یعنی تو این نظرسنجی با معجزه داستان و شخصیت پردازی بلیزارد آشنا میشین,البته اگه نباشین!!!:d
من تا حالا نه این بازی رو انجام دادم نه با شخصیتهاش آشنام :d
ولی خوب این LICH KING خیلی باحال به نظر میاد :d
رای ما ARTHAS :d
همینجوری از رو ظاهر رای ندن,بازم تصمیم با خود شماست!!:d
و برعکس به خاطر ظاهر یکی دیگه بش رای دادنمن تا حالا نه این بازی رو انجام دادم نه با شخصیتهاش آشنام :d
ولی خوب این LICH KING خیلی باحال به نظر میاد :d
رای ما ARTHAS :d

منم آشنایی ندارم ولی ببخشید این سوال رو می پرسم مسخره نکنید الان این Warcraft هست ؟:d

امین رضا الان دقیقا نقش من در این قضیه رو مشخص کنWarcraft یه بازی Strategy بسیار بسیار خفنگه که توسط شرکت Blizzard ساخته و منتشر میشه
از اونجایی که من حتی نمیتونم بگم پرتقال چیهپس Warcraft - Wikipedia, the free encyclopedia
قدمت Warcraft بر میگرده به 18 سال پیش!!!و این Lich King - Arthas - Illidan که میشنوی از Heroهای بازی و سری و داستانِ پر پیچ و خمِ سری به حساب میان
گفته شده که Blizzard قسمت چهارم سری رو نمیده،چونکه ممکنه که نصف جماعت پی سی گیمر قتل عام بشن
![]()
پ.ن: نامردهای WoW باز و Warcraft باز سر Starcraft رو بی کلاه گذاشتید؟!اُف بر شما بادامضا ها آواتارتون رو نیگا کنید
همش کار اون آریامیسونه:-l

یه بیوگرافی کامل بزارید که من اصلا نمیشناسم اینارو !!
با این که من خودم دیوانه ی استارکرافتم ولی خدایی وارکرفت یه چیز دیگست!!:dپ.ن: نامردهای WoW باز و Warcraft باز سر Starcraft رو بی کلاه گذاشتید؟!اُف بر شما بادامضا ها آواتارتون رو نیگا کنید![]()
![]()
همش کار اون آریامیسونه![]()
شخصیتهای بلیزاد اکثرا نه کامل مثبت اند نه منفی,این آرتاس و ایلیدان هم هر دوشون جنبه های منفیشون میچربه به مثبت!!:dمن نمیدونم چرا همیشه با شخصیت منفی بیشتر حال میکنمالبته آرتاس هم آخراش یه کم منفی شد ولی به ایلیدان نمیرسه![]()
![]()

:dامین رضا الان دقیقا نقش من در این قضیه رو مشخص کن:biggrin1:
از همین الان پرچم آرتاس بالاست:biggrin1:
ها!؟با این که من خودم دیوانه ی استارکرافتم ولی خدایی وارکرفت یه چیز دیگست!!:d
اشکال نداره حالا فرصت که هست بعدا استارکرفت میذاریم!!:d
130 ساعت مثل من تو warcaft تجربه کسب کنید شاید تونستید بهم برسید:d

) میکشه!!! ...