X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
^^^ همین که وینسنت تا اینجا با این همه رای اومده جلو برامون بُرد حساب میشه :دی

Long Live Vincent

70156752602552390239.jpg

پ.ن : به خدا انگشت هام درد گرفت :دی یکی دیگه بیاد جای من رو پر کنه :دی
الان منو دیفیت کردی مثلا ؟
yahoo_21.gif
چرا من فکر می کردم که تو رو دیفیت کردم
yahoo_19.gif
دو ساعته از دانشگو اومدم یه بند دارم پستِ مفید در می کنم از خودم
biggrin1.gif
متأسفانه میدان رو هم ترک نمی کنی آدم دلش یوخته خنک شه
biggrin1.gif
4 نفرید هنوز از پس من بر نیومدید بعد چه جوری احساس دیفیت کردن بهتون دست داده ؟ :))
نمی دونم چرا همه ی کسایی که می بازن آخرش از این جملات از خودشون در می کنن
biggrin1.gif
کاری میکنی بلند بشم برم کل فاینال بازهای انیم ورلد رو بیارم اینجا به وینسنت رای بدن :دی بذار کار جوان مردانه تموم بشه :دی

آخرین ویرایش:
4 نفرید هنوز از پس من بر نیومدید بعد چه جوری احساس دیفیت کردن بهتون دست داده ؟ :))
توهم خود خفنی مفرط آیا ؟ :دی باو تو فقط داری حرف خودت رو می زنی ! الان من که دو ساعته دارم فک می زنم! علی هم اومد ضربه ی آخرو بهت زدم :دی فک کنم باید پسر اسپاردا هم بیاد یه کلمه ای چیزی از حضرت بگه که کلا ناک اوت بشی :دی

کاری میکنی بلند بشم برم کل فاینال بازهای انیم ورلد رو بیارم اینجا به وینسنت رای بدن :biggrin1: بذار کار جوان مردانه تموم بشه :biggrin1:
کل فانتزی بازها رو هم بیاری بازم هیچ تغییری در نتیجه ی نظرسنجی ایجاد نمیشه :))

زمانی که نظر سنجی با برد ورجیل تموم میشه مثه زمانیه که ورجیل ضربشو زده
و با خونسردی داره شمیشررشو میکنه تو غلاف که درست موقعی که شمشیر تو
غلاف جا میره وینسنتم وا میره >:)
چقد باحال شد :
شمشیر تو غلاف جا میره وینسنت وا میره :d

توهم خود خفنی مفرط آیا ؟ :دی باو تو فقط داری حرف خودت رو می زنی ! الان من که دو ساعته دارم فک می زنم! علی هم اومد ضربه ی آخرو بهت زدم :دی فک کنم باید پسر اسپاردا هم بیاد یه کلمه ای چیزی از حضرت بگه که کلا ناک اوت بشی :دی

کل فانتزی بازها رو هم بیاری بازم هیچ تغییری در نتیجه ی نظرسنجی ایجاد نمیشه :))

نه ، امید دادن به خودم :دی
دو ساعته داری حرف میزنی منم دو ساعته دارم حرفهات رو نقض میکنم :دی علی هم کار خاصی نکرد :دی یک در میلیون ، یه کرکتر آبی آورد که در دم با آواتار و امضای خودش خنثی شد :دی اون قضیه هم که گفتم کلاً تیکه و شوخی بود :دی
ولی نکته ی مهم اینجاست که ما سر ابهت داشتن و نداشتن ورجیل داریم بحث میکنیم و حرفی از وینسنت به میون نیومده :دی یعنی با ابهت بودن وینسنت تثبیت شده ـس فقط داریم سر لیاقت داشتن و نداشتن ورجیل بحث میکنیم که زیر سواله >:) پس این وسط هنوز چیزی بهتون نماسیده :دی

زمانی که نظر سنجی با برد ورجیل تموم میشه مثه زمانیه که ورجیل ضربشو زده
و با خونسردی داره شمیشررشو میکنه تو غلاف که درست موقعی که شمشیر تو
غلاف جا میره وینسنتم وا میره
yahoo_19.gif

چقد باحال شد :
شمشیر تو غلاف جا میره وینسنت وا میره
yahoo_4.gif
از قدیم گفتن ... شب درازه :دی

