خدا رو شکر که سالید اسنیک رسماً هیرو بودن خویشتن خویشش را منکر گشته #![]()
![]()
بابا Page Killer
خدا رو شکر که سالید اسنیک رسماً هیرو بودن خویشتن خویشش را منکر گشته #![]()
![]()

)

وقتی میگم:خدایی من توهین کردم ؟ :biggrin1: هر چی گفتم جلوش از اینا ":biggrin1:" بوده :biggrin1: دیگه همه از جمله خودت باید بدونید اکثر حرفهای من شوخیه :biggrin1:
یعنی مخاطبم همه ی بچه های تاپیک هستن دیگهمخاطبم همه ی بچه های تاپیک هستن.
نه خیراجازه هست یه مراسم اعدام اینجا برگزار کنم به این سبک :

این بحث حکومت کردن ورجیل به دنیا چیه ؟!تا جایی که یادم میاد توی DMC3 ورجیل هیچی در مورد حکومت کردن نمیگه و فقط میخواد قوی بشه
نکنه دوباره رفتید دارید در مورد ورجیل DmC بحث میکنید ؟ :-l البته در این یه مورد خاص من همه جوره از اون جوجه ورجیل حمایت میکنمواقعا میخواست در کنار دانته به دنیا حکومت کنند و واقعا به فکر انسان ها بود ( توی DLC کاملا این موضوع مشخص شد ) ولی بخاطر حماقت دانته، ورجیل تبدیل شد به یه شخصیت منفی
![]()

بابا حداقل DMC3 رو یه کم بازی کردم و Vergil رو توی Cutscene ها دیدم !بله هستتو این جمع خودمون رو نبین که اکثرا عاشق HnS ـیم، خیلی از بچه های سایت اصلا DMC3 رو بازی نکردن یا بخاطر سخت بودنش همون اواسط کار رهاش کردن و حتی به ورجیل هم نرسیدن ! نمونه بارزش هم آریا و امیر آکیبا
تازه امیر و آریا سبک HnS رو دنبال میکنند و DMC3 رو نرفتنخیلی ها هستن که اصلا به سبک HnS علاقه ندارن.
بگذریم از اینکه توی DmC هم بود ! (میدونم تفاوت هایی با هم دارن من از طرفدار های ورجیلم دانته که هنوز بچه است.:d البته گفتم که کارکتر های فاینال فانتزی برام ارزش خاصی دارندولی بخاطر حماقت دانته، ورجیل تبدیل شد به یه شخصیت منفی![]()
برای همین دیگه باید از وینسنت دفاع مکیردم.
کلا دانته خیلی بیشعوره :d
:d
به اون صحنه مبارزه دانته و ورجیل رسیدی یا نه ؟!بابا حداقل DMC3 رو یه کم بازی کردم و Vergil رو توی Cutscene ها دیدم !بگذریم از اینکه توی DmC هم بود ! (میدونم تفاوت هایی با هم دارن
) ولی اون FF VII رو که کلهم نمیدونم حتی منوهاش چه شکلی هستن !
![]()
در مجموع من از FF (و کلاً سبک JRPG) خوشم نمیاد و همون طور که قبلاً گفتم از کل سری FF فقط نسخه XII رو بازی کردم ، اونم در حد یکی دو ساعت یا کمتر ! ولی این Vincent Valentine یه چیز دیگه هست !نصف جذابیت Advent Children برای من همین Vincent بود و توی اون انیمیشن به شدت باهاش حال کردم ، در حدی که کم مونده بود جوگیر بشم و برم سراغ بازی کردن FF VII !!! الآن هم هر کاراکتر دیگه ای از FF بود ، به Vergil رأی میدادم ولی Vincent فرق میکنه !
![]()
به این هم میگن برادر ؟!
تو و احسان آخرش من رو دغ میدین
تو بخاطر DMC3 احسان هم سر Mass Effect
تا الان 60 قرار شده بازیشون کنید ولی هنوز که هنوزه طرفشون نرفتید![]()
![]()
![]()
------------
@ احسان
این یوزر نیم مال زمان جاهلیته![]()
خب راست میگم دیگهچرا دانته قبول نکرد با کمک ورجیل به انسان ها حکومت کنند ؟! تازه از اون بدتر هنوز ورجیل هیچکاری نکرده همینطوری میخواست بکشتش
به این هم میگن برادر ؟!
![]()
![]()
تنها مشکلم با فک زدن های زیاد و انتخاباشونهبازیش کن هنوزم سرگرم کنندستفقط روی کنسول![]()
![]()
خو بگو ! فکر کردم DmC رو میگی ! :d
و اینکه DMC3 سال 2005 اومده! :d
بازیش کن هنوزم سرگرم کنندست :d فقط روی کنسول :dاونو یه کاریش میکنم حالا :biggrin1:
کلی هم حال داد هزار و یک جور قابلیت داشت توش
باس آخرش کاری نداشت 
:dیادم نیست ولی فکر نکنم !به اون صحنه مبارزه دانته و ورجیل رسیدی یا نه ؟!![]()
اگه تا اونجای بازی رو رفتی میشه یه فکری به حالت کردولی اگه حتی یه بار هم با ورجیل روبرو نشدی اصلا همون یه ذره بازی کردنت هم حساب نیست
![]()

خیلی هم کار بیخودی کرداونو یه کاریش میکنم حالا
---
کار بسیار پسندیده ای کردتازه باید یه چند لحظه بیشتر نگه میداشت تا دنیا و ملتی رو از دست این موجود خبیث راحت کنه
تنها مشکلم با فک زدن های زیاد و انتخاباشونهبیشتر از خود بازی استرست روی حرفها و انتخاباس !
Mass Effect رو با گیم شارک رفتی ؟فکر کنم برعکس متوجه شدی
اونی که دویل بازی نکرده آریا ـه اونی که مس افکت رو کامل بازی نکرده منم
و گرنه من دویل رو جویدم پسرم
Long Live DANTE
![]()
![]()
یادم نیست ولی فکر نکنم !![]()
حالا بازی میکنم ایشاالله !![]()