X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
نبود !
با این وضعیت رای دادن ها به نظرت اصن شانسی داشت ؟ :دی کلی بازی درست حسابی دیگه داشتیم که رای نیاوردن بعد کرونو کراس رای بیاره :دی
کلا کرونو کراس نمیدونم چرا اینطور گمنام موند ، از بازی های همدوره و هم سبک خودش یک نسل جلوتر بود

سلام.
اولا میخوام از علی و احسان به خاطر راه اندازی همچین تاپیکی تشکر کنم.واقعا دمتون گرم.یکی از بهترین تاپیک های بازیسنتره و قطعا زحمت شما باعث شده تاپیک به همچین کیفیتی برسه.
.......
ثانیا یه صندوق سیار بدید به من تا از همین الان برم تو تاپیک های مختلف رای جمع کنم. :D

از همه دوستان که تا اینجای کار توی تاپیک شرکت کردن سپاس گذاریم:D اینجا من و احسان نداریم (احسان رو که کلا باید دسته جمعی ریپورتش کنیم برای بن شدن:D). این تاپیک برای همه هست و به لطف شماها اینجا محیطی دوستانه داریم:Rose:
ثانیا یه صندوق سیار بدید به من تا از همین الان برم تو تاپیک های مختلف رای جمع کنم. :D
یادتون باشه طبق قوانین تاپیک نباید برید توی تاپیک های دیگه یا پروفایل ملت تبلیغ کنید که آی ملت بیایین به فلانی رای بدین:D در صورت مشاهده رای گیری باطل و از اول برگزار میشه و با شخص خاطی هم برخورد میشه:-" اما اگر خواستین بچه ها خبردار بشن از رای گیری، میتونین همینجا منشن کنید تا بیان.

i2nw_gr2.jpg

اون گربه به تنهایی از 99 درصد اعضای بازیسنتر خوشبخت تره. رای من برای تو لعنتی.

از همه دوستان که تا اینجای کار توی تاپیک شرکت کردن سپاس گذاریم:D اینجا من و احسان نداریم (احسان رو که کلا باید دسته جمعی ریپورتش کنیم برای بن شدن:D). این تاپیک برای همه هست و به لطف شماها اینجا محیطی دوستانه داریم:Rose:

یادتون باشه طبق قوانین تاپیک نباید برید توی تاپیک های دیگه یا پروفایل ملت تبلیغ کنید که آی ملت بیایین به فلانی رای بدین:D در صورت مشاهده رای گیری باطل و از اول برگزار میشه و با شخص خاطی هم برخورد میشه:-" اما اگر خواستین بچه ها خبردار بشن از رای گیری، میتونین همینجا منشن کنید تا بیان.
من با اینکه تاپیک و موضوع تاپیک رو دوس دارم ولی هیچوقت رای گیری ها رو جدی نگرفتم.به راحتی میتونستم برای کیلزون ۲ چندتا رای از دوستایی که اینجا دارم بگیرم ولی به هیچکدومشون نگفتم.چون میدونستم اصلا کیلزون بازی نکردن.
در کل تاپیک برای من بیشتر حکم یه دور همی دوستانه رو داره.:D

• Like
Reactions: benjohn and Kainé
با دیدن نتایج و با اینکه دیر متوجه تاپیک شدم باز فهمیدم کارنامه اعمالم چقدر خوبه:D ولی گمراهان زیادن.
سیریسلی! دو تا اینفیموس اومدن بالا؟! خود بازیسازهاش هم بهشون رای نمی دادن، شما چی کار کردید با خودتون؟!:D

این اونجا زندگی میکنه؟:D

پ.ن: اقا من یک افشاگری کنم در مورد محمد. این گروه تلگرامی زده برای این تاپیک و داره رای جمع میکنه، از این تاپیک بنش کنید:)):Shrewd:

بازم میگم تبلیغات خارج از تاپیک نکنید. هیچی به ما و شما نمیرسه با برنده شدن توی نظر سنجی ها:D اینجوری کلیت نظر سنجی هم میره زیر سوال اگر بخواییم اون چیزی که بهش علاقه داریم بره بالا. چه کاریه واقعا.
توی تاپیک قبلی چند نفر این کارو کردن و آخرش کار به اخطار و بن منجر شد. یه چیز فان که صرفا برای دورهمی و اشتراک تجربه هست رو خراب نکنید برای خودتون و بقیه.

بازم میگم تبلیغات خارج از تاپیک نکنید. هیچی به ما و شما نمیرسه با برنده شدن توی نظر سنجی ها:D اینجوری کلیت نظر سنجی هم میره زیر سوال اگر بخواییم اون چیزی که بهش علاقه داریم بره بالا. چه کاریه واقعا.
توی تاپیک قبلی چند نفر این کارو کردن و آخرش کار به اخطار و بن منجر شد. یه چیز فان که صرفا برای دورهمی و اشتراک تجربه هست رو خراب نکنید برای خودتون و بقیه.
شوخی بودش پ.ن پست قبلیم:دی نگران نتایج نباش:دی

مرسی دوست عزیز.
بازم آرت ورک خفن داشت بازیش اما بعد از بسته شدن نظرسنجی گفتم دیگه آرت ورک نزارم چون تاثیری تو نتایج رای گیری نداشت. :D
اما باید اعتراف کرد بازی هایی که دوستم @Kaine دوست داره از لحاظ آرت ورک خیلی خوبن. :x

مرسی دوست عزیز.
بازم آرت ورک خفن داشت بازیش اما بعد از بسته شدن نظرسنجی گفتم دیگه آرت ورک نزارم چون تاثیری تو نتایج رای گیری نداشت. :D
اما باید اعتراف کرد بازی هایی که دوستم @Kaine دوست داره از لحاظ آرت ورک خیلی خوبن. :x
بفرست PV کار داریم:D

[
من با اینکه تاپیک و موضوع تاپیک رو دوس دارم ولی هیچوقت رای گیری ها رو جدی نگرفتم.به راحتی میتونستم برای کیلزون ۲ چندتا رای از دوستایی که اینجا دارم بگیرم ولی به هیچکدومشون نگفتم.چون میدونستم اصلا کیلزون بازی نکردن.
در کل تاپیک برای من بیشتر حکم یه دور همی دوستانه رو داره.:D
برو برو حیا کن خائن. :D منکه میدونم لابی کردین. وگرنه مگه میشد یه شوتر بی هدف:D آنچارتد 4 رو با لاست لگسی ببره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or