X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من متوجه نمیشم شما چرا دارین گیم پلی و داستان رو مقایسه می کنین :دی
ما دو تا کاراکتر رو رو به روی هم انداختیم :دی
داستان پروتاتایپ اصلا مقایسه نمیشه با انفیموس ، از نظر داستانی پروتوتایپ یه ضعف واقعی بود و نقطه قوتش فقط کاراکترش بود
چه بسا اگه این کاراکتر رو توی داستان فوق العاده می زاشتن خیلی م بیشتر نمود می کردی :دی
همه می دونیم الکس خفن تر ، قوی تر و کلا بهتر از کوله :دی
من هرچی می گم هیولا بودن رو عشقه طرف می گه رو ریل اسکی می ره اخه من چی بگم؟:d

من متوجه نمیشم شما چرا دارین گیم پلی و داستان رو مقایسه می کنین :دی
ما دو تا کاراکتر رو رو به روی هم انداختیم :دی
داستان پروتاتایپ اصلا مقایسه نمیشه با انفیموس ، از نظر داستانی پروتوتایپ یه ضعف واقعی بود و نقطه قوتش فقط کاراکترش بود
چه بسا اگه این کاراکتر رو توی داستان فوق العاده می زاشتن خیلی م بیشتر نمود می کردی :دی
همه می دونیم الکس خفن تر ، قوی تر و کلا بهتر از کوله :دی
داستان = کرکتر دی
همچین میگی داستان ربط نداره انگار مثلاً داریم میگیم ربط داستان شنل قرمزی با کول مک گراث دی اگر داستان بخواد ربط نداشته باشه پس اصلاً چرا بیوگرافی و داستان رو اینجا می نویسیم ؟ دی
من هرچی می گم هیولا بودن رو عشقه طرف می گه رو ریل اسکی می ره اخه من چی بگم؟:d
بخوای نخوای از ویژگی های کول محسوب میشه حالا برو خودت رو با هیولا بودن خفه کن دی
به جان شما می دونم اینو ! ناسلامتی خودمون یه دستی تو نوشتن داریم ولی باور کنی یا نه
biggrin1.gif
شخصیت الکس منحصر بفرد بود
biggrin1.gif
بگرد تو دنیای گیم چند تا هیولا مثه الکس و با ویژگی های الکس داریم ؟
biggrin1.gif
حالا این حرفا به کنار داستان چی شد تموم شد ؟ دی برای من داره مراحل پایانی رو طی میکنه دی

آخرین ویرایش:
داستان = کرکتر دی
همچین میگی داستان ربط نداره انگار مثلاً داریم میگیم ربط داستان شنل قرمزی با کول مک گراث دی اگر داستان بخواد ربط نداشته باشه پس اصلاً چرا بیوگرافی و داستان رو اینجا می نویسیم ؟ دی

بخوای نخوای از ویژگی های کول محسوب میشه حالا برو خودت رو با هیولا بودن خفه کن دی

به جان شما می دونم اینو ! ناسلامتی خودمون یه دستی تو نوشتن داریم ولی باور کنی یا نه :دی شخصیت الکس منحصر بفرد بود :دی بگرد تو دنیای گیم چند تا هیولا مثه الکس و با ویژگی های الکس داریم ؟:دی

داستان = کرکتر دی
اگه اینجوری بود که دیگه نمی گفتیم الس یا کول اسم بازی رو می گفتیم خلاص.در باره ی بیوگرافی همون کاراتر رو معرفی می کنه پس نظر شما درست اما این دوست عزیزی که گفتن داستان مظورشون گیم پلی برای نمونه اسکی رفت رو ریل چه ربطی به کاراکتر داره به گیم پلی ربط داره.
اقا می بینی این همه می گن الکس کول یکی منفیه(هیولا) یکی مثبت(قهرمان) تو داستان مثلا رزندت اویل وسکر یک هیولای واقعی بود در مورد این که گفتی برو خودت رو با هیولا بودن خفه کن حد من از خفه کردن گذشته بود:d

در کل یکی مثبت دوست داری یکی مثل من منفی.

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

به جان شما می دونم اینو ! ناسلامتی خودمون یه دستی تو نوشتن داریم ولی باور کنی یا نه :دی شخصیت الکس منحصر بفرد بود :دی بگرد تو دنیای گیم چند تا هیولا مثه الکس و با ویژگی های الکس داریم ؟:دی
وسکر:x

آخرین ویرایش:
رای من هم بابا برقی از نوع خوبش :x یادمه این بازی رو نداشتم وقتی استور اروپا بعد از خرابی دوباره راه افتاد این بازی رو همراه با یه فصل رچت و کلانک برای دانلود گذاشته بود خیلی کیف کردم و سریع اونو دانلود کردم.