نه ، امید دادن به خودم :biggrin1:
دو ساعته داری حرف میزنی منم دو ساعته دارم حرفهات رو نقض میکنم :biggrin1: علی هم کار خاصی نکرد :biggrin1: یک در میلیون ، یه کرکتر آبی آورد که در دم با آواتار و امضای خودش خنثی شد :biggrin1: اون قضیه هم که گفتم کلاً تیکه و شوخی بود :biggrin1:
ولی نکته ی مهم اینجاست که ما سر ابهت داشتن و نداشتن ورجیل داریم بحث میکنیم و حرفی از وینسنت به میون نیومده :biggrin1: یعنی با ابهت بودن وینسنت تثبیت شده ـس فقط داریم سر لیاقت داشتن و نداشتن ورجیل بحث میکنیم که زیر سواله >:) پس این وسط هنوز چیزی بهتون نماسیده :biggrin1:

فک کنم بر عکس بودا :دی چون تو گفتی ورجیل مغروره و کثیفه و این صوبتا که اصلا و ابدا قابل بخشش نیست و بعد از باخت تو این نظر سنجی باید بری توبه کنی تا شاید مورد بخشش خاندان اسپاردا قرار بگیری >:) :دی
وینسنت اصلا مال این صحبتا نیست! کلا ابهت با ورجیل در رابطه س برای همین وینسنت که اصلا عددی نیست رو کنار گذاشتیم و به اثبات یه فکت ( همون ابهت ورجیل ) پرداختیم :دی

فک کنم بر عکس بودا :دی چون تو گفتی ورجیل مغروره و کثیفه و این صوبتا که اصلا و ابدا قابل بخشش نیست و بعد از باخت تو این نظر سنجی باید بری توبه کنی تا شاید مورد بخشش خاندان اسپاردا قرار بگیری >:) :دی
وینسنت اصلا مال این صحبتا نیست! کلا ابهت با ورجیل در رابطه س برای همین وینسنت که اصلا عددی نیست رو کنار گذاشتیم و به اثبات یه فکت ( همون ابهت ورجیل ) پرداختیم :دی

وینسنت که تماماً ابهت خالصه این که بحث نداره :دی مسئله خودبزرگ بینی ورجیله که داریم بهش رسیدگی می کنیم >:) :دی وینسنت خودش نمونه ی یه کرکتر کامله ! هم هیولاست به جهت نامیرا بودن و خطرناک بودن و قدرت Chaos ـش . هم انسانه به جهت عواطف و احساساتی که داره . هم با ابهت و با گذشته به دلیل عظمت و وقارش و کمک برای ساختن دنیایی بهتر برای بقیه :دی
فعلاً خسته شدم یه کم اسراحت کنم برمی گردم به ادامه ی ابهت نداشته ی ورجیل رسیدگی می کنیم :دی

وینسنت که تماماً ابهت خالصه این که بحث نداره :دی مسئله خودبزرگ بینی ورجیله که داریم بهش رسیدگی می کنیم >:) :دی
فعلاً خسته شدم یه کم اسراحت کنم برمی گردم به ادامه ی ابهت نداشته ی ورجیل رسیدگی می کنیم :دی

Don't make me laugh :)) من هزاران بار گفتم اگر سفیروث بود شاید خودمو کنار می کشیدم ولی وینسنت؟! اصلا یعنی واقعا.... :))

آری من هم جای خودمو به هم تیمی های عزیزم می دم :دی شب بر میگردم در مورد ابهت بی حد و اندازه ی ورجیل صوبت می کنیم :دی

این دور رو که ورجیل برد.:دی
136552168434288_01400.jpg

---------------
Wei Shen Vs Ryo Hazuki

حاجی نظر سنجی 13 ـم تموم میشه ! امروز 9 ـمه :دی خوش گذشته ها :دی

@ 4tus4
وینسنت از سفیروس هم با ابهت تره :دی
-----
احسان بیا بگو وینسنت از کلود هم با ابهت تره. بهو حال کنیم دور هم
biggrin1.gif

k48xqphre6g5u24gxjzo.gif

با کلود شوخی نداریما :| من کلاً سفیروس رو در حد این حرفها حساب نمی کنم که میگم :دی بحث کلود جداس )x

آخرین ویرایش:
وینسنت از سفیروس هم با ابهت تره :دی

احسان بیا بگو وینسنت از کلود هم با ابهت تره. بهو حال کنیم دور هم:biggrin1:
کسی چیزی نمیگه اولاً به خاطر اینه که ممکنه یه سریا نباشن :biggrin1: نه اینکه فکر کنی قایم شدن :biggrin1: دوماً اکثرشون JRPG باز هستن و ممکنه از داستان سری دویل اطلاع کاملی نداشته باشن :biggrin1: سوماً وقتی من دارم همه ـتون رو دیفیت میکنم طبیعتاً میبینن لازم به دخالت نیست >:) و گرنه من خودم انتظار اختلاف آراء بیشتری داشتم ولی وینسنت ترکونده :x
برو بابا:biggrin1:

چی شده؟!!؟
ویسنت از سفیروث با ابهت تر شد!؟!؟:shocked:
البته به دلیل زیر من درست نمیتونم بخونم [-( که کی چی گفته
این نوشته به دلیل اینکه Chuji در لیست سیاه شما قرار دارد مخفی است.

