X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
@ احسان

آخه حرفا می زنیا! بشریت چه گلی به سر ورجیل زده که حالا باید برای نجات بشریت قدم برداره! همین که از خانواده و خودش محافظت کنه و به قدرت برسه کافیه در نهایت تصمیم میگیره که با قدرتش به بشریت حکمرانی کنه :دی یه جمله ای توی DmC گفت که من خیلی خوشم اومد، بشر مثل یه بچه است و نیاز به محافظت داره در نهایت با قدرتش از بقیه هم محافظت می کنه :دی

@شهاب
ورجیل رو هنوز نشناختی فرزند :دی

مگه بشریت برای وینسنت کاری کرده بود. تازه اون رو عذاب هم داده بود. ولی با این حال با تمام احساساتش برایش جنگید بدون هیچ غرور وچشم داشتی. ولی ورجیل به قدرت هاش خیلی می نازید ودلیل شکست خوردنش از دانته همین بود به نظر من.
--------------------------------------------------
ورجیل که نیاز به شناختن نداره یک شخصیت تک بعدی{شوخی}:d

قبول نیست ! :دی حتی کریتوس به اون عظمت میاد چی میگه ! آتنا میگه بیا قدرتی که به دست آوردی رو بده به من تا با هم به جهان حکمرانی کنیم و دنیایی بهتر بسازیم ! :دی مگه کریتوس زن و بچه ـش (خانواده) رو از دست نداده بود مگه کریتوس دنیایی بهتر نمی خواست که علیه خدایان شورش کرد ؟ :دی ولی چی میاد جواب میده ؟! میاد به آتنا میگه نه دنیا خودش راهش رو پیدا میکنه ! کریتوس با اون ابهت قدرتش رو آزاد میکنه :دی اونوقت ورجیل با کدوم حساب دو دو تا چهارتایی می خواد با حکمرانی دنیا رو درست کنه ؟ :دی

اتفاقا قبوله :دی به هر چیزی باید با منطق خودش بهش نگاه بشه :دی ورجیل حس می کنه دنیا داره به سمت نابودی پیش میره ( واااااااااااای که با این جمله چقدر یاد هدفِ وسکرِ کبیر افتادم :دی ) پس به نظرش باید یه فرمانروایی باشه که دنیا رو به سمتی پیش ببره که به بیهودگی و بی سرانجامی کشیده نشه، از اونجایی که می بینی تواناییش رو داره پس میگه چرا باید بشینم که یه نفر دیگه به دنیا حکمرانی کنه یا دنیا با دست خودش خودش رو نابود کنه؟! من نمی دونم چرا به ورجیل ایراد می گیرین ؟ ورجیل هدف داره، داره برای هدفش میجنگه و تواناییِ رسیدن به هدف رو هم داره ( همه می دونیم داره!!!)

مگه بشریت برای وینسنت کاری کرده بود. تازه اون رو عذاب هم داده بود. ولی با این حال با تمام احساساتش برایش جنگید بدون هیچ غرور وچشم داشتی. ولی ورجیل به قدرت هاش خیلی می نازید ودلیل شکست خوردنش از دانته همین بود به نظر من.
--------------------------------------------------
ورجیل که نیاز به شناختن نداره یک شخصیت تک بعدی{شوخی}:d

ورجیل شخصیت تک بعدی ؟ you'd better kiddin' me child :دی
ورجیل به خودش نمی نازید ! بابا غرور ورجیل رو با غرور این جوونای بیخودی امروزی مقایسه نکنین :دی طرف پسر اسپارداس! نیمه شیطانه ! چیزِ کمی نیستا ! به خدا میگم :دی یه ذره بیشتر توجه کنین قدرت رو که از پدرش به ارث برده، توانایی هاش رو هم که تقویت کرده پایبند به اصول هم هست دیگه چی می خواین از یه کاراکتر

من بازم میگم وینسنت هم هر بلایی سرش اومد، بدترش هم سر ورجیل اومده :دی حالا یه نفر نجات بشریت رو توی این می بینه که ازشون حمایت کنه یه نفر هم نجات بشریت رو در این می بینه که بر اونها فرمانروایی کنه :دی دیگه این برمیگرده به عقاید

اصلا برای من عجیبه شمایی که مدام دارین از زجر وینسنت حرف می زنین و ورجیل رو اینقدر متهم میکنن به بی احساسی، می خوام ببینم آیا وینسنت به اندازه ورجیل پایبند به عقاید و اصول هست ؟ آیا به اندازه ی ورجیل اصیل هست ؟ آیا قوانین خودش را داره یا نه ؟

