X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
از برگ‌ریزون و سخت ترین باس هایی که باهاش رو درو شدم لودویگ لعنتی بود که انسانیتشو به قولی از دست داده بود:(
وقتی وارد اون محوطه ی خوف باس میشید اولین چیزی که نظرتونو جلب میکنه دریای خون و اسکلت هایی هست که قبل از شما به چاک رفتنه!
لعنتی استایل خاص و عجیبی داره و هنوز که هنوزه نمیدونم چطور دیفیت شد!!!
حرکاتش رو نمیشد حفظ کنی چون مدام اتک های متنوع میزد و اتک بعدیش قابل حدس زدن نبود!
به هرحال قشنگ اشکمو در اورد:/

به روی برگ‌ اوردن و توضیح دادن راجب نبوغ و خلاقیت و طراحی های خوفناک باس ها و انمی های وحشی و بی اعصاب و محیط ها و معماری ساختمان ها و موزیک مریض و... این بازی خدایی سخته!!!
چه ذهن خلاقی داره این بشر!!!!
دقیقا:D یعنی هر وقت من و دوستم حرف میزنیم راجع به بازی و اسم لودویگ میاد، اولین چیزی که میگیم بی قانون بودنشه:D یعنی بر خلاف بقیه باس ها اصلا الگویی نداره و نمیشه آماده بود برای ضرباتش. خیلی وحشی و روانیه:D قبل از باس هم اون بدبخت فلک زده که آروم آروم سرش رو میکوبید به دروازه، یه جورایی بهت میگفت جلو چه خبره:D

درود مجدد خدمت رفقا
راجب bb میشه روزها صحبت کرد اما ترجیح میدم مابقی صحبت هارو بزارم واسه مراحل بعد >:)
پس بدون هیچ مقدمه ایی نظرمو راجب مابقی گزینه ها الخصوص سری nioh و انتیل داون که از قضا فن اشون هستم بگم
هردو نسخه ی nioh رو پری اوردر و با برداشته شدن امبارگو استارت زدم
این ip نشون داد که الهام گرفتن درست از بازی‌های دیگه و بکار گیری اون‌ها و بوجود آوردن یک فرمول درست، تا چه اندازه می‌تونه تایج مثبت داشته باشه و به یک اثر موفق تبدیل بشه!
بازی در نسخه ی دوم به شکل میشه گفت کاملی اپگرید شده بود!
کمبوها ، سلاح ها ، شخصیت پردازی ها ، اسکیل ها ، لول دیزاین و طراحی مراحل اصلی ، گاردین ها و... همگی نسبت به نسخه اول پیشرفت کرده بودن
طراحی مراحل اصلی رو خیلی دوست داشتم، متفاوت و با تفکر ساخته شده و ارزش تکرار بالایی دارن، چیزی که در ساید کویست ها ابدا دیده نمیشه!
متاسفانه باز هم روند نسخه ی اول در طراحی اینگونه مراحل (فرعی) و با همون کیفیت معمولی و گاها ضعیف و حتی تکراری ادامه داره و طبیعتا بر خلاف مراحل اصلی شما را خسته می‌کنه!
راجب سلاح های جدید هم اینکه اینبار با چند سلاح جدید رو به رو شدیم!
از جمله Switchglaives ، Odachi، Tonfa و... که بعضی از این سلاح ها به شدت کاربردی هستن و در حالت های مختلف گارد،کارکردهای مفیدی رو نشان میدادن
اما از دید خودم مهم ترین تغییر بدون شک درخت اسکیل ها بود که بسیار گسترده و حرفه ایی ساخته شده
اینبار نه تنها با خرج اسکیل پوینت ها قابلیت ارتقا و نحوه ی مبارزات با سلاح های مختلف را به دست میاریم ، بلکه چندین شاخه ی پرکاربرد از جمله ارتقاع قابلیت های سامورایی و حتی یوکای را دارین
و به این ترتیب با اپگرید شاخه های مختلف قادر به استفاده از کمبوها و اسکیل و قدرت های جادویی پرکاربردی خواهیم شد
میدونید که از تغییرات مهم و مورد نیاز همچین ip هایی ، خلق موجودات جدید و نحوه ی مبارزات و اتک های جدید و ایجاد رعب و وحشت در دل گیمرهاس که فکر میکنم بازی تو این مورد نه عالی اما موفق عمل کرده
به هرحال باید بگم که Nioh از نظر جلوه های بصری یکی از بازی های خوش گرافیک و فانتزی این نسله که با فراهم اوردن سلاح ها و المان های مختلف برای استفاده در مبارزات در دنیای پر از دیو و موجودات مخوف و مرگبار سعی کرده تا یه دنیای جدیدی رو به ارمغان بیاره و فکر میکنم بازی موفقی از آب در اومده!
شخصا تجربه‌ی این اثر رو برای علاقه‌مندان این سبک واجب میدونم ، باشد که رستگار شوید:دی

راجب انتیل داون عزیز هم خیلی صحبت دارم ولی واسه بعد:دی
دریم هم علی رو منشن کنم چون روزی ۴ تا شات از بازی واسم میفرسته و برگام میریزه!
بازی رو قشنگ جویده و بهترین نقدو به نظرم میتونه راجبش بنویسه
@FUTURE

Darkengard 3 خیلی خوب بود و شرق همیشه اولویت داره و از اونجایی که دیگه اهل مشقت تو بازیها نیستم کاری با سولز جماعت نداشتم :D
ولی تا جایی که خوندم و شنیدم بلادبورن یکی از شاهکارهای صنعته :Victory:

با اینکه رقابت نابرابری رو شاهد هستیم تو گروه بندی ها ولی با سر بالا حذف میشیم این بارم :DL-):Surrender:

این نشون از سلیقه قشنگتون داره!:D
اخه کی اصل کار رو ول میکنه میره به کلونش رای میده؟!:D
اصل کار ژاپنه >:) چیه این جک و جونورهای قناص آخه جذابه:p
تازه با این دست فرمون، خود بلادبورن هم کلون DSه:-" (کار نداریم از یه سازنده هستن... بالاخره کلونه:p )

بلی اینجوریاست :p
Clone Wars که میگن اینه نه ماجرای Star Wars :-"

اصل کار ژاپنه >:) چیه این جک و جونورهای قناص آخه جذابه:p
تازه با این دست فرمون، خود بلادبورن هم کلون DSه:-" (کار نداریم از یه سازنده هستن... بالاخره کلونه:p )

بلی اینجوریاست :p
Clone Wars که میگن اینه نه ماجرای Star Wars :-"
یک مرحله خودت رو اپدیت کن، الان اسم سبک شده سولزبورن:دی
بورن این سبک رو به تعالی رسوندش!:دی بقیه همه از رودستش دارن میزنن!:دی

با توجه به این‌که جز حدود 1-2 که بلادبورن رو تو گیم نت زدم (که 30- 40 دقیقه اش رو فقط داشتم کاراکتر طراحی می‌کردم :D و یه ده پونزده باری هم سر همون باس اولش مردم :)) ) باقی رو بازی نکردم رأیم رو به صندوق دریمز انداختم بخاطر خاطرات خوبم از مدیامولکول سر لیتل بیگ پلانت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or