Little John
کاربر سایت
توی این دور میتونند جبران کنند!میگم این فنهای عزیز رزیدنت ایول کاش سیاست به خرج میدادن و همگی به لیان رای میدادناینطوری الان وضعیت بهتری داشتیم
![]()
(مرتضی
)
میگم این فنهای عزیز رزیدنت ایول کاش سیاست به خرج میدادن و همگی به لیان رای میدادناینطوری الان وضعیت بهتری داشتیم
![]()
علی صلح و صفا ، علی دانته ی ورجیلی و مرتضی که رای ـشون مشخصه :d ، از همین الان هم 3-4 نفر دیگه حمایتشون رو(حالا بعضی ها تحت شرایط خاصی) از بایونتا اعلام کردن! :d 
آفرین! آفرین! :dمن که رایم ایداستقراره بقیه رو لوله کنم![]()
![]()

من که رایم ایداست:biggrin1: قراره بقیه رو لوله کنم:biggrin1:کجا بایونتا طرفدار نداره؟علی صلح و صفا ، علی دانته ی ورجیلی و مرتضی که رای ـشون مشخصه :d ، از همین الان هم 3-4 نفر دیگه حمایتشون رو(حالا بعضی ها تحت شرایط خاصی) از بایونتا اعلام کردن! :d
اینطور که من میبینم حتی امکان اول شدنش توی گروه هم هست![]()
برادر امید شما مواظب باشین توی گروهی که در آینده گذاشته میشه با خودتون وارد جنگ نشین:biggrin1: این پیشکش:biggrin1:این نفر بعدی کی مشخص میشه ؟، که من بدونم باید به همراه سربازان MGS حمله کنیم به اینجا یا نه![]()
ینی یه شورشی را میندازم اونورش ناپیدابرادر امید شما مواظب باشین توی گروهی که در آینده گذاشته میشه با خودتون وارد جنگ نشین:biggrin1: این پیشکش:biggrin1: