X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
این دیگه چه گروهیه؟
حالا دیدین من به مازیار گفتم به گراویتی راش رای میدم :p جکی و هرایزن رو توی این گروه گذاشتین؟
از یه طرف هم مهم نیست از این گروه کی میره بالا. اون طرف حریفش بلادبورنه >:)>:)>:)

من که رای مستحکم خودم رو برای استاد جکی چان به صندوق سرشار از تزویر و خیانت این رقابت‌ها انداختم.:>

اما قطعاً توی این تاپیک بخورات مسموم پراکنده شده که ما داریم این طور رای می‌دیم. الان یکی نتیجه این نظرسنجی رو به هر کشور اروپای غربی یا آمریکای شمالی به‌جز ترامپستان و حوالی ارائه بده، قطعاً بهش پناهندگی میدن که با این آدم‌های خطرناکی که این طوری رای می‌دن توی یه مملکت نباشه:دی

gravity rush بازی عجیبی بود برام.
من به هر بازی سوای سبکش حداقل 5 ساعت زمان میدم که مجابم کنه بازیش کنم.
خیلی تلاش کردم که بازیو ادامه بدم ولی واقعن بعد از دو بار تلاش فقط سر درد شدم بس که معلق بودم و مشغول چرخیدن!
گیم پلی بازی اصلن نتونست منو درگیرکنه متاسفانه!

بین horizon و detroit درصدی بخوام بگم 55 به 45 نظرم رو horizon بود و انتخابش کردم.

gravity rush بازی عجیبی بود برام.
من به هر بازی سوای سبکش حداقل 5 ساعت زمان میدم که مجابم کنه بازیش کنم.
خیلی تلاش کردم که بازیو ادامه بدم ولی واقعن بعد از دو بار تلاش فقط سر درد شدم بس که معلق بودم و مشغول چرخیدن!
گیم پلی بازی اصلن نتونست منو درگیرکنه متاسفانه!

بین horizon و detroit درصدی بخوام بگم 55 به 45 نظرم رو horizon بود و انتخابش کردم.
من اون زمان روی ویتا اومد پلاس داشتم برای پلاس فری بود یه ذره بازی کردم ازبس توی هوا باید میرفتی بعد سقوط میکردی خسته شدم ولش کردم

با این گروه هاتون:|
یه گروه مثل قبلی انقدر meh ...

یه گروه مثل این... :|
کت واقعا حقشه بیاد بالا! مظلوم ترین کاراکتر PSه این بنده خدا:(
یکی از جذاب ترین و باحال ترین و اهل دل ترین کاراکترهای دنیاست! واقعا تکه این بشر!!! :x

جکی چان ... خیلی حال میداد:| فقط همین :| بازی نوستالژی انداختن اینجا نامردا:| (خدایی روتون میشه اینا رو میزارید ولی کراش و MGS نه؟ :| )

H:ZD ... میشه گفت بهترین بازیی که این نسل به عنوان سری ساخته شده و قراره ادامه پیدا کنه... (اوردر ادامه پیدا میکرد ، نظرم رو این بود!)
همچنان میگم داستان زمان حالش رو دوست نداشتم، ولی زمان گذشته ش عالی بود!!! :x
بازی یه Lore درست حسابی و جذابی داره
گیم پلی فوق العاده ست و مبارزه با ربات ها بسی هیجان انگیز و خفنه! :x کلا پتانسیل عالیی داره به عنوان یه بازی!( البته در کنار این و اوردر، اسپایدی هم به نظرم به عنوان یه سری خیلی جذاب و خوبه!)

