X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از اینکه لیان رای نیاورد ( پیروز نشد ) بسیار خوشحالم >:)
زنده باد دکتر فریمن :d

اگه از سری resi فقط یه کرکتر میزاشتین الان بقیه داشتن واسه دومی تلاش میکردن . نامردا دست در دست هم دادن تا لیان نره بالا )x

میگم این فن‌های عزیز رزیدنت ایول کاش سیاست به خرج میدادن و همگی به لیان رای میدادن :دی اینطوری الان وضعیت بهتری داشتیم :دی
توی این دور میتونند جبران کنند! :-"
یه عده ی دیگه هم سیاست به خرج بدن، و یکی رو انتخاب کنند، که Ada و اون یکی برن مرحله ی بعد، و این وسط بایونتا حذف بشه :-" :-" :-" (مرتضی :p )

اي بابا انگار اين طرفا بايونتا زياد طرفدار نداره ! اصلا يك لطفي مي كنين بگين اين طرفا آمار كلي چه طوري هست تا ما حساب كارمون رو بكنيم ؟!
پ.ن. : اون يكي كيه ؟! :-/

میگم این فن‌های عزیز رزیدنت ایول کاش سیاست به خرج میدادن و همگی به لیان رای میدادن :دی اینطوری الان وضعیت بهتری داشتیم :دی

لیون کیلو چند احد؟:biggrin1: مگه کاراکتر قحطیه:biggrin1: 2تا گروه خوب هستن. یکیش همینه و یکیش هم یکی دیگه:biggrin1: به ایدا رای بدین که الان کل بار RE رو به دوش میکشه:biggrin1:

کجا بایونتا طرفدار نداره؟ :-" علی صلح و صفا ، علی دانته ی ورجیلی و مرتضی که رای ـشون مشخصه :d ، از همین الان هم 3-4 نفر دیگه حمایتشون رو(حالا بعضی ها تحت شرایط خاصی) از بایونتا اعلام کردن! :d
اینطور که من میبینم حتی امکان اول شدنش توی گروه هم هست :-"

من که رایم ایداست
biggrin1.gif
قراره بقیه رو لوله کنم
biggrin1.gif
آفرین! آفرین! :d
بقیه ی دوستان!!! نفر دوم رو برای مقابله انتخاب کنید :-"

این نفر بعدی کی مشخص میشه ؟، که من بدونم باید به همراه سربازان MGS حمله کنیم به اینجا یا نه :دی

برادر امید شما مواظب باشین توی گروهی که در آینده گذاشته میشه با خودتون وارد جنگ نشین:biggrin1: این پیشکش:biggrin1:

آها، پس می خواید اسنیک ها رو بندازید به جون هم :دی

آخرین ویرایش:
کجا بایونتا طرفدار نداره؟ :-" علی صلح و صفا ، علی دانته ی ورجیلی و مرتضی که رای ـشون مشخصه :d ، از همین الان هم 3-4 نفر دیگه حمایتشون رو(حالا بعضی ها تحت شرایط خاصی) از بایونتا اعلام کردن! :d
اینطور که من میبینم حتی امکان اول شدنش توی گروه هم هست :-"
من که رایم ایداست:biggrin1: قراره بقیه رو لوله کنم:biggrin1:
این نفر بعدی کی مشخص میشه ؟، که من بدونم باید به همراه سربازان MGS حمله کنیم به اینجا یا نه :دی
برادر امید شما مواظب باشین توی گروهی که در آینده گذاشته میشه با خودتون وارد جنگ نشین:biggrin1: این پیشکش:biggrin1:

ینی یه شورشی را میندازم اونورش ناپیدا :دی باو مگه میشه کرکترهای mgs با هم بیوفتن آخه ؟؟؟

الان بعید می دونم کسی jade را بشناسه :-<
من برم دنبال Wander ، ببینم می تونه بیاد یه کم تبلیغات بکنه:-< :( نیازمند یاری می باشیم.:(

رای ـه ما کاندیدای ـه شایسته
پ ن : مگه یکی از دوستان که خودش میدونه کی رو میگـم :-" بیاد نظرمو عوض کنه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or