انتخاب با خودتونه! اگه به بدبختی کشیدن بود که باید بدون مسابقه Raiden رو قهرمان اعلام می کردیم....
When the needed time comes, I shall prove you wrong once and for all...
Big Boss خودش عامل نصف بدبختیای رایدن بوده....
ٌWTF ؟
اولاً اینکه شما واسه من روشن کن که رایدن دقیقاً چیکار کرده ؟ اگه منظورتون از دست دادن دست و پاش ِ و رفتن زیر کشتی ِ باید بگم اونا همش نانو ماشینی بود و در آخر هم پیش خانواده محترم رفت به هر حال هر چقدر تایم کمی اما رفت !!! و کوجیما بهش اجازه نداد بمونه پیش زن و بچه اش ! اما به هر حال اونقدی بوده که زن داشته باشه و بچه و یه چند وقتی ام پیششون باشه !
ذوماً واژه کپک رو میشه برای رایدن تو MGS2 در نظر گرفت چون دقیقاً هیچی نمی دونست راجع به ماموریت ( حقایق ) و این سالید اسنیک، پسر همین بیگ باس بود که راه درست رو بهش نشون داد و یه جورایی از گیج بودن درآوردش ! بعدشم که به اسم سالید اسنیک همه کاری کرده و شد قهرمان ! بعدشم که با لباس نینجا تونست خودی نشون بده !
بعدشم یه سوال اساسی من از شما دارم ؟! به بیگ باس چیکار کرده با رایدن ؟!

می دونید این جمله از لحاظ معنایی اعدام داره ؟!

اون سالیدوس بود که رایدن رو بدبخت کرد ! بغدشم ایشون یه موجود نانوماشینی هستند و دردهای نانوماشینی بودن رو نمی تونی در برابر اعضای واقعی در کنار هم بزاری در نتیجه رایدن هیچ مشکلی نداشته، در کل مرید سالید اسنیک بود اونم پسر بیگ باس ! دیگه چه برسه به بیگ باس ! هر کاری ام برای بیگ باس کرده باید بره افتخار کنه که اینکارو کرده !
یعنی رایدن که چند بار دستش قطع شد پدر و مادرشو از دست داد از بچگی بهش لقب جک قصاب رو روش گذاشتن در مقابل بیگ باس هیچی نیست ؟:d
شما یکیو به من نیشان بده تو MGS که پدر مادر داشته باشه !! نزن از این حرفا زشته به خدا ! دقیقا مثل اینه که بگی استاد اسدی شوت می زد در جد کریستیانو رونالدو نبود ؟!

اصلا حال ندارم بگم کی بیگ باس چقدر سختی کشیده ! جون قبلاً لیست کوناهی ازش گذاشتم !
در آخر هم بگم فلسفه به وجود اومدن رایدن رو می گم و میرم ! فقط بخاطر این بود که دخترها هم از MGS خوششون بیاد، والسلام،زندگی من الان از رایدن بدتر
پ.ن: از صاحبان محترم تاپیک معذرت می خوام که پستی بی زبط با موضوع حال حاضر نظر سنجی دادم

آخریش بود !