:| :| :|

@ احسان
دقیقاً به نکته ی خوبی اشاره کردی :biggrin1: ورجیل مغروره ! غرور هم ابهت نمیاره :biggrin1: ورجیل چون خیلی مغروره کسی رو در حد خودش نمیبینه و همین باعث چیزایی که گفتی (به جز احساسات) میشه در صورتی که اصلاً عددی نیست :biggrin1: ولی در مورد احساسات ! ورجیل کوچک ترین احساساتی نداره ! نه نسبت به برادرش نه نسبت به هیچ کس دیگه ای :biggrin1:

قبل از اینکه جواب این تیکه Bold شده رو بدم میخوام یه تیکه از DMC3 رو یاد آوری کنم :دی اگه یادتون باشه توی مبارزه اول دو برادر، ورجیل خیلی راحت دانته رو شکست داد و گردنبندش رو ازش گرفت. چند ساعت بعد وقتی برای بار دوم با همدیگه روبرو میشن ورجیل که دفعه قبلی تونسته به راحتی دانته رو شکست بده ایندفعه اون رو در حدی نمیدونه که بخواد یاماتو علیه اش استفاده کنه و مبارزه رو با بیوولف شروع میکنه. اما نکته خیلی جالبی که نشون میده چقدر روی شخصیت ورجیل تفکر کردن و تک تک حرکات و جملاتش رو با دقت توی بازی قرار دادن. وقتی مبارزه واقعا شروع میشه و وارد گیم پلی میشیم ورجیل تا زمانی که Health Bar ـش رو به 50% نرسوندیم اصلا از یاماتو استفاده نمیکنه که نشون میده هنوز هم دانته رو در حد و اندازه یاماتو نمیدونه ! اما وقتی به اواخر انرژیش میرسیم کلا بیوولف رو میزاره کنار و فقط از یاماتو استفاده میکنه که نشون دهنده اینه که کم کم داره قدرت دانته رو قبول میکنه و اون رو در حد خودش میدونه.

خب حالا بریم سروقت این جمله احسان :دی احسان تو میگی که ورجیل نسبت به هیچکس هیچ گونه احساسی نداره و فقط به خودش اهمیت میده، درسته !؟ :دی من میگم اینطوری نیست و برای این حرفم هم دلیل دارم :دی

همون جمله معروف ورجیل که آتوسا گفت و تو هم یه ورژن طنز ازش ساختی رو به یادت بیار :
Might Controls Everything, And Without Strength You Cannot Protect Anything.... Let Alone Yourself

وقتی برای اولین بار این جمله رو میشنویم به نظر میاد که ورجیل داره دانته رو بخاطر ضعیف بودنش سرزنش میکنه ولی در واقع این طوری نیست. بیا یه نگاه به گذشته ورجیل بندازیم :دی بعد از اینکه اسپاردا ناپدید شد، بخاطر اینکه ایوا یه انسان عادی بود و نمیتونست در مقابل شیطون ها مقاومت کنه مجبور بودن همیشه جابجا بشن و به صورت مخفیانه زندگی کنند، چون دانته، ورجیل و ایوا به اندازه کافی قوی نبودن کنترل زندگیشون دست خودشون نبود ( Might Controls Everything )

یه ذره بیاییم جلوتر :دی چند سال میگذره و خانواده اسپاردا همینطوری به زندگی کردنشون ادامه میدن تا زمانی که شیاطین اونا رو پیدا و بهشون حمله میکنند. مطمئنا برادر ها و مادرشون میخواستن از همدیگه و زندگی ایی که ساختن محافظت کنند ولی حقیقت اینه که به اندازه کافی قوی نبودن ( And Without Strength You Cannot Protect Anything )

اما سخت ترین لحظه زندگی ورجیل زمانیه که متوجه میشه حتی نمیتونه از خودش مراقبت کنه و بخاطر همین عدم تواناییش مادرش مجبور میشه برای مراقبت از پسراش جون خودش رو از دست بده (Without Strength You Cannot Protect Anything.... Let Alone Yourself )

