میخوای یه مسابقه کشتی ترتیب بدیم بین جیل و مارکوس , تا بهتون ثابت بشه مارکوس قوی تره !؟!
اصلا جیل میتونه اون لنسر مارکوس رو بلند کنه !؟
یه بنده خدایی باید آپدیتش کنه ولی نمیکنه. هر چی هم بهش میگیم باز بیخیاله. فعلا صبر کنین تا ببینم خودم میتونم آپدیتش کنم یا نه.علی صلح و صفا این تاپیک جمع بندی اصلاً آپدیت نیا!!!!!!یه دستی به سر و روش بکش
کماکان پرچم بالاس:dوظیفهء شرعی خودم دونستم که یالاخره رای بدم و این وظیفه شناسی من باعث شد که مارکوس و جیل در تعدد آرا به هم برسن...:d
I don't think so:shrewd:آیا می دانید مکس پین در نهایت برنده مسابقات خواهد بود؟:d
I don't think so:shrewd:
خواهیم دید:d بدترین گروهی که توی عمرتون میتونین ببینین همون گروه مکس هست:d خیلی هم به خودمون افتخار میکنیم که اینجوری گروه بندی کردیم نخ سوزن این گروهBookmark رو برای همین روزا گذاشتند دیگه:d
خواهیم دید:d بدترین گروهی که توی عمرتون میتونین ببینین همون گروه مکس هست:d خیلی هم به خودمون افتخار میکنیم که اینجوری گروه بندی کردیم نخ سوزن این گروه:d
مگه توی همون Character Battle لیون تا یه چهارم نهایی نیومد بالا؟ اینجا اصلا از مرحله ی گروهی صعود نکرد! فریمنی که اونجا سه سوته حذف شد، اینجا لیون و کریس رو حذف کرد!:d بعله! مثل کارکتر بتل بازیسنتر ، خواهیم دید! اینا کاربرای همین انجمن بودند که مکس رو اول کردند:d
بعله آقا، زمانی که تقلب و فن بازی نباشه ببین چه خواهد شد (که البته توی این گروه به خاطر مارکوس یکم فن بازی میشه ولی نیگا کن نیکو بلیک داره با چه فضاحتی حذف میشه.):dیکم؟مگه توی همون Character Battle لیون تا یه چهارم نهایی نیومد بالا؟ اینجا اصلا از مرحله ی گروهی صعود نکرد! فریمنی که اونجا سه سوته حذف شد، اینجا لیون و کریس رو حذف کرد!بعله آقا، زمانی که تقلب و فن بازی نباشه ببین چه خواهد شد (که البته توی این گروه به خاطر مارکوس یکم فن بازی میشه ولی نیگا کن نیکو بلیک داره با چه فضاحتی حذف میشه.):d