X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آیدا خانـم برنده بلامنازعه این نظرسنجیه ! خوب داره رای میاره خوووب :bighug:
جید هـم بازنده بلامنازع :d

رایمو به صندوق خانم کلکه(!)ایدا ونگ انداختیم ولی دلم میخواد چون لی(چرا لی-چگونه لی)هم به عنوان نفر دوّم بره بالا بچه ها همّت کنند وقار بانو چون لی(چرا لی-چگونه لی)زمین نخوره جلوی این ساحره سوسوله(!مرتضی:d)
من اهل تبلیغ کردن نیستم ولی شگرد زیاد بلدم نگه داشتم موقع نظرسنجی مربوط به لینک و سونیک!!!صبر کنیـــد صبر

داشتم فكر مي كردم كه بين Ada و Bayonetta كدوم رو انتخاب كنم كه يك دفعه ياد يك چيزي افتادم كه منو نسبت به انتخاب يكيشون كاملا مطمئن كرد :
41000860851064740020.jpg
راي ما BAYONETTA ! :bighug:
آقا این عکس چیه؟این دانته چی میگه؟ چرا کاری میکنین که تو رایم برای بایونتا دچار تردید بشم:d

بیوگرافی ها:

Bayonetta
Chun Li
Ada Wong
Nina Williams (این بیشتر یه مقاله جامع از داستان Tekken هست که همه شخصیت ها توش حضور دارن)

بیوگرافی Jade رو هم فکر کنم آریا مرحوم نوشته بود که متاسفانه بن شده و فعلا بهش دسترسی نداریم.

به کی رای بدم ؟! :-? بیایید یه ذره بحث کنید، ببینیم کدومشون بهتره به همون رای بدیم :دی

از حق نگذریم به نظر می رسه بانو آیدا :دی بین همه ی کاراکترهایی که در بالا مطرح شده محبوبیت بیشتری داره و علاوه بر اون شناخته شده تره :دی
مثلا من فکر نمی کنم کسی Jade از بازی Beyond good and evil رو به خوبی ایدا بشناسه! یه جورایی شاید گیمرهای قدیمی باهاش آشنایی داشته باشن ولی بچه های جدید اکثرا آیدا اونم از رزیدنت اویل 6 ونه اولین حضور این کاراکتر یعنی رزیدنت اویل 2 میشناسن :دی
در مورد چون لی هم من یه جورایی این کاراکتر رو خیلی دوست دارم :دی توی سری استریت فایتر سوگلی من بوده این کاراکتر یه جورایی :دی
نینا ویلیامز هم تو سری تکن دسته کمی از آیدا نداره! بازم شاید چون بازی فایتینگه و بچه ها آشنایی کمتر دارن رأهایش کم باشه(من هنوز رأی ندادم نمی دونم چند نفر به کی رأی دادن ولی حدس می زنم آیدا بیشترین رأی رو داشته باشه :دی )
بایونتا رو هم متأسفانه هیچوقت شانس بازی کردنش رو نداشتم :| می دونم گناه بزرگیه :| :دی

آممم و در آخر من رأی خودمو به نقع چان لی به صندوق میندازم :دی نمی دونم کلا از استایلش خوشم میاد :دی

ویرایش پس از رأی : ها ها :)) نینا ویلیامز و جید یه رأی هم نیاوردن ! وحشتناکه!!! تیم جالبی نیست!!!!

به کی رای بدم ؟! :-? بیایید یه ذره بحث کنید، ببینیم کدومشون بهتره به همون رای بدیم :biggrin1:
نیم ساعته شروع شده Ada تقریبا 70% رای ها رو داره :)) :d

کیه که از همه خوشگل تره ؟ ایدا وانگ ایدا وانگ

کیه که از همه زرنگ تره ؟ ایداوانگ ایدا وانگ

رای ما ایدا وانگ:x

کیه که از همه خوشگل تره ؟ ایدا وانگ ایدا وانگ

کیه که از همه زرنگ تره ؟ ایداوانگ ایدا وانگ

رای ما ایدا وانگ:x

کیه که به پسرها شماره نمیده:ایدا وانگ ایدا وانگ:d

کیه که همه رو نجات میده:ایدا وانگ ایدا وانگ

کیه که نظرسنجی رو میبره: ایدا وانگ ایدا وانگ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or