراد گزینه ی مناسب تری میتونه باشه

نکته ی بعد اینکه به احتمال نسلی سراسر از بازی های 60hz ایی خواهیم داشت
پس موقع خرید باید به تاخیر ورودی تلویزیون و هچمنین سرعت پاسخ دهیش دقت کنیم و هرچه به 10ms و یا حتی کمتر نزدیک باشن عملکرد بهتری و شاهد خواهیم بود
___
پ.ن:دوستانی که این کامنت رو دیدن خوشحال میشم اسم و مدل tv خریداری شده اشون (در 3/2 سال گذشته) و همچنین نظریاتشون از عملکرد tv رو با ما به اشتراک بگذارن ، باشد که رستگار شوید:D

من ایشونو خریدم. بهترین موقع خریدم(زمستان 96 با دلار 4 تومنی تقریبا) اگه اشتباه نکنم سایز 49 که من گرفتم اون موقع 1000$ بود. تنها مسئله ای که داره و ممکنه تو ذوق بزنه همون کیفیت رنگ سیاه هست که تو محیط کاملا تاریک یک دست نیست و اون کیفیتی که می خوای رو نداره (در واقع همون IPS که خودتم گفتی) البته باید توضیح بدم که بعد از 2 3 سال و بیش از هزار ساعت بازی کردن باهاش با اطمینان میتونم بگم راضی کننده که هیچ در مجموع برگ ریزون هست. به غیر از رنگ مشکی یعنی رنگ های دیگه به معنای واقعی عالی هست. یعنی از اون موقع تا حالا TV های زیادی رو از نزدیک دیدم ولی واقعا بهتر از این در مورد رنگ های غیر مشکی ندیدم. خود مشکی هم باید بگم مشکل فقط و فقط زمانی به چشم میاد که تمام صفحه یا مثلا 90% صفحه تو یک تصویر مشکی باشه. یعنی برای مثال حتی اینترو PS4 که لوگو سفید PS رو نشون میده، باقی صفحه که مشکی هست بسیار یک دست و پر رنگ و زیبا به نظر میرسه (فکر کنم اینکه لوگو PS وسط صفحه هست هم کمک زیادی به پوشوندن نقص رنگ مشکی میکنه، چون تو بعضی لودینگ اسکرین ها که مثلا فقط یه گوشه صفحه رنگی جز مشکی وجود داره ممکنه یک دست نبودن مشکی به چشم بیاد) با این توضیح فکر کنم مشخص شد که مثلا اگه 30% به بالا از تصویر مشکی نباشه، اون 30% مشکی هیچ مشکلی نداره ومیتونم بگم عالی هم هست( تا 50 60% مشکی هم به معنای واقعی مشکلی دیده نمیشه)
(کلهم راجع به گیم مود حرف میزنم)

تمام اینا هم بر اساس محیط کاملا تاریک گفتم. وگرنه تو محیط روشن که هیچ مشکلی تکرار میکنم هیچ مشکلی وجود نداره و اصلا متوجه نمیشی(این نظر شخصی و از رو تجربه من هست، وگرنه سایت هایی مثل Rtings این ایراد رو خیلی برجسته تر کردند که به نظرم برای بیزنس کار درستی هست، البته Rtings هم مشکل رو مربوط به تاریک بودن محیط و ماهیت IPS میدونه)

نکته بعدی که بسیار مهم هست در حدی که اگه یوزر در جریان نباشه و TV رو درست تمیز نکنه بعدا که تو محیط تاریک به رنگ مشکی میرسه حالش از TV به هم میخوره، تمیز کردن هست. اگه موقع تمیز کردن صفحه رو فشار بدی وضعیت رنگ سیاه که بالا گفتم بدتر میشه. برای اینکه بیشتر مفهوم رو برسونم این رو از سایت سونی کوپی کردم : The liquid crystal order may collapse if you apply pressure when you wipe the LCD and it may look like a dirt. در مقابل اگه بدون فشار و بسیار با حوصله تمیز کنی (برای من حدود 20 دقیقه هر دفعه طول میکشه) حتی تا حد زیادی مشکل رنگ مشکی هم از بین میبری و به یکدست شدن مشکی کمک زیادی میکنی. من هفته ای یک بار این کار رو انجام میدم ودیگه به حدی حرفه ای شدم که تا حد زیادی نقص رنگ مشکی هم برطرف کردم (همینم اگه یک بار حواسم نباشه و بد تمیز کنم گند زده میشه به یک دستی صفحه و شاید چند هفته طول بکشه تا دوباره یک دستش کنم)

از نظر های دیگه یعنی کیفیت 4k. HDR. و اینپوت لگ هم تو شرایط خیلی خوبی هست (برایتنس HDR هم اگه تو بعضی از بازی ها کم به نظر اومد خیلی راحت میتونی با کالیبریشن کردن TV و کنسول یک تصویری بسازی که هر چشمی برگ هاش بریزه) و به شخصه ایراد خاصی تو این زمینه ندیدم و به نظرم پرفکت هست. انپوت لگ که خیلی پایینه و به معنای واقعی تاخیری مشاهده نمیشه( 30-35 ms بر اساس تست ارتینگز) خودمم بعد از این همه بازی کردن سبک های مختلف مشکلی توش ندیدم. اصلا اینقدر خوبه که یادت میره چیزی به اسم اینپوت لگ هم وجود داره.. اندروید خوبی داره و امکانات اضافی هم راضی کننده هست.

