X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به عنوان کاربر کوچیک یه چیزی بگم

اون قدیم مدیما .... بین گیمر های مسن تر و قدیمی ... وقتی زنگ مدرسه میخورد چهار نعل و یورتمه میدوییدیم دم کلوپ محله چه دورانی بود ...

بین اونهایی که از اون موقع ها گیمرن .... جیل والنتاین کبیر افسانه بود ... اسطوره همه اون بچه ها بود ... دختر رویاهای همه پسر های گیمر بود ... تقریبا همه روش غیرتی بودن ... حتی کسی کوچک ترین ابراز علاقه ای به این بانو میکرد 50 نفر دیگه میرختن سرش دعوای برره ای راه می افتاد ... اره اقا اون دوران ها گذشته ... چه کسی فکر میکرد کپک کام بی مروت بانو رو به این حال و روز بندازه .... والانم باید با همچین شخصیت هایی تنگاتنگ رقابت کنه .... اون زمان های نوجوونی ما حتی نیاز به فکر هم نبود جیل والنتاین اسطوره بود و محبوب ترین کارکتر بازی ...

دوره های قبل رو از دست دادم ولی خوشحالم به این یکی رسیدم و رای دادم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یه چیزی هم به کسایی که روی تاپیک نظارت میکنن بگم که یه کم سخت گیر تر روی محتوای پست ها باشید ... مثلا کامنت عقلا فقط یه رای دیگه نیاز داریم ... یعنی چی یعنی کسایی که به بقیه کارکتر ها رای دادن عاقل نیست ؟؟؟؟

یا کامنتی که جیل والنتاین کبیر رو دخترک خطاب میکنه ... واقعا زننده است ... توهین به گیم به تاریخچه گیم به طرفدارا که بماند ..

منم بیام بگم یه مشت نسل اولی دارن به فنیکس رای میدن بهشون بر نمیخوره ؟؟؟

علی صلح و صفا این تاپیک جمع بندی اصلاً آپدیت نیا!!!!!!یه دستی به سر و روش بکش

علی صلح و صفا این تاپیک جمع بندی اصلاً آپدیت نیا!!!!!!یه دستی به سر و روش بکش
یه بنده خدایی باید آپدیتش کنه ولی نمیکنه. هر چی هم بهش میگیم باز بیخیاله. فعلا صبر کنین تا ببینم خودم میتونم آپدیتش کنم یا نه.

وظیفهء شرعی خودم دونستم که یالاخره رای بدم و این وظیفه شناسی من باعث شد که مارکوس و جیل در تعدد آرا به هم برسن...:d

Bookmark رو برای همین روزا گذاشتند دیگه:d
خواهیم دید:d بدترین گروهی که توی عمرتون میتونین ببینین همون گروه مکس هست:d خیلی هم به خودمون افتخار میکنیم که اینجوری گروه بندی کردیم نخ سوزن این گروه
yahoo_4.gif

خواهیم دید:d بدترین گروهی که توی عمرتون میتونین ببینین همون گروه مکس هست:d خیلی هم به خودمون افتخار میکنیم که اینجوری گروه بندی کردیم نخ سوزن این گروه:d

:d بعله! مثل کارکتر بتل بازیسنتر ، خواهیم دید! اینا کاربرای همین انجمن بودند که مکس رو اول کردند:d

:d بعله! مثل کارکتر بتل بازیسنتر ، خواهیم دید! اینا کاربرای همین انجمن بودند که مکس رو اول کردند:d
مگه توی همون Character Battle لیون تا یه چهارم نهایی نیومد بالا؟ اینجا اصلا از مرحله ی گروهی صعود نکرد! فریمنی که اونجا سه سوته حذف شد، اینجا لیون و کریس رو حذف کرد!;) بعله آقا، زمانی که تقلب و فن بازی نباشه ببین چه خواهد شد (که البته توی این گروه به خاطر مارکوس یکم فن بازی میشه ولی نیگا کن نیکو بلیک داره با چه فضاحتی حذف میشه.):d

مگه توی همون Character Battle لیون تا یه چهارم نهایی نیومد بالا؟ اینجا اصلا از مرحله ی گروهی صعود نکرد! فریمنی که اونجا سه سوته حذف شد، اینجا لیون و کریس رو حذف کرد!;) بعله آقا، زمانی که تقلب و فن بازی نباشه ببین چه خواهد شد (که البته توی این گروه به خاطر مارکوس یکم فن بازی میشه ولی نیگا کن نیکو بلیک داره با چه فضاحتی حذف میشه.):d
یکم؟:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or