X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
[

برو برو حیا کن خائن. :D منکه میدونم لابی کردین. وگرنه مگه میشد یه شوتر بی هدف:D آنچارتد 4 رو با لاست لگسی ببره؟
قطعا یک شوتر بی هدف بهتر از یک شبیه ساز طناب بازی بی هدف می باشد. :D
حالا من که خودم ناراحت شدم آنچارتد ۴ حذف شد ولی شما به جای گرفتن یقه ما باید یقه کسایی که ترتیب اون نظرسنجی ناعادلانه رو دادند بگیرید.:D
خلاصه بذار بهت بگم اون گروه بوی توطئه و خیانت میداد.:D

قطعا یک شوتر بی هدف بهتر از یک شبیه ساز طناب بازی بی هدف می باشد. :D
حالا من که خودم ناراحت شدم آنچارتد ۴ حذف شد ولی شما به جای گرفتن یقه ما باید یقه کسایی که ترتیب اون نظرسنجی ناعادلانه رو دادند بگیرید.:D
خلاصه بذار بهت بگم اون گروه بوی توطئه و خیانت میداد.:D
View attachment Gifybot.mp4

بفرست PV کار داریم:D

مثل آرت ورک های Dragon's Crown غیراستاندارد نیست =P~ و همینجا هم میشه گذاشت که دوستم @Kaine هم ببینه :D

بعضیاشو بصورت لینک میزارم چون رزولوشن بالایی دارند و سایت اونا رو در حالت عادی بشکل ضربدر نشون میده.

8sst_gr1.jpg

qm8_gr8.jpg

2eq0_gr9.jpg

http://uupload.ir/files/4h8p_gr2.jpg
http://uupload.ir/files/whmb_gr3.jpg
http://uupload.ir/files/wedm_gr6.png
http://uupload.ir/files/g6qu_gr7.jpg

واقعاً لازمه از علی @Safety & Peace و احسان @Kaine و باقی اعضای شورای سنهدرین تشکر کنم که این مسابقات پرشور و شیطانی رو ترتیب دادن.
بچه‌ها خیلی مایه گذاشتن و با خیانت‌ها و توطئه‌هایی که روی اشعث بن قیس رو هم سفید کرده بود تونستن جو خوبی در تاپیک ایجاد کنن که تونست در برابر تاپیک سرطان Vs‌ ایدز که در مجاورت همین‌جا قرار داره، الگوی خوبی رو نشون بده.

بازم میگم تبلیغات خارج از تاپیک نکنید. هیچی به ما و شما نمیرسه با برنده شدن توی نظر سنجی ها:D اینجوری کلیت نظر سنجی هم میره زیر سوال اگر بخواییم اون چیزی که بهش علاقه داریم بره بالا. چه کاریه واقعا.
توی تاپیک قبلی چند نفر این کارو کردن و آخرش کار به اخطار و بن منجر شد. یه چیز فان که صرفا برای دورهمی و اشتراک تجربه هست رو خراب نکنید برای خودتون و بقیه.
اگر موافقی می‌تونیم نتایج نظرسنجی رو به سایت‌های زیرزمینی ببریم و از بِت‌بازها سود خوبی کسب کنیم:>
------------
تاپیک هم واقعا بوی گناه میده. مخصوصا این اواخر که دیگه تصاویر وارد مرز H‌شده بود:Shrewd:
قدیما توی همین فروم اگر کلمه «دختر» رو می‌نوشتی، بنت می‌کردن و اکانتت رو هم می‌سوزوندن و خاکسترش رو با ادرار شتر مخلوط کرده و ازش مجسمه‌ای می‌ساختن برای عبرت باقی گناه‌کاران.
روزگار سریع عوض میشه:دی

واقعاً لازمه از علی @Safety & Peace و احسان @Kaine و باقی اعضای شورای سنهدرین تشکر کنم که این مسابقات پرشور و شیطانی رو ترتیب دادن.
بچه‌ها خیلی مایه گذاشتن و با خیانت‌ها و توطئه‌هایی که روی اشعث بن قیس رو هم سفید کرده بود تونستن جو خوبی در تاپیک ایجاد کنن که تونست در برابر تاپیک سرطان Vs‌ ایدز که در مجاورت همین‌جا قرار داره، الگوی خوبی رو نشون بده.