۱۳ ها پس چی
۳ قسمت لایتنینگ :d
شماره 7 اینقدر پتانسیل داره که میتونه 3 نسل پوشش بده همه چی رو:d نمیدونم 13 چی داره که اینقدر دارم آبگوشتیش میکنن:d
===============
آقا بیایین دنیاهای بازی هم در نظر بگیرین:d دنیای فاینال خیلی بزرگ و با عظمته که خب مشخصا افراد بیشتری رو پوشش میده ولی خداییش دنیای DMC چی داره؟:d دانته، ورجیل در برابر شیاطین:d کلهم تو همین خلاصه میشه:d
ببینین شیاطین به دستور موندوس به دنیای انسان ها حمله میکنن. یکی بالاخره باید پاشه اینارو بشونه سر جاش. در اولین قدم باید موندوس رو نابود کنه:d بعد به شیاطین حکمرانی کنه و اینا هی به دنیای انسان ها حمله نکنن. ورجیل دقیقا برای این موضوع ساخته شده. همه میدونیم دانته کسی نیت پاشه بره حکومت کنه:d اصلا کلمه حکمرانی با این شخصیت در تضاده:d
ورجیل میدونه اگر حکمرانی کنه بر دنیای شیاطین، از اون طرف هم دانته مواظب دنیای انسان ها هست و بنابراین تعادل برقرار میشه. هدف ورجیل رو فراموش نکنین. ورجیل از شیاطین متنفره نه اینکه ازشون حمایت کنه. ورجیل از ضعف متنفره و برای همین باید قوی باشه تا به سرنوشت پدرش دچار نشه. همه از ضعف متنفرن.

اتفاقا قبوله :دی به هر چیزی باید با منطق خودش بهش نگاه بشه :دی ورجیل حس می کنه دنیا داره به سمت نابودی پیش میره ( واااااااااااای که با این جمله چقدر یاد هدفِ وسکرِ کبیر افتادم :دی ) پس به نظرش باید یه فرمانروایی باشه که دنیا رو به سمتی پیش ببره که به بیهودگی و بی سرانجامی کشیده نشه، از اونجایی که می بینی تواناییش رو داره پس میگه چرا باید بشینم که یه نفر دیگه به دنیا حکمرانی کنه یا دنیا با دست خودش خودش رو نابود کنه؟! من نمی دونم چرا به ورجیل ایراد می گیرین ؟ ورجیل هدف داره، داره برای هدفش میجنگه و تواناییِ رسیدن به هدف رو هم داره ( همه می دونیم داره!!!)
مگه فقط ورجیل هدف داره :دی تمام شخصیت ها یه هدفی دارن برای خودشون :دی ورجیل هدفش از حکومت به دنیا خیرخواهی برای بقیه یا نجات دنیا از هرج و مرج نیست :دی خودت توی جملاتت داری چی میگی ، داری میگی :
بشریت چه گلی به سر ورجیل زده که حالا باید برای نجات بشریت قدم برداره
یعنی ورجیل با همچین دیدگاهی میخواد دنیای بهتری خلق کنه ؟ عمراً ! :دی ورجیل فقط میخواد جای پای خودش رو محکم کنه ! حکمرانی و ساختن دنیایی بهتر همش تشریفاته :دی
دیگه لازم نیست بگم توی DmC هم میاد Kat رو شیء خطاب میکنه :دی درسته این دو تا ورجیل ممکنه به ضعم شماها با هم فرق کنن ولی دیدگاهشون یکیه :دی