کلام اخر. اون موقع که من خریدم یک سری بالاتر از همین TV خودم x900e بود. که گویا تا حد زیادی مشکلات x800e توش برطرف شده نه به اون حد مشکل رنگ سیاه داره نه چیز دیگه.(900 هم سیاه 100% پرفکت نمیده اما از 800 بهتر هست و از 700 خیلی بهتر) بدشانسی که من اوردم این بود که زمستان 96 پولم به x900e نمیرسید (چون در کنارش کلی بازی هم خریدم) و در مقابل چون تابلو بود که دلار بعد از عید شدید میکشه بالا دیگه صبر هم نکردم تا پولم جور شه و x800e رو خریدم. بخوام حرف دلم رو بزنم 100% راضیم و تو این 2 3 سال مثل یک بنز بهم سرویس داده و مطمئنم تا اخر این دهه راضی نگهم میداره و تا اواسط نسل بعد از PS5 همچنان برام کافی هست. میدونم الان قیمت ها 4-5 برابر شده و واقعا نمیدونم الان چی باید گرفت. با این حال امیدوارم یک دید کلی به این مدل که من گرفتم پیدا کرده باشی : ) ببخشید خیلی زیاد شد.. چون موضوع حساسی هست دیگه کامل ترین حالت توصیف کردم :D

دوستان فردا و پس فردا و روز بعدش ممکنه نظر سنجی نداشته باشیم (فردا و پس فردا حتیمه). چون هم ایونت سونی هست و هم نمرات TLoU 2 میاد و همه نگاه ها میره اون طرف و بعید میدونم کسی اینجا رو چک کنه توی اون هیاهو. بدبختی اینه که گروه L هم هست و بد موقع نوبتش رسیده.

دوستان فردا و پس فردا و روز بعدش ممکنه نظر سنجی نداشته باشیم (فردا و پس فردا حتیمه). چون هم ایونت سونی هست و هم نمرات TLoU 2 میاد و همه نگاه ها میره اون طرف و بعید میدونم کسی اینجا رو چک کنه توی اون هیاهو. بدبختی اینه که گروه L هم هست و بد موقع نوبتش رسیده.
خب یعنی نظرسنجی این گروه تمدید میشه؟
یا فردا شب بسته میشه و نظرسنجی بعدی میره تا بعد همون روزی که شما فرمودین؟!!

درسته نگاه‌ها میره اونطرف ولی دیگه اونجورم نیست کسی اینجا رو سرنزنه و اصلا وقت نکنه تازه جمعه هم هست همه توی BC پلاسن

خب یعنی نظرسنجی این گروه تمدید میشه؟
یا فردا شب بسته میشه و نظرسنجی بعدی میره تا بعد همون روزی که شما فرمودین؟!!
تمدید که نمیشه. احتمالا بره برای بعد از اومدن نمرات و ایونت سونی و اینکه اوضاع چطوری پیش میره.
درسته نگاه‌ها میره اونطرف ولی دیگه اونجورم نیست کسی اینجا رو سرنزنه و اصلا وقت نکنه تازه جمعه هم هست همه توی BC پلاسن
باو مصطفی نمرات نیومده همین الان 70 نفر توی تاپیک امتیازات هستن. تو فکر کن بعد از ایونت سونی و اومدن نمرات چه خبر میشه.

تمدید که نمیشه. احتمالا بره برای بعد از اومدن نمرات و ایونت سونی و اینکه اوضاع چطوری پیش میره.

باو مصطفی نمرات نیومده همین الان 70 نفر توی تاپیک امتیازات هستن. تو فکر کن بعد از ایونت سونی و اومدن نمرات چه خبر میشه.
میگم خب رخت و خواب که پهن نمیکنن اونجا یه لحظه میان اینجا رای میدن بره تو و احسان هم اونجا تبلیغ کنید، درثانی بخوای بخاطر این دلیل تاخیر بندازی کل هفته باید تاخیر بندازی چون نمرات اولا توی یه روز نمیان دوما کل کل میشه بینشون یهو تا یه هفته دیدی نمره میاد و کل کل ادامه داره

میگم خب رخت و خواب که پهن نمیکنن اونجا یه لحظه میان اینجا رای میدن بره تو و احسان هم اونجا تبلیغ کنید، درثانی بخوای بخاطر این دلیل تاخیر بندازی کل هفته باید تاخیر بندازی چون نمرات اولا توی یه روز نمیان دوما کل کل میشه بینشون یهو تا یه هفته دیدی نمره میاد و کل کل ادامه داره
چرا اتفاقا مسئله همینه. یعنی من مطمئنم توی این چند روز قراره خیلی درگیری و ترول بشه اون طرفا:D

نظر بقیه چیه؟ 1 هفته نظر سنجی رو بذاریم عقب تا تب و تاب این تا قضیه بخوابه یا فقط 3 روز بندازیم عقب؟ چون میخوام بدونم واقعا چقدر به اینجا سر میزنین توی این مدت یا اینکه میخوایین 1 هفته اونطرف ریخت و پاش کنید؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or