X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اره جفت شماره هاشم زدم :d
قرار نشد تک تک اسلحه هارو نام ببریم که
اگه اینطوره اینو داشته باش:
کول میتونست هلیکوپتر رو روی هوا هایجک کنه؟
میتونست اون کلّه تانک رو جدا کنه بکوبه تو سره خوده تانک ؟؟
میتونست یه شلاق بچرخونه 500 نفر رو از وسط نصف کنه ؟؟؟ :d
ماشین بلند کردن cool تر هست یا با اون مُشت بزرگش نفربر رو درجا منفجر کردن؟؟؟ :d
تازه الکس میتونست از اسلحه های دشمنا بر ضد خودشون استفاده کنه !! به جز توانایی های خودش
استفاده از انواع هلیکوپتر ها و تانک و نفر بر ....
بحث بیشتر سلیقه ایه ;)
اگر به بزرگی قدرت باشه که رسماً انواع مشت و هایجک کردن و حتی نفله کردن تانک در برابر گردباد و رعد و برق رسماً سوسک به حساب میان که دی یا اگر به کول بودن باشه سپر درست کردن با هاله ای از جریان برق خیلی کول تر از سپر با 2 تُن گوشت و استخوان ـه دی

Yep دی

داستانه که شخصیت رو می سازه دی

یه کم دیر کردم:dحرف خودمو تحویل خودم میدی :d
خوب ببین این جنبه ی گستردیه قضیست
داستان یه قسمتیش اختصاص داره به شخصیت
دوباره میگم ما مثل همیشه باید به شخصیت بیشتر اهمیت بدیم تا به داستان .

اگر به بزرگی قدرت باشه که رسماً انواع مشت و هایجک کردن و حتی نفله کردن تانک در برابر گردباد و رعد و برق رسماً سوسک به حساب میان که دی یا اگر به کول بودن باشه سپر درست کردن با هاله ای از جریان برق خیلی کول تر از سپر با 2 تُن گوشت و استخوان ـه دی
اگر خودت تند تند دکمه بزنی و بتونی یه لشگر تانک و ادم رو تار و مار کنی cool تره یا یک دکمه بزنی و بذاری همه کارارو یه گِرد باد و رعد و برق واست انجام بده ؟؟ :d
در ثانی کافیه توی یک درگیری منبع برق پیدا نکنی، اونوقت همش فرار و دنبال یه پریز برق گشتن که خودت رو شارژ کنی
دیگه سپر هاله ی نور و گردباد درست کردن پیشکش :d

تا به حال كه بابا برقي بازي نكرديم! اون يكي هم نصفه ولش كرديم...
پس هر كي بيشتر پول بده ، به اون طرف راي مي ديم :d منظر پيشنهادات هستيم :d

اگر خودت تند تند دکمه بزنی و بتونی یه لشگر تانک و ادم رو تار و مار کنی cool تره یا یک دکمه بزنی و بذاری همه کارارو یه گِرد باد و رعد و برق واست انجام بده ؟؟ :d
در ثانی کافیه توی یک درگیری منبع برق پیدا نکنی، اونوقت همش فرار و دنبال یه پریز برق گشتن که خودت رو شارژ کنی
دیگه سپر هاله ی نور و گردباد درست کردن پیشکش :d
پرتاب نارنجک برقی کول تره دی
نه دیگه برق زدن با دست همیشه هست نیاز نیست فرار کنی دی در ضمن کول کاور هم میگیره پس فرار لازم نیست دی حتی در اضطراری ترین شرایط هم برای رفع حاجت برق هست نیاز به منبعش نیست تمام وسایل برقی برق دارن دی حتی باتری ماشین های پارک شده !!! دی گذشته از کاور گیری کول کلی حرکت آکروباتیک هم برای جاخالی دادن و اینور اونور رفتن هم داره دی
دوباره میگم ما مثل همیشه باید به شخصیت بیشتر اهمیت بدیم تا به داستان .
خب شخصیت به داستان وابسته ـس دیگه ! ببین بذار مثال بزنم ! شخصیت میشه این : من احسانم فلان ساله شخصیت خنده رویی هستم (!!!!!!!!) از فلان چیزها خوشم میاد از فلان چیزها بدم میاد فلان عادت رو دارم و ... این شخصیت منه ! مشابه همین هم برای کول یا الکس و ...
ولی وقتی شما میگید من مثلاً از الکس خوشم میاد چون فلان کار رو میکنه یا چون اینجوریه و اینجوری رفتار میکنه میشه داستان نه شخصیت ! این داستان هست که ایجاب میکنه این شخصیت باید چیکار کنه و چه جور رفتار کنه پس وقتی من میگم من اینو دوست دارم چون اینکار رو میکنه بستگی مستقیم با داستان اون شخص داره ! دی
شخصیت هیچ وقت جدا از داستان نیست ! من نمی تونم بگم مثلاً بتمن شخصیت با ابهت و بدون غرور و متواضعی هست و در همین حال اون رو از داستان دنیای سرد و تاریکش جدا کنم ! اینا شخصیت خوبی هستن به خاطر داستان و دنیایی که دارن نه فقط خودشون دی