شماره 7 اینقدر پتانسیل داره که میتونه 3 نسل پوشش بده همه چی رو:d نمیدونم 13 چی داره که اینقدر دارم آبگوشتیش میکنن:d
===============
آقا بیایین دنیاهای بازی هم در نظر بگیرین:d دنیای فاینال خیلی بزرگ و با عظمته که خب مشخصا افراد بیشتری رو پوشش میده ولی خداییش دنیای DMC چی داره؟:d دانته، ورجیل در برابر شیاطین:d کلهم تو همین خلاصه میشه:d
ببینین شیاطین به دستور موندوس به دنیای انسان ها حمله میکنن. یکی بالاخره باید پاشه اینارو بشونه سر جاش. در اولین قدم باید موندوس رو نابود کنه:d بعد به شیاطین حکمرانی کنه و اینا هی به دنیای انسان ها حمله نکنن. ورجیل دقیقا برای این موضوع ساخته شده. همه میدونیم دانته کسی نیت پاشه بره حکومت کنه:d اصلا کلمه حکمرانی با این شخصیت در تضاده:d
ورجیل میدونه اگر حکمرانی کنه بر دنیای شیاطین، از اون طرف هم دانته مواظب دنیای انسان ها هست و بنابراین تعادل برقرار میشه. هدف ورجیل رو فراموش نکنین. ورجیل از شیاطین متنفره نه اینکه ازشون حمایت کنه. ورجیل از ضعف متنفره و برای همین باید قوی باشه تا به سرنوشت پدرش دچار نشه. همه از ضعف متنفرن.
ورجیل فقط دنبال قدرته، دنبال حکمرانی نه چیز دیگه ای

ورجیل شخصیت تک بعدی ؟ you'd better kiddin' me child :دی
ورجیل به خودش نمی نازید ! بابا غرور ورجیل رو با غرور این جوونای بیخودی امروزی مقایسه نکنین :دی طرف پسر اسپارداس! نیمه شیطانه ! چیزِ کمی نیستا ! به خدا میگم :دی یه ذره بیشتر توجه کنین قدرت رو که از پدرش به ارث برده، توانایی هاش رو هم که تقویت کرده پایبند به اصول هم هست دیگه چی می خواین از یه کاراکتر

من بازم میگم وینسنت هم هر بلایی سرش اومد، بدترش هم سر ورجیل اومده :دی حالا یه نفر نجات بشریت رو توی این می بینه که ازشون حمایت کنه یه نفر هم نجات بشریت رو در این می بینه که بر اونها فرمانروایی کنه :دی دیگه این برمیگرده به عقاید

اصلا برای من عجیبه شمایی که مدام دارین از زجر وینسنت حرف می زنین و ورجیل رو اینقدر متهم میکنن به بی احساسی، می خوام ببینم آیا وینسنت به اندازه ورجیل پایبند به عقاید و اصول هست ؟ آیا به اندازه ی ورجیل اصیل هست ؟ آیا قوانین خودش را داره یا نه ؟

اگه به فدرت باشه وینسنت هم پسر یکی از مهمترین دانشمندان شینرا بود. اگه به نیمه شیطان بودن هم باشه وینسنت هم دارای قدرت شیطانی بر گرفته از چوزا بود که اون رو به هیولایی شکست ناپذیر تبدیل می کرد

حکم رانی به دنیا با بهترین نیت هم باشه درونش غرور داره که اخر به اشفتگی می رسونتش.
اصول وینسنت پس از ان که خودش رو در تابوت زندانی کرد این شد که از بشر دفاع کننه و علیه قدرت شینرا جنگید و بعد از اون هم دربرابر ارتش وایز ایستاد تا از عدالت و ازادی بشر دفاع کننه تا جلوی ازمایش های خبیثانه دشمنان جاه طلب رو بگیره....وینست اصول عادالانه همراه با احساس داشت در مقابل حکم رانی غرور امیز شینرا با ان همه قدرت نظامیش ایستاد. همون طور که زاک و کلود و بارت و....ایستادن:d

مگه فقط ورجیل هدف داره :دی تمام شخصیت ها یه هدفی دارن برای خودشون :دی ورجیل هدفش از حکومت به دنیا خیرخواهی برای بقیه یا نجات دنیا از هرج و مرج نیست :دی خودت توی جملاتت داری چی میگی ، داری میگی :

یعنی ورجیل با همچین دیدگاهی میخواد دنیای بهتری خلق کنه ؟ عمراً ! :دی ورجیل فقط میخواد جای پای خودش رو محکم کنه ! حکمرانی و ساختن دنیایی بهتر همش تشریفاته :دی
دیگه لازم نیست بگم توی DmC هم میاد Kat رو شیء خطاب میکنه :دی درسته این دو تا ورجیل ممکنه به ضعم شماها با هم فرق کنن ولی دیدگاهشون یکیه :دی

بابا ورجیل که قهرمان نیست! ورجیل یه ضد قهرمان به حساب میاد هر چند من نگفتم ورجیل می خواد دنیای بهتر خلق کنه ! ورجیل می خواد قدرتمند تر بشه ! الان این اشکالش کجاس ؟ من که اصلا مخالفتی با چنین هدفی ندارم، به نظرم خیلی هم عالیه که یه نفر چنین هدفی داشته باشه
بشریت اصلا ارزش اینو ندارن که یه فرد برتر ( مثل ورجیل) بخواد براشون کاری انجام بده
در یک کلام! ورجیل اگر مغروره برای اینکه از بشریت و از شیطانین برتره و تا وقتی هم خودش و خانواده ش محافظت بشن، بقیه به درک مهم نیستن!!!

