X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به جوئل رای دادم ولی فکر نمی کردم رای هاش از جیل کمتر باشه ..!
ولی منکر این هم نیستم که جیل یکی از نوستالژیک ترین و بهترین کاراکترهای زن گیمی هستش ...

من فکر میکنم اگه تعداد افرادی که جوئل رو میشناختن = با تعداد افرادی که جیل رو میشناختن ==> نتیجه چرخش میداشت :-"

پ.ن: چه دیالوگی گفتم :-"
پ.ن2:البته جیل کاراکتر بسی خفنی و بینهایت دوست داشتنی میباشد :-" :دی
پ.ن3:سو استفاده حزبی از پستم نکنید :-s :| :دی
پ.ن4:آکیبا کی رای داده !؟ /:)

joel hanooz avale rahe ama jill khili vaghte sare kare ertebate joel va eli dar bazi tlou uli bood b nazare man binazir bood va hamin tor koon ghesmati k b eli mige az in b bad bayad harf mano goosh koni ta man nagoftam in karo nakon oon karo nakon va ... va harekat haie soorate eli bi nazir bood divooneie oon ghesmatesh shodam va hamin tor k oon jori az eli mohafezat mikard uli bood

چطور دلتون میاد کسی که اونقدر بدبختی کشیده رو اینقدر راحت بیخیال بشید!:(
کشته شدن دخترش تو شب تولدش اونم بوسیله یه سرباز که باید به مردم کمک کنه و کشته شدن یکی از بهترین دوستاش جلو چشماش! هم سفر شدن با دختری که هر لحظه بش نگاه میکنه یاد دختر خودش میفته! زخمی شدن و تا مرگ هم رفتن! انتخاب سختی که باید بین نجات الی یا نجات کل انسان ها بکنه! قسم دروغ گفتن به تنها کسی که تو این دنیا براش مونده و...
انتخاب با خودتونه!

چطور دلتون میاد کسی که اونقدر بدبختی کشیده رو اینقدر راحت بیخیال بشید!:(
کشته شدن دخترش تو شب تولدش اونم بوسیله یه سرباز که باید به مردم کمک کنه و کشته شدن یکی از بهترین دوستاش جلو چشماش! هم سفر شدن با دختری که هر لحظه بش نگاه میکنه یاد دختر خودش میفته! زخمی شدن و تا مرگ هم رفتن! انتخاب سختی که باید بین نجات الی یا نجات کل انسان ها بکنه! قسم دروغ گفتن به تنها کسی که تو این دنیا براش مونده و...
انتخاب با خودتونه!

اگه به بدبختی کشیدن بود که باید بدون مسابقه Raiden رو قهرمان اعلام می کردیم....

پ.ن: رای ما هم خانوم ولنتاین:d

اگه به بدبختی کشیدن بود که باید بدون مسابقه Raiden رو قهرمان اعلام می کردیم....

پ.ن: رای ما هم خانوم ولنتاین:d

منظور من از بدبختی نشون دادن شخصیت جوئل بود و این که چطور به اینجایی که هست رسیده;)
اگر بدبختی واقعی رو در نظر بگیریم Raiden جلو Big Boss عددی حساب نمیشه:d

هر دو رو دوست دارم امّا به انتقام دانته(و سونیک :|) به جیل رای دادم.
ربطش با خودتون :|

منظور من از بدبختی نشون دادن شخصیت جوئل بود و این که چطور به اینجایی که هست رسیده;)

When the needed time comes, I shall prove you wrong once and for all...
Big Boss خودش عامل نصف بدبختیای رایدن بوده....

یعنی رایدن که چند بار دستش قطع شد پدر و مادرشو از دست داد از بچگی بهش لقب جک قصاب رو روش گذاشتن در مقابل بیگ باس هیچی نیست ؟:d

خودت داری یکی از بدبختی های Big Boss میگی! در تمام این مدت که همه فکر میکردن Big Boss یه خیاتکاره داشت دنیا رو نجات میداد و حتی پسر خودشم چند بار سعی کرد بکشتش!

یعنی رایدن که چند بار دستش قطع شد پدر و مادرشو از دست داد از بچگی بهش لقب جک قصاب رو روش گذاشتن در مقابل بیگ باس هیچی نیست ؟:d

رایدن چندین بار دست مکانیکی خودش از دست داد اما Big Boss یه دست واقعی و همین طور یه چشم خودش از دست داد و 9 سال وارد کما شد!حتی مجبور شد بهترین دوست و همینطور استادش بکشه و لقبی بدوش بکشه که همیشه ازش بدش میومده: Big Boss
من نمیگم رایدن زجر نکشید اما مطمئنن به اندازه رئیس بزرگ نبوده!
اگر از خود کوجیما هم بپرسید Big Boss انتخاب میکنه:d

انتخاب با خودتونه! اگه به بدبختی کشیدن بود که باید بدون مسابقه Raiden رو قهرمان اعلام می کردیم....

