X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
چه گروه mehـی ! :-"

ولی حالا به Nioh رای میدم... در اصل به خاطر شماره اولش:)) (دوم رو نزدم،ولی شماره اول بازه ی زمانی بهتری داره + شخصیت اصلی مشخصی داره،از ساخت کاراکتر و یک شخص بی هویت خوشم نمیاد:|:-" )
الان وقت رای به nioh نیست
از لیدی خجالت بکش!?

149190

الان وقت رای به nioh نیست
از لیدی خجالت بکش!?

View attachment 149190
انقدر گروه بده که اگر به اون رای ندم، احتمالا کلا رای نمیدم:)) (یا خیلی زور بزنم Dreams :)) )

حالا برای شما و فن های Nier و FF XV (البته FF XVها هم زیاد حال نمیکنند باهاش! :)) ) یه آرت بزارم:-"

83eafbb4a7d2c5379723a4604fe643f9.jpg

از برگ‌ریزون و سخت ترین باس هایی که باهاش رو درو شدم لودویگ لعنتی بود که انسانیتشو به قولی از دست داده بود:(
وقتی وارد اون محوطه ی خوف باس میشید اولین چیزی که نظرتونو جلب میکنه دریای خون و اسکلت هایی هست که قبل از شما به چاک رفتنه!
لعنتی استایل خاص و عجیبی داره و هنوز که هنوزه نمیدونم چطور دیفیت شد!!!
حرکاتش رو نمیشد حفظ کنی چون مدام اتک های متنوع میزد و اتک بعدیش قابل حدس زدن نبود!
به هرحال قشنگ اشکمو در اورد:/

149210

به روی برگ‌ اوردن و توضیح دادن راجب نبوغ و خلاقیت و طراحی های خوفناک باس ها و انمی های وحشی و بی اعصاب و محیط ها و معماری ساختمان ها و موزیک مریض و... این بازی خدایی سخته!!!
چه ذهن خلاقی داره این بشر!!!!

Aah, you were at my side, all along
My true mentor... My guiding moonlight

View attachment 149179

شمشیر خدایان^:)^
"و ای خائنین بترسید از آن روزی که از غلاف به درآید"
آیه ۱ سوره ۱ کتاب اول​
یاد یه اسب خاصی توی یه مانگای خاصی افتادم:>
--------------
چون احتمال می‌دم یه روزی برم Nier‌ بازی کنم، علی‌الحساب به Darkengard 3‌ رای دادم علی برکت الله. البته دریمز هم می‌تونست گزینه خوبی باشه اما از اون‌ بازی‌هاییه که دیدنش از بازی کردنش بهتره.
بلادبرن هم عین خر داره رای میاره پس نگرانی نیست:دی

با یه عکس از Lady Maria رای خودم به Bloodborne رو اعلام میکنم

149219

نکته جالب برا من این بود که DLC بلادبورن به قدری مهم و بی نظیر بود که اصلا به نظرم کسی بلادبورن رو بازی کنه ولی old hunters رو بازی نکنه انگار یه تیکه مهم از بازی اصلی رو بازی نکرده , اینقدر خوب بود . بهترین باس های بازی برا من 3 تای اولش از old hunters هست !! لیدی ماریا , لودویگ و اورفان آو....( :D) که آخری به نظرم سخت ترین باس بازی هم بود .
آمیگدالا هم خیلی باس باحالی بود (مخصوصا آمیگدالا فرعی که تو چلیس بود) به قدری زشت و چندش بود که به شدت رو مخت می رفت و استرس میداد ! اولین باری هم که فهمیدم اگر تعداد چشم های داخل بازی به 40 برسه آمیگدالا رو میبینی که به دیوار و جاهای مختلف آویزونه خیلی برام جالب بود در واقع اولین بار که یهو دوربینو چرخوندم دیدم با اون دست و پاها و سر عجیب غریبش آویزونه دیواره پشمام فر خورد و readام به خودم :D خلاصه که عجب اتمسفر بی نظیر و بازی بود و چه خاطرات خوبی ...