حکم رانی به دنیا با بهترین نیت هم باشه درونش غرور داره که اخر به اشفتگی می رسونتش.
اصول وینسنت پس از ان که خودش رو در تابوت زندانی کرد این شد که از بشر دفاع کننه و علیه قدرت شینرا جنگید و بعد از اون هم دربرابر ارتش وایز ایستاد تا از عدالت و ازادی بشر دفاع کننه تا جلوی ازمایش های خبیثانه دشمنان جاه طلب رو بگیره....وینست اصول عادالانه همراه با احساس داشت در مقابل حکم رانی غرور امیز شینرا با ان همه قدرت نظامیش ایستاد. همون طور که زاک و کلود و بارت و....ایستادن
yahoo_4.gif

الان به من بگو وینسنت به کارای به اصطلاح بشر دوستانه چی نصیبش میشه ؟ آیا بشر بهش احترام می زاره! آیا به عنوان یه قهرمان ازش یاد میشه ؟ چه فایده ! این هم گذراست! بقیه وینسنت رو فقط به عنوان یه فرد شکست ناپذیر با قدرتهای شیطانی می دونن! حالا طرف هر چقدر هم پاشه و برای بقیه کار انجام بده به هیچ جا نخواهد رسید!!! وینسنت وقتش رو داره تلف می کنه ولی ورجیل داره برای هدفِ خودش قدم بر میداره ! برای خودش و فقط خانواده ش داره این کارو می کنه برای اینکه می دونه نجات بشر چیزی جز کنار گذاشته شدنِ اونو به همراه نداره !!!

بابا ورجیل که قهرمان نیست! ورجیل یه ضد قهرمان به حساب میاد هر چند من نگفتم ورجیل می خواد دنیای بهتر خلق کنه ! ورجیل می خواد قدرتمند تر بشه ! الان این اشکالش کجاس ؟ من که اصلا مخالفتی با چنین هدفی ندارم، به نظرم خیلی هم عالیه که یه نفر چنین هدفی داشته باشه
بشریت اصلا ارزش اینو ندارن که یه فرد برتر ( مثل ورجیل) بخواد براشون کاری انجام بده
در یک کلام! ورجیل اگر مغروره برای اینکه از بشریت و از شیطانین برتره و تا وقتی هم خودش و خانواده ش محافظت بشن، بقیه به درک مهم نیستن!!!

الان به من بگو وینسنت به کارای به اصطلاح بشر دوستانه چی نصیبش میشه ؟ آیا بشر بهش احترام می زاره! آیا به عنوان یه قهرمان ازش یاد میشه ؟ چه فایده ! این هم گذراست! بقیه وینسنت رو فقط به عنوان یه فرد شکست ناپذیر با قدرتهای شیطانی می دونن! حالا طرف هر چقدر هم پاشه و برای بقیه کار انجام بده به هیچ جا نخواهد رسید!!! وینسنت وقتش رو داره تلف می کنه ولی ورجیل داره برای هدفِ خودش قدم بر میداره ! برای خودش و فقط خانواده ش داره این کارو می کنه برای اینکه می دونه نجات بشر چیزی جز کنار گذاشته شدنِ اونو به همراه نداره !!!

بالاخره با کدوم طرف جلو بریم :دی با کریتوس میاییم جلو میگی فرق داره با فاینال میاییم جلو میگی ورجیل ضدقهرمانه :دی در مورد ضد قهرمان بودن کریتوس بهترین مثال نقض برای ورجیله ! فردی که نه تنها از انسان ها بلکه از خدایان المپ هم برتره ! پس بیاد بگه گوربابای بشریت من از همه برترم پس ارزش ندارن ؟! :دی اصلاً بگیم دنیای دویل تا خرخره توی حکمرانی بد موندوس و شیاطین گیر کرده خب این وسط باید یه پاکسازی بشه تا همه چیز به روالش برگردونده بشه نه اینکه ورجیل بخواد بیاد موندوس رو ورداره خودش رو بذاره :دی خب این علناً هیچ فرقی توش نیست :دی بعد ورجیل حتی به این پاکسازی اهمیتی هم نمیده ! توی تمام جریان بازی ورجیل داره راه خودش رو میره اصلاً کاری با دویل ها نداره !!!! اگر یه دو نفر سر راهش اومدن میزنه چاک میده ! یعنی اصلاً هدف و راهش چیزی جدای بهتر کردن دنیاست یعنی در واقع همون حکمرانی خودش !

