X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Tag Team - از بازیهایی که 2 خصیت قابل بازی و همکار دارند انتخاب بشه مثل سا م و مکس جک و دکستر Ratchet And Clank لوییجی و ماریو ورجیل و دانته Slippy Toad, Fox McCloud, اینا مثلا 2 تیم در مقابل 2 تیم این مدلی.
...
من شائوکان و دارث ویدر رو به هر ضدقهرمانی ترجیح میدم.

آتوسا@:
ممنون . زن دیگه نگه تازه 2 تا زن بودند بعد معلومه سارا جلوی باس شانسی نداره.

بازم نمی تونیم با اطمینان بگیم یه جورایی این دو تا بازی انحصارین ، سارا کریگان انحصاری پی سی و پی سی بازا بهتر می شناسنش و باس هم انحصاری سونیه یه جور جنگ کنسولی شاید در بگیره :دی

بازم نمی تونیم با اطمینان بگیم یه جورایی این دو تا بازی انحصارین ، سارا کریگان انحصاری پی سی و پی سی بازا بهتر می شناسنش و باس هم انحصاری سونیه یه جور جنگ کنسولی شاید در بگیره :دی
خب اگه جنگ کنسولی میخواین مارکوس رو بندازین به جون نیتن دریک:|:دی
چرا همیشه PC باید یه پای دعوا باشه؟:|:دی
یه پیشنهادی هم در مورد اون Tag Team دارم.اون بره تو یه ترد جدا.مسئولیتش رو هم خودم حاضرم به عهده بگیرم:دی

نه دیگه MGS HDC رو یادت رفت روی 360 هم آمد پس میشه ps360 در مقابل PC که بازم نتیجه مشخصه ولی باز روی پیشنهاد من فکر کنید حتی میشه به عنوان تگ تیم war با death رو با یک گروه دیگه انداخت.

PC که کنسول نیست:p
من میگم شخصیت های بلیزارد بهتره با خودشون مقایسه بشن. یعنی آرتاس و ایلیدان یا سارا و سیلواناس

PC که کنسول نیست:p
من میگم شخصیت های بلیزارد بهتره با خودشون مقایسه بشن. یعنی آرتاس و ایلیدان یا سارا و سیلواناس

شخصیت های بلیزارد یه نوع پیچش خاصی در شخصیتشون هست یه مقدار فهمشون مشکله :دی مردم از روی شکل و قیافه وفن بازی میان رای میدن بدون اینکه ذره ای از شخصیت پردازی طرف رو درک کرده باشن :دی به علاوه من هیچکدومشون رو نمی شناسم :دی
به نظرم پیشنهاد آقا مهدی از پیشنهاد خوبیه

شخصیت های بلیزارد یه نوع پیچش خاصی در شخصیتشون هست یه مقدار فهمشون مشکله :دی مردم از روی شکل و قیافه وفن بازی میان رای میدن بدون اینکه ذره ای از شخصیت پردازی طرف رو درک کرده باشن :دی به علاوه من هیچکدومشون رو نمی شناسم :دی
به نظرم پیشنهاد آقا مهدی از پیشنهاد خوبیه
خب منم نمیشناسمشون و اتفاقا خیلی دوست دارم اینجا ته و توشونو در بیاریم. اینجا هم نمیشه گفت بچه ها از روی قیافه رای نمیدن و از این حرفا. نظر سنجی های اولیه گویای این موضوع هست که همه از روی ظاهر رای میدادن.
بذار ببینیم اکثریت چی میگن. نظر جدید چی دارن که بگن. این دفعه خیلی کاراکتر باید برن برای نظر سنجی

خب منم نمیشناسمشون و اتفاقا خیلی دوست دارم اینجا ته و توشونو در بیاریم. اینجا هم نمیشه گفت بچه ها از روی قیافه رای نمیدن و از این حرفا. نظر سنجی های اولیه گویای این موضوع هست که همه از روی ظاهر رای میدادن.
بذار ببینیم اکثریت چی میگن. نظر جدید چی دارن که بگن. این دفعه خیلی کاراکتر باید برن برای نظر سنجی
بلیززارد PCام کجا بود!:d علی تو این تاپیک چی میخوای بذار کاسبی کنیم خشم خانم بر عهده خودت ها نگی نگفتی:d