بلادبورن که عالیست
شکی در این حقیقت نیست :D

ولی بذارید من براتون یه قصه خاص بگم :D

149226

یه شرکتی هست در آن سوی آب ها، به نام Square Enix... من نینتندو فن ام خیلی نمیدونم ولی فکر کنم به گردن شما سونی فن ها خیلی حق داشته باشه /:) در هر صورت ایناش از درک من خارجه.
تو ساختمون عظیم این شرکت که یه چند طبقه ای هست واسه خودش، طبیعتا برای پارکینگ کارکنان دو سه طبقه ای پارکینگ خصوصی دارن (امکانات درجه یک :>) زیر اون ها هم یه طبقه هستواسه موتورخونه و این چیزا که ساختمون سرپا باشه

زیــــــــــــــر اون طبقه یه طبقه مخفی و تنگ و تاریکه پر از سوسک و زنجیر و میله های کثیف. خیلی معدود افراد گردن کلفت تو صنعت گیم ژاپن تونستن اون اتاق رو ببینن.
به نقل از یه سری از اون افراد، همیشه از لای دالان های تنگ و تاریک این طبقه صدای خش خش قلم و نوشتن و خنده های عجیب و غریب مردی رو میشه شنید که Square Enix هیچ وقت نمیذاره از اون جا بره بیرون.>:)

شنیده ها حاکی اند که رئیس فعلی شرکت، ماتسودا یوسکه هر از چند ماهی با یه سری وسیله های خطرناک و از مسیرهای عجیبی که تو نقشه پلان شرکت مشخص نیستند میره تو اون طبقه و بعد چند ساعت با صفحات متعدد اسکریپت و داستان های رمز گذاری شده برمیگرده اتاقش :-s:-s:-s

یه عده ماجراجوی کنجکاو هم موقع قایمکی گشتن تو این طبقه به هیولای عجیبی برخوردن که کله کروی شکل با خنده کریح و چشمان ناموزونی داشته. بلافاصله همشون فرار کردن مشخصا! منم چراغ قوه ام رو تو تاریکی محض بچرخونم یهو تنها چیزی که روشن کنه همچین چیزی باشه فرار می کنم :D

طبق اسناد محرمانه شرکت، تمامی حقوق مربوط به فرنچایزهای Nier و Drakengard متعلق به فرد زنجیر شده تو این طبقه است و اسناد این دو تا فرنچایز هم تو این طبقه باید آرشیو شن

به خاطر این مرد... به خاطر یوکو تاروی مظلوم هم که شده برید چند تا رای بریزید به پای Drakengard 3... بازی خوبی هم هست ;;);;)

و این که نه فن آرت ندارم :|
چیه هی به خاطر فن آرت رای میدید (قسم میدم اگه سر فایر امبلم من از فن آرت خالی کردن این جا رای نیارم، خونه خراب می کنم صاحابای این تاپیک رو ~X( )
یه بار هم به خاطر داستان ادبی رای بدید :|;;)

آخرین ویرایش:
It's All Your Fault
149228

A Corpse, should be left well alone
149229

May the good blood guide your way
149231

بهترین بازی زندگیم. با اطمینان کامل شماره یک. حداقل 400 ساعت بازی کردم. 300 ساعت رو اکانت اصلیم(کرکتر Male) و 100 ساعت یکی دیگه(کرکتر Female) الانم انقدر فکرم درگیر Tloup2 هست که اومدم یه رای بدم سریع برگردم تو بازی.. اما تا دیدم بلادبورنِ همه چی یادم رفت و اومدم سراغ بلادبورن. شاهکار.
149232
149234
149235
149238

Bloodborne™_20200122153433.jpg Bloodborne™_20180114010633.jpg Bloodborne™_20180114003347.jpg Bloodborne™_20200123095259.jpg

You're sure to be in a fine haze about now, but don't think too hard about all of this. Just go out and kill a few beasts. It's for your own good. You know, it's just what hunters do!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or