X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
Both نمیشه؟ >:)

تو بازی با Ann رابطه ام بهتر بود ولی چون از دخترهای مغرور و تک پر بیشتر خوشم میاد با اختلاف ناچیزی به Makoto رای دادم. :D

باید پیچش مو ببینی تا به ماکوتو رای بدی. شاعر گفته از قدیم.

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: MrElectricWizard
اصن آدم لذت می بره همچین جوانان غیور و رستگاری رو میبینه :D
اونایی هم که به گزینه 2 رای دادن قطعاً اشد مجازات براشون در نظر گرفته میشه به خصوص امیر آکیبای خائن @Akiba
گزینه ی من فعلا تو نظرسنجی نیست:-"

اول بانو تاکمی ، بعدش در مورد اون شوگی بازه و فالگیره صحبت میکنیم... بعد تازه میرسیم به ماکوتو:-"

گزینه ی من فعلا تو نظرسنجی نیست:-"

اول بانو تاکمی ، بعدش در مورد اون شوگی بازه و فالگیره صحبت میکنیم... بعد تازه میرسیم به ماکوتو:-"
184304

واقعاً خیانتهات داره از حد تحمل خارج میشه، داری به روزهای پایانی عمرت نزدیک میشی :دی

این نظرسنجی رو دوس می دارم =P~ فکر کنم هنوز بشه بهش گزینه داد، نگید با همشون رل نزدید که باورم نمی شه :D تک تکشون جادو می کنن، با همشون کلی خاطره داریم/ یوشیزاوا هم دل منو برد تو رویال. هر کدومشون از لیست نظرسنجی خط بخورن ظلمه به وایفو دوستان :D
184307

آخرین ویرایش:
این نظرسنجی رو دوس می دارم =P~ ولی فکر کنم هنوز بشه بهش گزینه داد، نگید با همشون رل نزدید که باورم نمی شه :D تک تکشون جادو می کنن، با همشون کلی خاطره داریم/ یوشیزاوا هم دل منو برد تو رویال. هر کدومشون از لیست نظرسنجی خط بخورن ظلمه به وایفو دوستان :D
همیشه باید دست آدم بسته باشه تا به اعماق نهفته و کشف نشده ی وایفو پسندیش پی ببره :دی گزینه زیاد باشه که مزه ـش میره >:)

• Smile
Reactions: .Amirone
همیشه باید دست آدم بسته باشه تا به اعماق نهفته و کشف نشده ی وایفو پسندیش پی ببره :D گزینه زیاد باشه که مزه ـش میره >:)
وایفوم که از اول Ann بوده و سرش هم توی تاپیک کلی دعوا کرده بودم :D ولی واقعا سخته، یه جادوی عجیبی هر کدوم از این کارکترها دارن.
184311

با توجه به این که من اعتقاد دارم امیر آکیبا خیلی خوش سلیقه‌است و حتی بزرگان می‌گن ما می‌تونیم امیر رو پر خوش سلیقگی غرب آسیا و جنوب اروپا بدونیم، منم به گزینه مد نظر امیر رای دادم.
در مورد شخصیت‌های مورد رای هم هیچ نظری ندارم.:دی

@Jill-Valntine

عشقم چند تا پرونده ی اقدام به قتل داریم اینجا بی زحمت ترتیبش رو میدی ؟ :D به جرم پنتی باز بودن و رای دادن به هلو باید سر به نیست بشن :D در حال حاضر یه 17 نفری هستن :D

امیر آکیبا نفر اولشون باشه، آره ۱۰۰٪ انجام میدم!:D

• Like
  • Smile
Reactions: voldmort and Kainé
بنده چون Persona بازی نکردم نمی‌دونم اینا چه جک جونورهایی هستن، ولی اون Makoto Niijima با حجب و حیاتر به نظر می‌رسه و گویا زیاد اهل ظواهر دنیوی نیست و اون رو انتخاب کردم!

آف تاپیکه ولی آب رو دستت داری بذار زمین برو این بازی را انجام بده. به جرات یکی از بهترین بازی های نسل هشت و شاید تاریخه. به قدری تجربه یونیکی هست که مشابهش نیست واقعا. حتما بازی کن.:D

• Like
Reactions: Dinosaur
دقیقا همین دو روز پیش داشتیم با ماکان سر این دو با هم بحث میکردیم که کدوم مدل شخصیت بهتری برامون هستن:دی خواستم بگم اونایی که به Ann رای دادن همه مفسدن:دی زن زندگی باید مثل ماکوتو باشه، سرسنگین و محکم:دی قشنگ بدست آوردنش حس فتح کردن بده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or