در مورد قسمت دوم حرفت که به شهاب گفتی :دی
دقیقاً طرز فکر خوب و بد همینجاست ! شخصیت منفور میگه چرا وقتی این کار برای من سودی نداره کاری بکنم ولی یه شخصیت محبوب میدونه شاید ازش یاد نشه ولی بازم اون کار رو انجام میده ! (که تازه برای وینسنت اینطور هم نیست که بخواد سرباز گمنام بمونه :دی) یعنی اگر وینسنت بیاد شروع کنه همه رو جر واجر بده و راه خودش رو بره همه چیز درست میشه ؟ عمراً ! این طرز فکر همون طرز فکریه که سفیروس داره ! ورجیل هم عین سفیروسه ! سفیروس باز یه مقطع خوب هم بوده ورجیل همونم نبوده :دی مثلاً سفیروس میگه من و مادرم از بقیه ی مردم برتریم بقیه یه سری موجودات حقیرن ! خب نتیجه ـش چی میشه ؟ قتل عام یه مشت آدم بی گناه ! کشته شدن کلی سرباز ! کلی خاطرات تلخ و ... ورجیل داره همون راهی رو میره که سفیروس رفت !

آخرین ویرایش:

کل دنیا موقعی که وینسنت اصلحه عظیم وایز را نابود کرد شاهدش بودن. و در سکانس های پایانی ارتشی که در مقابل وایز مبارزه می کرد و تمام دوستان وینسنت منتظر این بودن که وینسنت پیروز بشود. وینسنت یک قهرمانه شناخته شده است. وینسنت به هدفش خیلی خوب هم رسید و تمام دشمنان رو شکست داد. و در کل فاینال فانتزی 7 وینسنت خاتمه دهنده جنگ ها بود. و شیپور پبروزی او دمید. ولی ورجیل چی به هدفش رسید؟ از پس دانته کوچولو بر نیامد{شوخی2}:d

علی کفتار ها هم به خانواده و گروه خودشون اهمیت میدن :دی کلاً احساسات نسبت به خانواده غریزی ـه :دی الان سفیروس که میزنه عالم و آدم رو جر میده ولی به کله ی جنوا که میرسه مادر مادر میکنه و اشکش جاری میشه چیه ؟ :دی همه نسبت به خانواده ی خودشون حساس ـن (حساس نشو :دی) مسئله اینه که نسبت به سایرین هم احساسات داره ؟ فکر نمی کنم جوابش بله باشه ! :دی ولی وینسنت نه تنها در گذشته نسبت به عشقش علاقه داشت بلکه در زمان حال هم این احساسات رو حفظ کرده ! وینسنت حاضره برای نجات بشریت هر کاری بکنه ، حاضره هر کاری از دستش بر میاد برای گروه آوالانچ انجام بده (در واقع عین خانواده ـش با اونها رفتار میکنه) ولی ورجیل هم حاضره همچین کارهایی برای بقیه بکنه ؟ خیر :دی وینسنت حتی اگر برتر از بقیه ی گروه هم باشه بازم چیزی نمیگه و برای استحکام و پیروزی گروه هر کاری میکنه حتی اگر مجبور باشه غرورش رو زیر پا بگذاره ! ولی قطعاً ورجیل اینطور نیست :دی
در ضمن تعریف هایی که از صحنه ها داری دید های مختلفی پشتشه ! مثلاً تو ممکنه بگی اون صحنه ی اخر که دانته دستش رو دراز میکنه ورجیل میزنتش میخواد بگه متکی به خودش باشه ولی من میگم این از غرورشه و نمی خواد اجازه بده حتی دست دانته بهش بخوره یا انقدر مغروره که راضی نمیشه که کسی کمکش کنه ! پس نمیشه گفت تفاسیری که از کات سین ها داری همونی هست که خودت میگی :دی
اعتماد به نفست فوق العادست :دی الان این جواب ها رو از کجا آوردی، من توش موندم :دی هیچکس نمیدونه ورجیل بعد از بدست آوردن قدرت چکار میخواست بکنه و اتفاقا برعکس اون چیزی که میگی از دیالوگ ها(بدست آوردن قدرت برای محافظت از دیگران) و رفتارش(مبارزه کردن با موندوس بعد از شکست خوردن از دانته) اینطوری به نظر میاد که قصد داشت کار درست رو انجام بده.

