X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اصل کار ژاپنه >:) چیه این جک و جونورهای قناص آخه جذابه:p
تازه با این دست فرمون، خود بلادبورن هم کلون DSه:-" (کار نداریم از یه سازنده هستن... بالاخره کلونه:p )

بلی اینجوریاست :p
Clone Wars که میگن اینه نه ماجرای Star Wars :-"
خجالت بکش امیر حیا کن، برووو تا ندادم بن سه طلاقت کنن:))
جک و جونور؟!!
اگه تو بلادبورن بیست وجود داره سر تاوانیه که دارن میدن
سر هوا و هوس و نفس ضعیفه انسان هاس:D
مردم ابله یارنام وقتی گریت وان هار و قدرت های ماورایی شون رو دیدن شروع کردن به پرستیدنشون و یه سریا هم مثل استاد ویلیم شروع کرد به تحقیق و ازمایش و.. که بتونه فانی بشه!
و دانشکده ی Byrgenwerth رو بنا کرد و نشستن روی روشی که اونارو بتونه عین گریت وان‌ها ورای دو بعد کنه تحقیق کردن
نهایتا (نمیخوام اسپویل کنم شاید کسی بازی نکرده) راه حلو پیدا میکنه و چشمش رو به ندیده ها باز میشه و ترس وحشتناکی میگرتش و گوشه گیر میشه و تحقیقاتم تعطیل میکنه
حتی وقتی رفقاش (گرمن و لورانس) میرن پیشش واسه ی جواب که چشمشون روی حقایق بازشه ولی ردشون میکنه و اون جمله ی معروفو میگه
"از خون باستانی بترسید"
میخواد که به قولی توازن برقرار بمونه!
خلاصه رفقاش ناراحت میشن و میرن The Healing Church رو بنا میکنن که خودشون با ازمایش روی خون (با کمک کشیش Amelia ^:)^) بتونن راه حلو پیدا کنن و شروع بدبختی مردم یارانام از ازمایشات روی خون این افراد استارت میخوره و بیماری خطرناکی به وجود میاد که باعث میشه افراد فرم انسانی خود را از دست بدن و به هیولا تبدیل شن
پس بهتره حرف هاتو پس بگیری!:Punish::D

خجالت بکش امیر حیا کن، برووو تا ندادم بن سه طلاقت کنن:))
جک و جونور؟!!
اگه تو بلادبورن بیست وجود داره سر تاوانیه که دارن میدن
سر هوا و هوس و نفس ضعیفه انسان هاس:D
مردم ابله یارنام وقتی گریت وان هار و قدرت های ماورایی شون رو دیدن شروع کردن به پرستیدنشون و یه سریا هم مثل استاد ویلیم شروع کرد به تحقیق و ازمایش و.. که بتونه فانی بشه!
و دانشکده ی Byrgenwerth رو بنا کرد و نشستن روی روشی که اونارو بتونه عین گریت وان‌ها ورای دو بعد کنه تحقیق کردن
نهایتا (نمیخوام اسپویل کنم شاید کسی بازی نکرده) راه حلو پیدا میکنه و چشمش رو به ندیده ها باز میشه و ترس وحشتناکی میگرتش و گوشه گیر میشه و تحقیقاتم تعطیل میکنه
حتی وقتی رفقاش (گرمن و لورانس) میرن پیشش واسه ی جواب که چشمشون روی حقایق بازشه ولی ردشون میکنه و اون جمله ی معروفو میگه
"از خون باستانی بترسید"
میخواد که به قولی توازن برقرار بمونه!
خلاصه رفقاش ناراحت میشن و میرن The Healing Church رو بنا میکنن که خودشون با ازمایش روی خون (با کمک کشیش Amelia ^:)^) بتونن راه حلو پیدا کنن و شروع بدبختی مردم یارانام از ازمایشات روی خون این افراد استارت میخوره و بیماری خطرناکی به وجود میاد که باعث میشه افراد فرم انسانی خود را از دست بدن و به هیولا تبدیل شن
پس بهتره حرف هاتو پس بگیری!:Punish::D
مهم نیست چرا و چگونه و ...! مهم اینه جک و جونورهای قناصن :دی مثل همین چیزی که علی صلح و صفا گذاشته :p میخوام اینجوری چشم نداشته باشم! همینی که دارم عالیه:دی
در کل زشتن! یک سری کاراکترهای سری هاتون،مثل همین لیدی ماریا که میگید شاید جذاب باشن و آدم ذلش بخواد بره سمت بازی چون خفن میزنند! اما یک سریشم انقدر زشتن رسما دافعه میباشند:-"

