فقط یه Dragon's Crown حالا حواسم نشدا
بله. کاملا تایید میشه.واقعا حیف شد.
حتی خود بانو Aloy هم ناراحت شدند
تکن که اصن انحصاری نیست همچنین Klonoa
فقط یه Dragon's Crown حالا حواسم نشدا
بله. کاملا تایید میشه.واقعا حیف شد.
حتی خود بانو Aloy هم ناراحت شدند
کلا یه دید اسپورت هیتری ای توی گروهها بوده، همون وینینگ الون 3 بجای جکی جان بود الان هورایزون هم حذف بود، بنظرم از همین سوتی ای که دادن باید نهایت استفاده رو ببریم به کچل و مچل و میازاکی و پیازاکی رحم نکنیم همه رو از لب تیغ بگذرونیمداشتم گروه هارو نگاه میکردم
یعنی قشنگ سر GT رو بریدید! صداشم در نمیارید
هر نسخه اش رو با یه بازی شاخ و گوتی انداختید!
خودتونم میدونستید هیچ جوره جلودارش بود یه حرکت زدید کلا همه نسخه هاش حذف بشن!
همینکه دوتا از بهترین نسخه هارو باهم انداخته بودید خودش گویای همه چیز بود!![]()
من پنزر بندیتو بازی کردم و اگر گذاشته بودی من در مقابل تلو هم بهش رای میدم مگر مینداختی تو گروه گرن توریزمو که انوجوری شرمندت می شدمفقط یه Dragon's Crown حالا حواسم نشدا
تکن که اصن انحصاری نیست همچنین Klonoaبه این سادگیا هم که فکر می کنید نبوده انتخاب بازی
همه ی جوانب در نظر گرفته شده و گرنه خب با این متر به من بود که Senran Kagura رو هم میذاشتم با اینکه اونور روی کنسول های نینتدو هم هست ، یا بازم به من بود Panzer Bandit هم میذاشتم که انحصاری هم بود کامل
ولی خب باید در نظر داشت که اصن چند نفر اینا رو بازی کردن یا می شناسن ؟ اصن جلوی گاو و تلو و سوتک و ... شانسی دارن ؟ جواب مشخصه، نه
خیلی بازیای دیگه توی لیست بودن که با علی دو دوتا چهارتا کردیم دیدیم واقعاً اگه این بازی داخل لیست باشه وضعیتش مقابل باقی بازیای بزرگ جوریه که بود و نبودش فرقی نداره
واسه همین خیلیاشون حذف شدن ، دیگه یه سری عین پپسی من و جکی و دوستان هم موندن که حداقل چهارتا بازی از دوران قدیم و نوستالژی هم توی لیست باشه که خب همونا هم حذف شدن باز
![]()
یعنی این تاپیک چیزایی توش دیده شده که تا آخرین روزی که دنیا برقراره در یادها میمونه.خیانت و دسیسه از هیکلش میباره.داشتم گروه هارو نگاه میکردم
یعنی قشنگ سر GT رو بریدید! صداشم در نمیارید
هر نسخه اش رو با یه بازی شاخ و گوتی انداختید!
خودتونم میدونستید هیچ جوره جلودارش بود یه حرکت زدید کلا همه نسخه هاش حذف بشن!
همینکه دوتا از بهترین نسخه هارو باهم انداخته بودید خودش گویای همه چیز بود!![]()
تکن که اصن انحصاری نیست همچنین Klonoa![]()
آره متوجه منظورت شدم ولی خب یه سری شماره دیگه هم واسه گیم بوی و Wii و دوستان داره
احسان عزیز دقت کنید که Klonoa 1 کنسول PS1 رو نگفتم.
Klonoa 2 کنسول PS2 رو گفتم که کاملا انحصاریه و فقط برای PS2 اومده و نمره هاش شدیدا بالا هست و خیلی بازیش فانه.
حالا نمیدونم توی انجمن کسی بازیش کرده یا نه. ولی لذتی که میده دست کمی از Jak & Daxter نداره.
اون یه سایلنت هیل هم صرفاً به خاطر سر و صداهای معرفی SH جدید برای سونی بود و گرنه اونم خب نباید می بود![]()