X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در هر حال ورجیل سرتره چه این نظر سنجی رو می برد یا نمی برد.:d

چه نظرسنجیه مسخره ایه! آخه آدم کاراکتر با اون ابهت (ورجیل کبیر ره) :دی رو با کاراکتر فاینال فانتزی مقایسه می کنه :| :دی
حالا اگه می گفتین سفیروث در مقابل ورجیل یه چیزی ولی آخه وینسنت :)) در مقابل ورجیلِ اعظم >:)
جمع کنین باو! ورجیل برنده س forever :دی

چه نظرسنجیه مسخره ایه! آخه آدم کاراکتر با اون ابهت (ورجیل کبیر ره) :دی رو با کاراکتر فاینال فانتزی مقایسه می کنه :| :دی
حالا اگه می گفتین سفیروث در مقابل ورجیل یه چیزی ولی آخه وینسنت :)) در مقابل ورجیلِ اعظم >:)

سفیروث که ورجیل رو با تمام عظمتش می خورد.:d هرچه فدر هم کبیر باشه سفیروث کبیر تره>:) وینسنت هم خوب پیش امده 3 تا رای بیشتر اختلاف نداره. کلا اشخاص فاینال فانتزی کبیرن.:d

برای من که نا مفهومه یه شخصیت مثبت رو به یه شخصیت منفی بندازید
بگذریم،ورجیل بهتر که از داداشش کتک بخوره تا وینسنت (ااحترام دانته محفوظه)

بحث مغلطه نیست :biggrin1: بحث اینه که شما دارین دوتا شخصیت متفاوت رو با هم مقایسه می کنین :biggrin1: مثلا من الان میتونم بگم Max از Max Payne همون Max از Sam & Max ـه، چون اسمشون یکیه :biggrin1:
LOL ! مرتضی جان شما نظر ندی سنگین تری :دی ! ورجیل از Devil May Cry و ورجیل از Devil May Cry عین مکس از مکس پین و مکس از سام و مکسه ؟ =)) یا نکنه مثلاً ورژن بزرگ و کوچک حرف M بازی رو به کل عوض می کنه ؟ :دی
در مورد اون تمرین با جنازه و اینا هم اگر ورجیل خیلی مرد بود با تریپ جون دار طرف میجنگید نه اینکه وقتی طرف آش و لاش شده بیاد کله ـش رو قاچ کنه :)) کلاً توی مبارزه ورجیل حتی به دانته هم نمی رسه چه برسه به بقیه ! دانته موندوس رو له و لورده کرد (باز پرچم نگیرید بالا داری DmC رو میگی :دی نخیر دارم دویل 1 رو میگم) ولی ورجیل عین اسب ازش کتک خورد و تبدیل شد به نلو آنجلو ! سری اصلی رو هم بخواهید در نظر بگیرید فتوحات یکی مثل تریش یا لیدی از ورجیل بیشتره حالا دانته بماند !!! اونوقت چه جوری همچین موجودی قراره بهتر از وینسنت با این همه برتری باشه ؟
متاسفانه این دوتا شخصیت زیاد شناخته شده نیستن بخاطر همینه که خیلی از دوستان صرفا از روی گیف یا عکسها دارن رایشون رو میدن :biggrin1:
:shocked:
من که مزاح در نظر می گیرم ! باز وینسنت یه چیزی ولی اگر کسی فکر کنه ورجیل شناخته شده نیست می تونه بره خودشو بندازه زیر بچه ی موندوس :دی
عذاب الهی تو حلق پستت :|:دی
---
متاسفانه یه شخصیت JRPG رو صرفاً با تموم کردن بازیش میشه شناخت ولی وینسنت نشون داد انقدر ابهت داره که حتی کسایی که بازیش رو انجام هم ندادن تونستن با چند تا گیف و عکس تا اینجا برسوننش اونم در حالی که میشه گفت بیش از 90% بچه های سایت قطعاً تکرار میکنم قطعاً دویل 3 رو بازی کردن ! (اصلاً کسی روی این کره ی خاکی هست که دویل 3 بازی نکرده باشه ؟) حالا وای به حال وقتی که بچه ها لحظه لحظه ی زندگی وینسنت رو داخل بازی کنارش می بودن ! اونوقت بعید می دونم ورجیل حتی می تونسنت نزدیکشم بشه ! :دی از تمام کسانی که به وینسنت رای دادن شخصاً سپاسگزارم :دی