• Smile
Reactions: voldmort
اینقدر در مورد بازی بی عیب و نقص Bloodborne بدگویی کردند که رایش از 70 درصد کمتر شده 8->

بازی به این زیبایی، چی کم داره خدایی؟ :D

86zb_bloodborne-aka-akibasilencer.jpg

View attachment 149389

البته به پیروان واقعی نه! به اون گمراهان، خصوصا آکیبا، چشمان بسیار عطا فرما ای Kos! یا همونطور که بعضیا میگن، Kosm.
حالا ما به این کاری نداریم که روی الگوریتم رندوم‌سازی اومدید مونت‌کارلو زدید تا گروه بلادبورن دربیاد:>
اما انصافاً این اسمه؟ الان مادر این بابا رو چی صدا می‌زنید؟ یا اگر خل بشه چه طوری خبرش رو اعلام می‌کنن؟ از اون بدتر اگر این بابا سوار ماشین بشه، اون ماشین رو چی می‌گن از اون به بعد؟

@Safety & Peace

علی من تو گروه قبلی قصد خیانت داشتم میخواستم آخرین لحظه رایمو برگردونم ولی یهو یه کاری پیش اومد برگشتم دیگه بسته شده بود. فکر کنم خداوند داوود قفس رو مورد عنایت قرار داده کسی نمیتونه بهش خیانت کنه

حالا ما به این کاری نداریم که روی الگوریتم رندوم‌سازی اومدید مونت‌کارلو زدید تا گروه بلادبورن دربیاد:>
اما انصافاً این اسمه؟ الان مادر این بابا رو چی صدا می‌زنید؟ یا اگر خل بشه چه طوری خبرش رو اعلام می‌کنن؟ از اون بدتر اگر این بابا سوار ماشین بشه، اون ماشین رو چی می‌گن از اون به بعد؟
همش دروغ. همش تهمت های ناروا. همش خدشه کردن عفت و پاکدامنی. تا کی؟ تا کجا؟

خط دوم هم که:)) حالا میخوام با زبونی شیرین یه داستان براتون تعریف کنم. گفته ها حاکی از اینه که این بشر مادر نداره و در عوض خودش مادر 2تا بچه هست که یکیشون Ebrietasـه و یکیش همون یتیم بدبخت که نارس به دنیا میاد. کلا همه چیز از این شروع میشه توی بلادبورن و این وضعیت دنیای بازی به خاطر اینه که هانترها میریزن سرش و گور خودشون رو میکنن. منتها اینجا یه چیزی مبهمه که آیا خودش مرده یا هانترهای اولیه کشتنش. توی بلادبورن جسم به خودش گرفته و توی بازی میبینیمش. ولی اگر لاوکرفت رو مرجع قرار بدیم، قضیه یه خرده فرق میکنه. اسمش در واقع از Cosmos گرفته شده که میشه کیهان. حالا قضیه چیه؟ قضیه اینه که لاوکرفت, اون روانی خل وضع نژاد پرست سگ مصب، معتقد بوده چیزی که ما بهش میگیم کیهان یا همون گیتی، در واقع اون بی نظمی ای هست که توی فضا و چینش ستاره ها هست و انسان ها عملا هیچ گُهی نیستن توی این ترکیب و فقط مهره های یه بازی بزرگتر هستن (که جالبه توی بلادبورن هم دقیقا آدما هیچ کاره هستن و بازیچه دست Old One ها هستن). حالا این بازی بزرگتر چیه؟ بازی کیهانی. جریان چیه؟ جریان اینه که یه خری این وسط هست به اسم Azatoth. این یارو کیه؟ این میشه پدر جد همه اون موجودات کهکشانی. در همین حد بگم که Cthulhu با اون همه عظمتش میشه نتیجه‌ی تُخس این بابا. حالا اون سیارات و صورت های فلکی و چیزایی که شما توی فضا میبینی، چشمای لاوکرفت اینجوری میدیده:

Azathoth.jpg

اون وسطیه میشه Azatoth. از قضا میگن این بشر همه چیز رو ساخته (و البته خودش زیر دست یکی دیگه هست. Cosmos؟) فقط معلوم نیست چرا خوابه. دقت کنی یکی اون پایین سمت چپ داره فلوت میزنه براش که توی خواب نگهش داره چون اگر بیدار بشه، همه جا رو نابود میکنه (سوال اینجاست پس چجوری و چرا اصلا همه چیز رو به وجود آورده؟). از اونطرف تمام اینایی که بیدارن هم با هم فامیلن و در عین حال درگیری فامیلی هم دارن و میخوان مثل سگ همدیگه رو بکشن. به خاطر همینه که چپ و راست پرت میشن توی زمین و در عوض اونجا رو به گند میکشن:))

