X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اخ اخ اسم دانجن اوردی یاد امیگدالای توی دانجنا افتادم
یادم نیست تو کدوم چلیس بود ولی قشنگ پاره میکرد
مکانی که باهاش رو به رو میشدی تنگ بود و اینم که وحشی و دست هاش بلند نمیشد زیرش هم رفت، فاز دومش که واویلا:))
تو مکان اصلیش تو بازی راحت میزدمشا!
تو دانجن سرویس میکرد لعنتی:D
البته باس های درون دانجن ها لول های خیلی بالاتری نسبت به حالت درون بازیشون داشتن

View attachment 149567
cursed بود خون نصف میشد :D

همش دروغ. همش تهمت های ناروا. همش خدشه کردن عفت و پاکدامنی. تا کی؟ تا کجا؟

خط دوم هم که:)) حالا میخوام با زبونی شیرین یه داستان براتون تعریف کنم. گفته ها حاکی از اینه که این بشر مادر نداره و در عوض خودش مادر 2تا بچه هست که یکیشون Ebrietasـه و یکیش همون یتیم بدبخت که نارس به دنیا میاد. کلا همه چیز از این شروع میشه توی بلادبورن و این وضعیت دنیای بازی به خاطر اینه که هانترها میریزن سرش و گور خودشون رو میکنن. منتها اینجا یه چیزی مبهمه که آیا خودش مرده یا هانترهای اولیه کشتنش. توی بلادبورن جسم به خودش گرفته و توی بازی میبینیمش. ولی اگر لاوکرفت رو مرجع قرار بدیم، قضیه یه خرده فرق میکنه. اسمش در واقع از Cosmos گرفته شده که میشه کیهان. حالا قضیه چیه؟ قضیه اینه که لاوکرفت, اون روانی خل وضع نژاد پرست سگ مصب، معتقد بوده چیزی که ما بهش میگیم کیهان یا همون گیتی، در واقع اون بی نظمی ای هست که توی فضا و چینش ستاره ها هست و انسان ها عملا هیچ گُهی نیستن توی این ترکیب و فقط مهره های یه بازی بزرگتر هستن (که جالبه توی بلادبورن هم دقیقا آدما هیچ کاره هستن و بازیچه دست Old One ها هستن). حالا این بازی بزرگتر چیه؟ بازی کیهانی. جریان چیه؟ جریان اینه که یه خری این وسط هست به اسم Azatoth. این یارو کیه؟ این میشه پدر جد همه اون موجودات کهکشانی. در همین حد بگم که Cthulhu با اون همه عظمتش میشه نتیجه‌ی تُخس این بابا. حالا اون سیارات و صورت های فلکی و چیزایی که شما توی فضا میبینی، چشمای لاوکرفت اینجوری میدیده:

View attachment 149434

اون وسطیه میشه Azatoth. از قضا میگن این بشر همه چیز رو ساخته (و البته خودش زیر دست یکی دیگه هست. Cosmos؟) فقط معلوم نیست چرا خوابه. دقت کنی یکی اون پایین سمت چپ داره فلوت میزنه براش که توی خواب نگهش داره چون اگر بیدار بشه، همه جا رو نابود میکنه (سوال اینجاست پس چجوری و چرا اصلا همه چیز رو به وجود آورده؟). از اونطرف تمام اینایی که بیدارن هم با هم فامیلن و در عین حال درگیری فامیلی هم دارن و میخوان مثل سگ همدیگه رو بکشن. به خاطر همینه که چپ و راست پرت میشن توی زمین و در عوض اونجا رو به گند میکشن:))

حالا من الان مغزم هنگ کرد سر اینا ولی خب در کل اگر میخوایین بیشتر بدونین، فربد آذسن ترجمه کرده اساطیر رو که خیلی خوب توضیح میده چی به چیه و با خوندنش، بلادبورن جذاب تر از قبل میشه:

آشنایی با اساطیر کثلهو (Introduction to Cthulhu Mythos) - Frozen Fireball
اینکه بلادبورن به شدت الهام گرفته از کارای لاوکرفته که درست ولی شما مطمئنید دقیقا تمام اون وجود های کیهانی اش شامل بلادبورن هم میشه؟من خودم اطلاعات ندارم. فقط برداشتم همیشه این بود اون آزاتوث و کثولو و اینا تو بلادبورن نیستن!هستن؟:D
-----
این روزا دارم سکیرو میزنم و حالا که بحث میازاکیه باید بگم
سکیرو> بلادبورن
Fight me
:D

