علی از گور برنگشته هنوز؟درود خدمت همراهان عزیز تاپیک
متاسفانه بنا به دلایلی، علی مدتی نت نمیاد و اینکه چقدر قراره باشه معلوم نیست. به همین خاطر مدتی تاپیک رو به همین منوال نظرسنجی های معمول ادامه میدیم و در خدمتتون هستم تا ایشالا مشکلات علی هم مرتفع بشه و روال مسابقه ای نظرسنجی ها رو از سر بگیریم.
از هر گونه پیشنهاد و انتقاد واسه ادامه نظرسنجی ها استقبال میشه.
نمی دونم والا اینطور که میگفت به نظر میاد طول بکشه کارش ، حالا هرچی زودتر برگرده که بهترعلی از گور برنگشته هنوز؟
آخرش خیانت کردی و رفتی تو یه بیابونی چیزی جسدش رو خاک کردی؟
خودت یه پیشنهادی بده و یه نظرسنجی راه بنداز
میتونی باز وایفو وارز هم راه بندازی که تنور اینجا باز داغ بشه
نمی دونم والا اینطور که میگفت به نظر میاد طول بکشه کارش ، حالا هرچی زودتر برگرده که بهتر
لو نده لعنتی بذار طبیعی جلوه کنه
===
خب خب خب ، ظاهراً وایفور وارز جوابه
ولی خب چون گزینه ها دوتاییه پیشنهاد بدین قبلاً با ویچر یه غسل تعمید دادیم اینجا رو ، گزینه ی بعدی ؟
9S و A2 رو ترکیب کردی یه آندروید جدید ساختی2B vs A9 خوبه به نظرم البته احتمالا yorha commander شانس بیشتری داشته باشه برای برد تا A9 بخت برگشته
انیمه ای هم اگه قبوله در حال حاظر با سیزن جدید re zero مامان سوبارو Rem vs Echidna vs Ram vs Emilia vs خیلی به نظر نبرد سهمگینی بشه اگه دو تایی باید باشه حتما هر جفت دو تایی از ترکیب یاد شده قبوله
احسان ، استرس زیادی بهت وارد شده توی تاپیک اشتباهی وارد کردی اینو
آره پاکش کردم. گفتم بیام یه سری به تاپیک اینجا بزنم باز بود حواسم نبود پوزش میطلبماحسان ، استرس زیادی بهت وارد شده توی تاپیک اشتباهی وارد کردی اینو
میخوای نظر سنجی بعدی رو بزنیم بتسدا vS کل سونیآره پاکش کردم. گفتم بیام یه سری به تاپیک اینجا بزنم باز بود حواسم نبود پوزش میطلبم