ShahryR
کاربر سایت
آخه بهم بگو اینا چیین:
View attachment 149713View attachment 149714View attachment 149715
اصلا هیچ جذابیتی ندارن!
یه چیزی تو مایه های پرسونا ۵ بهم بده احسان
دقیقا.هنوز این فوتبال شرطی با دوستام بازی میکنم از بس که خوبهاین winning eleven ها هیچکدوم انحصاری نبودن بذاری توی نظرسنجی، فقط کافی بود شماره 3 م رو بذاری جای جکی اونوقت نتیجه شو میدیدی
حالا که به عکس پر و پاچه اشاره میکنی برام سوال شد که Dragon's Crown کلا توی لیست نبود یا من مرحله ای که توش بود رو از دست دادم؟ چون همش منتظرش بودم و میبینم که الان داره گفته میشه که این گروه پایانیه
والا در این زمینه باید از احسان 1 بپرسی چون مسئول انتخاب بازی های ژاپنی اون بوده و من خودم به شخصه به خاطر اینکه تجربه ای توی بازی های ژاپنی به اون صورت ندارم، انتخابی نکردم و به احسان واگذار کردم.
این همونه که رو ویتا هم بود ؟ اگه ارهشعت ! این انحصاری بود ؟! خوبه خودمم دارمش ولی در کمال تعجب همش فکر میکردم این اول روی سوئیچی چیزی اومده و الان روی 4 اومده ! عجب سوتی ای دادم به جان خودم روی باکسش نزده Only on
View attachment 149977
اشتباه از من بود اصن چک نکردمش
آره ! روی ویتا و بعد PS3 و بعد نسخه Pro ـش روی PS4 !!!این همونه که رو ویتا هم بود ؟ اگه اره
یعنی واقعا یکی از محبوب ترین بازیهای من روی ویتا رو نیوردی ، (جالبه خودمم نمیدونستم انحصاریه)
این همونه که رو ویتا هم بود ؟ اگه اره
یعنی واقعا یکی از محبوب ترین بازیهای من روی ویتا رو نیوردی ، (جالبه خودمم نمیدونستم انحصاریه)
.............
چند روزی نظرسنجی نیستاخرین تیرمم به سنگ خورد:/
آاآی مردم کسی نیست مرا یاری دهد، گراویتی راش 2 میخوام
تا چند روز پیش کیوان داشت بازیو ولی گذاشته فروخته و امیدم ناامید شد:/
@Akiba میگفت 1 رو از تو گرفته بوده اون زمان
____
اقا HZD هم که با قدرت رفت بالا
مرحله ی اول حذفی رو قرار نمیدین؟؟
@Safety & Peace @Kaine