خب با اجازتون اول از همه بگم ما تا آخرش رفتیم و اسکی این بانوی گرامی از مایکل رو هم دیدیم

اینو گفتم نگی زدم تو خط روشنفکری و اینا
در واقع استاد خواست با این آی پی رو دست DMC خودش بلند بشه که یه جورایی کپکام رو نقره داغ کنه

از لحاظ خود بازی بیونتا , میشه گفت از جاه طلبانه ترین بازیهاست و گیم پلی سریع و کمبو های نامحدودش هیچ رقیبی براش نمی ذاره

این از لحاظ خود بازیه ! ولی وقتی بخواهیم جدا از بازی فقط شخصیت ـش رو بررسی کنیم دقیقاً خلاف چیزیه که گفتی ! بیونتا نه تنها به عنوان یه شخصیت پر ابهت خلق نشده بلکه یه جورایی هدف خلق یه پو*ن استار بوده

صبر کن عصبانی نشو توضیح میدم

طراحی ظاهریش که خیلی واضحه ! حتی همین عکسی که گذاشتی اون دو نقطه ی برجسته ی روی لباس علناً وجودشون هیچ توجیهی نداره !

داخل بازی هم کمبو ها و ژست هاش به شدت معلومه به چی اشاره داره ! نحوه ی راه رفتن ! خیلی به چیزی شباهت نداشت ؟

کمبوها چی ؟ یه کمبو داشت چند دور می چرخید بعد به حالت دراز کش روی زمین یه فلاش خورده میشد ! (اگه متوجه نشدید شفاف سازی کنم ؟! رابطه ی عکس گرفتن و فلاش خوردن و ژست و عکسِ روی مجله ی فلان !

) نکته ی بعد اون آبنبات ـی هست که همیشه دستشه

دیگه شرمنده اینجا فروم ـه و همه چیز رو نمیشه توضیح داد ولی فکر کنم اگه دوستان طراح هم نباشن قطعاً اکثراً باید معناش رو بدونن

دیگه بیشتر بخواهم ادامه بدم موضوع بیخ پیدا میکنه

عکس های تبلیغاتیش رو توی نمایشگاهای معتبر هم که قطعاً دیدید

یعنی از استیل راه رفتن , طراحی حرکات کمبوها زاویه هایی که توی بازی دوربین روی بیونتا میره و ... همه یه چیز رو می رسونه که قطعاً اون چیز ابهت نیست