درسته که میشه از حرکات ورجیل برداشت های مختلفی داشت ولی باید ببینی کدوم برداشت به واقعیت نزدیک تره :دی مثلا تو میگی اونجا که ورجیل داشت میوفتاد نمیخواست دانته بهش کمک کنه چون مغروره برای همین دستش رو برید ولی من میگم اینطوری نیست چون وقتی گردنبند دانته رو هم ازش گرفت بازم وقعی که دانته دستش رو دراز کرد اون رو برید، اونجا که دیگه غرور ورجیل مطرح نبود :دی در واقع این بریدن دست دانته یه جور پیامه که داره به داداش کوچیکش میفرسته :دی

اگه دقت کنی بعد از اینکه آخر بازی اینکار رو انجام میده، دانته به دستش نگاه میکنه و اون رو مشت میکنه و برمیگرده به دنیای انسان ها. اینجا وقتی در کنار لیدی قرار میگیره و شروع میکنه به گریه کردن سعی میکنه ضعفش (غمه از دست دادن برادرش) رو بپوشونه و الکی میگه که این بارونه که بعد لیدی میگه بارون قطع شده و .... :دی
در واقع برداشت من از این صحنه اینه که دانته داره سعی میکنه به حرف برادرش گوش بده و ضعف هاش رو به هر کسی نشون نده.

این که ورجیل ادم فلسفه داری حرفی نیست. این کاری هم که کرد این بود تا از فرصت استفاده کتد وبه کمک دانته دشمنشان را شکست بدهند. ولی باز هم بعد از ان غرور و قدرت طلبیش او رو در برابر دانته قرارداد.
و تا لحظه اخر هم نتوانست جلو قدرتش رو بگیره.
درباره بقیه حرف ها هم قبلا گفتم ورجیل یک شخصیت نیمه منفی در بازی بود. پس تا حدی باید به خانواده اش اهمیت بدهد.!

مسئله اینجاست که ورجیل هرکاری که توی بازی انجام داد بخاطر خانواده اش بود و دلیل اصلی اینکاراش همون اتفاقی بود که مدت ها پیش براشون رخ داده بود. در واقع علاقه زیاد ورجیل به خانواده اش و غم از دست دادن اونها بود که باعث شد بره دنبال کسب قدرت.

دوستان من فعلا می رم اگه بشه فردا هم سر می زنم. شده درس رو میزارم کنار واز وینسنت دفاع می کنم.:d

علی کفتار ها هم به خانواده و گروه خودشون اهمیت میدن :biggrin1:
دوستان نظر سنجی رو از اول بذارین، من خودم شخصا میخوام به وینسنت رای بدم :دی یعنی دو صفحه دیگه پیش بریم احسان تمامی فکت های دنیا رو اعم از قانون جاذبه، E=MC^2، معادله شرودینگر، معادلات مکسول، Higgs boson و... رو نقض میکنه تا نشون بده ورجیل شخصیت خوبی نداره :دی

اعتماد به نفست فوق العادست :دی الان این جواب ها رو از کجا آوردی، من توش موندم :دی هیچکس نمیدونه ورجیل بعد از بدست آوردن قدرت چکار میخواست بکنه و اتفاقا برعکس اون چیزی که میگی از دیالوگ ها(بدست آوردن قدرت برای محافظت از دیگران) و رفتارش(مبارزه کردن با موندوس بعد از شکست خوردن از دانته) اینطوری به نظر میاد که قصد داشت کار درست رو انجام بده.

