X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
مولینیو خالی بندیهای داغون زیاد داشته ولی این نسل کلا حضورش صفر بود و از اونور تاد به زیبایی هرچه تمام تر کلی دری وری تحویل ملت داد و حسابی جای استاد مولینیو رو پر کرد:دی :)) در نتیجه در حال حاضر با توجه به غیبت مولینیو، تاد گزینه لایق تری هستش:دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
شت!:D
تیم سویینی و رندی پیچفورد رو گذاشتی واسه راند بعد دیگه :D؟

بنظر من این دوتا بهتر بودن تا اون دوتا!:D

مخصوصا تیم سویینی کبیر:D؛ البته این بشر در نظر سنجی «منفورترین ها» هم میتونه خودی نشون بده!:D

تیم سویینی و رندی پیچفورد رو گذاشتی واسه راند بعد دیگه :D؟
اتفاقا اول به جای پیتر قرار بود رندی باشه. بعد دیدم اون و تیم سویینی بیشتر در لیگ وقاحت و بی شرمی قرار دادن تا دروغگویی:D

مولینیو مسئول همون پراجکت مایلو بود که پسره میامد وسط اتاقت باهات حرف میزد؟ :D
آره خودشه. من اون زمان اینو دیدم، مغزم ارور صفحه آبی میداد:D لعنتی مغزش همزمان 2 نسل جلوتر و عقب تر فکر میکرد:D
===
این مقاله رو هم بخونین جالبه:D

Are these the biggest liars in video game history?

حالا کوجیما نه؛ اون بیشتر ترول میکنه ملت رو. کلیفی بی هم بیشتر شخصیتش عنه و سر همین به فاک رفت. اون 3تا دیگه واقعا نابودن:D

انصافاً تاد هاوارد این نسل کارش رو شروع کرده اما مولینو تاریخ مصور دروغگویی در ویدیو گیمینگه

زمان b&w که اینترنت گرد بود و نمی دونم خالی بسته یا نه اما فیبل رو خوب یادمه و توی مجلات اون موقع هم بیانات استاد هست
شما از کودکی تا بزرگسالی نقش اصلی رو بازی می کنید(کلا ۵ دقیقه توی بازی بچه بودیم)
روی نهال یه یادگاری بنویسید و بعد از چند سال برگردید و روی درخت تناور اون یادگاری رو ببینید
بچه های اونایی که کشتید بزرگ میشن میان ازتون انتقام میگیرن
جهان باز حقیقی که آخرش عملا چند تا راهروی گنده بود
بچه تون بزرگ میشه و راه شما رو ادامه میده
و یه لیست طولانی دیگه

از من می شنوید، حرف های مولینو در مورد فیبل رو میشه به عنوان پیش بینی اغراق شده از ویژگی های بازی های نسل ۱۱ دونست نه امکانات یه بازی نسل ۶

بعد ماجرای پروژه مایلو که حقیقتا به سختی با ترکیب سنتی و اسید میشد همچین چیزی رو اجرا کرد. حتی کانسپ هیچ چیزی در تاریخ آنقدر توهمی نبوده

می‌آییم جلوتر و میرسیم به مکعب کوفتی که مدت قابل توجهی همه رو سرکار گذاشته بود. و ماجراش معروفه

و اخیرا هم استاد در مصاحبه‌ای گفته بود من تا حالا دروغ نگفتم و از حرف هام برداشت ناصحیح شده. *از خنده روی زمین افتادن*

اما انصاف نیست اگر نگیم با وجود همه این خالی بندی ها، بازی هاش رو خیلی دوست دارم

انصافاً تاد هاوارد این نسل کارش رو شروع کرده اما مولینو تاریخ مصور دروغگویی در ویدیو گیمینگه
والا راست و دروغ اش با خدا ولی ملت انگار ته توش در آوردن، تاد واقعا عضو رسمی کلوب شطرنج نبوده.
اگه این راست باش از قبل این نسل هم رقابت داشتن.:دی

هاوارد هرچقدر هم به نظرم دوغگو باشه تاثیر دروغ هاش به جوی که دروغ Peter Molyneux با پروژه مایلو بوجود اورد نمیرسه جالبه که یک سری از دوستان اون سال ها یقه جر میدادن 360 میتونه یک همچین AI هندل کنه .:D

البته دروغگو تر هم داریم نمیدونم اون چرا تو لیست نیست . :|:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or