X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلا بازی باز جماعت ظاهر بینه :biggrin1:
اِهِم اِهِم...
یادش به خیر نظر سنجی اولی...
;;)

راستی قانون پست اول یادتون باشه که اگر تبلیغ کنین تو پروفایلا، یه تیر آر پی جی ضمیمه نظر سنجی میکنم:biggrin1: اینجور که بوش میاد به نظر میرسه این کارو کردین:biggrin1: اگر هم این کارو کردین سعی کنین خودتون رو لو ندین:biggrin1:

نه جدی من منکر ابهت وینسنت نمی شم ولی آخه ورجیل و وینسنت یه جورین که نمیشه با هم مقایسه شون کرد ! بعدشم فقط با دویل بازی کردن کسی به ابهت سلطان قلبها (لول :دی ) ورجیلِ اعظم پی نمیبره بلکه باید با گوشت و پوست این کاراکتر ابهتش احساس بشه ! با عکس و گیگ و این حرفا هم نمیشه نظر قطعی داد :دی ملت می بینن دماغ وینسنت خوش فرم تره! خوشگل تره ! موهای مشکی پرکلاغی داره بهش رأی میدن ولی ورجیل چون حالا یه ذره دماغش گنده س :| ( لعنت به کاپکوم :دی ) کمتر رأی میاره :دی
کلا بازی باز جماعت ظاهر بینه :دی

ببخشید شما ؟ اصلا اینجا کجاست ؟ من کیم ؟ :دی

اینو که خودمم اعتراف کردم جو گیر شدیم و بدون فکر این نظرسنجی رو انتخاب کردیم :دی نه بابا همون چند حضور مختصر توی سری DMC از سر ورجیل هم زیاده شناخت می خواد چیکار ! :دی تا همینجاشم زیاد شناخته شده :دی این هنوز یه بازی مستقل هم برای خودش نداره در صورتی که وینسنت داره :دی
ولی بازم وینسنت با ابهت تره حتی اگر ببازه :>

واقعا ورجیل یه شخصیت ناقصی داره

اصلا هدفش چیه؟ این بشر چیکار میکنه؟؟ جز سیاه لشگره؟؟

کارای این دو کاراکتر رو ببینین میفهمین ورجیل اصلا کاراش جالب نیست تو چشم نیست اصلا نباشه اتفاقی هم نمیوفته

کارای این دو کاراکتر رو ببینین میفهمین ورجیل اصلا کاراش جالب نیست تو چشم نیست اصلا نباشه اتفاقی هم نمیوفته

برو توبه کن :|ورجیل ناقصه؟/:)
ورجیل لااقل یه لباس درست حسابی داره این وینسنت بدبخت که شنلش
بس ترکش خورده تیکه تیکه شده :d بایدبره تحت پوشش کمیته :))
هدف ورجیل خاصه هرکسی که سردرنمیاره از کارش :d

هدفش اینه که بتونه به دنیای شیاطین مسلط بشه و به سرنوشت پدرش دچار نشه چون ورجیل از اینکه پدرش به دست موندوس شکست خورده متنفره. نکته جالب اینجاست که ورجیل حتی از شیاطین هم متنفره! ورجیل کاملا یه شخصیت منحصر به فرد داره که نمونه-شو هیچ جا ندیدیم. نه میدونی مثبته و نه منفی. اخلاق خاصش، لحن حرف زدن فوق العاده-ش، آروم بودنش، حالت احترام آمیز حتی به دشمنش و ....
ورجیل با اینکه با دانته هم دشمن بود اما اصلا نمیخواست ببینه که کسی غیر از خونواده خودش دستش به شمشیر اسپاردا و گردنبند ها برسه بنابراین با دانته همراه شد و آرخام رو نابود کرد و بعدش رفت سر موضوع اصلی.
ورجیل کسیه که توقع ضعف و سستی از زیر دست هاش نداره و بنابراین اگر در این رابطه قصوری ببینه به هیچ عنوان قابل بخشش نیست.

حالا وینسنت هدفش چیه؟:biggrin1: یه Undead اصولا هدف براش بی معنی میشه.

اون قسمت آخر حرفت هم به درد خودت میخوره;)

آخرین ویرایش:
نه جدی من منکر ابهت وینسنت نمی شم ولی آخه ورجیل و وینسنت یه جورین که نمیشه با هم مقایسه شون کرد ! بعدشم فقط با دویل بازی کردن کسی به ابهت سلطان قلبها (لول :دی ) ورجیلِ اعظم پی نمیبره بلکه باید با گوشت و پوست این کاراکتر ابهتش احساس بشه ! با عکس و گیگ و این حرفا هم نمیشه نظر قطعی داد :دی ملت می بینن دماغ وینسنت خوش فرم تره! خوشگل تره ! موهای مشکی پرکلاغی داره بهش رأی میدن ولی ورجیل چون حالا یه ذره دماغش گنده س :| ( لعنت به کاپکوم :دی ) کمتر رأی میاره :دی
کلا بازی باز جماعت ظاهر بینه :دی
هر کی خوشگل باشه که نمیگن ظاهر بینی و دورش یه خط قرمز که نمیکشن, باید از درون بهش نگاه کنی تو vincent رو نمیشناسی نباید از خودت حرف در بیاری

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 PM ارسال شده بود ----------

برو توبه کن :|ورجیل ناقصه؟/:)
ورجیل لااقل یه لباس درست حسابی داره این وینسنت بدبخت که شنلش
بس ترکش خورده تیکه تیکه شده :d بایدبره تحت پوشش کمیته :))
هدف ورجیل خاصه هرکسی که سردرنمیاره از کارش :d
این حرف رو خودت زدی:d
خداییش راست میگی من که اصن ff رو اصن تا حالا باهاش اشنایی نداشتم محو ابهت این وینسنت شدم :praying:

دوشواری چیزی داری؟:-?

