X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بخاطر این رای دادید که 90% بدنش معلومه!.

WTF !!!
اون بایونتا که بدتر بود ، یه قول احسان وسط بازی لباسش رو در میاورد هیولا ظاهر میشد :دی

همه اینجا میدونند که من PS فن نیستم ( تازه یه عده هم من رو MS فن میدونند ) پس خواهشا از این تریپا برندارید که هرکی به ناریکو رای داد میشه PS فن !!!

به قول احسان همین یه تاپیک سالم مونده بود که اون هم ...

من به Bayonetta راي دادم چون هرجوري فكر ميكنم سرتر از Nariko هستش.

متاسفانه عده ي زيادي در اين سايت همون اول بازي كه دوتا صحنه ديدن روشنفكر بازي گرفتتشون و بازي رو انجام ندادن و شدن هيتر بازي.Bayonetta به نظرم فوق العاده قوي ابرقدرت طراحي شده و از اين نظر يكي از معدود كاراكترهاي دنياي گيمينگ هستش كه پر ابهت ساخته شده(به خصوص كه مونث هستش).يعني تا ته بازي يك لحظه هم آدم احساس ضعف در مقابل حريف نميكنه.شايد 10 بار هم شكست بخوري ولي احساس ضعف اصلا.

من خودم از همين تريبون اعلام ميكنم به زودي فنهاي ان كاراكتر خيلي بيشتر ميشن(با عرضه نسخه بعدي):d

يعني ميشه به اين راي نداد؟

Bayonetta_by_AnneKira.jpg

متاسفانه عده ي زيادي در اين سايت همون اول بازي كه دوتا صحنه ديدن روشنفكر بازي گرفتتشون و بازي رو انجام ندادن و شدن هيتر بازي.Bayonetta به نظرم فوق العاده قوي ابرقدرت طراحي شده و از اين نظر يكي از معدود كاراكترهاي دنياي گيمينگ هستش كه پر ابهت ساخته شده(به خصوص كه مونث هستش).يعني تا ته بازي يك لحظه هم آدم احساس ضعف در مقابل حريف نميكنه.شايد 10 بار هم شكست بخوري ولي احساس ضعف اصلا.

من خودم از همين تريبون اعلام ميكنم به زودي فنهاي ان كاراكتر خيلي بيشتر ميشن(با عرضه نسخه بعدي):d

اتفاقا من تا آخر بازی هم رفتم و کلی از گیم پلیش لذت بردم ، اگه الان نظرسنجی بین دو بازی Bayonetta و HS بود مطمئنا به Bayonetta رای میدادم ولی چون بین دوتا شخصیت اصلی بازیه رایم میرسه به ناریکو

ببخشید یه پارازیت.:d

من چون نمیدونستم این تاپیک مختص چیه و چه خبره و چون بقیه به ناریکو رای دادن منم بر این اسا س به ناریکو رای دادم.:d