Detroit ... تو تاپیکشم گفتم به نظرم بهترین کار کیج هست، کاراکترها عالی بودن، داستات خیلی خوب بود و پایانی که گرفتم... بسی احساسی بود و اشکم رو در اورد:(( واقعا روم تاثیر گذاشت:(

LBP3 هم که بهترین نسخه سری:دی بالاخره چیزی شد که باید میبود! ولی حیف که اونقدر که باید و شاید دیده نشد:(

در آخر ... فکر کنم باید رای بدم به GR ! با اینکه همه جوره شماره دومش بهتر بود، ولی با این حال به این شماره اینجا باید رای داد!
با اینکه اگر بره بالا و به بازی خطرناکی بخوره، اون موقعست که با خودمون میگیم کاش چنین روزی رو نمیدیدیم:( (کلا هورایزن مراحل بالاتر شانس بیشتری داره:-" )

@vaan 2 یعنی نتونی این دفعه هم یه حالی به گرویتی راش بدی می تونی راحت بری هاراکیری کنی :D
این همه گروه گروه کردی که تهش همچین ترول و مضحکه ای از آب در بیاد ... جکی جان؟ ریلی ... کلا بازی با احتساب کرکی هاش ۱۰ هزارتا هم نفروخته که ۸هزارتاش کلوپی های ایران بودن .‌‌

این همه بازی بودن که ۱۵،۲۰سال انحصاری ps بودن ، نیستن ...بعد اومدید همچین بازی
هایی گذاشتید که باهاش ملت رو ترول کنید ؟؟؟؟ :lol::lol::lol:

کلی چیز برای این گروه آماده کرده بودم ، ولی ترجیح میدم تو همچین مضحکه ای مشارکت نکنم ...

• Smile
Reactions: GHOST OF SPART
من فکر می‌کردم اون بازی جکی چان حداکثر یکی دو تا رأی داشته باشه و چون به شدت عاشقش بودم، گفتم یه رأی بدیم که حداقل با اینکه آخر میشه ولی شرافتمندانه آخر بشه! رأی رو دادم و دیدم اوله! :))
یعنی الآن موندم رأی خودم رو عوض کنم و ببرم سمت Horizon یا بذارم همین جا بمونه! :D چون از یه طرف Horizon بدون شک بازی بهتریه و اگه می‌خواستم منصفانه رأی بدم اون رو انتخاب می‌کردم، ولی از طرف دیگه حس نوستالژی شوخی‌بردار نیست و زیاد هم راضی نیستم به تعویض رأی. :D
الآن رفتم امتیازهاش رو دیدم و مثل خیلی نمونه‌های دیگه که اون زمان با جون و دل بازی می‌کردیم و عاشق تک تک ثانیه‌هاشون بودیم و از امتیازها خبر نداشتیم، امتیازهای خیلی خوبی نگرفته بوده! یعنی به جز IGN که اهل دل بوده و ۸ داده، اکثر معروف‌ها توی محدوده‌ی ۶ بودن. :دی

این همه گروه گروه کردی که تهش همچین ترول و مضحکه ای از آب در بیاد ... جکی جان؟ ریلی ... کلا بازی با احتساب کرکی هاش ۱۰ هزارتا هم نفروخته که ۸هزارتاش کلوپی های ایران بودن .‌‌

این همه بازی بودن که ۱۵،۲۰سال انحصاری ps بودن ، نیستن ...بعد اومدید همچین بازی
هایی گذاشتید که باهاش ملت رو ترول کنید ؟؟؟؟ :lol::lol::lol:

کلی چیز برای این گروه آماده کرده بودم ، ولی ترجیح میدم تو همچین مضحکه ای مشارکت نکنم ...
دیگه ببخشین اگه انحصاری های زمان PS1 پر از بازی های اینجوری بودن. ببخشین که بچه ها روی PS1 هورایزن و دیترویت و گرویتی راش بازی نکردن. ببخشین اگر خیلی از بازی ها ادامه ای براشون ساخته نشد که بالای 10 هزارتا بفروشن. ببخشین اگر یه سری از IP ها فقط مال همون دوره بودن و همونجا هم تموم شدن. ببخشین اگر یه سری از بازی های بالای 2-3 شماره ندارن. ببخشین اگر بازی ای توی لیست هست که بچه ها خیلی دوست دارن و باهاش خاطره دارن:D

PS1 پر بود از بازی های این شکلی. اگر یه سری بازی دیگه مثل Harvest Moon هم اینجا میذاشتیم بازم رایش بالاتر میبود. کلا PS1 برای خیلیا خاطره انگیزه و اکثریت بچه های اینجا بهترین دوران گیمینگشون مال اون زمان بوده (از جمله خودم).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or