X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی تو این نظرسنجی با معجزه داستان و شخصیت پردازی بلیزارد آشنا میشین,البته اگه نباشین!!!:d

یعنی تو این نظرسنجی با معجزه داستان و شخصیت پردازی بلیزارد آشنا میشین,البته اگه نباشین!!!:d

من تا حالا نه این بازی رو انجام دادم نه با شخصیتهاش آشنام :d
ولی خوب این LICH KING خیلی باحال به نظر میاد :d
رای ما ARTHAS :d

درسته من از هر رایی که واسه آرتاس داده میشه حمایت میکنم ولی دوستان ترجیحا اگه با شخصیتها اصلا آشنایی ندارن صبر کنن تا توضیحات مربوط به هرکدوم رو بخونن بعد رای بدن!!
همینجوری از رو ظاهر رای ندن,بازم تصمیم با خود شماست!!:d

منم آشنایی ندارم ولی ببخشید این سوال رو می پرسم مسخره نکنید الان این Warcraft هست ؟:d

بازی رو انجام ندادی؟ خب اشکال نداره. من که انجام دادم :d راهنماییت میکنم به ILLIDAN رای بده >:)

من نمیدونم چرا همیشه با شخصیت منفی بیشتر حال میکنم :d البته آرتاس هم آخراش یه کم منفی شد ولی به ایلیدان نمیرسه :d

یه بیوگرافی کامل بزارید که من اصلا نمیشناسم اینارو !! :D

منم آشنایی ندارم ولی ببخشید این سوال رو می پرسم مسخره نکنید الان این Warcraft هست ؟:d

Warcraft یه بازی Strategy بسیار بسیار خفنگه که توسط شرکت Blizzard ساخته و منتشر میشه

از اونجایی که من حتی نمیتونم بگم پرتقال چیه:|:دی پس Warcraft - Wikipedia, the free encyclopedia

قدمت Warcraft بر میگرده به 18 سال پیش!!!و این Lich King - Arthas - Illidan که میشنوی از Heroهای بازی و سری و داستانِ پر پیچ و خمِ سری به حساب میان

گفته شده که Blizzard قسمت چهارم سری رو نمیده،چونکه ممکنه که نصف جماعت پی سی گیمر قتل عام بشن:-s

c5cb42c5-6390-4066-a27f-8b3ce8410344_Zoom.jpg

پ.ن: نامردهای WoW باز و Warcraft باز سر Starcraft رو بی کلاه گذاشتید؟!اُف بر شما باد:دی امضا ها آواتارتون رو نیگا کنید =((
همش کار اون آریامیسونه:-l

Warcraft یه بازی Strategy بسیار بسیار خفنگه که توسط شرکت Blizzard ساخته و منتشر میشه

از اونجایی که من حتی نمیتونم بگم پرتقال چیه:|:دی پس Warcraft - Wikipedia, the free encyclopedia

قدمت Warcraft بر میگرده به 18 سال پیش!!!و این Lich King - Arthas - Illidan که میشنوی از Heroهای بازی و سری و داستانِ پر پیچ و خمِ سری به حساب میان

گفته شده که Blizzard قسمت چهارم سری رو نمیده،چونکه ممکنه که نصف جماعت پی سی گیمر قتل عام بشن:-s

c5cb42c5-6390-4066-a27f-8b3ce8410344_Zoom.jpg

پ.ن: نامردهای WoW باز و Warcraft باز سر Starcraft رو بی کلاه گذاشتید؟!اُف بر شما باد:دی امضا ها آواتارتون رو نیگا کنید =((
همش کار اون آریامیسونه:-l
امین رضا الان دقیقا نقش من در این قضیه رو مشخص کن:|:دی
=============
از همین الان پرچم آرتاس بالاست:دی

یه بیوگرافی کامل بزارید که من اصلا نمیشناسم اینارو !! :D

دوست عزیز صفحه قبل من یکم درباره آرتاس توضیح دادم,بعدا کاملتر میگم دربارش!!!
زحمت ایلیدان هم یکی دوستای دیگمون میتونه بکشه؟؟؟:d
پ.ن: نامردهای WoW باز و Warcraft باز سر Starcraft رو بی کلاه گذاشتید؟!اُف بر شما باد
biggrin1.gif
امضا ها آواتارتون رو نیگا کنید
yahoo_12.gif

همش کار اون آریامیسونه
yahoo_62.gif
با این که من خودم دیوانه ی استارکرافتم ولی خدایی وارکرفت یه چیز دیگست!!:d
اشکال نداره حالا فرصت که هست بعدا استارکرفت میذاریم!!:d
من نمیدونم چرا همیشه با شخصیت منفی بیشتر حال میکنم
yahoo_4.gif
البته آرتاس هم آخراش یه کم منفی شد ولی به ایلیدان نمیرسه
yahoo_4.gif
شخصیتهای بلیزاد اکثرا نه کامل مثبت اند نه منفی,این آرتاس و ایلیدان هم هر دوشون جنبه های منفیشون میچربه به مثبت!!:d
هرچند ایلیدان دیگه زیادی میچربه,این بشر دیوانه ی قدرته!!:d
ولی آرتاس هنوز یکم رگه های خوبی توش دیده میشه,اون صحنه ای که از کوه داره میره بالا تا لیچ کینگ رو آزاد کنه و خاطرات جینا و Uther رو یادش میاد دیووانه کننده هست!!:(
البته ایلیدان هم همیشه با همه ی منفی گریش نقطه ضعفش تیرانداست!!>:):d

آخرین ویرایش:
امین رضا الان دقیقا نقش من در این قضیه رو مشخص کن:|:biggrin1:
از همین الان پرچم آرتاس بالاست:biggrin1:

شوخی بید:دی
با این که من خودم دیوانه ی استارکرافتم ولی خدایی وارکرفت یه چیز دیگست!!:d
اشکال نداره حالا فرصت که هست بعدا استارکرفت میذاریم!!:d
ها!؟:دی

باشه:(
King2.jpg

شوخی کردم
arthas-menethil-16711.jpg

تشنه ی رای دادن به Arthas میباشیم :d
بدبختی Illidan رو هم دوست دارم :d
نمیخواد آقا یه نظر سنجی دیگه بذارید :d

لامصّـبا یک از یک خفن ترند این دو !!! :d ... همینجا اعلام میکنم هر کدوم از این دو که بیوگرافی بهتر و خفن تری داشت منم به همون رأی میدم! :d
یکی از قشنگ ترین تریلرهایی CG که تاحالا دیدم همین تریلر Wrath of the Lich King هستش که فکر کنم تا حالا به اندازه تعداد موهای سرم تماشاش کردم!:d

“My son, the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name… Arthas
My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness
Remember, our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint when exercising your great powerBut the
truest victory, my son, is stirring the hearts of your people

I tell you this, for when my days have come to an end, you shall be King

j724_tumblr_m9oixpM3dL1qh.gif

یه تریلر خیلی شاخ دیگه هم مربوط به آرتاس یادمه وسطای Warcraft III بود اونجا که آرتاس در میون تشویق مردم و ریزش گل ها به شهر برمیگرده و میاد پادشاه رو(باباش بود؟!:-/) میکشه!!! ...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or