I don't care what you are doing, so much as the idiotic way that you are doing it

Too much hope is the opposite of despair... an overpowering love may consume you in the end

I was frozen in time, but now I feel as if my time is just beginning

Our battlefield is now beneath the earth... The gate to tomorrow is not the light of heaven, but the darkness of the depths of the earth

Vincent Valentine

من که مزاح در نظر می گیرم ! باز وینسنت یه چیزی ولی اگر کسی فکر کنه ورجیل شناخته شده نیست می تونه بره خودشو بندازه زیر بچه ی موندوس :biggrin1:
در حالی که میشه گفت بیش از 90% بچه های سایت قطعاً تکرار میکنم قطعاً دویل 3 رو بازی کردن ! (اصلاً کسی روی این کره ی خاکی هست که دویل 3 بازی نکرده باشه ؟)
بله هست :دی تو این جمع خودمون رو نبین که اکثرا عاشق HnS ـیم، خیلی از بچه های سایت اصلا DMC3 رو بازی نکردن یا بخاطر سخت بودنش همون اواسط کار رهاش کردن و حتی به ورجیل هم نرسیدن ! نمونه بارزش هم آریا و امیر آکیبا :دی

تازه امیر و آریا سبک HnS رو دنبال میکنند و DMC3 رو نرفتن :دی خیلی ها هستن که اصلا به سبک HnS علاقه ندارن.

اسپویلed :|
داستان گاو من چی شد ؟ :| :d
من این رو یادم رفت بجوابم! :d
* نکته بسیار مهمی که دوستان باید بدونن اینه که این تاپیک حاوی مطالبی هست که بعضا باعث اسپویل داستان برای کسانی می‌شود که تا حالا بازی مربوطه رو انجام ندادند. پس قبل از ورود به تاپیک حتما از قوانین و نکات مربوطه آگاهی داشته باشید.
:-"
و اینکه DMC3 سال 2005 اومده! :d
----
بله هست :biggrin1: تو این جمع خودمون رو نبین که اکثرا عاشق HnS ـیم، خیلی از بچه های سایت اصلا DMC3 رو بازی نکردن یا بخاطر سخت بودنش همون اواسط کار رهاش کردن و حتی به ورجیل هم نرسیدن ! نمونه بارزش هم آریا و امیر آکیبا :biggrin1:

تازه امیر و آریا سبک HnS رو دنبال میکنند و DMC3 رو نرفتن :biggrin1: خیلی ها هستن که اصلا به سبک HnS علاقه ندارن.
من چقدر مثال پرکاربردی میباشمb-)
البته به خاطر سخت بودنش ولش نکردم:-" به خاطر هی بالا و پایین رفتن از اون برج ولش کردم:p
ولی بازم ورجیل از وینسنت خیلی معروف تره! :d دیگه هرکسی دانته و ورجیل رو میشناسه! حتی اگر DMC بازی نکرده باشه! :d
---
ملت می بینن دماغ وینسنت خوش فرم تره! خوشگل تره ! موهای مشکی پرکلاغی داره بهش رأی میدن
از اول یکدور پست های بچه ها در مورد این نظرسنجی رو بخون:p
ولی واقعا چجوری به وینسنت به این خفنی رای ندادی:((
---
این هم یکدانه آرت از وینسنت :-"

بله هست :دی تو این جمع خودمون رو نبین که اکثرا عاشق HnS ـیم، خیلی از بچه های سایت اصلا DMC3 رو بازی نکردن یا بخاطر سخت بودنش همون اواسط کار رهاش کردن و حتی به ورجیل هم نرسیدن ! نمونه بارزش هم آریا و امیر آکیبا :دی

تازه امیر و آریا سبک HnS رو دنبال میکنند و DMC3 رو نرفتن :دی خیلی ها هستن که اصلا به سبک HnS علاقه ندارن.

یه نگاه به تاپیک های DMC یا HnS ها بندازی متوجه میشی چه لشکر عظیمی DMC3 رو بازی کردن :دی خیلیا هستن که 1 یا 2 رو حتی از نزدیک هم ندیدن ولی 3 رو بازی کردن :دی اصلاً آشنایی خیل از عظیمی از گیمر های ایرانی با سری DMC به جای دویل 1 با دویل 3 استارت خورده :دی این چیزیه که نگفته واضحه :دی

zrrtzcxr5qj3sacnvics.jpg

یه نکته ای که تو دیالوگ های ورجیل وجود داره اینه که مثل یه اشراف زاده (که هست :دی) حرف می زنه :دی مثلا به Jester میگه:
Insane buffoon! I don't know where you came from but you don't belong here. Now leave!

Epicness Level: 10000000000

:d

zrrtzcxr5qj3sacnvics.jpg

یه نکته ای که تو دیالوگ های ورجیل وجود داره اینه که مثل یه اشراف زاده (که هست :دی) حرف می زنه :دی مثلا به Jester میگه:

Epicness Level: 10000000000

:d

این که عکس دختره گذاشتی :دی موهاشم که اسکی از دانته ـس ، موهای ورجیل انقدر بلند نبود :دی لااقل به عنوان یه دختر خوشگلم نیست :دی ابهت و اپیکنس یعنی این :

06309415334759238110.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or