ٌWTF ؟

اولاً اینکه شما واسه من روشن کن که رایدن دقیقاً چیکار کرده ؟ اگه منظورتون از دست دادن دست و پاش ِ و رفتن زیر کشتی ِ باید بگم اونا همش نانو ماشینی بود و در آخر هم پیش خانواده محترم رفت به هر حال هر چقدر تایم کمی اما رفت !!! و کوجیما بهش اجازه نداد بمونه پیش زن و بچه اش ! اما به هر حال اونقدی بوده که زن داشته باشه و بچه و یه چند وقتی ام پیششون باشه !
ذوماً واژه کپک رو میشه برای رایدن تو MGS2 در نظر گرفت چون دقیقاً هیچی نمی دونست راجع به ماموریت ( حقایق ) و این سالید اسنیک، پسر همین بیگ باس بود که راه درست رو بهش نشون داد و یه جورایی از گیج بودن درآوردش ! بعدشم که به اسم سالید اسنیک همه کاری کرده و شد قهرمان ! بعدشم که با لباس نینجا تونست خودی نشون بده !

بعدشم یه سوال اساسی من از شما دارم ؟! به بیگ باس چیکار کرده با رایدن ؟! :دی می دونید این جمله از لحاظ معنایی اعدام داره ؟! :|:دی اون سالیدوس بود که رایدن رو بدبخت کرد ! بغدشم ایشون یه موجود نانوماشینی هستند و دردهای نانوماشینی بودن رو نمی تونی در برابر اعضای واقعی در کنار هم بزاری در نتیجه رایدن هیچ مشکلی نداشته، در کل مرید سالید اسنیک بود اونم پسر بیگ باس ! دیگه چه برسه به بیگ باس ! هر کاری ام برای بیگ باس کرده باید بره افتخار کنه که اینکارو کرده !

شما یکیو به من نیشان بده تو MGS که پدر مادر داشته باشه !! نزن از این حرفا زشته به خدا ! دقیقا مثل اینه که بگی استاد اسدی شوت می زد در جد کریستیانو رونالدو نبود ؟! :|
اصلا حال ندارم بگم کی بیگ باس چقدر سختی کشیده ! جون قبلاً لیست کوناهی ازش گذاشتم !

در آخر هم بگم فلسفه به وجود اومدن رایدن رو می گم و میرم ! فقط بخاطر این بود که دخترها هم از MGS خوششون بیاد، والسلام،زندگی من الان از رایدن بدتر :))

پ.ن: از صاحبان محترم تاپیک معذرت می خوام که پستی بی زبط با موضوع حال حاضر نظر سنجی دادم :) آخریش بود !

چرا یهو رای های جوِل اینطوری شد؟
غروب 20 تا رای کمتر داشت الان مساوی شد!
اصلاً به من چه :d
مسئولین خودشون پیگیری میکنن:>

تاپیک مقایسه است؟درسته؟
مقایسه رنج های کاراکترهای متال گیر؟:|
گیر آوردید؟:|
شما یه چی از متال گیر می گید،دو نفر نقل قول می کنن که نفر سوّم بی شک امید جان ـه و.....
خب بحث بین جوئل و جیل بود:دی.کسی میدونه چرا اینا این همه تشابه اسمی دارند؟:|
ویرایش--------
دوستان رای های جوئل مشکوک میزنه ها!!:دی چطوری به این سرعت این همه رای کرد رو فقط خدا میدونه:دی البته من که قصد دخالت بی مورد ندارم مگه نه؟:دی

نمی دونم اما حال کردم به Joel رای ندم ! اون یکی رو اصلاً نمیشناسم ! اما اینم بگم که سونی فنم اما نمی دونم چرا از Joel خوشم نمیاد و چون واسه بعضی ها اعتقاد شده این TLOU و بعضی وقت ها از طرفداری بعضی ها از این بازی می ترسیدم که نکنه آدم بکشن ! واسه همین می خوام باشم در شکست این شخصیت محبوب ! :دی

با اینکه شدیدا با جیل تو re3 خاطره دارم ولی خداوکیلی حیفه ادم به جول رای نده اپیزود اول لست اف اس بیشترین دلیلشه از نظرم, نمیدونم چرا شدیدا درگیره رابطه هر چند کوتاه این پدر دختر شدم....(البته ما کوتاهشو دیدیم:d)

راستی 65 65 بود من کردمش 66 65>:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or