مرسی ممد جان، ما هم عین خودت خیانتکاری بیش نیستم.:D

لطف داری.:D

طناب بازی بی هدف:)) لعنت خدا بهتون با این القابی که به بازیا میدین:)) هر کی ندونه فکر میکنه دارین در مورد ورزش های چندگانه صبحت میکنین:))
تاپیک سرطان Vs‌ ایدز
=))
اگر موافقی می‌تونیم نتایج نظرسنجی رو به سایت‌های زیرزمینی ببریم و از بِت‌بازها سود خوبی کسب کنیم:>
موافقم. مسئولیت کارها بر عهده خودت باشه:D بالاخره این تاپیک خرج داره و باید برای بازسازی آبرو پول خرج کنیم:D
تاپیک هم واقعا بوی گناه میده. مخصوصا این اواخر که دیگه تصاویر وارد مرز H‌شده بود:Shrewd:
قدیما توی همین فروم اگر کلمه «دختر» رو می‌نوشتی، بنت می‌کردن و اکانتت رو هم می‌سوزوندن و خاکسترش رو با ادرار شتر مخلوط کرده و ازش مجسمه‌ای می‌ساختن برای عبرت باقی گناه‌کاران.
روزگار سریع عوض میشه:D
والا به مولا. چی شد اون ارزش ها؟ چی شد اون اخطار گرفتن های فله ای؟ کجاست اون پتک بن که بر IP ملت فرود می‌آمد؟

الان ناظم سایت میاد تو روز روشن با عکس یه پاچه، رایش رو عوض میکنه:|:D

خو از اون پاچه ها تو جکی چان نشونم بده تا رای رو برگردونم!:D>:)
نوشدارو پس از مرگ سهراب؟/:) تازه پاچه هاش بیتلی و پیکسلیه و در مقابل پارچه های "بعضیا" جذابیت نداره:(:D

آقا اگر امکان داره میشه یه لطفی کنید ؟
دوباره اونایی که بالا اومدن رو قرعه کشی کنید ، واقعا خیلی بد بازی هایی به هم خوردن کل لذت و نتایج رو خراب میکنه :D
تا اینجا اونایی که بالا اومدن مشخص شده حالا با هر گروهی که بوده چه سخت چه آسون . ولی دور حذفی دوست داریم منطقی تر بازی ها به هم بخورن
@Kaine احسان با علی اگر میشه یه حرکتی بزنید :D
بازم دم هر دو گرم بابت این تاپیک عالی
@Safety & Peace
میگم اگر دیدی بدتر شد اصن ولش کن همین خوبه :)) حرفمو پس میگیرم اصن

آخرین ویرایش:
آقا اگر امکان داره میشه یه لطفی کنید ؟
دوباره اونایی که بالا اومدن رو قرعه کشی کنید ، واقعا خیلی بد بازی هایی به هم خوردن کل لذت و نتایج رو خراب میکنه :D
تا اینجا اونایی که بالا اومدن مشخص شده حالا با هر گروهی که بوده چه سخت چه آسون . ولی دور حذفی دوست داریم منطقی تر بازی ها به هم بخورن
@Kaine احسان با علی اگر میشه یه حرکتی بزنید :D
بازم دم هر دو گرم بابت این تاپیک عالی
@Safety & Peace
میگم اگر دیدی بدتر شد اصن ولش کن همین خوبه :)) حرفمو پس میگیرم اصن
اگر بخوایی دوباره رندوم سازی کنیم که کل فلسفه این تورنومنت میره زیر سوال:D
ولی جدی اگر دقت کنی، همشون عناوین کله گنده ای هستن و در نهایت هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه در صورت مسئله:D آخرش باید با همینا سر و کله بزنیم و این 16تا تغییری نمیکنن:D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or