Tidus & Shayne
کاربر سایت
این گروه پایانی بودولی جدی یادش بخیر چه دورانی داشتیم با فیلم های جکی چان من خودم عاشق Rush Houre 1 و Shanghai Noon بودم
---
عزیزان مسئول.. مسئولین گرامی.. درست فهمیدم؟ مقدماتی تموم شد؟؟ پس GT Sport چی ؟ Lost Legacy هم حتما حساب نکردین حالا لاست رو میگیم استند الون بود و حسابش نکردین (که کار خوبی نکردین من خیلی دوسش دارم ) اما جی تی اسپورت ؟؟ یعنی یه دونه جی تی این نسل داشتیم که اونم نیاوردین؟ ? یعنی جا واسه جکی و پپسی اینا بود و واسه جی تی اسپورت ما نبود ؟
این گروه پایانی بود
لاست لگاسی هم جزو آنچارتد 4 بود چون DLC داستانی همون بازی بود ، زمانی که مست خیانت و حذف کردن U4 بودید باید فکر اینجاهاشم می کردید
در مورد حضور جکی و پپسی و عدم حضور GT Sport، خیلی راحت توپ رو میندزم توی زمین علی @Safety & Peace
پ.ن : چقدر خائن و پلید شدم من ، علی رو پاره پوره کردم توی این چند صفحه
والا من نمیدونم این خیانتا از کجا ناشی میشه فعلا که تو علی همدیگه رو متهم می کنید. ولی منم دارم به نتیجه ابی می رسم. شما یه روح خائنید در دو دو اکانت که تهش یه مستر پلن داشتین و اجراش کردین و ما هم مثل ببو گلابی افتادیم تو تلتوناین گروه پایانی بود
لاست لگاسی هم جزو آنچارتد 4 بود چون DLC داستانی همون بازی بود ، زمانی که مست خیانت و حذف کردن U4 بودید باید فکر اینجاهاشم می کردید
در مورد حضور جکی و پپسی و عدم حضور GT Sport، خیلی راحت توپ رو میندزم توی زمین علی @Safety & Peace
پ.ن : چقدر خائن و پلید شدم من ، علی رو پاره پوره کردم توی این چند صفحه
پ.ن 2: اینقدر عکس پر و پاچه گذاشتین که یه نفر اینجا رو ببینه، آبروتون میره با این حال فهمیدیم کلی سست عنصر داریم و از این به بعد آبروشون رو میبریم
اون بخاطر اینکه پر و پاچش غیر استاندارد بوده حذف شدهحالا که به عکس پر و پاچه اشاره میکنی برام سوال شد که Dragon's Crown کلا توی لیست نبود یا من مرحله ای که توش بود رو از دست دادم؟ چون همش منتظرش بودم و میبینم که الان داره گفته میشه که این گروه پایانیه
حالا که به عکس پر و پاچه اشاره میکنی برام سوال شد که Dragon's Crown کلا توی لیست نبود یا من مرحله ای که توش بود رو از دست دادم؟ چون همش منتظرش بودم و میبینم که الان داره گفته میشه که این گروه پایانیه
والا در این زمینه باید از احسان 1 بپرسی چون مسئول انتخاب بازی های ژاپنی اون بوده و من خودم به شخصه به خاطر اینکه تجربه ای توی بازی های ژاپنی به اون صورت ندارم، انتخابی نکردم و به احسان واگذار کردم.حالا که به عکس پر و پاچه اشاره میکنی برام سوال شد که Dragon's Crown کلا توی لیست نبود یا من مرحله ای که توش بود رو از دست دادم؟ چون همش منتظرش بودم و میبینم که الان داره گفته میشه که این گروه پایانیه
آقا GT Sport رو طی صحبت هایی که توی شورا () شده بود، قرار شد به خاطر اینکه نسبت به بقیه شماره ها سطحش پایین تر بود و حواشی زیاد داشته، حذف بشه و به جاش بازی های دیگه بیان. در رابطه با پپسی من و جکی چان هم گفتم که ما اوایل که لیست رو چیدیم، همش بازی های زمان PS2 به اینور شده بودن و در نتیجه قرار شد یه سری رو حذف کنیم و چندتا بازی PS1 که نوستالوژی تر بودن رو اضافه کنیم. بازم صحبت از این شد که خیلی از بازی های PS1 قدیمی هستن و ممکنه خیلیا یادشون نیاد یا با استانداردهای الان مقایسه-شون کنن و درنتیجه بازم چندتایی که اضافه کرده بودیم رو حذف کردیم و فقط همین چندتا نوستالوژی باقی موندن و در عوض بازی های جدیدتر و ترپ پارتی های انحصاری رو اضافه کردیم. یکی دوتا بازی مثل Astro Bot و اینا هم توی لیست بودن که خب به خاطر VR بودنشون تصمیم گرفته شد از لیست خارج بشن. شاید لیست 10 بار تغییر کرد و هی کلی بازی اضافه میشد و کلی کم میشد و این وسط کلی بحث بود که چیکار کنیم و چکار نکنیم و در نهایت این 80تا بازی ای که دیدین، به عنوان بهترین حالت ممکن انتخاب شدن. بعد این وسط یه سری بازی بودن که واقعا از قلم افتادن و هیچکدوممون متوجه نشدیم و بعد از دیدن چندین و چند باره کلی لیست و بازی های سال های مختلف یه دفعه رویت شدن. خیلی مسخره بود واقعا که توی انواع و اقسام لیست های عناوین انحصاری سونی و پلی استیشن، بی نام و نشون ترین بازی ها رو آورده بودن ولی یه سری بازی معروف اصلا توی لیست ها نبود. اگر فقط به اونا رو به عنوان مرجع انتخاب میکردیم، خیلی داغون میشد لیست.
پ.ن 1: احسان 2، تو خودت همین که اسمت احسانه به صورت اتوماتیک ژن خائن رو داری یکی کم بود، 2تا شدین
پ.ن 2: اینقدر عکس پر و پاچه گذاشتین که یه نفر اینجا رو ببینه، آبروتون میره با این حال فهمیدیم کلی سست عنصر داریم و از این به بعد آبروشون رو میبریم