چه نظرسنجیه مسخره ایه! آخه آدم کاراکتر با اون ابهت (ورجیل کبیر ره) رو با کاراکتر فاینال فانتزی مقایسه می کنه
حالا اگه می گفتین سفیروث در مقابل ورجیل یه چیزی ولی آخه وینسنت در مقابل ورجیلِ اعظم
جمع کنین باو! ورجیل برنده س forever
LOL ! مرتضی جان شما نظر ندی سنگین تری ! ورجیل از Devil May Cry و ورجیل از Devil May Cry عین مکس از مکس پین و مکس از سام و مکسه ؟ یا نکنه مثلاً ورژن بزرگ و کوچک حرف M بازی رو به کل عوض می کنه ؟بحث مغلطه نیست :biggrin1: بحث اینه که شما دارین دوتا شخصیت متفاوت رو با هم مقایسه می کنین :biggrin1: مثلا من الان میتونم بگم Max از Max Payne همون Max از Sam & Max ـه، چون اسمشون یکیه :biggrin1:
:shocked:متاسفانه این دوتا شخصیت زیاد شناخته شده نیستن بخاطر همینه که خیلی از دوستان صرفا از روی گیف یا عکسها دارن رایشون رو میدن :biggrin1:
عذاب الهی تو حلق پستتچه نظرسنجیه مسخره ایه! آخه آدم کاراکتر با اون ابهت (ورجیل کبیر ره) رو با کاراکتر فاینال فانتزی مقایسه می کنه
حالا اگه می گفتین سفیروث در مقابل ورجیل یه چیزی ولی آخه وینسنت در مقابل ورجیلِ اعظم
جمع کنین باو! ورجیل برنده س forever
سفیروثحالا اگه می گفتین سفیروث در مقابل ورجیل یه چیزی ولی آخه وینسنت در مقابل ورجیلِ اعظم
شنیدم به کاراکترهای حضرت فاینال فانتزی توهین کردید بترسید از زمانی که ورسوس بیاد و براش بازی کردنش سروکله بشکنید:d
کلا اینایی که JRPG بازی میکنن خیلی خاص و عجیب غریبن :d یکی تو میزنی بعد میگی داداش نوبت شماست بزن که جاش بمونه . بعد اون میزنه میگه تو بزن یعنی چی آخه :d
چرا ولی در اصل همون سیستم بازیهای معمولیه دیگه توی بقیه بازیها همزمان که تو داری میزنی طرف مقابلت هم داره میزنه حالا اینجا دونه دونه اینکار انجام میشهمگه JRPG نوبتی نیست ؟
باید Limit بزنی طرف مقابل روحش حال بیاداصل او ضربه است که می زنی....مدل داره...باید یک جوری بزنی که این مدل زدن رو فقط rpgبازی کن ها احساس می کنند{البته من فقط rpgهای ffرو قبول دارم}
توی یه بازی شوتر شما به دشمن تیر میزنی دشمن به شما تیر نمیزنه ؟
کلا اینایی که JRPG بازی میکنن خیلی خاص و عجیب غریبن :d یکی تو میزنی بعد میگی داداش نوبت شماست بزن که جاش بمونه . بعد اون میزنه میگه تو بزن یعنی چی آخه :d
متاسفانه یه شخصیت JRPG رو صرفاً با تموم کردن بازیش میشه شناخت ولی وینسنت نشون داد انقدر ابهت داره که حتی کسایی که بازیش رو انجام هم ندادن تونستن با چند تا گیف و عکس تا اینجا برسوننش اونم در حالی که میشه گفت بیش از 90% بچه های سایت قطعاً تکرار میکنم قطعاً دویل 3 رو بازی کردن ! (اصلاً کسی روی این کره ی خاکی هست که دویل 3 بازی نکرده باشه ؟) حالا وای به حال وقتی که بچه ها لحظه لحظه ی زندگی وینسنت رو داخل بازی کنارش می بودن ! اونوقت بعید می دونم ورجیل حتی می تونسنت نزدیکشم بشه ! :biggrin1: از تمام کسانی که به وینسنت رای دادن شخصاً سپاسگزارم :biggrin1:
اِهِم اِهِم...
یادش به خیر نظر سنجی اولی...