X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
دیگه ببخشین اگه انحصاری های زمان PS1 پر از بازی های اینجوری بودن. ببخشین که بچه ها روی PS1 هورایزن و دیترویت و گرویتی راش بازی نکردن. ببخشین اگر خیلی از بازی ها ادامه ای براشون ساخته نشد که بالای 10 هزارتا بفروشن. ببخشین اگر یه سری از IP ها فقط مال همون دوره بودن و همونجا هم تموم شدن. ببخشین اگر یه سری از بازی های بالای 2-3 شماره ندارن. ببخشین اگر بازی ای توی لیست هست که بچه ها خیلی دوست دارن و باهاش خاطره دارن:D

PS1 پر بود از بازی های این شکلی. اگر یه سری بازی دیگه مثل Harvest Moon هم اینجا میذاشتیم بازم رایش بالاتر میبود. کلا PS1 برای خیلیا خاطره انگیزه و اکثریت بچه های اینجا بهترین دوران گیمینگشون مال اون زمان بوده (از جمله خودم).
هاروست مون چرا نیست؟ :))

من جکی چانو نرفتم ولی اگه عکس نود خوب ازش هست بدید شاید رای تغییر دادم :-":-":D

به استثنای پارازیت ایو من فکر نکنم بازی ای از اون دوران داشته باشیم که بشه نود درست درمون ازش گیر آورد:-??

• Like
Reactions: American Idiot
جکی چان (:))O:-)) یادش بخیر اون موقع ها فیلم هاشم خیلی طرفدار داشت و باحال بود : ))))))
هورایزن هم لطفا رو سرم Bounty نذارین اما من به غیر از لوکیشن ها و موجودات و طراحیاشون و گرافیک بازی با بقیش حال نکردم :-" خیلی زود بازیرو گرفتم هنوزم دارمش اما اصلا نمیکشه برم بازی کنم.. سلیقه گیمریم به شدت متنوع هست. در واقع غیر از فوتبال همه چی دوست دارم و بازی میکنم و حتی نزدیک به 7 8 سال پی سی گیمر بودم و افراطی rts میزدم (دوران نسل 6 و گیم نت، البته هنوزم عاشق rts هستم، با نوبتی هم مشکلی ندارم ) .. (jrpg اصیل هم فرصت نشده زیاد بازی کنم اما خیلی دوست دارم.. خیلی) میخوام بگم بحث سبک نیست و بازی تو این سبک زیاد بوده که قورت دادم.. فقط این بازی بهم نچسبید. یا بهتر بگم.. گیم پلی بهم نچسبید.
دترویت هم چنین وضعیتی داره:-" کلا داوود برای من در هوی رین و با کلی ارفاق بیاند خلاصه میشه.

گرویتی راش رو ولی خیلی دوست دارم :x کلا دوسش دارم اما چند وقت پیش تو اون گروه گرویتی 2 اینقدر فازشو دادین و هایپ کردین که رفتم دوباره رو ویتا دانلود کردم (شماره یک رو) و این دفعه میرم تا 100% شه :D (فقط حیف پلاس ندارم که سیو رو دانلود کنم بک اپ افلاینم ندارم: ( البته نمیدونم الان که ویتا پلاس نداره سر سیو های ما چه بلایی اومده -_- اما از یه طرفم بهتر بهانه ای شد از اول شروع کنم و حالشو ببرم :D خلاصه که رای ما گرویتی راش :D از اون بازی هاست که تمام پتانسیل ویتا رو به کار کشیده و بسیار با ارزش هست. اینقدر دوسش دارم که قطعا در اینده برای PS4 (یا 5) هم میگیرم.

149642

آخرین ویرایش:
یعنی جکی چان فقط یه رای دیگه بیاره با هورایزن مساوی میشه؟ :D:D

چه حماسه هایی که در این رای گیری ها رقم نخورد. ملت همیشه در صحنه بازی سنتر

من پیش بینی میکردم که فقط گرویتی راش در مقابل تخم شانسی 5 (جکی چان) بازی رو واگذار کنه ولی الان هورایزن هم لبه تیغ وایساده

• Like
  • Smile
Reactions: Kainé and voldmort
جبهه رو نبازید به این بازیهای مدرن آبدوغ خیاری مفلوک:دی جکی چان بزرگتر از یه بازیه، قهرمان دوران بچگیمون بوده:دی آیا کم با فیلماش سرگرمتون کرد؟:دی یادتون رفته جوگیر میشدید اداشو در میاوردید فک میکردید دیگه کونگ فو کار شدید؟:دی رای بدید بهش:دی

جبهه رو نبازید به این بازیهای مدرن آبدوغ خیاری مفلوک:D جکی چان بزرگتر از یه بازیه، قهرمان دوران بچگیمون بوده:D آیا کم با فیلماش سرگرمتون کرد؟:D یادتون رفته جوگیر میشدید اداشو در میاوردید فک میکردید دیگه کونگ فو کار شدید؟:D رای بدید بهش:D
والا من که به جکی رای دادم ولی وقتی میبینم خیانتکارای مثل علی و رضا طائل و خودت هم رای دادین به انتخابم شک میکنم :D

با جکی چان چه خاطراتی که نداشتیم ولی رای رو میندازیم توی صندوق به عشق خانم ' کت ' که یکی از بهترین تجربه های این نسلم بود کنترلش توی Gravity Rush. :D
هیچ کس نیست که با کت آشنا شده باشه و ازش ناراضی باشه ...

149648

مجله امپایر راجع به بازی میگه

As returning 'shifter' Kat, players can once again fall/fly through the world by manipulating gravity, an incredibly cool ability that makes you feel more like a super-hero than any Marvel or DC Comics game in recent memory.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or