در واقع ورجیل اون لحظه داره این جمله رو هم به دانته میگه و هم به خودش. ورجیل بخاطر احساساتی که برای مادرش داشته داره این راه رو میره. ورجیل میخواد قوی بشه تا دیگه هیچوقت کسی توانایی آسیب رسوندن به عزیزانش رو نداشته باشه. بخاطر همینه که به دانته پیشنهاد میده تا قدرت رو بین خودشون تقسیم کنند، چون درواقع یکی از کسانی که میخواد ازشون مراقبت کنه خود دانته است. حتی این مورد رو میشه توی اون صحنه مبارزه با آرخام هم دید :دی

آرخام دستش رو دراز میکنه تا دانته رو بگیره ولی ورجیل دستش رو قطع میکنه. این حرکت در واقع یه جورایی نمادینه و نشون دهنده احساسات و اون حس مراقبت کردنیه که ورجیل نسبت به داداش کوچولوش داره :دی

@ علی پسر اسپاردا

That Was What we Tried To stay All Long
But Chuji Just Trolls Everything Without Hesitation :دی

در کل براوو پسر اسپاردا واقعا برازنده ی شماست :دی

@ احسان

قبل از اینکه جواب این تیکه Bold شده رو بدم میخوام یه تیکه از DMC3 رو یاد آوری کنم :دی اگه یادتون باشه توی مبارزه اول دو برادر، ورجیل خیلی راحت دانته رو شکست داد و گردنبندش رو ازش گرفت. چند ساعت بعد وقتی برای بار دوم با همدیگه روبرو میشن ورجیل که دفعه قبلی تونسته به راحتی دانته رو شکست بده ایندفعه اون رو در حدی نمیدونه که بخواد یاماتو علیه اش استفاده کنه و مبارزه رو با بیوولف شروع میکنه. اما نکته خیلی جالبی که نشون میده چقدر روی شخصیت ورجیل تفکر کردن و تک تک حرکات و جملاتش رو با دقت توی بازی قرار دادن. وقتی مبارزه واقعا شروع میشه و وارد گیم پلی میشیم ورجیل تا زمانی که Health Bar ـش رو به 50% نرسوندیم اصلا از یاماتو استفاده نمیکنه که نشون میده هنوز هم دانته رو در حد و اندازه یاماتو نمیدونه ! اما وقتی به اواخر انرژیش میرسیم کلا بیوولف رو میزاره کنار و فقط از یاماتو استفاده میکنه که نشون دهنده اینه که کم کم داره قدرت دانته رو قبول میکنه و اون رو در حد خودش میدونه.

خب حالا بریم سروقت این جمله احسان :دی احسان تو میگی که ورجیل نسبت به هیچکس هیچ گونه احساسی نداره و فقط به خودش اهمیت میده، درسته !؟ :دی من میگم اینطوری نیست و برای این حرفم هم دلیل دارم :دی

همون جمله معروف ورجیل که آتوسا گفت و تو هم یه ورژن طنز ازش ساختی رو به یادت بیار :
Might Controls Everything, And Without Strength You Cannot Protect Anything.... Let Alone Yourself

وقتی برای اولین بار این جمله رو میشنویم به نظر میاد که ورجیل داره دانته رو بخاطر ضعیف بودنش سرزنش میکنه ولی در واقع این طوری نیست. بیا یه نگاه به گذشته ورجیل بندازیم :دی بعد از اینکه اسپاردا ناپدید شد، بخاطر اینکه ایوا یه انسان عادی بود و نمیتونست در مقابل شیطون ها مقاومت کنه مجبور بودن همیشه جابجا بشن و به صورت مخفیانه زندگی کنند، چون دانته، ورجیل و ایوا به اندازه کافی قوی نبودن کنترل زندگیشون دست خودشون نبود ( Might Controls Everything )

یه ذره بیاییم جلوتر :دی چند سال میگذره و خانواده اسپاردا همینطوری به زندگی کردنشون ادامه میدن تا زمانی که شیاطین اونا رو پیدا و بهشون حمله میکنند. مطمئنا برادر ها و مادرشون میخواستن از همدیگه و زندگی ایی که ساختن محافظت کنند ولی حقیقت اینه که به اندازه کافی قوی نبودن ( And Without Strength You Cannot Protect Anything )

اما سخت ترین لحظه زندگی ورجیل زمانیه که متوجه میشه حتی نمیتونه از خودش مراقبت کنه و بخاطر همین عدم تواناییش مادرش مجبور میشه برای مراقبت از پسراش جون خودش رو از دست بده (Without Strength You Cannot Protect Anything.... Let Alone Yourself )

