X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا من تمام این اتفاقات اخیر رو بر عهده میگیرم:d اول من شروع کردم:d
=====
احسان باز وینسنت نمیتونه تلپورت کنه نه؟:d هر چقدر هم سرعتش بالا باشه و غیر مادی هم باشه باز تلپورت قضیه-ش فرق میکنه:d پیشنهاد میشه یه رجوع به میناتو توی ناروتو بکنی:d

وقتی وینسنت می تونه غیر مادی باشه تلپورت اهمیتی نداره ! اصلاً ورجیل بیاد از صد جهت با شمشیرش شنل این رو پاره پاره کنه :دی بازم هیچ اتفاق خاصی نمی افته ! ولی اگر وینسنت با اسلحه ـش ورجیل رو مورد عنایت قرار بده خیلی اتفاقا می افته :دی

@ NoctisSasuke

اگه بخواییم اینطوری حساب کنیم که هیچ شخصیتی Cool نیست و فقط میخوان خودشون رو Cool نشون بدن !
نخیر عزیزم :دی یه تعداد شخصیت هستن که سعی میکنند Cool باشن ولی در واقع نیستن ( Nero در DMC4 یا Noel در FFXIII-2 )
اما بعضی شخصیت ها هستن که واقعا Cool ـند ( Vergil در DMC3 یا Caius در FFXIII-2 )

در ضمن شما اصلا بمب اتم بزن :دی اون ورجیل نامیراست (توی نسخه یک هم در واقع موندوس اسیرش کرده بود و نکشته بودش )

Noel که بره بمیره

تو Cool بودن هم با Caius موافقم اما اون نفر اولیه دیگه کیه؟؟ اصلا وجود داره؟

خیلی دوس دارم ببینم وقتی ورجیل تیکه تیکه بشه چجوری زنده میمونه؟ نکنه هرکدوم از اعضای بدنش جداگونه کار میکنن؟؟

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------

Vincent vs a white hair demon who act like tsundere -yandere MIX

•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

not even funny

The Best Thing that i saw in this topic

Noel که بره بمیره

تو Cool بودن هم با Caius موافقم اما اون نفر اولیه دیگه کیه؟؟ اصلا وجود داره؟

خیلی دوس دارم ببینم وقتی ورجیل تیکه تیکه بشه چجوری زنده میمونه؟ نکنه هرکدوم از اعضای بدنش جداگونه کار میکنن؟؟
باید ببینی تعریف تو از ابهت چیه ؟ :دی اگه به نظرت کشتن برادرت با خونسردی هرچه تمام تر و گرفتن گردنبندش هیچ "ابهت"ـی نداره یا کشتن یه شیطون جنگجو و قوی اونم فقط با چند حرکت و بدون هیچ گونه زحمت یا استرسی، هیچ "ابهت" ـی نداره، پس بهتره یه نگاهی به تعریفت بندازی :دی

هرچند خود ظاهر هم خیلی مهمه و تاثیر خیلی زیادی داره که ورجیل در این زمینه هم سنگ تموم گذاشته :دی

وینسنت هنوز خیلی کوچکتر از اینه که بخواد با ورجیل در بیوفته /:)
شنل قرمزی:d>:)
اقا قبول ابهت داره ولی دگه نه در حد son of sparda l-)

کینگ آو ابهت :biggrin1:

56461743265403106710.jpg
گرچه که بهش رای دادم ، ولی ابهت مردونه توش دیده نَوَشِد :d

به به وینسنت جون هم که پا به پای ورجیل داره میاد :دی با توجه به کمتر شناخته شدن این شخص نسبت به ورجیل واقعا جای تحسین داره پس بزن اون کف قشنگرو :دی

در وصف وینسنت همین بس که حتا سفیروس هم جرات نداره باهاش رو در رو بشه :دی راضیه 4 تا 4 تا ورجیل باهاش مصاف کنن ولی وینسنت نوچ :دی

وینسنت هنوز خیلی کوچکتر از اینه که بخواد با ورجیل در بیوفته /:)
شنل قرمزی:d>:)
اقا قبول ابهت داره ولی دگه نه در حد son of sparda l-)

