X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خدا رو شکر که سالید اسنیک رسماً هیرو بودن خویشتن خویشش را منکر گشته #:-s :دی

بابا Page Killer :دی صفحه 500 تاپیک مبارک :دی

26655088781751102570.jpg

یکم دیگه پیش بره استارت جنگ جهانی سوم تو بازیسنتر می خوره...
به عمرم نظر سنجی به این هیجان انگیزی ندیده بودم...طرفین خسته نباشن...:-"
جهت خالی نبودن عریضه اینو داشته باشین(تکراری هم بود به من هیچ ربطی نداره...بیکار نبودم کل عکسای تاپیکو باز کنم:-")
13656079621.jpg

پ.ن:ما که هر کی ببره خوشحال میشیم...راحت:-"

ورودتون رو به صفحه 500 خوش آمد میگویم. امیدوارم سفر خوبی تا به اینجای کار داشته باشید:d

دقت کردین این 3 تا نظر سنجی آخری، رای ها میلی متری بودن؟:d

خدایی من توهین کردم ؟ :biggrin1: هر چی گفتم جلوش از اینا ":biggrin1:" بوده :biggrin1: دیگه همه از جمله خودت باید بدونید اکثر حرفهای من شوخیه :biggrin1:
وقتی میگم:
مخاطبم همه ی بچه های تاپیک هستن.
یعنی مخاطبم همه ی بچه های تاپیک هستن دیگه /:) :دی نه صرفا تو :دی

اجازه هست یه مراسم اعدام اینجا برگزار کنم به این سبک :
نه خیر :-w :دی
به این سبک اجرا کن:
jrffxoc2pxvqy7kbrk.jpg

یا به این سبک:
4ycdqy0yavc9q7gkvj8.jpg

/:) :دی

500 ضفحه ای شدن تاپیک هم مبارک ;;) :دی

این بحث حکومت کردن ورجیل به دنیا چیه ؟! :دی تا جایی که یادم میاد توی DMC3 ورجیل هیچی در مورد حکومت کردن نمیگه و فقط میخواد قوی بشه :دی

نکنه دوباره رفتید دارید در مورد ورجیل DmC بحث میکنید ؟ :-l البته در این یه مورد خاص من همه جوره از اون جوجه ورجیل حمایت میکنم :دی واقعا میخواست در کنار دانته به دنیا حکومت کنند و واقعا به فکر انسان ها بود ( توی DLC کاملا این موضوع مشخص شد ) ولی بخاطر حماقت دانته، ورجیل تبدیل شد به یه شخصیت منفی :|

این بحث حکومت کردن ورجیل به دنیا چیه ؟! :دی تا جایی که یادم میاد توی DMC3 ورجیل هیچی در مورد حکومت کردن نمیگه و فقط میخواد قوی بشه :دی

نکنه دوباره رفتید دارید در مورد ورجیل DmC بحث میکنید ؟ :-l البته در این یه مورد خاص من همه جوره از اون جوجه ورجیل حمایت میکنم :دی واقعا میخواست در کنار دانته به دنیا حکومت کنند و واقعا به فکر انسان ها بود ( توی DLC کاملا این موضوع مشخص شد ) ولی بخاطر حماقت دانته، ورجیل تبدیل شد به یه شخصیت منفی :|

من بیشتر از این نظر سنجی محو اون یوزر تو اَم :دی یعنی جوری که تو تِر میزنی به دانته ورجیل فن هاش نمیزنن :دی مرتیکه ی ورجیل پرست دانته نما :دی

@ مرتضی :
بذار خودش بیاد انتخاب کنه =))

بله هست :دی تو این جمع خودمون رو نبین که اکثرا عاشق HnS ـیم، خیلی از بچه های سایت اصلا DMC3 رو بازی نکردن یا بخاطر سخت بودنش همون اواسط کار رهاش کردن و حتی به ورجیل هم نرسیدن ! نمونه بارزش هم آریا و امیر آکیبا :دی