تمام.نقطه سر خط.:d

خب با اجازتون اول از همه بگم ما تا آخرش رفتیم و اسکی این بانوی گرامی از مایکل رو هم دیدیم :دی اینو گفتم نگی زدم تو خط روشنفکری و اینا :دی
در واقع استاد خواست با این آی پی رو دست DMC خودش بلند بشه که یه جورایی کپکام رو نقره داغ کنه :دی از لحاظ خود بازی بیونتا , میشه گفت از جاه طلبانه ترین بازیهاست و گیم پلی سریع و کمبو های نامحدودش هیچ رقیبی براش نمی ذاره :دی این از لحاظ خود بازیه ! ولی وقتی بخواهیم جدا از بازی فقط شخصیت ـش رو بررسی کنیم دقیقاً خلاف چیزیه که گفتی ! بیونتا نه تنها به عنوان یه شخصیت پر ابهت خلق نشده بلکه یه جورایی هدف خلق یه پو*ن استار بوده :دی صبر کن عصبانی نشو توضیح میدم :دی طراحی ظاهریش که خیلی واضحه ! حتی همین عکسی که گذاشتی اون دو نقطه ی برجسته ی روی لباس علناً وجودشون هیچ توجیهی نداره ! :دی داخل بازی هم کمبو ها و ژست هاش به شدت معلومه به چی اشاره داره ! نحوه ی راه رفتن ! خیلی به چیزی شباهت نداشت ؟ :دی کمبوها چی ؟ یه کمبو داشت چند دور می چرخید بعد به حالت دراز کش روی زمین یه فلاش خورده میشد ! (اگه متوجه نشدید شفاف سازی کنم ؟! رابطه ی عکس گرفتن و فلاش خوردن و ژست و عکسِ روی مجله ی فلان ! :دی) مسئله ی بعدی نوع پانیش کردن دشمن ها هست که از یه روش چیز برداشته شده ! (اصلاً اینجا جاش نیست :دی) نکته ی بعد اون آبنبات ـی هست که همیشه دستشه :دی دیگه شرمنده اینجا فروم ـه و همه چیز رو نمیشه توضیح داد ولی فکر کنم اگه دوستان طراح هم نباشن قطعاً اکثراً باید معناش رو بدونن :دی دیگه بیشتر بخواهم ادامه بدم موضوع بیخ پیدا میکنه :دی عکس های تبلیغاتیش رو توی نمایشگاهای معتبر هم که قطعاً دیدید :دی یعنی از استیل راه رفتن , طراحی حرکات کمبوها زاویه هایی که توی بازی دوربین روی بیونتا میره و ... همه یه چیز رو می رسونه که قطعاً اون چیز ابهت نیست :دی
پ.ن : همینجا از تمام دوستان بابت این زیادی شفاف صحبت کردن عذر میخوام ! گومِنه ^:)^
پ.ن 2 : اون دایره های توی عکس چقدر میدهد کات کردن ورجیل را :دی هی زندگی :(

آخرین ویرایش:
اتفاقا من تا آخر بازی هم رفتم و کلی از گیم پلیش لذت بردم ، اگه الان نظرسنجی بین دو بازی Bayonetta و HS بود مطمئنا به Bayonetta رای میدادم ولی چون بین دوتا شخصیت اصلی بازیه رایم میرسه به ناریکو

من خطاب يه يك عده گفتم.منظورم كلي نبود.

در ضمن تعداد راي هاي اتفاقي و صرفا جهت سوزش ديگران ناريكو خيلي زياد شده

خب با اجازتون اول از همه بگم ما تا آخرش رفتیم و اسکی این بانوی گرامی از مایکل رو هم دیدیم :دی اینو گفتم نگی زدم تو خط روشنفکری و اینا :دی
در واقع استاد خواست با این آی پی رو دست DMC خودش بلند بشه که یه جورایی کپکام رو نقره داغ کنه :دی از لحاظ خود بازی بیونتا , میشه گفت از جاه طلبانه ترین بازیهاست و گیم پلی سریع و کمبو های نامحدودش هیچ رقیبی براش نمی ذاره :دی این از لحاظ خود بازیه ! ولی وقتی بخواهیم جدا از بازی فقط شخصیت ـش رو بررسی کنیم دقیقاً خلاف چیزیه که گفتی ! بیونتا نه تنها به عنوان یه شخصیت پر ابهت خلق نشده بلکه یه جورایی هدف خلق یه پو*ن استار بوده :دی صبر کن عصبانی نشو توضیح میدم :دی طراحی ظاهریش که خیلی واضحه ! حتی همین عکسی که گذاشتی اون دو نقطه ی برجسته ی روی لباس علناً وجودشون هیچ توجیهی نداره ! :دی داخل بازی هم کمبو ها و ژست هاش به شدت معلومه به چی اشاره داره ! نحوه ی راه رفتن ! خیلی به چیزی شباهت نداشت ؟ :دی کمبوها چی ؟ یه کمبو داشت چند دور می چرخید بعد به حالت دراز کش روی زمین یه فلاش خورده میشد ! (اگه متوجه نشدید شفاف سازی کنم ؟! رابطه ی عکس گرفتن و فلاش خوردن و ژست و عکسِ روی مجله ی فلان ! :دی) نکته ی بعد اون آبنبات ـی هست که همیشه دستشه :دی دیگه شرمنده اینجا فروم ـه و همه چیز رو نمیشه توضیح داد ولی فکر کنم اگه دوستان طراح هم نباشن قطعاً اکثراً باید معناش رو بدونن :دی دیگه بیشتر بخواهم ادامه بدم موضوع بیخ پیدا میکنه :دی عکس های تبلیغاتیش رو توی نمایشگاهای معتبر هم که قطعاً دیدید :دی یعنی از استیل راه رفتن , طراحی حرکات کمبوها زاویه هایی که توی بازی دوربین روی بیونتا میره و ... همه یه چیز رو می رسونه که قطعاً اون چیز ابهت نیست :دی

