X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
و این گونه بود که شخصیتی جدید در دنیای گیم شخصیتی قدیمی رو تحت فشار گذاشت:bighug:
مرسییییییییییییییییییییییییی joel:x:d
elli ندارید تو شخصیت های بعدی؟:d

و این گونه بود که شخصیتی جدید در دنیای گیم شخصیتی قدیمی رو تحت فشار گذاشت:bighug:
مرسییییییییییییییییییییییییی joel:x:d
elli ندارید تو شخصیت های بعدی؟:d

و همینطور پست های قبلی را با دقت بخوانید:d

آخرین ویرایش:
همون طور که مستر چیه شکست خورد و کاراکترهای سونی بالا اومدن:|(کار یه عدّه خاصّه:دی)
عزیز، ما طبق این:
نوشته شده توسط silent assassin:
نوشته شده توسط سگ Naughty:
نوشته شده توسط silent assassin:
نوشته شده توسط سگ Naughty:
سلام.
من تو صفحه 769 سوال پرسیدم،کاربر dante never cry اینجوری جواب دادن:
"درود
بهتره که توی تاپیکای سایت تبلیغات نکنیم چون بعدا برای تاپیک مشکل به وجود میاد. البته میتونید توی پروفایل دوستانتون بدون تبلیغ منفی یا مثبت(مستقیم یا غیر مستقیم) علیه شخصیت خاصی بگید که همچین مسابقه ایی در جریانه."

مگه ایشون جز ناظمای تایپک نیستن؟!
آخه من تو پروفایل 2-3تا از دوستام با همچین متنی تبلیغ کردم:
سلام دوست من،شما میتونید به تایپک
X Vs. Y برید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید.
این تبلیغ هم خلاف قوانین نیست چون شما میتونید به هر کارکتری که دوست دارید رای بدید.
ممنون.

و به هیچ شخصیتی اشاره نکردم،لطفا کارکتری که من بهش رای دادم رو حذف نکنید.

سلام!
این تبلیغ شما مشکلی نداره,تا وقتی که اسم کاراکتری رو نیووردین ایرادی نداره برای تاپیک تبلیغ کنین!!!
ممنون.
فقط همچین متنی رو میتونم تو پروفایل افرادی که تو لیست دوستانم نیستن بذارم؟

بله مشکلی نداره!
تو پروفایل چند نفری تبلیغ برای تایپک کردیم و بعضیاشون به جول وبرخیشون هم به جیل رای دادن.
حالا که جدیدا قانون عوض شده ناظمای عزیز باید لطف میکردن و تو پست اول میذاشتن تا منی که یه مدتی نبودم با مراجعه به پست اول متوجه تغییرات میشدم ولی این کار انجام نشد و حالا من مقصر شدم و حرفمون رو هم باور نمیکنن.

آخرین ویرایش:
همون نیت و کول رو حذف کردید دلتون خنک نشد ؟!!
بازم میخوایید حذف کنید؟ :|
تو پست اول تو شماره 4 اینطوری نوشته:
در دور حذفی فقط با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
ول کن بابا
میبینی که دنبال بهونه میگردن !!
yahoo_22.gif
خدایش من هرکاری انجام دادم طبق قوانین پست اول و متنی که بالا گذاشتم بوده،اگر کارکتر رو حذف کنن یا رای ها رو محسوب نکنن حداقل از دید من خیلی نامردیه.

آخرین ویرایش:
الان جیل ولنتاینی که یه خط شخصیت پردازی نداره باید در مقابل جول قرار بگیره !!!!!!!!!!!!!

سلام
من یه هفته نبودم !
کسی میتونه بگه کی با کی مسابقه داشت و کدوم یکی اومد بالا !؟
حال ندارم ۳۰ صفحه رو دون به دونه بگردم !
راستی علی باز نقاشی نکشید !؟
اگه کشیده شماره صفحه رو بگین !
ممنون

سلام
من یه هفته نبودم !
کسی میتونه بگه کی با کی مسابقه داشت و کدوم یکی اومد بالا !؟
حال ندارم ۳۰ صفحه رو دون به دونه بگردم !
راستی علی باز نقاشی نکشید !؟
اگه کشیده شماره صفحه رو بگین !
ممنون
تو پست اول یه لینک داده که نتایج رو میزنه در مورد سوال دوم (:d) بر اساس اطلاعات بنده خیر نکشیده

الان جیل ولنتاینی که یه خط شخصیت پردازی نداره باید در مقابل جول قرار بگیره !!!!!!!!!!!!!

:| /:) :-w
داستان رزیدنت اویل

جیل ولنتاین

نـسـخـه انـگـلـیـسـی *

**Jill_Valentine

Jill_Valentine_(Anderson)‎

*** Jill Valentine

خب دوستان من حدود 5 روزی نبودم، تازه از مسافرت برگشتم، در طول اون زمان هم نتونستم درست و حسابی برای لارا تبلیغ کنم و فقط گاهی اوقات با گوشی آنلاین بودم و فقط میتونستم نتایج رو دنبال کنم، از همه ممنونم، انتقام مسابقه کاراکتر هارو تونستیم بگیریم و دانترو شکست دادیم​
همون طور که قبلا هم گذاشته بودم:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز سگ Naughty شما خیلی وقته توی این تاپیک پست و رای میدین. گفتن اینکه از قوانین خبر نداشتین رو هیچ کس باور نمیکنه، اونم تاپیکی که همیشه قوانینش گوشزد میشه.
حذف شخصیت نداریم اما ناچارم آرا شما و اونایی که بهشون پیام دادین رو حذف کنم.

WTF?!:d

این دیگه آخرشه! خُب به امثال من چه که این دوستمون پیام پروفایل دادن؟! من یکی که بلآخره اینجا هر از گاهی سر می زدم و رأی رو می دادم خیلی های دیگم ممکنه شرایط مشابه داشته باشن! تاوان اشتباه ایشون این نیست که حتی رأی های کسایی که بهشون پیام داده هم حساب نشه!

این دیگه آخرشه! خُب به امثال من چه که این دوستمون پیام پروفایل دادن؟! من یکی که بلآخره اینجا هر از گاهی سر می زدم و رأی رو می دادم خیلی های دیگم ممکنه شرایط مشابه داشته باشن! تاوان اشتباه ایشون این نیست که حتی رأی های کسایی که بهشون پیام داده هم حساب نشه!
خب اگر اینطوری نباشه که طرف در هر صورت به هدفش میرسه.

:(
بابا به جان خودم ناظما باید یه جوری یه جایی ثبت همیشگی میکردن که این کار خلافه=((نه این که یکی دو بار تو اون وسطای صفحات تایپک بذارن،خوب من از کجا باید وجود همچین قانونی رو بدونم اونم قانونی که قبلا مشکلی نداشته و از یه مدتی به بعد خلاف محسوب میشده تازه تو اون زمان هم که من کلا تو سایت نبودم دیگه عمرا هیچ جوره راه نداشته که من از این تغییر قانون مطلع بشم.
این شماره 4 تو پست اول:
- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد. (در دور حذفی فقط با کاربر خاطی برخورد خواهد شد)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or