X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من واقعا نمیدونم دوستانی که به joel رای دادن در حالی که رقیبش جیل هست چه فکری با خودشون کردن/میکنن :| :| :|
+
شما همون ندونی بهتره! دیگه قرار نشد به علایق همدیگه توهین کنیم که عزیز من.
قصد توهین نداشتم اصلا :)
منظورم اینه joel یه شخصیت ب تازه وارد هست به دنیای گیم :d
جیل یکی از کاراکتر های مهم و حتی یکی از نماد های survival-horror هست ولی :|

آخرین ویرایش:
من واقعا نمیدونم دوستانی که به joel رای دادن در حالی که رقیبش جیل هست چه فکری با خودشون کردن/میکنن :| :| :|
شما همون ندونی بهتره! دیگه قرار نشد به علایق همدیگه توهین کنیم که عزیز من.
توهین نکرد که ! پرسید چه فکری کردین ؟
yahoo_4.gif
فکر کردن نمیخواد وقتی به یه کارکتری علاقه داری بهش رای میدی:d
اگر ایشون منظوری نداشت من معذرت میخوام.

آخرین ویرایش:
ما به دختر بزرگترین دزد راکون سیتی رای دادیم:|

آخرین ویرایش:
یه بار تذکر داده شد که از شروع دور دوم هر گونه تبلیغاتی تو پروفایل کسی ممنوعه حتی اگه اسمی از کاراکتر هم نیارین و فقط واسه تاپیک باشه!!!!
خودتون رعایت کنین!!!

ایول جوئل خوب اومد بالا :bighug: عاشق هردوشونم :bighug: دست سونی فن های عزیز درد نکنه :x

یه بار تذکر داده شد که از شروع دور دوم هر گونه تبلیغاتی تو پروفایل کسی ممنوعه حتی اگه اسمی از کاراکتر هم نیارین و فقط واسه تاپیک باشه!!!!
خودتون رعایت کنین!!!
ببخشید من خبر نداشتم و طبق قانون قبلی یه چند جایی برای تایپک تبلیغ کردم،اگر میشه ایندفعه چشم پوشی کنید منم دیگه از این تبلیغا نمیکنم.

دوستان خواهشا مراعات کنید که دیگه بلاهای قبلی سرمون نیاد ! :|

خودتون رعایت کنین!!!

دوست عزیز سگ Naughty شما خیلی وقته توی این تاپیک پست و رای میدین. گفتن اینکه از قوانین خبر نداشتین رو هیچ کس باور نمیکنه، اونم تاپیکی که همیشه قوانینش گوشزد میشه.
حذف شخصیت نداریم اما ناچارم آرا شما و اونایی که بهشون پیام دادین رو حذف کنم.

دوست عزیز سگ Naughty شما خیلی وقته توی این تاپیک پست و رای میدین. گفتن اینکه از قوانین خبر نداشتین رو هیچ کس باور نمیکنه، اونم تاپیکی که همیشه قوانینش گوشزد میشه.

منظورم این بلاهای مصنوعی هستش !! :| )x

خداوکیلی خبر نداشتم،من نزدیک یه ماه رفته بودم مسافرت مثلا موقع نظرسنجیه نیتن و کریتوس رو نگاه کنید من اصلا نبودم و رای ندادم با اینکه فن نیتن هستم.
بعد کسایی که من تو پروفایلشون تبلیغ کردم خیلیاشون به جیل رای دادن مثلا @mahmoud و spiderman2007.
الآن هم نزدیک دو هفته هست که من از مسافرت برگشتم و این قانون جدید گوشزد نشد و تو پست اول هم نبود در صورتی که شما میگید قوانین همیشه گوشزد میشه.
خواهشا این بار چشم پوشی کنید.

آخرین ویرایش:
جول چطوری اینقدر اومد بالا؟:|اخلاف که دیشب از 20 هم زیاد بود!:dبعضی ها یه کارهایی کردن ها اهممممممممممممم/:)

جول چطوری اینقدر اومد بالا؟:|اخلاف که دیشب از 20 هم زیاد بود!:dبعضی ها یه کارهایی کردن ها اهممممممممممممم/:)
همون طور که مستر چیه شکست خورد و کاراکترهای سونی بالا اومدن:|(کار یه عدّه خاصّه:دی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or