X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگر بخوایی دوباره رندوم سازی کنیم که کل فلسفه این تورنومنت میره زیر سوال:D
ولی جدی اگر دقت کنی، همشون عناوین کله گنده ای هستن و در نهایت هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه در صورت مسئله:D آخرش باید با همینا سر و کله بزنیم و این 16تا تغییری نمیکنن:D
دقیقا به همین فکر کردم و دیدم همشون خیلی کله گنده هستن و بدتر از این میشه :D

زیبا بودن این تاپیک به همین دورهمی بودنش هست. با سلیقه باقی بچه ها اشنا میشیم. با گیم هایی که نزدیم و از دست دادیم اشنا تر میشیم. در کنارش چند تا پر و پاچه میبینیم.
دقیقا
الان من گراویتی راش 1 رو دارم اوکی میکنم که استارت بزنم
تا قبل از این اصلا تو برنامه ام نبود
با دیدن آرت ها و تعاریفی که مازی و احسان و... کردن و دیدن اون ویدیوهای کوتاهی که سر نسخه2 اش تو تاپیک گذاشتن دیرم که کاملا پسندمه
الخصوص که هک اند اسلش جالبی هم داره کلا جذب گیم پلی اش شدم(فارغ از فضای انیمه طورش:p)

حداقل روی یه چیزی سرمایه گذاری میکردی ، لنگ و پاچه داشته باشه ... تنها گزینه باقی مونده هورایزنه ....

فکر کن همون دور آور انچارتد ۲ و تلو می‌خوردم به هم
یعنی متوجه نشدی در این تاپیک پر و پاچه فایده نداره؟ کدوم بازی برای پر و پاچه رفته بالا؟ پرسونا؟ گرویتی راش؟ کدوم دقیقا؟
پرو پاچه رو دید میزنن بعد به کچل خان رای میدن. :D
در این تاپیک بازیهای گمنام بی پر و پاچه که اصلا فکرشو نمیکنی میرن بالا. دیگه تلو و آنچ 2 خلی قدر بودن بزودی اونا هم حذف میشن خیالت راحت:D

یعنی متوجه نشدی در این تاپیک پر و پاچه فایده نداره؟ کدوم بازی برای پر و پاچه رفته بالا؟ پرسونا؟ گرویتی راش؟ کدوم دقیقا؟
پرو پاچه رو دید میزنن بعد به کچل خان رای میدن. :D
در این تاپیک بازیهای گمنام بی پر و پاچه که اصلا فکرشو نمیکنی میرن بالا. دیگه تلو و آنچ 2 خلی قدر بودن بزودی اونا هم حذف میشن خیالت راحت:D
تلو و آنچ حذف میشن؟ کی اول میشه کچل؟

• Like
Reactions: IMANOKA
نمی دونم چرا اینجا یهو انقدر فاز نوستالژی گرفته :D حالا حداقل نوستالژی هم هست یه چیز خفن باشه نه اینا :D

اصلا حواسم نبود این بازی های بزرگ رو هم توی نظرسنجی بزارم:
Dragon's Crown
Chrono Cross
Tekken 3
Tekken Tag Tournament 1
Klonoa 2: Lunatea's Veil

بله. کاملا تایید میشه. :D واقعا حیف شد. :(

حتی خود بانو Aloy هم ناراحت شدند :D

k5rv_aloy.sad.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