حالا من الان مغزم هنگ کرد سر اینا ولی خب در کل اگر میخوایین بیشتر بدونین، فربد آذسن ترجمه کرده اساطیر رو که خیلی خوب توضیح میده چی به چیه و با خوندنش، بلادبورن جذاب تر از قبل میشه:

آشنایی با اساطیر کثلهو (Introduction to Cthulhu Mythos) - Frozen Fireball

تمامی عناوین این گروه به شدت جذابن. آنتیل داون و اون هیجان اسلشری خوبش، دریمز که محفل فوق‌العاده‌ایه برای تخلیه خلاقیت و تحقق‌ رویای بازیساز شدن خیلی‌هامون، نی اوه که یکی از جذاب‌ترین دوران تاریخی رو با یکی از بهترین فرمول‌های دنیای بازی ترکیب کرده و البته دریکنگارد ۳ که گویا آرزوی تجربش رو باید به گور ببرم.
اما... اما... بلادبورن. بلادبورن یکی از عظیم‌ترین و غنی‌ترین مخلوقات هنری دنیا که با الهام از نوشته‌های دیوونه‌وار لاوکرفت، جهانی فوق‌العاده ‌رو ارائه می‌ده که مثل مجموعه سولز، میشه ساعت‌ها در موردش بحث‌های لذت‌بخشی کرد. خلاصه که، حقیقتا نمیشه رای نداد به نبوغ میازاکی و تابلوی نقاشی بی‌نظیرش. همون تابلویی که آخر سولز ۳ می‌پریم توش به نظرم ولی هزارتا تئوری میشه درآورد باز :D

با احترام به بازیهای دیگه این گروه بلادبورن اصلا در لیگ دیگه ای قرار داره. بهترین ساخته میازاکیه. و به اعتقاد بسیاری یکی از بهترین بازیهای این نسل و حتی کل تاریخ. اصلا رقابت حتی نزدیک هم نیست. ببندید رای گیری رو بره. :D

بهترین بازی نسل برای من( البته تا دو روز پیش)
نکته جالبی که بازی داره و تو تاپیکش خوندم اینکه باسها سختیشون برا هر کی یجوره یکی ممکنه یه باس به راحتی بزنه و دیگری n بار سر همون باس بمیره و بلعکس. مثلا باس سگ سه سر ( اسمش یادم نیست) که تو سیاه چاله ها همه ازش شاکی بودن من بعد دو سه بار شتک کردم ولی این بزرگوار:Arrowd: 50 باری مردم تا ردش کردم و بمعنی واقعی کلمه سرویس کرد (اگه مایه دار بودم احتمالا دوسه تا دسته سرش خورد میکردم:D)

nQ8utjZ3PCAM52u2zWg35SsIrSa9spuM8EEdIxfd-Cc.jpg

بهترین بازی نسل برای من( البته تا دو روز پیش)
نکته جالبی که بازی داره و تو تاپیکش خوندم اینکه باسها سختیشون برا هر کی یجوره یکی ممکنه یه باس به راحتی بزنه و دیگری n بار سر همون باس بمیره و بلعکس. مثلا باس سگ سه سر ( اسمش یادم نیست) که تو سیاه چاله ها همه ازش شاکی بودن من بعد دو سه بار شتک کردم ولی این بزرگوار:Arrowd: 50 باری مردم تا ردش کردم و بمعنی واقعی کلمه سرویس کرد (اگه مایه دار بودم احتمالا دوسه تا دسته سرش خورد میکردم:D)

nQ8utjZ3PCAM52u2zWg35SsIrSa9spuM8EEdIxfd-Cc.jpg
اخ اخ اسم دانجن اوردی یاد امیگدالای توی دانجنا افتادم
یادم نیست تو کدوم چلیس بود ولی قشنگ پاره میکرد
مکانی که باهاش رو به رو میشدی تنگ بود و اینم که وحشی و دست هاش بلند نمیشد زیرش هم رفت، فاز دومش که واویلا:))
تو مکان اصلیش تو بازی راحت میزدمشا!
تو دانجن سرویس میکرد لعنتی:D
البته باس های درون دانجن ها لول های خیلی بالاتری نسبت به حالت درون بازیشون داشتن

149567

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or