X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بین این لت و له ها :d مارکوس واقعا چیکار میکنه ؟؟ :d رای ما مارکوس فنیکس :d:x

فکر کنم شخص اول Assassins Creed Liberation هم باشه پس Faith تک دختر پارکور باز نیست!!!:d:d
یه چیز دیگه بگین!!!:d
دقیقا یه ترول دیگه تا لیست سیاه فاصله داری:d
تازه اون دختره ی جلف هم پارکور باز نیست، موهاک هست.:d
یادت باشه من هم این جور ترول ها رو بدا به کار میبرم (طرف فداکاری کرده، خوب که چی ماریو هم فداکاری کرده، طرف دنیا رو نجات داده، خوب که چی نوه ی Mason هم دنیا رو نجات داده و ...):|
فکر کنم ترول بعدیت این باشه که خوب الآن اینا کاراکترن، خوب ماریو هم کاراکتره تازه خیلی قبل تر از این ها کاراکتر بازی ها بوده و خیلی هم بیشتر بازی هاش میفروشن. اینا دیگه چی دارن؟:|:d

من هنوز هیچ نظری ندادم و با رای من Jill Valentine از Marcus Fenix جلو افتاد :d
جیل و مارکویس شخصیتشون خیلی پیچیدست فکر نکنید که یکی لوکاست کشه و اونیکی هم خاطره زنده کن !
دیگه حرف نمیزنم و میرم به کارام برسم :d

دقیقا یه ترول دیگه تا لیست سیاه فاصله داری:d
تازه اون دختره ی جلف هم پارکور باز نیست، موهاک هست.:d
یادت باشه من هم این جور ترول ها رو بدا به کار میبرم (طرف فداکاری کرده، خوب که چی ماریو هم فداکاری کرده، طرف دنیا رو نجات داده، خوب که چی نوه ی Mason هم دنیا رو نجات داده و ...):|
فکر کنم ترول بعدیت این باشه که خوب الآن اینا کاراکترن، خوب ماریو هم کاراکتره تازه خیلی قبل تر از این ها کاراکتر بازی ها بوده و خیلی هم بیشتر بازی هاش میفروشن. اینا دیگه چی دارن؟:|:d

اینا که ترول نیست,حقایقه!!!:d
خب به جای اینکه این قدر از کاراش بگین و افتخار کنین از در و دیوار میره بالا,یکم از شخصیت پردازیش و اخلاقیاتش بگین شاید جذبش شدیم ما!!!:d

عقلا ! مارکوس لنسر به دست , تنها یک رای از اون دخترک عقبه !
یاری کنید که مارکوس ته نمسیس کشیست ! 10 ها موجود بزرگتر از اون رو کشته ! نمسیس که چیزی نیست !

MirrorsEdge2_FaithEye_480.jpg

دلیل این محبوبیت Faith بین جوانان برای من یکی روشن نیست ، میشه روشنش بفرمایید

ای بابا. طرف داره واسه نجات ملت و آگاهی از حقایق از در و دیوار میره بالا، میذارمت تو BL ها! :-l:d

باز اين ماركوس جلو افتاد !!! :|
یاری کنید که مارکوس ته نمسیس کشیست ! 10 ها موجود بزرگتر از اون رو کشته ! نمسیس که چیزی نیست !

با اون هيكلي كه ماركوس داره و با اون اسلحه هاش نتونه امثال نمسيس رو بكشه تعجبه !!! اصلا خودش يك پا نمسيسه !!! يك زن كه هيكلش نصفه ماركوس هست بياد نمسيس رو بكشه خداييش خيلي حرفه !!

دوستان این قانون کاربر جدید هم مثل اینکه کافی نبود :دی

اون دسته از دوستانی که 2 تا یوزر دارن هم خواهشاً خودشون رعایت کنن و فقط با یه یوزرشون رای بدن ، با تشکر از لطفی که مبذول میفرماین :دی به جان بچه ام برا کاراکتر و شخصیت خودتون زشته :دی

پ.ن: من نه فضولم نه علم غیب دارم ، فقط چشم یهویی خورد دیدم گفتم o:-)

وای فکر کردم Jill رای رو نگه میداره ولی انگاری مارکوس یه حریف سخته عجب ترفدارانی داره این گنده#:-s :|8-|/:)

یادآوری : دوستان این نتیجه الان نتیجه اصلی نیستا :دی فکر نکنید چون الان مارکوس اون بالا جلوتره پس رای های قابل قبولش هم بیشتر از جیل اند :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or