149570

دست این 5 عزیز رو به گرمی می فشارم :دی در خفنیت بلادبورن که شکی نیست ، ولی حق DoD3 نبود با این آراء کم حذف بشه ! اونم کار تارو :( خلاصه که عزیزانی که بازی نکردن برن یه گوشه ای شرم کنن و اشک ندامت و پشیمانی بریزن بلکه مورد مغرفت و آمرزش قرار بگیرن :دی یه هک ان اسلش همراه با اژدها سواری که به شدت می چسبید ! اونم با داستان فوق دارک و منهدم کننده ی تارو ، به جرئت میشه گفت دارک ترین و جِر دهنده ترین داستان رو بین این سری و نیر داره ! هر چقدر اشک و آه و نفله شدن توی نیر هست اینجا ضربدر 10 ـه ! خلاصه که توبه کنید عزیزان :دی

149573

149572

چه خیانت هایی که امشب نشه ! آخ آخ آخ :دی یه سری میگفتن خیانت نمی کنیم و این حرفها ... ببینیم چی میشه تهش :Shrewd::Shrewd::Shrewd:

A Red Apple Fell From The Sky
===
All-mother, this child needs a name by which to know her, that your love may warm her life as the sun warms all the Earth. Speak her name!

...A

اینکه بلادبورن به شدت الهام گرفته از کارای لاوکرفته که درست ولی شما مطمئنید دقیقا تمام اون وجود های کیهانی اش شامل بلادبورن هم میشه؟من خودم اطلاعات ندارم. فقط برداشتم همیشه این بود اون آزاتوث و کثولو و اینا تو بلادبورن نیستن!هستن؟:D
-----
این روزا دارم سکیرو میزنم و حالا که بحث میازاکیه باید بگم
سکیرو> بلادبورن
Fight me
:D
نه اونایی که در مورد لاوکرفت گفتم در مورد بلادبورن صدق نمیکنن به جز تشابه اسمی Kosm به Cosmos. اون 2تا هم نه نیستن. در واقع هیچکدوم نیستن:D بیشتر الهام بلادبورن از داستان های لاوکرفت بوده. مثلا Fishing Hamlet و اون ساکنین ماهی شکلش و اینکه اینا با Kos خیلی خوب بودن و اون هم کمکشون میکرده، از Shadow over Insmouth و Dagon الهام گرفته شده به طور کامل:D اینطور بگم لاوکرفت دنیاش رو باز گذاشته تا هر کی خواست ادامه بده و ظاهرا خودش هم اینو گفته. بلادبورن رو فرض کن داره یه داستان توی این دنیا روایت میکنه و یه سری Old One برای خودش تعریف کرده. چون توی دنیای لاوکرفت دقیقا نمیگه چندتا هستن و چجورین.

یه نکته جالب دیگه-ش شباهت Pthumerian ها به The Elder Things هست که در واقع قبل از انسان ها ساکن زمین بودن و حتی امثال Cthulhu هم نمیتونستن بهشون غلبه کنن:D

در کل بلادبورن بهترین و تر و تمیزترین الهام رو از لاوکرفت گرفته. اینقدر تمیزه که میشه اون رو به عنوان بخشی از دنیای لاوکرفت در نظر گرفت:D

سکیرو هم از نظر مبارزات واقعا از همه سولزبورن ها سر تره. فوق العاده لذت بخشه این بازی به خاطر اینکه محدودیت های حرکتی و سرعتی سولزبورن رو نداره:D

پ.ن: اینقدر این بلادبورن و لاوکرفت برای من جذابن که دوست دارم بشینم ساعت ها در موردشون حرف بزنم با بقیه:D البته قبلش باید همه داستان هاشو بخونم چون من به جز Call of Cthulhu، هیچکدوم رو نخوندم و فقط یه اشراف کلی نسبت بهشون دارم.
View attachment 149570

دست این 5 عزیز رو به گرمی می فشارم :D در خفنیت بلادبورن که شکی نیست ، ولی حق DoD3 نبود با این آراء کم حذف بشه ! اونم کار تارو :( خلاصه که عزیزانی که بازی نکردن برن یه گوشه ای شرم کنن و اشک ندامت و پشیمانی بریزن بلکه مورد مغرفت و آمرزش قرار بگیرن :D یه هک ان اسلش همراه با اژدها سواری که به شدت می چسبید ! اونم با داستان فوق دارک و منهدم کننده ی تارو ، به جرئت میشه گفت دارک ترین و جِر دهنده ترین داستان رو بین این سری و نیر داره ! هر چقدر اشک و آه و نفله شدن توی نیر هست اینجا ضربدر 10 ـه ! خلاصه که توبه کنید عزیزان :D

View attachment 149573

View attachment 149572
چرا کسی به من نگفته بود این شکلیه بازی؟:| خیلی خوب میزنه:D

