X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب یکی بیاد این 2 تا شخصیت رو کامل با عکس معرفی کنه !
من که طبق معمول نمیشناسم !

راهنمایی ...:|

جای علی صلح و صفا خیلی خالیه.... :(
بچه ها من هیچ کدوم از این دو تا رو نمیشناسم!:-o البته این inFAMOSE 1 , 2 رو الآن چند ماهه که از کیوان(Lavigne) گرفتم ولی فعلا گوشه کمد دارن خاک میخورن هنوز قسمت نشده بازیشون کنم!:d ... Prototype هم که تا حالا اصلا دنبالش هم نرفتم!:d .... فعلا صبر می کنم تا بیوگرافی ها آماده بشه بعد تصمیم بگیرم:)

با سلام بچه ها کسی عکس یا بیوگرافی این دو شخصیت رو میخواد بره تو این پست : #4676

شاید کامل و یا فارسی سلیس نباشد ولی کار شما رو راه میاندازد

با تشکر

با سلام بچه ها کسی عکس یا بیوگرافی این دو شخصیت رو میخواد بره تو این پست : #4676

شاید کامل و یا فارسی سلیس نباشد ولی کار شما رو راه میاندازد

با تشکر

آهان........ اینا که بچه محل های خودمونن !!

امادر کل انتخاب من Cole MacGrath /:)

یعنی داستان اینفیموس یه چیزی شده که بذارم قشنگ از درون تکونتون میده به خصوص لحظات احساسی بازی !!! دی تا یکی دو روز دیگه آماده ـس دی
سفیروث برابر کلود. خیلی خوب میشه بخدا :biggrin1:!
شهاب قبلاً حافظه ـت بهتر بودها ! دی الان دومین باره اینو میگی و منم میگم قبلاً برگذار شد و حضرت کلود (ع) ترکوند دی

حمایت خودم رو از بابا برقی اعلام مینمایم! مخصوصا با طراحی نسخه ی اول :d (حالا از اونم عکس یافت میکنیم میزاریم :d )​

با اینکه داستان Prototype یه داستان کاملا کلیشه ای بود :دی ولی برعکس شخصیت الکس کلیشه ای نبود :دی خیلی دوست داشتم در مورد زندگی شخصیش و قبل از اینکه به یه ویروس متحرک تبدیل بشه بیشتر بدونم اما در کل ، ابهتش به همون ویروس بودنش بود :دی
داستانش رو آماده می کنیم :دی

کول با احسانه ؟ :دی

مقدمه
نیویورک در خون و آتش... این چیزی بود که الکس درحالیکه روی بلندترین آسمان خراش مانهاتان ایستاده بود میدید. چیزی به یاد نمی آورد، گویی حافظه اش را از ذهنش بیرون کشیده باشند یا تازه متولد شده...آن هم در این جهنم. صدای جیغ و فریاد مردم از هر سو به گوش می رسید. نفس عمیقی کشید و به دست چپش که حالا به خنجری برنده تبدیل شده بود خیره شد " باید چیکار کنم؟" این سوالی بود که از خود می پرسید.

باید از نیروهایش استفاده می کرد، باید شهر، کشور و دنیا را نجات میداد اما...چگونه؟ تصمیم خودش را گرفته بود مقصران این حوادث را پیدا می کنم و... هنوز جمله اش تمام نشده بود که از بالای ساختمان بلند خود را با پایین انداخت، با ضربه ی سنگینی به آسفالت خیابان روی زمین فرود آمد. آسفالت و سنگفرشهای آن قسمت خیابان و پیاده رو به هزاران تکه تقسیم شدند. مردم از ترس و وحشت همچون دیوانگانی سرگردان و بی هدف به اطراف می دویدند و فریاد کمک سر می دادند.
BlackLight
همان ویروس مرگباری بود که تمامی شهر را فراگرفته بود و یکی یکی جان مردم شهر را می گرفت و آنان را به موجوداتی زشت و کریه که بی هیچ اراده ای فقط می کشند و غارت می کنند مبدل ساخته بود. الکس نگاهی به اطراف انداخت و سپس با سرعت شروع به دویدن کرد، سرعتش به اندازه ی انسانهای معمولی نبود حتی شاید سریعتر از یک اتومبیل مسابقات رالی می دوید، از روی اتومبیلهایی که در خیابان میسوختند می پرید، باید بانیان این قضایا را پیدا می کردو با تغذیه از بدنشان خاطرات ، تواناییها و ظاهرشان را بدست می آورد. این گونه میفهمید که باید چه کند.

آخرین ویرایش:
همونطور که آتوسا گفت داستان کلیشه ای بود ولی روی شخصیت الکس حسابی کار شده بود خودشون هم تو بیشتر مصاحبه هاشون که من از gametrailers گرفته بودم گفته بودن بیشتر تمرکزشون روی شخصیت الکس هست تا داستان بازی ولی روی داستان هم کار شده بود
به نظر من
اگه به شخصیت باشه الکس
اگه به داستان باشه کول
که ما مثل همیشه باید به شخصیت بیشتر اهمیت بدیم تا داستان
پس نمیخواد نتیجه ای بگیریم . . .:d

Yep دی

داستانه که شخصیت رو می سازه دی

گاهی اوقات شخصیت ورای داستان میره ! من می تونم به شما شخصیتی رو ارائه بدم که از همه نظر جدید باشه و پرداخت خوبی هم داشته باشه اما اونو بچپونم توی یه داستان کلیشه ای :دی
شخصیت خوبه اما داستان کلیشه ای :دی

با هر دوشون خیلی خوب ارتباط برقرار کردم...در هر زمانی که اومده بودن به بازار
اما خب تو اینفموس 2 من با کول زندگی کردم و مخصوصا اون تیکه اخریش که با رفیقش زک روی دریا که زک میگه(دوست دارم برادر ) که دیگه شاهکار بود
من به بابابرقی رای میدم...

گاهی اوقات شخصیت ورای داستان میره ! من می تونم به شما شخصیتی رو ارائه بدم که از همه نظر جدید باشه و پرداخت خوبی هم داشته باشه اما اونو بچپونم توی یه داستان کلیشه ای :دی
شخصیت خوبه اما داستان کلیشه ای :دی

خب کول که توی یه داستان کلیشه ای چپونده نشده دی از دل کمیک اومده بیرون همین تضمینش میکنه دی
البته پروتوتایپ همچین هم بی ایراد نیست دی مثلاً یه جا این الکس می خواد بره اون زنه یادم نیست دوست دخترشه کیشه از خونه بیاره بیرون که دور خونه فکر کنم محاصره شده بود ! بعد پا میشه میره پایگاه نظامی بعد از دو ساعت ژانگولر بازی یه فرمانده رو خفت می کنه طرف رو میکشه شبیه اون میشه بعد یه تانک میدزده با تانک میره دم خونه شهر رو به خاک و خون میکشه تا طرف رو از خونه بیاره بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد با این همه قدرت چرا خیلی راحت همونجا با یه شکل دیگه پا نمیشه بره توی خونه و طراف رو ببره بیرون معلوم نیست دی

آخرین ویرایش:
من به الکس رای دادم ...
قابلیت خوندن فکر از روی دی ان ای ..
هم شکل شدن با مردم
تبدیل شدن به اشکال و موجودات مختلف با قابلیت های خیلی خاص ...
کاراکتر خوشتیپ ...
اون سقوط ازاد ها از بلندترین برج ها و خوردن به زمین و کُنفَیَکون کردنِ تمام چیزایی که اطرافته !! :d
الکس خیلی cool تر و جذابتر از کولِ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or