تازه امیر و آریا سبک HnS رو دنبال میکنند و DMC3 رو نرفتن :دی خیلی ها هستن که اصلا به سبک HnS علاقه ندارن.
بابا حداقل DMC3 رو یه کم بازی کردم و Vergil رو توی Cutscene ها دیدم ! :-" بگذریم از اینکه توی DmC هم بود ! (میدونم تفاوت هایی با هم دارن :دی) ولی اون FF VII رو که کلهم نمیدونم حتی منوهاش چه شکلی هستن ! :دی
در مجموع من از FF (و کلاً سبک JRPG) خوشم نمیاد و همون طور که قبلاً گفتم از کل سری FF فقط نسخه XII رو بازی کردم ، اونم در حد یکی دو ساعت یا کمتر ! ولی این Vincent Valentine یه چیز دیگه هست ! :دی نصف جذابیت Advent Children برای من همین Vincent بود و توی اون انیمیشن به شدت باهاش حال کردم ، در حدی که کم مونده بود جوگیر بشم و برم سراغ بازی کردن FF VII !!! الآن هم هر کاراکتر دیگه ای از FF بود ، به Vergil رأی میدادم ولی Vincent فرق میکنه ! :دی

من هم ورود به صفحه 500 رو تبریک می گم. و به دو طرف خسته نباشید می گم. چون که ورجیل و وینسنت چیز خاصی برای مقایسه نداشتند و این که بحث ما انقدر طول کشیده نشان دهنده قدر بودن طرف های بحث و با اطلاع بودن ان ها است.

ولی بخاطر حماقت دانته، ورجیل تبدیل شد به یه شخصیت منفی :|
من از طرفدار های ورجیلم دانته که هنوز بچه است.:d البته گفتم که کارکتر های فاینال فانتزی برام ارزش خاصی دارند;;) برای همین دیگه باید از وینسنت دفاع مکیردم.>:)

---------- نوشته در 09:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:28 PM ارسال شده بود ----------

کلا دانته خیلی بیشعوره :d

بلی...
الان طرفدار های دانته کلم رو می کنند[/:p:d

فقط ورجیل!

هیچ کسی مثه اون انقدر با جذبه و با ابهت نیست

قدرتشم که خدا میدونه

روی تصمبتش مصمم هست.

و از همه مهمتر:

دانته با این که همه رو دست میندازه خیلی راحت جلو ورجیل کم میاره
;)

اصن یه وضی!

images

بابا حداقل DMC3 رو یه کم بازی کردم و Vergil رو توی Cutscene ها دیدم ! :-" بگذریم از اینکه توی DmC هم بود ! (میدونم تفاوت هایی با هم دارن :دی) ولی اون FF VII رو که کلهم نمیدونم حتی منوهاش چه شکلی هستن ! :دی
در مجموع من از FF (و کلاً سبک JRPG) خوشم نمیاد و همون طور که قبلاً گفتم از کل سری FF فقط نسخه XII رو بازی کردم ، اونم در حد یکی دو ساعت یا کمتر ! ولی این Vincent Valentine یه چیز دیگه هست ! :دی نصف جذابیت Advent Children برای من همین Vincent بود و توی اون انیمیشن به شدت باهاش حال کردم ، در حدی که کم مونده بود جوگیر بشم و برم سراغ بازی کردن FF VII !!! الآن هم هر کاراکتر دیگه ای از FF بود ، به Vergil رأی میدادم ولی Vincent فرق میکنه ! :دی
به اون صحنه مبارزه دانته و ورجیل رسیدی یا نه ؟! :دی
اگه تا اونجای بازی رو رفتی میشه یه فکری به حالت کرد :دی ولی اگه حتی یه بار هم با ورجیل روبرو نشدی اصلا همون یه ذره بازی کردنت هم حساب نیست :دی

تو و احسان آخرش من رو دغ میدین :| :دی تو بخاطر DMC3 احسان هم سر Mass Effect :دی تا الان 60 قرار شده بازیشون کنید ولی هنوز که هنوزه طرفشون نرفتید :| :دی

@ احسان
این یوزر نیم مال زمان جاهلیته :دی
خب راست میگم دیگه :دی چرا دانته قبول نکرد با کمک ورجیل به انسان ها حکومت کنند ؟! تازه از اون بدتر هنوز ورجیل هیچکاری نکرده همینطوری میخواست بکشتش :| به این هم میگن برادر ؟! :| :دی

@ نوید
آفرین :دی کاملا تایید میشه :دی

@شهاب
اِ شهاب تو هم خودی بودی ؟! :دی پس چرا رفتی طرف اون احسان دانته پرست ؟! :دی بیا اینور کنار خودی ها :دی

