خجالت بکش امیر حیا کن، برووو تا ندادم بن سه طلاقت کنناصل کار ژاپنهچیه این جک و جونورهای قناص آخه جذابه
تازه با این دست فرمون، خود بلادبورن هم کلون DSه(کار نداریم از یه سازنده هستن... بالاخره کلونه
)
بلی اینجوریاست
Clone Wars که میگن اینه نه ماجرای Star Wars![]()
مهم نیست چرا و چگونه و ...! مهم اینه جک و جونورهای قناصنخجالت بکش امیر حیا کن، برووو تا ندادم بن سه طلاقت کنن
جک و جونور؟!!
اگه تو بلادبورن بیست وجود داره سر تاوانیه که دارن میدن
سر هوا و هوس و نفس ضعیفه انسان هاس
مردم ابله یارنام وقتی گریت وان هار و قدرت های ماورایی شون رو دیدن شروع کردن به پرستیدنشون و یه سریا هم مثل استاد ویلیم شروع کرد به تحقیق و ازمایش و.. که بتونه فانی بشه!
و دانشکده ی Byrgenwerth رو بنا کرد و نشستن روی روشی که اونارو بتونه عین گریت وانها ورای دو بعد کنه تحقیق کردن
نهایتا (نمیخوام اسپویل کنم شاید کسی بازی نکرده) راه حلو پیدا میکنه و چشمش رو به ندیده ها باز میشه و ترس وحشتناکی میگرتش و گوشه گیر میشه و تحقیقاتم تعطیل میکنه
حتی وقتی رفقاش (گرمن و لورانس) میرن پیشش واسه ی جواب که چشمشون روی حقایق بازشه ولی ردشون میکنه و اون جمله ی معروفو میگه
"از خون باستانی بترسید"
میخواد که به قولی توازن برقرار بمونه!
خلاصه رفقاش ناراحت میشن و میرن The Healing Church رو بنا میکنن که خودشون با ازمایش روی خون (با کمک کشیش Amelia) بتونن راه حلو پیدا کنن و شروع بدبختی مردم یارانام از ازمایشات روی خون این افراد استارت میخوره و بیماری خطرناکی به وجود میاد که باعث میشه افراد فرم انسانی خود را از دست بدن و به هیولا تبدیل شن
پس بهتره حرف هاتو پس بگیری!![]()
حالا ما به این کاری نداریم که روی الگوریتم رندومسازی اومدید مونتکارلو زدید تا گروه بلادبورن دربیادView attachment 149389
البته به پیروان واقعی نه! به اون گمراهان، خصوصا آکیبا، چشمان بسیار عطا فرما ای Kos! یا همونطور که بعضیا میگن، Kosm.
همش دروغ. همش تهمت های ناروا. همش خدشه کردن عفت و پاکدامنی. تا کی؟ تا کجا؟حالا ما به این کاری نداریم که روی الگوریتم رندومسازی اومدید مونتکارلو زدید تا گروه بلادبورن دربیاد
اما انصافاً این اسمه؟ الان مادر این بابا رو چی صدا میزنید؟ یا اگر خل بشه چه طوری خبرش رو اعلام میکنن؟ از اون بدتر اگر این بابا سوار ماشین بشه، اون ماشین رو چی میگن از اون به بعد؟
آرهعلی، امشب آخرین نظرسنجی دوره گروهی هست بعد میره حذفی؟
اخ اخ اسم دانجن اوردی یاد امیگدالای توی دانجنا افتادمبهترین بازی نسل برای من( البته تا دو روز پیش)
نکته جالبی که بازی داره و تو تاپیکش خوندم اینکه باسها سختیشون برا هر کی یجوره یکی ممکنه یه باس به راحتی بزنه و دیگری n بار سر همون باس بمیره و بلعکس. مثلا باس سگ سه سر ( اسمش یادم نیست) که تو سیاه چاله ها همه ازش شاکی بودن من بعد دو سه بار شتک کردم ولی این بزرگوار50 باری مردم تا ردش کردم و بمعنی واقعی کلمه سرویس کرد (اگه مایه دار بودم احتمالا دوسه تا دسته سرش خورد میکردم
)
![]()