آخرین ویرایش:
از بس خیانت تمام وجودت رو گرفته که چشمان سیاهت دیگه قادر به دیدن نور حقیقت و ایمان نیستن :D واسه همینه هیچ وقت رستگار نمیشی چون هیچ وقت به من گوش نمیدی :D کلی سلاح کلی کمبو ، سوئیچ بین خود کرکتر یا سوار اژدها شدن و ... :دی هر چی بیشتر بکشی بیشتر بانو خینی میشه :دی

از بس خیانت تمام وجودت رو گرفته که چشمان سیاهت دیگه قادر به دیدن نور حقیقت و ایمان نیستن :D واسه همینه هیچ وقت رستگار نمیشی چون هیچ وقت به من گوش نمیدی :D
من اگه تو خیانت هم بسوزم و جزغاله بشم، هرگز طرف تو نمیام:D خصوصا با گروه امشب که میخوام دوباره طعم پپسی من رو بهتون بچشونم:D

من اگه تو خیانت هم بسوزم و جزغاله بشم، هرگز طرف تو نمیام:D خصوصا با گروه امشب که میخوام دوباره طعم پپسی من رو بهتون بچشونم:D
در این باب ضرب المثلی داریم که میگه همیشه خَره ، خرما ... :دی عمراً این یکی بتونه کاری بکنه :دی

• Like
Reactions: Jill-Valentine
View attachment 149570

دست این 5 عزیز رو به گرمی می فشارم :D در خفنیت بلادبورن که شکی نیست ، ولی حق DoD3 نبود با این آراء کم حذف بشه ! اونم کار تارو :( خلاصه که عزیزانی که بازی نکردن برن یه گوشه ای شرم کنن و اشک ندامت و پشیمانی بریزن بلکه مورد مغرفت و آمرزش قرار بگیرن :D یه هک ان اسلش همراه با اژدها سواری که به شدت می چسبید ! اونم با داستان فوق دارک و منهدم کننده ی تارو ، به جرئت میشه گفت دارک ترین و جِر دهنده ترین داستان رو بین این سری و نیر داره ! هر چقدر اشک و آه و نفله شدن توی نیر هست اینجا ضربدر 10 ـه ! خلاصه که توبه کنید عزیزان :D

View attachment 149573

View attachment 149572
وات د..
چقدر coolعه در جریان نبودم!
از طرفی هک & اسلشم هست سبک مورد علاقم:Unsure:
آرت اش هم جذابه
یاد نیر افتادم:(

وات د..
چقدر coolعه در جریان نبودم!
از طرفی هک & اسلشم هست سبک مورد علاقم:Unsure:
آرت اش هم جذابه
یاد نیر افتادم:(
یاد نیر افتادی ؟ نه یاد نیر افتادی ؟ لعنتی خالق این و نیر یکیه :( هی یه ساعت دارم میگم یوکو تارو ، یو کو تارو ، هی دارم میگم این استارت داستان نیرـه :( چقدر خائنین شماها :((

خب امشب میریم که داشته باشیم آخرین مرحله از مرحله گروهی رو، طبق پیش بینی ها باید یه گیم گلابی بیاد بالا و راهو برای بالا بردن بلادبورن هموار کنه :D

یاد نیر افتادی ؟ نه یاد نیر افتادی ؟ لعنتی خالق این و نیر یکیه :( هی یه ساعت دارم میگم یوکو تارو ، یو کو تارو ، هی دارم میگم این استارت داستان نیرـه :( چقدر خائنین شماها :((
جدی نمیدونستم!:(
درسته که رای اول اخر من تا ابد در مقابل هر بازی bb عه ولی از پرفایلم مشخصه که خیلی تنوع طلبم تو بازی زدن و سعی میکنم همه رو تست بزنم ولی اینو اصلا ندیده بودم:(
پ.ن:الان در به در دنبال گراویتی راشم!
به قولی از این تاپیک دارم بازی انتخاب میکنم ، اینم میره تو لیست :p

قشنگ که هست ولی حالا یه وقت تغییر رای ندی بخاطر یه گیف :D

بجای اینکه راجب انتخابت به شک بیفتی به همون BB وفادار باش :D

6yc6_bb1.jpg

قشنگ که هست ولی حالا یه وقت تغییر رای ندی بخاطر یه گیف :D

بجای اینکه راجب انتخابت به شک بیفتی به همون BB وفادار باش :D

به خاطر چندتا رای خودتونو از تجربه ی لذت های جدید و خفن محروم نکنید :Shrewd::Shrewd::Shrewd:

چه خیانت هایی که امشب نشه ! آخ آخ آخ :D یه سری میگفتن خیانت نمی کنیم و این حرفها ... ببینیم چی میشه تهش :Shrewd::Shrewd::Shrewd:

A Red Apple Fell From The Sky
===
All-mother, this child needs a name by which to know her, that your love may warm her life as the sun warms all the Earth. Speak her name!

...A
گفتم قبلش یه آماری به من بده

• Like
Reactions: Kainé

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or