آخرین ویرایش:
همون ترسی که ملت(:d) زامبی و غیر زامبی(!) از دیدن الکس به دلشون می افتاد این بابا برقی رو قورت می ده:d

اصولا از برق خوشم نمیاد!
20071814297511880554.jpg

ماشین بلند کردن cool تر هست یا با اون مُشت بزرگش نفربر رو درجا منفجر کردن؟؟؟ :d
مسلما ماشین بلند کردن! مخصوصا اگر کسی به استار وارز هم علاقه داشته باشه! :d >:)

چرا شایعه پراکنی میکنید آخه ؟ :d
اگر تو درگیریه مسلما جسد و این چیزا هم پیدا میشه! پس Cole میتونه از قدرت اونا استفاده کنه و شارژ بشه! :d علاوه بر اون مثل اینکه یادتون رفته Cole قدرت های خون آشامی هم داشته :d میتونه از خون دشمنا هم تغذیه کنه! :d
بعد Cole ما بابابرقی تنها که نیست! قدرت یخ یا اون یک چیز دیگه ( :-" ) هم داره! قشنگ میتونه دشمنا رو یخن بزنه! حالا هرچی میخوان بگو باشن! :d

احسان هم اشاره کرد! یکی از نکات مثبت Cole انسان بودنشه! خودش میتونه انتخاب کنه که چیکار کنه تو زندگیش! کسی باشه که از قدرتش برای نجات مردم و شهر استفاده میکنه یا از قدرتش برای به دست اوردن قدرت بیشتر استفاده کنه! انسانه دیگه! حق انتخاب داره! :d
تازه علاوه بر اینکه خودش یک انسان خیلی خوفناکیه! یک لشکر هم انسان های با قدرت های فرا طبیعی زیر دستش داره! مثل اتزیو که مستر اساسین هست ، اینم یک همچین چیزایی! این نشون میده که اونقدر قوی هست که میتونه چندین انسان با قدرت های خفن خفن رو زیردستش نگه داره! یعنی تنهایی همشون رو حریفه>:)

یک چیز دیگه! Cole فن Sly Cooper هم هست(اشاره به کیفش! )، سلیقه ی من که بهش شبیهه :d

29737309269751542776.jpg

آخرین ویرایش:

اگر تو درگیریه مسلما جسد و این چیزا هم پیدا میشه! پس Cole میتونه از قدرت اونا استفاده کنه و شارژ بشه! :d علاوه بر اون مثل اینکه یادتون رفته Cole قدرت های خون آشامی هم داشته :d میتونه از خون دشمنا هم تغذیه کنه! :d
بعد Cole ما بابابرقی تنها که نیست! قدرت یخ یا اون یک چیز دیگه ( :-" ) هم داره! قشنگ میتونه دشمنا رو یخن بزنه! حالا هرچی میخوان بگو باشن! :d