36251322143680386605.jpg

شنیدم به کاراکتر‌های حضرت فاینال فانتزی توهین کردید بترسید از زمانی که ورسوس بیاد و براش بازی کردنش سروکله بشکنید:|:d

این وینسنت رو من فقط تو انیمیشن FF دیدم. ولی اونقدر ابهت داشت که به اون رای دادم:دی

شنیدم به کاراکتر‌های حضرت فاینال فانتزی توهین کردید بترسید از زمانی که ورسوس بیاد و براش بازی کردنش سروکله بشکنید:|:d

کلا کاراکترِ من با بازی rpg مشکل داره :دی من همه ی نسخه های فاینال رو دارم ولی هیچکدوم رو تا حالا به سرانجام نرسوندم :)) نفرین شدس اصلا :دی

کلا اینایی که JRPG بازی میکنن خیلی خاص و عجیب غریبن :d یکی تو میزنی بعد میگی داداش نوبت شماست بزن که جاش بمونه . بعد اون میزنه میگه تو بزن یعنی چی آخه :d

درست شنیدم....چند صفحه ی قبل طرفدار های ورجیل وینسنت رو در حد و اندازه ورجیل نمی دیدن/:)....فعلا که این وینسنت که انقدر می گفتین حتی به پای ورجیل هم نمی رسه یکی هم ازش جلو زده.>:)

کلا اینایی که JRPG بازی میکنن خیلی خاص و عجیب غریبن :d یکی تو میزنی بعد میگی داداش نوبت شماست بزن که جاش بمونه . بعد اون میزنه میگه تو بزن یعنی چی آخه :d

توی یه بازی شوتر شما به دشمن تیر میزنی دشمن به شما تیر نمیزنه ؟ :-/

مگه JRPG نوبتی نیست ؟
yahoo_4.gif
چرا ولی در اصل همون سیستم بازیهای معمولیه دیگه :دی توی بقیه بازیها همزمان که تو داری میزنی طرف مقابلت هم داره میزنه حالا اینجا دونه دونه اینکار انجام میشه :دی

اصل او ضربه است که می زنی....مدل داره
yahoo_4.gif
...باید یک جوری بزنی که این مدل زدن رو فقط rpgبازی کن ها احساس می کنند{البته من فقط rpgهای ffرو قبول دارم}
yahoo_3.gif
باید Limit بزنی طرف مقابل روحش حال بیاد :دی

آخرین ویرایش:

اصل او ضربه است که می زنی....مدل داره:d...باید یک جوری بزنی که این مدل زدن رو فقط rpgبازی کن ها احساس می کنند{البته من فقط rpgهای ffرو قبول دارم};)

متاسفانه یه شخصیت JRPG رو صرفاً با تموم کردن بازیش میشه شناخت ولی وینسنت نشون داد انقدر ابهت داره که حتی کسایی که بازیش رو انجام هم ندادن تونستن با چند تا گیف و عکس تا اینجا برسوننش اونم در حالی که میشه گفت بیش از 90% بچه های سایت قطعاً تکرار میکنم قطعاً دویل 3 رو بازی کردن ! (اصلاً کسی روی این کره ی خاکی هست که دویل 3 بازی نکرده باشه ؟) حالا وای به حال وقتی که بچه ها لحظه لحظه ی زندگی وینسنت رو داخل بازی کنارش می بودن ! اونوقت بعید می دونم ورجیل حتی می تونسنت نزدیکشم بشه ! :biggrin1: از تمام کسانی که به وینسنت رای دادن شخصاً سپاسگزارم :biggrin1:

نه جدی من منکر ابهت وینسنت نمی شم ولی آخه ورجیل و وینسنت یه جورین که نمیشه با هم مقایسه شون کرد ! بعدشم فقط با دویل بازی کردن کسی به ابهت سلطان قلبها (لول :دی ) ورجیلِ اعظم پی نمیبره بلکه باید با گوشت و پوست این کاراکتر ابهتش احساس بشه ! با عکس و گیگ و این حرفا هم نمیشه نظر قطعی داد :دی ملت می بینن دماغ وینسنت خوش فرم تره! خوشگل تره ! موهای مشکی پرکلاغی داره بهش رأی میدن ولی ورجیل چون حالا یه ذره دماغش گنده س :| ( لعنت به کاپکوم :دی ) کمتر رأی میاره :دی
کلا بازی باز جماعت ظاهر بینه :دی

اِهِم اِهِم...
یادش به خیر نظر سنجی اولی...

ببخشید شما ؟ اصلا اینجا کجاست ؟ من کیم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or