X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
چند ساعت نبودم و با این فکر که پیروزی مطلق از آنِ ماست، رفتم خوابیدم. الان دیدم 7 تا عقبیم:| ننگ بر شما که اسم خودتون رو گذاشتین گیمر. ننگ بر اون احسان خائن، ننگ بر اون آکیبای ملعون/:)

ولی جدی من آرزومه یه بازی این شکلی ببینم توی این دوره زمونه. هر چی میبینم یه مشت بازی AAA و توی سبک های RPG و AA هستن و شدیدا اشباع شدم و حس گیمم به طرز وحشتناکی نابوده در حال حاضر. دلم لک زده برای بازی های مثل زمان PS1. پلتفرمینگ، چند نفره و دورهمی، فان و ...:( اگر بگم چند بار به فکر خرید یه سوییچ افتادم، دروغ نگفتم:D

HZD که رسما طرفداران جکی چان رو ترکوند با اون وضع رای آوردنش :))

جکی چان بخاطر قدیمی بودنش آرت ورک خاصی نداره. :|
پس از GR بزارم :D

t9mu_gravity.daze.gr.jpg

ddop_gravity.daze-gr.jpg

آخرین ویرایش:
چند ساعت نبودم و با این فکر که پیروزی مطلق از آنِ ماست، رفتم خوابیدم. الان دیدم 7 تا عقبیم:| ننگ بر شما که اسم خودتون رو گذاشتین گیمر. ننگ بر اون احسان خائن، ننگ بر اون آکیبای ملعون/:)

ولی جدی من آرزومه یه بازی این شکلی ببینم توی این دوره زمونه. هر چی میبینم یه مشت بازی AAA و توی سبک های RPG و AA هستن و شدیدا اشباع شدم و حس گیمم به طرز وحشتناکی نابوده در حال حاضر. دلم لک زده برای بازی های مثل زمان PS1. پلتفرمینگ، چند نفره و دورهمی، فان و ...:( اگر بگم چند بار به فکر خرید یه سوییچ افتادم، دروغ نگفتم:D
علی عقلانیه این نتایج(اختلاف هی بیشتر میشه)
فقط old گیمرهان که ممکنه بهش رای بدن چون چند نسل پیش تجربه اش کردن و باهاش خاطرات دارن(اونم نه همه)
از طرفی خورد به یه حریف چغر و بدن بدنِ نسل جدید که خدایی لایق بالا رفتن هم هست:D:-??
راجب بازی های نسل بلفرض4و5 هم که واقعا از نظر تنوع تو سطح بالاتری نسبت به حال حاضر بودن
سبک پلتفرمر و حتی فانتزی هم که واقعا جاشون خالیه و تک و توک داریم:(
پ.ن:دلار هم شد 19.700=D>

من جکی چانو نرفتم ولی اگه عکس نود خوب ازش هست بدید شاید رای تغییر دادم :-":-":D
یکی دو سال پیش شبکه کیش یه صحنه استغفراللهی از یکی از فیلم‌های جکی چان نشون داد! :دی همون رو علی‌الحساب قبول کن به جای عکس از خود بازی! :دی

این همه گروه گروه کردی که تهش همچین ترول و مضحکه ای از آب در بیاد ... جکی جان؟ ریلی ... کلا بازی با احتساب کرکی هاش ۱۰ هزارتا هم نفروخته که ۸هزارتاش کلوپی های ایران بودن .‌‌

این همه بازی بودن که ۱۵،۲۰سال انحصاری ps بودن ، نیستن ...بعد اومدید همچین بازی
هایی گذاشتید که باهاش ملت رو ترول کنید ؟؟؟؟ :lol::lol::lol:

کلی چیز برای این گروه آماده کرده بودم ، ولی ترجیح میدم تو همچین مضحکه ای مشارکت نکنم ...

با تمام چیزایی که گفتی می دونی که این بازی ترول جناب علی خائن @Safety & Peace برای این گروه بوده تا مثل پپسی من (که اونم برنامه ی خودش بود) بزنه بر و بچه های این گروه رو با نوستالژی حذف کنه ؟! حتی به صورت خصوصی سعی در ارشاد این بشر داشتم ولی تاریکی بهش چیره شده و امیدی بهش نیست :دی خلاصه منکه خونش رو حلال اعلام میکنم ، می تونید همینجا وسط تاپیک در آخر نظرسنجی دور مقدماتی عدالت رو براش اجرا کنید :دی

آره جونِ خودت :دی این چ.س ناله های دروغینت دیگه اثری نداره :دی تو اگه دنبال بازیای فان و پلتفرمینگ و ... می گردی که پانمیشدی بری به رچت رای ندی :دی پا نمیشدی یه نسخه از رچت رو از نظرسنجی حذف کنی :دی نگو برای ما دیگه علی ، حنات رنگی نداره :دی همین الان بازی فانی مثل گرویتی راش رو کمر به قتلش بستی بعد به سبک مارکو میگی آآآآآآه کو آن بازیهای خاص و فان زمان جوانی اَم ؟ :دی

====
آقایون ، برادران ، نذارید این گرویتی راش معصوم حذف بشه :دی چی شد اون سبک متفاوت و بازی متفاوت بیاد بالا ؟ :دی از گرویتی راش متنوع تر و خاص تر ؟ اصن نداریم توی این دوره زمونه :دی