@آرمین

کاملا تایید میشه، تازه پدر نرو ـی جوان هم هست :دی و پسرش هم کلی افتخار آفرین بوده :دی

آخرین ویرایش:
تو و احسان آخرش من رو دغ میدین
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
تو بخاطر DMC3 احسان هم سر Mass Effect
biggrin1.gif
تا الان 60 قرار شده بازیشون کنید ولی هنوز که هنوزه طرفشون نرفتید
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

------------
@ احسان
این یوزر نیم مال زمان جاهلیته :دی
خب راست میگم دیگه :دی چرا دانته قبول نکرد با کمک ورجیل به انسان ها حکومت کنند ؟! تازه از اون بدتر هنوز ورجیل هیچکاری نکرده همینطوری میخواست بکشتش :| به این هم میگن برادر ؟! :| :دی

اونو یه کاریش میکنم حالا :دی
---
کار بسیار پسندیده ای کرد :دی تازه باید یه چند لحظه بیشتر نگه میداشت تا دنیا و ملتی رو از دست این موجود خبیث راحت کنه :دی

بازیش کن هنوزم سرگرم کنندست
yahoo_4.gif
فقط روی کنسول
yahoo_4.gif
تنها مشکلم با فک زدن های زیاد و انتخاباشونه :دی بیشتر از خود بازی استرست روی حرفها و انتخاباس ! :دی
Mass Effect رو با گیم شارک رفتی ؟ :دی فکر کنم برعکس متوجه شدی :دی اونی که دویل بازی نکرده آریا ـه اونی که مس افکت رو کامل بازی نکرده منم :دی و گرنه من دویل رو جویدم پسرم :دی Long Live DANTE >:) :دی

آخرین ویرایش:
:-"
و اینکه DMC3 سال 2005 اومده! :d
خو بگو ! فکر کردم DmC رو میگی ! :d
در هر حال 1 گاو به من بده کاری :d سریع بیا بالا رعیت :d
_____
تبریک میگم 500 صفحه ای شدن تاپیک رو :d
اونو یه کاریش میکنم حالا :biggrin1:
بازیش کن هنوزم سرگرم کنندست :d فقط روی کنسول :d
البته من که با گیم شارک رفتم :-j کلی هم حال داد هزار و یک جور قابلیت داشت توش :-j باس آخرش کاری نداشت :-j
پ.ن : :-j :d
پ.ن2 : شایدم با گیم شارک نرفته بودم :d ! چه میدونم ! بازیش کن دیگه :d

آخرین ویرایش:
به اون صحنه مبارزه دانته و ورجیل رسیدی یا نه ؟! :دی
اگه تا اونجای بازی رو رفتی میشه یه فکری به حالت کرد :دی ولی اگه حتی یه بار هم با ورجیل روبرو نشدی اصلا همون یه ذره بازی کردنت هم حساب نیست :دی
یادم نیست ولی فکر نکنم ! :دی
حالا بازی میکنم ایشاالله ! :-"

اونو یه کاریش میکنم حالا :دی
---
کار بسیار پسندیده ای کرد :دی تازه باید یه چند لحظه بیشتر نگه میداشت تا دنیا و ملتی رو از دست این موجود خبیث راحت کنه :دی

تنها مشکلم با فک زدن های زیاد و انتخاباشونه :دی بیشتر از خود بازی استرست روی حرفها و انتخاباس ! :دی
Mass Effect رو با گیم شارک رفتی ؟ :دی فکر کنم برعکس متوجه شدی :دی اونی که دویل بازی نکرده آریا ـه اونی که مس افکت رو کامل بازی نکرده منم :دی و گرنه من دویل رو جویدم پسرم :دی Long Live DANTE >:) :دی
خیلی هم کار بیخودی کرد :دی توی نسخه های بعدی ورجیل هر بلایی سرش بیاره حقشه :دی
خب یه ذره بازیش کن برو جلو، وقتی داستانش دستت اومد عاشق همین حرف زدنها و انتخاباش میشی :دی
یادم نیست ولی فکر نکنم ! :دی
حالا بازی میکنم ایشاالله ! :-"

پس هنوز هیچی از ورجیل ندیدی :دی
مگر اینکه DMC5 با محوریت ورجیل معرفی بشه تو بری سروقت DMC3 :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or