بلیززارد PCام کجا بود!:d علی تو این تاپیک چی میخوای بذار کاسبی کنیم خشم خانم بر عهده خودت ها نگی نگفتی:d
بلیزادرت کجا بود؟ ببینم عمه من 120 ساعت نشسته تو Xfire بازی Warcraft: Frozen Throne رو بازی کرده؟/:):d
اتفاقا تو باید بیشتر از همه مشتاق باشی برای شخصیت های بلیزارد:d

بلیزادرت کجا بود؟ ببینم عمه من 120 ساعت نشسته تو Xfire بازی Warcraft: Frozen Throne رو بازی کرده؟/:):d
اتفاقا تو باید بیشتر از همه مشتاق باشی برای شخصیت های بلیزارد:d
من اول دبیرستان بودم بازی رو تموم کردم این 120 ساعت هم فقط مپ دوتا رو بازی کردم:d من فقط جیمی رینور رو دوست می دارم;;)

حالا آخر قراره چیکار کنین؟؟؟
الان من یه ساله دارم خودم میکشم واسه شخصیتهای بلیزارد ولی کو گوش شنوا!!:d
آشنا هم نیستن حب آشنا میشن باهاشون!!
مگه ما PC بازا با بایونتا آشنا بودیم؟؟:d

ببینین اینجا من دیکتاتورم و حرف اول و آخرو من میزنم
آره جون عمه-م
پس ببینین تمام کاراکترا باید وارد نظ سنجی بشن. کاراکترایی مثل Death و War تازه معرفی شدن و براشون یه نظر سنجی در نظر میگیریم ولی الان دقیقا از وقتی آرتاس گم و گور شد، هی داریم شخصیت های بلیزارد رو عقب میندازیم. الان خوشگل یک سال شده.
من نظرم سر شخصیت های بلیزارد هست. هیچ نظر و پیشنهاد و انتقادی هم وارد نیست! ختم جلسه رو اعلام میکنم. تق تق تق (صدای چکش بر روی میز)

ببینین اینجا من دیکتاتورم و حرف اول و آخرو من میزنم
آره جون عمه-م
پس ببینین تمام کاراکترا باید وارد نظ سنجی بشن. کاراکترایی مثل Death و War تازه معرفی شدن و براشون یه نظر سنجی در نظر میگیریم ولی الان دقیقا از وقتی آرتاس گم و گور شد، هی داریم شخصیت های بلیزارد رو عقب میندازیم. الان خوشگل یک سال شده.
من نظرم سر شخصیت های بلیزارد هست. هیچ نظر و پیشنهاد و انتقادی هم وارد نیست! ختم جلسه رو اعلام میکنم. تق تق تق (صدای چکش بر روی میز)
نه دیگه نشد رای باطله هیئت منصفحه میگه پیشنهاد باید توسط همه برسی بشه:dقدرت من بیشتره یهو دیدی تگت ناپدید شد و تاپیک برای من شد:d
هرکی حرفش رو بزنه فقط تاپیک رو نظاره نکنه

منم به شدت با آرتاس و ایلیدان موافقم! :d یک ساله منتظر این نظرسنجی هستیم :d استقبال هم میشه! یک سری آرت خفن هم میزاریم فیض میبریم دور همی>:) (بقیه هم زحمت بیوگرافی رو میکشن :d )

پیشاپیش رای من ایلیدان :d

ولی بی شوخی این نظرسنجی رو بزارید! از همون اول بچه ها درخواست یک مبارزه بین این 2 تا رو داشتن! + میتونیم کاربرای بخش PC رو هم جذب اینجا بکنیم! + اطلاعات خودمون هم میره بالاتر! :d و خیلی +ـهای دیگه :d ولی مهم ترین نکتش همون قضیه ی اینه که خیلی وقته تو صف هستن این 2 نفر! :d

شعار هر PC باز:مرگ بر ضد ولایت بلیز:دی

خداییش من خودم هم بیشتر پایه بر و بکس PC هستم،البته نمیدونم چرا گیر دادم Queen حتماً باید باشش:-?

یعنی پیشنهاد خیلی خوبه بالای کِشک:دی;) اگه اون باشه که رای من آرتاس!:>

اگه این نظر سنجی رو بذارین چنان از آرتاس حمایت کنم که دهن همتون باز بمونه!!!:d
مادر نزاییده شخصیتی که با آرتاس قابل قیاس باشه!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or