149693

واقعاً میخواهید اون دکمه ی Exit لعنتی رو بزنید ؟ :( نکن برادر من

149694

149695

بلوند حال نمیکنی ، برونِت هم داره :دی

149696

علی عقلانیه این نتایج(اختلاف هی بیشتر میشه)
فقط old گیمرهان که ممکنه بهش رای بدن چون چند نسل پیش تجربه اش کردن و باهاش خاطرات دارن(اونم نه همه)
از طرفی خورد به یه حریف چغر و بدن بدنِ نسل جدید که خدایی لایق بالا رفتن هم هست:D:-??
راجب بازی های نسل بلفرض4و5 هم که واقعا از نظر تنوع تو سطح بالاتری نسبت به حال حاضر بودن
سبک پلتفرمر و حتی فانتزی هم که واقعا جاشون خالیه و تک و توک داریم:(
پ.ن:دلار هم شد 19.700=D>
دیشب نشد کامنت بدم ، خب من که به عنوان oldگیمر به HZD رای دادم :D تازه اون نبود به GR رای میدادم . @vaan 2 ببخشید :(
اینقدر بازی های نوستالژی خفن حذف شده که دیگ جکی چان توش گمه ، آخه خیلی هم خاطره خفنی ندارم باهاش :D آنچارتد4 کم بود HZD هم میخواستید حذف کنید ؟ :D

• Like
Reactions: benjohn and Kainé
دیشب نشد کامنت بدم ، خب من که به عنوان oldگیمر به HZD رای دادم :D تازه اون نبود به GR رای میدادم . @vaan 2 ببخشید :(
اینقدر بازی های نوستالژی خفن حذف شده که دیگ جکی چان توش گمه ، آخه خیلی هم خاطره خفنی ندارم باهاش :D آنچارتد4 کم بود HZD هم میخواستید حذف کنید ؟ :D
View attachment 111115-d632d2cc00f51074ac959994c3edc50f.mp4

نمی دونم چرا اینجا یهو انقدر فاز نوستالژی گرفته :D حالا حداقل نوستالژی هم هست یه چیز خفن باشه نه اینا :D

نمی دونم چرا اینجا یهو انقدر فاز نوستالژی گرفته :D حالا حداقل نوستالژی هم هست یه چیز خفن باشه نه اینا

بن نشی یه وقت احسان! :D

جکی چان همین الان هم برام خاص و دوست داشتنیه:x:D

بن نشی یه وقت احسان! :D

جکی چان همین الان هم برام خاص و دوست داشتنیه:x:D
بن کن آقا بن کن :( چه ننگی بدتر از اینکه آنچارتد 4 و گرویتی راش و هورایزن به چندتا جوجه ببازن :دی این منزل را دیگر جای ماندن نیست :دی

بن کن آقا بن کن :( چه ننگی بدتر از اینکه آنچارتد 4 و گرویتی راش و هورایزن به چندتا جوجه ببازن :D این منزل را دیگر جای ماندن نیست :D

آخه بهم بگو اینا چیین:

۱.png ۲.png ۳.png

اصلا هیچ جذابیتی ندارن!:-":D

یه چیزی تو مایه های پرسونا ۵ بهم بده احسان:D

آخه بهم بگو اینا چیین:

View attachment 149713View attachment 149714View attachment 149715

اصلا هیچ جذابیتی ندارن!:-":D

یه چیزی تو مایه های پرسونا ۵ بهم بده احسان:D
اینا که فقط عکس از کته که خیلی گوگولیه :دی حالا راه بیایید باهامن ، اسلام رو هم به خطر میندازیم :دی
اما گذشته از این حرفها ، اینو باید بری توی عمق گیم پلیش تا ببینی چیه :دی من خیلی خیلی کم پیش بیاد بازی ای رو پلات کنم مگه خیلی باهاش حال کرده باشم :دی همین گرویتی یکی از معدود پلات هامه :دی فوق العادس بازیش ، به سیستم جاذبه که عادت کنی خودت برگهات میریزه از کارایی که میتونی بکنی :دی

حتی می تونی به سبک کانسپت آرت بازی هم صحنه خلق کنی :دی

149716

149717

علی استنباطم‌ از جمله ات اینه که دوتا مولتی پلتفورمر (@Safety & Peace & @Kaine ) این تاپیکو سرپا کردن و بنا دارن با اهداف شومی که در سر دارن میون سونی فن ها تفرقه ایجاد کنن
ما مو بینیم و تو پیچش مو:(
شوهی از سر تقصیراتمون بگذره [-o<

#مود
149720

اینا که فقط عکس از کته که خیلی گوگولیه :D حالا راه بیایید باهامن ، اسلام رو هم به خطر میندازیم :D
اما گذشته از این حرفها ، اینو باید بری توی عمق گیم پلیش تا ببینی چیه :D من خیلی خیلی کم پیش بیاد بازی ای رو پلات کنم مگه خیلی باهاش حال کرده باشم :D همین گرویتی یکی از معدود پلات هامه :D فوق العادس بازیش ، به سیستم جاذبه که عادت کنی خودت برگهات میریزه از کارایی که میتونی بکنی :D

حتی می تونی به سبک کانسپت آرت بازی هم صحنه خلق کنی :D

View attachment 149716

View attachment 149717

یعنی میخوای بگی که حضور جکی چان در این تایپک، یکی دیگر از اهداف شومه علی صلح و صفاست (WTF)؟!:D

• Smile
Reactions: voldmort and Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or