در واقع ورجیل اون لحظه داره این جمله رو هم به دانته میگه و هم به خودش. ورجیل بخاطر احساساتی که برای مادرش داشته داره این راه رو میره. ورجیل میخواد قوی بشه تا دیگه هیچوقت کسی توانایی آسیب رسوندن به عزیزانش رو نداشته باشه. بخاطر همینه که به دانته پیشنهاد میده تا قدرت رو بین خودشون تقسیم کنند، چون درواقع یکی از کسانی که میخواد ازشون مراقبت کنه خود دانته است. حتی این مورد رو میشه توی اون صحنه مبارزه با آرخام هم دید :دی

آرخام دستش رو دراز میکنه تا دانته رو بگیره ولی ورجیل دستش رو قطع میکنه. این حرکت در واقع یه جورایی نمادینه و نشون دهنده احساسات و اون حس مراقبت کردنیه که ورجیل نسبت به داداش کوچولوش داره :دی

در یک کلام ورجیل قدرت رو برای خودش می خواد برای حکمرانی به همه برای رسیدن به قدرت نه برای محافظت از خانواده ـش ! کدوم محافظت ؟ :دی خودتم بهتر میدونی ورجیل هدفش از رسیدن به قدرت شومه ، این چیزیه که عین روز روشنه ! اگر اپسیلنی اهداف مثبت توی ذهن ورجیل موجود بود دانته باهاش همراه میشد و این همه اتفاقات درب و داغون نمی افتاد ! چرا ورجیل به جای اعتماد به خانواده ـش باید بره پیش آزکام ؟ ورجیل خودشم به خانواده ـش (دانته) اعتماد نداره اونوقت به بهانه ی محافظت میخواد به قدرت برسه ؟ ورجیل اگر چیزی به دانته میگه صرفاً جکم تعارف رو داره !
BTW I'm wasting my time !
الان من یه نفر فقط وقت کنم نقل قول های شماها رو جواب بدم ! هیچ کدوم از طرفدارهای وینسنت حتی به خودشون زحمت نمیدن یه کم حمایت کنن یا چند تا جمله یا نکته ازش بیارن ! کلاً میذاریم زمان همه چیز رو مشخص کنه !
I Choose the Wrong Side !

در یک کلام ورجیل قدرت رو برای خودش می خواد برای حکمرانی به همه برای رسیدن به قدرت نه برای محافظت از خانواده ـش ! کدوم محافظت ؟ :دی خودتم بهتر میدونی ورجیل هدفش از رسیدن به قدرت شومه ، این چیزیه که عین روز روشنه ! اگر اپسیلنی اهداف مثبت توی ذهن ورجیل موجود بود دانته باهاش همراه میشد و این همه اتفاقات درب و داغون نمی افتاد ! چرا ورجیل به جای اعتماد به خانواده ـش باید بره پیش آزکام ؟ ورجیل خودشم به خانواده ـش (دانته) اعتماد نداره اونوقت به بهانه ی محافظت میخواد به قدرت برسه ؟ ورجیل اگر چیزی به دانته میگه صرفاً جکم تعارف رو داره !
BTW I'm wasting my time !
الان من یه نفر فقط وقت کنم نقل قول های شماها رو جواب بدم ! هیچ کدوم از طرفدارهای وینسنت حتی به خودشون زحمت نمیدن یه کم حمایت کنن یا چند تا جمله یا نکته ازش بیارن ! کلاً میذاریم زمان همه چیز رو مشخص کنه !
احسان من میپرم وسط یه چیزی بگم:biggrin1: ببین اگر ورجیل هدف شومی داره چرا باید شیاطین رو هم بکشه؟ چرا باید آرخام رو بکشه؟ چرا باید به سمت موندوس حمله ور بشه؟ مطمئن باش حتی اگر ورجیل به دنیای شیاطین هم مسلط میشد، وضعیت بهتر از زمانیه که موندوس حکمرانی میکنه. این یه موضوع کاملا واضحه. ورجیل اگر به دنیای شیاطین مسلط بشه، میشه نسخه خیلی بهتر اسپاردا. ورجیل اصلا شیاطین رو هم قبول نداره و همین نکته باعث منحصر به فرد بودن این شخصیت شده. اون حرفایی هم که توی بازی میگه الکی نمیگه. خیلی راحت میتونه به جای اینکه وقتشو تلف کنه، راحت دانته رو بکشه. بیخود کلمه Protect رو نمیاره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or