قرار شد این حرکات رو تموم کنن هر دو طرف :| اگر به ادامه دادن باشه یه گونی جملات قصار دارم که در وصف بابا کَــرَم بریزم وسط :دی پس بی خیال این حرکات بشید :دی

@ فرمانده
بترک :دی با اون آواتارت ابهت مایکی رو هم زیر سوال بردی :دی

شما هنوز دارید بحث میکنید من که گفتم ورجیل میبره چون من بهش رای دادم:d(ایولا اعتماد به نفس) نه جدی من توی هر نظر سنجیی شرکت کردم و به یکیی رای دادم همون طرف اخرش برنده شده گفتم که با ارواح در رابطه دارم:d راستی پس علی کو؟:-/:d

الان به من بگین ورجیل چطوری ترکیب بین دو تیپ yandere و tsundere ـست؟ :دی اصلا ترکیب این دوتا چی میشه؟ :دی

it's simple.... finish DmC

ورجیل جدید، تبلوُر جدیده سه تیپ YanKuSuDere است :d مقداری از هرکدام، مخصوصاً قسمت Kusu :d

it's simple.... finish DmC

ورجیل جدید، تبلوُر جدیده سه تیپ YanKuSuDere است :d مقداری از هرکدام، مخصوصاً قسمت Kusu :d

DmC... DmC.... DmC.....
آقا باید می نوشتیم Old Vergil تو نظرسنجی :دی اون ورجیل هیچ ربطی به حضرت ورجیل نداره.fact :دی

دوستان متوجه هستن که ورجیل قدیمی با این ورجیل جدید دوتا شخصیت کاملا متفاوت هستن دیگه ؟ :دی

DmC... DmC.... DmC.....
آقا باید می نوشتیم Old Vergil تو نظرسنجی :دی اون ورجیل هیچ ربطی به حضرت ورجیل نداره.fact :دی

دیگه مغلطه نکن... :d

قدیم و جدید نداره که... مسئله اینه که در آخر جفتشون ورجیل حساب میشن... ماشالا ورژن جدیدش پرچمو یک جایی کرده که دیگه نمیشه درش آورد :d

نکته مهم قضیه هم اینه که، یگانه وینسنت عزیز در تمامی محافلی که حاضر شده از بازی گرفته تا انیمیشن و کتاب، همیشه و همیشه در حالت HyperUltimateSuper Cool بوده>:d<

این بشر حتی خداحافظی کردنش هم کوله...:d

قسمتی از کتاب On the way to to a Smile : Case of Yuffie

بعد از جریانات بازی Final Fantasy VII

The Forgotten City. At a small lake where Aerith had lost her life and saw everyone off, Yuffie and the others had returned once again to let her know that the fight against Sephiroth was over. They all stood silently around the lake’s altar. None of them spoke but each of them were speaking to Aerith with their own words

Bye.”

It was Vincent’s low voice. By the time Yuffie turned round to face him, his red mantle was already flailing behind him. What was with him, thought Yuffie. Is that the way he was going to part with us?

Hold it- Hooold it!!”

She cried out hurrying after him.

How can you part with us just like that? We’re all war buddies you know.”

Her protesting didn’t stop him. She ran ahead and the two of them stood face to face. He looked as if he was staring at a point far into the distance. Yuffie didn’t know what he was thinking or what was going through his mind but his gaze was very powerful. She stepped back immediately knowing that she couldn’t stop him.

Take care,” Vincent said as he passed her

Yuffie never expected such words from him and let go of what just happened as she felt his heart for the first time

Otoku no Romance

خب با رای من به وینسنت مساوی شدن:دی
کلا زیاد تو این تاپیک نمیام مگه اینکه پای شخصیت FF یا MGS درمیون باشه:دی

الان رفتم نتایج نظرسنجی و افرادی که رای دادن را دیدم.
الان کاملا مطمئن هستم که Vergil می بازه!!:-":d
if you know what i mean

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or