درسته که میشه از حرکات ورجیل برداشت های مختلفی داشت ولی باید ببینی کدوم برداشت به واقعیت نزدیک تره :دی مثلا تو میگی اونجا که ورجیل داشت میوفتاد نمیخواست دانته بهش کمک کنه چون مغروره برای همین دستش رو برید ولی من میگم اینطوری نیست چون وقتی گردنبند دانته رو هم ازش گرفت بازم وقعی که دانته دستش رو دراز کرد اون رو برید، اونجا که دیگه غرور ورجیل مطرح نبود :دی در واقع این بریدن دست دانته یه جور پیامه که داره به داداش کوچیکش میفرسته :دی

اگه دقت کنی بعد از اینکه آخر بازی اینکار رو انجام میده، دانته به دستش نگاه میکنه و اون رو مشت میکنه و برمیگرده به دنیای انسان ها. اینجا وقتی در کنار لیدی قرار میگیره و شروع میکنه به گریه کردن سعی میکنه ضعفش (غمه از دست دادن برادرش) رو بپوشونه و الکی میگه که این بارونه که بعد لیدی میگه بارون قطع شده و .... :دی
در واقع برداشت من از این صحنه اینه که دانته داره سعی میکنه به حرف برادرش گوش بده و ضعف هاش رو به هر کسی نشون نده.
همونطور که نظر من رو نفی میکنی و میگی معلوم نیست منم می تونم همونجوری نظر تو رو نفی کنم :دی
خب برداشت می تونه اینجوری باشه که ورجیل دانته رو هم شان خودش نمی دونه ! یعنی حتی دانته ارزش دراز کردن دستش رو هم به طرف ورجیل نداره ! تو به نوع نگاه ورجیل دقت کن ! یه نگاه خشک و بدون احساس ! بعد با همچین نگاهی چطور میتونه یه همچین پیغامی که میگی رو به دانته بده ! نگاه ورجیل سراسر از روی غروره !
اینکه دانته به دستش نگاه می کنه چه ربطی به پیغام داره مرد مومن :دی گریه هم که هر مردی می پوشونه ! ربط دادن گریه ی یه مرد به بارون چیزیه که همیشه بوده چون یه مرد هیچ وقت نمی خواد گریه ـش دیده بشه :دی اصلاً هم ربطی به درس گرفتن و این حرفها نداره :دی اون زخم هم آخرین چیزیه که از برادرش براش مونده ! به همین خاطر بهش نگاه میکنه نه برای اینکه درس بگیره :دی خیلی ضایعس به دست بریده نگاه کنی تا ازش درس بگیری ! :دی به خاطر از دست دادن برادرش گریه میکنه و اون زخم هم به نوعی یادگاری از ورجیل نگه میداره ! دقت کنی آخر بازی توی کلکسیونش اون دستکش بریده ـش رو هم نگه داشته به خاطر اینکه یادگار برادرشه نه به خاطر اینکه درس بگیره روی پای خودش وایسه :دی

دوستان نظر سنجی رو از اول بذارین، من خودم شخصا میخوام به وینسنت رای بدم :biggrin1: یعنی دو صفحه دیگه پیش بریم احسان تمامی فکت های دنیا رو اعم از قانون جاذبه، E=MC^2، معادله شرودینگر، معادلات مکسول، Higgs boson و... رو نقض میکنه تا نشون بده ورجیل شخصیت خوبی نداره :biggrin1:
اصلاً تو بخوای بیایی به وینسنت رای بدی من هر چی از فاینال توی زندگیم هست نابود میکنم میره ! :دی دیگه دارین ورجیل رو در حد خدا بالا میبرین :))فکت های دنیا ! لول :دی لابد ورجیل هم رفته جزو فکت های دنیا :)) ورجیل اگر خیلی شاخ بود تا الان آوازه ـش توی دنیا پیچیده بود نه مثل الان بیان از روش vERGIL (اشاره به DmC) بسازن :دی

آخرین ویرایش:
از حرفات کاملا معلومه که اصلا vinent رو نمیشناسی میتونی تو لینکی که تو امضام گذاشتم بری و کارای وینسنت رو بخونی
ببین vincent چقدر ارزش داره که cloude strif وقتش رو گذاشته نشسته چقدر دربارش نوشته
اگه بخونی میفهمی vincent خیلی سرتره و vergil جلوش چیزی نیست
من کسی رو ندیدم واسه vergil چیزی بنویسه چون اصلا هیچی نیست یه سطر چیز میز داره اونم از رو هوا زدن

تا مرتضی با فکت های دنیا سر و کله میزنه یه استایل لوگو از وینسنت میزارم تا فردا برگردم ببینم ادامه ی بحث چی میشه :دی
حتی استایل لوگوش هم خفنه :دی

63914653269678430916.jpg

فعلاً شب همگی خوش :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or