احسان هم اشاره کرد! یکی از نکات مثبت Cole انسان بودنشه! خودش میتونه انتخاب کنه که چیکار کنه تو زندگیش! کسی باشه که از قدرتش برای نجات مردم و شهر استفاده میکنه یا از قدرتش برای به دست اوردن قدرت بیشتر استفاده کنه! انسانه دیگه! حق انتخاب داره! :d
تازه علاوه بر اینکه خودش یک انسان خیلی خوفناکیه! یک لشکر هم انسان های با قدرت های فرا طبیعی زیر دستش داره! مثل اتزیو که مستر اساسین هست ، اینم یک همچین چیزایی! این نشون میده که اونقدر قوی هست که میتونه چندین انسان با قدرت های خفن خفن رو زیردستش نگه داره! یعنی تنهایی همشون رو حریفه>:)

یک چیز دیگه! Cole فن Sly Cooper هم هست(اشاره به کیفش! )، سلیقه ی من که بهش شبیهه :d

29737309269751542776.jpg
:dالکس بدون شارژ مبارزه میکنه

29737309269751542776.jpg
دیگه دی ال سی که حساب نیست !!
تا اخر دی ال سی:
دنبال شفا پیدا کردنه که شفا هم پیدا میکنه !! :d
ولی خشونت و جذبه ی الکس رو نداره، حتی 1% :d

اصلا دلیل رای دادن به الکس رو نمی فهمم! (Just Kidding!):d

اسپویلر داستانی!:
اصلا اون جایی که کول (ورژن خوبش!) زندگی تریش رو برای نجات دادن اون چند تا دکتر فدا می کنه رو دیدین؟! آدم جیگرش کباب می شه! دیدین کول چطوری زندگی خودشو فدا می کنه تا مردم شهر رو نچات بده؟!!!
اصلا طرفدارای خشونت هم می تونن کول رو دوست داشته باشن! توی شماره ی دوم اگه بد باشین آخرش باید Zeke رو با بیرحمی بکشین! اینم خشونت در حد درجه بندی T :d

اصولا از برق خوشم نمیاد!
من برعکس! اصولا از هز شخصیت برقی ای خوشم میاد! نمونش Elle توی سریال Heroes :
Elle_Bishop_%28Heroes_TV_series%29.jpg

آره به جاش با کشتن مردم خودش رو می سازه !!!!

اکشنش هم بهتره قبول داری؟
توی درگیری ها الکس هست نظامیا پیاده و سواره هستن و با Mutant ها !!
وسط درگیری هر 3 جبهه با هم درگیر میشدن و اخر سر همه چیز نابود میشد، و فقط الکس اون وسط زنده میموند :d
خیلی باحال بود

دیگه دی ال سی که حساب نیست !!
تا اخر دی ال سی:
دنبال شفا پیدا کردنه که شفا هم پیدا میکنه !! :d
ولی خشونت و جذبه ی الکس رو نداره، حتی 1% :d
نه دیگه! DLC هم حسابه! مخصوصا DLC به این خفنی :d وگرنه میتونیم در مورد LOS هم بگیم ... :d
اون اسپویلر هم صحیح است :-" :d ولی خوب چون اینجا بحث قدرته این رو هم جزو قدرت ها حساب میکنیم :-" (اگرم دقت کنی اونجا فعل گذشته به کار برده بودم :-" )

بعد در مورد جذبه و این چیزا! من کلا طرفدار Cole با برق آبی هستم! (با اینکه رنگ قرمز ، رنگ مورد علاقمه :d ) که خوب معلومه که طرفدار خوب بودنشم در اصل! و از یک قهرمان من انتظار یک ابهت خیلی خفن ندارم! :d اصلا Cole قهرمان مردمیه :-" بی شیله پیله و کلا با مردمه دیگه :d

در مورد شارژ هم اول گفتید باید فرار کنه،الان میگید نه الکس نیاز به شارژ نداره :d مهم اینه که Cole تا آخر مبارزه مشکلی از نظر برق نداره! علاوه بر شارژ کردن خودش اون سلاح ـش رو هم داره! :d
در مورد جنگ چندجانبه هم که توی شماره ی دوم 3-4 جانبه هم داشتیم! (یخی ها ، اون موجود هیولا مانندها ، سرباز ها و خودمون :d ) و در آخرم تنها کسی که زنده میمونه Cole هستش>:)

راستی احسان به اسکی رفتن رو سیم و ریل هم اشاره کرد! واقعا لذت بخشه این حرکت:x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or