گردباد و برق و گرافیک و گیم پلی و داستان و فستیوال آو بلاد و شخصیت خفن و این حرفا همش 6 تا رای جلوتره ؟؟؟؟؟ :laughing:
uumkzbba7e0bzahk5qv.png

اگه اینجوری بود که دیگه نمی گفتیم الس یا کول اسم بازی رو می گفتیم خلاص.در باره ی بیوگرافی همون کاراتر رو معرفی می کنه پس نظر شما درست اما این دوست عزیزی که گفتن داستان مظورشون گیم پلی برای نمونه اسکی رفت رو ریل چه ربطی به کاراکتر داره به گیم پلی ربط داره.
اقا می بینی این همه می گن الکس کول یکی منفیه(هیولا) یکی مثبت(قهرمان) تو داستان مثلا رزندت اویل وسکر یک هیولای واقعی بود در مورد این که گفتی برو خودت رو با هیولا بودن خفه کن حد من از خفه کردن گذشته بود:d

در کل یکی مثبت دوست داری یکی مثل من منفی.
گیر دادی به اون ریل ها ! عزیز پست های قبلش رو چک می کردی من اون رو در جواب دوستان که از ویژگی های الکس می گفتن گفتم نه در مورد داستان کول !!!!!!!!!! دی
فرق بردن اسم بازی با اسم کرکتر اینه :
بازی : گیم پلی , صدا , گرافیک , داستان , پرزنتیشن
کرکتر : داستان
الان ok ـه ؟ دی
گردباد و برق و گرافیک و گیم پلی و داستان و فستیوال آو بلاد و شخصیت خفن و این حرفا همش 6 تا رای جلوتره ؟؟؟؟؟
laughing.gif
uumkzbba7e0bzahk5qv.png
پروتوتایپ رو هر بنده خدایی روی pc و ps3 و 360 زده ولی اینفیمس رو ps3 دارها شاید نصفشون هم نزده باشن پس جمعیت کمتری کول رو میشناسن (شکلک هر هر خنده)
ببین نشد دیگه !!! بهانه نیار !
yahoo_4.gif
بهانه نیست حقیقت ـه دی

آخرین ویرایش:
پروتوتایپ رو هر بنده خدایی روی pc و ps3 و 360 زده ولی اینفیمس رو ps3 دارها شاید نصفشون هم نزده باشن پس جمعیت کمتری کول رو میشناسن (شکلک هر هر خنده)
ببین نشد دیگه !!! بهانه نیار ! :d
اختلاف 4 !!
------------------------------------------
3 اختلاف :d

حالا این حرفا به کنار داستان چی شد تموم شد ؟ دی برای من داره مراحل پایانی رو طی میکنه دی
عقب موندم :دی
خداییش مقدمه رو حال کردین :دی
می سازیمش :دی

:))ایول داریم نزدیک میشیم...

:dباو...بابا برفی بیاد کناره الکس متاسفانه خودش رو خیس میکنه
uumkzbba7e0bzahk5qv.png

رقابت داره تنگاتنگ میشه! خب، ستاد انتخاباتی Cole McGrath :

کول شخصیت پردازیش بهتره. چرا؟ چون Lets Face It، هم می تونه قهرمان باشه و هم ضد قهرمان. یعنی ما Cole داریم یکی این و دیگری این.
تازه قهرمان ما احساسات و عواطف انسانی داره و مثل بعضی ها (:-") فقط یه هیولا نیست.:d اون معنی دوست داشتن و دوست بودن رو می دونه.
مقامت نکنید و به کول رای بدبد!
Last_Moments.png

بازم به الکس رای بدید! Cole عاشق بود! :((:((:((

NA_INFAMOUS_ZEKE.jpg

Cole معنی دوستی رو می فهمه!

infamous3.jpg

Cole مردم رو Heal می کنه! (نمی خورتشون!)

1wccab5v80nklig1aq.jpg

رقابت داره تنگاتنگ میشه! خب، ستاد انتخاباتی Cole McGrath :

کول شخصیت پردازیش بهتره. چرا؟ چون Lets Face It، هم می تونه قهرمان باشه و هم ضد قهرمان. یعنی ما Cole داریم یکی این و دیگری این.
تازه قهرمان ما احساسات و عواطف انسانی داره و مثل بعضی ها (:-") فقط یه هیولا نیست.:d اون معنی دوست داشتن و دوست بودن رو می دونه.
مقامت نکنید و به کول رای بدبد!
Last_Moments.png

بازم به الکس رای بدید! Cole عاشق بود! :((:((:((

NA_INFAMOUS_ZEKE.jpg

Cole معنی دوستی رو می فهمه!

infamous3.jpg

Cole مردم رو Heal می کنه! (نمی خورتشون!)

1wccab5v80nklig1aq.jpg

:))به الکس رای بدید..

از این چیزای مسخره مثل عشق و دوستی و نخوردن مردم به دوره!

رای ما الکس

هیجی حالیش نیست..زورش در حد المپیک

برق و شارژ لازم نداره..

تازه مردم رو هم له میکنه:d

با این وضعیت یه نظرسنجی بین انسان گوسفند بزارین من از گوسفند حمایت می کنم:d
به چند دلیل:
1.گوشت خوار نیست یعنی کسی رو نمی خوره.
2.گوسفند عاشق گوسفند بودن ولی انسان همش دوست داره جای یکی دیگه باشه.
3.شخصیت پردازیش از انسان بهتره.
4.مثل انسان نیست کاملا روح لطیفی داره.:d
5. .......

:shrewd::d
98660409170569832224.jpg

:))=))
52835457784178610755.jpg

آقا کیان این دوتا رو از کجا پیدا کردی؟! یادمه نشریه ی دنیای بازی هر دوتاشونو به عنوان کمیک (با ترجمه های متفاوت البته!) چاپ کرده بود.
در ضمن تو شماره ی دوم هم دیگه خبری از Chain-link Pence نبود....)x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or