X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .

بله. کاملا تایید میشه. :D واقعا حیف شد. :(

حتی خود بانو Aloy هم ناراحت شدند :D

فقط یه Dragon's Crown حالا حواسم نشدا :D
تکن که اصن انحصاری نیست همچنین Klonoa :دی به این سادگیا هم که فکر می کنید نبوده انتخاب بازی :دی همه ی جوانب در نظر گرفته شده و گرنه خب با این متر به من بود که Senran Kagura رو هم میذاشتم با اینکه اونور روی کنسول های نینتدو هم هست ، یا بازم به من بود Panzer Bandit هم میذاشتم که انحصاری هم بود کامل :دی ولی خب باید در نظر داشت که اصن چند نفر اینا رو بازی کردن یا می شناسن ؟ اصن جلوی گاو و تلو و سوتک و ... شانسی دارن ؟ جواب مشخصه، نه :دی خیلی بازیای دیگه توی لیست بودن که با علی دو دوتا چهارتا کردیم دیدیم واقعاً اگه این بازی داخل لیست باشه وضعیتش مقابل باقی بازیای بزرگ جوریه که بود و نبودش فرقی نداره :دی واسه همین خیلیاشون حذف شدن ، دیگه یه سری عین پپسی من و جکی و دوستان هم موندن که حداقل چهارتا بازی از دوران قدیم و نوستالژی هم توی لیست باشه که خب همونا هم حذف شدن باز :دی

داشتم گروه هارو نگاه میکردم
یعنی قشنگ سر GT رو بریدید! صداشم در نمیارید
هر نسخه اش رو با یه بازی شاخ و گوتی انداختید!
خودتونم میدونستید هیچ جوره جلودارش بود یه حرکت زدید کلا همه نسخه هاش حذف بشن!
همینکه دوتا از بهترین نسخه هارو باهم انداخته بودید خودش گویای همه چیز بود! :D

کلا یه دید اسپورت هیتری ای توی گروه‌ها بوده، همون وینینگ الون 3 بجای جکی جان بود الان هورایزون هم حذف بود، بنظرم از همین سوتی ای که دادن باید نهایت استفاده رو ببریم به کچل و مچل و میازاکی و پیازاکی رحم نکنیم همه رو از لب تیغ بگذرونیم :D

فقط یه Dragon's Crown حالا حواسم نشدا :D
تکن که اصن انحصاری نیست همچنین Klonoa :دی به این سادگیا هم که فکر می کنید نبوده انتخاب بازی :دی همه ی جوانب در نظر گرفته شده و گرنه خب با این متر به من بود که Senran Kagura رو هم میذاشتم با اینکه اونور روی کنسول های نینتدو هم هست ، یا بازم به من بود Panzer Bandit هم میذاشتم که انحصاری هم بود کامل :دی ولی خب باید در نظر داشت که اصن چند نفر اینا رو بازی کردن یا می شناسن ؟ اصن جلوی گاو و تلو و سوتک و ... شانسی دارن ؟ جواب مشخصه، نه :دی خیلی بازیای دیگه توی لیست بودن که با علی دو دوتا چهارتا کردیم دیدیم واقعاً اگه این بازی داخل لیست باشه وضعیتش مقابل باقی بازیای بزرگ جوریه که بود و نبودش فرقی نداره :دی واسه همین خیلیاشون حذف شدن ، دیگه یه سری عین پپسی من و جکی و دوستان هم موندن که حداقل چهارتا بازی از دوران قدیم و نوستالژی هم توی لیست باشه که خب همونا هم حذف شدن باز :دی
من پنزر بندیتو بازی کردم و اگر گذاشته بودی من در مقابل تلو هم بهش رای میدم مگر مینداختی تو گروه گرن توریزمو که انوجوری شرمندت می شدم

یعنی این تاپیک چیزایی توش دیده شده که تا آخرین روزی که دنیا برقراره در یادها میمونه.خیانت و دسیسه از هیکلش میباره.
هم موسسان و هم رای دهندگان

تکن که اصن انحصاری نیست همچنین Klonoa :D

احسان عزیز دقت کنید که Klonoa 1 کنسول PS1 رو نگفتم.
Klonoa 2 کنسول PS2 رو گفتم که کاملا انحصاریه و فقط برای PS2 اومده و نمره هاش شدیدا بالا هست و خیلی بازیش فانه.
حالا نمیدونم توی انجمن کسی بازیش کرده یا نه. ولی لذتی که میده دست کمی از Jak & Daxter نداره.

n7u_klonoa_2_lunateas_veil_pal(de).jpg

احسان عزیز دقت کنید که Klonoa 1 کنسول PS1 رو نگفتم.
Klonoa 2 کنسول PS2 رو گفتم که کاملا انحصاریه و فقط برای PS2 اومده و نمره هاش شدیدا بالا هست و خیلی بازیش فانه.
حالا نمیدونم توی انجمن کسی بازیش کرده یا نه. ولی لذتی که میده دست کمی از Jak & Daxter نداره.

آره متوجه منظورت شدم ولی خب یه سری شماره دیگه هم واسه گیم بوی و Wii و دوستان داره :D اگه قرار باشه تک نسخه ای حساب کنیم که تکن های PS1 و PS2 هم انحصاری میشن :D بیشتر کلیت اون IP مد نظر هست نه اینکه صرفاً یک یا چند نسخه ـش روی یه کنسول اومده باشه :D اینجوری خیلی از تک نسخه ها رو میشد گفت انحصاری :D مثال هم زیاده ، از Senran Kagura ـیی که گفتم تا Onechanbara (:Shrewd:) و ...

اینجا هم یه سری بازیایی که آوردیم و مال سونی نبودن ، دقت کنی روی همون کنسول اومدن و نسخه ی دیگه ای جای دیگه ای نداشتن ، مثلاً Parasite Eve ها روی همون PS1 اومدن و منهدم شدن تاااااا 3rd Birthday که اونم باز روی PSP اومد. یا امثال جکی و پپسی من و ... که باز مال سونی نبودن ولی خب از شونصد سال پیش که روی PS1 ریلیز شدن دیگه نسخه ی بعدی ای نداشتن و همونجا روی همون کنسول دفن شدن رفته :D اون یه سایلنت هیل هم صرفاً به خاطر سر و صداهای معرفی SH جدید برای سونی بود (و خب کارگردانش که الان توی استودیوی ژاپن سونیه) و گرنه اونم خب نباید می بود :D

اون یه سایلنت هیل هم صرفاً به خاطر سر و صداهای معرفی SH جدید برای سونی بود و گرنه اونم خب نباید می بود :D

متوجه منظورتون شدم.
اما برای SH استثنا قائل میشین ولی Klonoa 2 رو استثنا قائل نمیشین. :D

هر چند که بنظر میرسه بچه ها اصلا Klonoa 2 رو نمیشناسن و در صورت بودن در نظرسنجی هم رای نمیاورد =P~

هر کسی که بازیش نکرده 25 درصد عمرش بر فناست. :)) از تمام Sonic های PS2 قشنگ تر، محبوب تر و نمره بالاتره :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or