احسان جون عزيزم طوري حرف ميزني يكي ندونه فكر ميكنه تا حالا (مخصوصا اخيرا) بازي ژاپني بازي نكردي.

اين توضيحاتي كه دادي رو من هم تو بازي ديدم و متوجه شدم ولي اصلا ربطي به ابهت كاراكتر نداره.دقيقا برعكس ميزان كول بودن و خون سرد بودن كاراكتر رو بيشتر هم ميكنه.مثلا اگه يك كاراكتر هات باشه نميتونه پرابهت باشه؟؟من خودم يك 5 باري تا الان بازي رو تموم كردم و اكثر اضافات بازي رو آنلاك كردم و به تمام صحنه هاي بازي هم مسلطم ولي اينكه بخواي اين دو مقوله رو به هم ربط بدي قبول نميكنم.
خودم به شخصه از مخالفين سرسخت افراطي گري اخير ژاپني ها هستم ولي به نظرم Bayonetta واقعا فان و دوست داشتني طراحي شده.فقط يكم زمان ميبره تا ارتباط برقرار كني.

در ضمن شخصيت پردازي ناريكو اصلا چيز خاصي نداره بخواي در مقابل Bayonetta مطلق پيروزش بكني.يك شخصيت خشك كه تا اواسط بازي اصلا نميشه متوجه ش شد.فقط فوق العاده خوشگل طراحي شده بود(به خصوص كه يكم هم تم خش بودن داشت).

آخرین ویرایش:
بیونتا نه تنها به عنوان یه شخصیت پر ابهت خلق نشده بلکه یه جورایی هدف خلق یه پو*ن استار بوده
)x اینم یه عکس محجبه .
d78d182fd5f5.jpg
[/IMG]
اتفاقا خیلی معنی داره که اول و آخر بازی پوشش کامل داره و از اون جایی که مبارزه شروع میشه لباساشو در میاره و اون لباس مخصوصش که از جادو درست شده می پوشه.

آخرین ویرایش:
من خطاب يه يك عده گفتم.منظورم كلي نبود.

در ضمن تعداد راي هاي اتفاقي و صرفا جهت سوزش ديگران ناريكو خيلي زياد شده

احسان جون عزيزم طوري حرف ميزني يكي ندونه فكر ميكنه تا حالا (مخصوصا اخيرا) بازي ژاپني بازي نكردي.

اين توضيحاتي كه دادي رو من هم تو بازي ديدم و متوجه شدم ولي اصلا ربطي به ابهت كاراكتر نداره.دقيقا برعكس ميزان كول بودن و خون سرد بودن كاراكتر رو بيشتر هم ميكنه.مثلا اگه يك كاراكتر هات باشه نميتونه پرابهت باشه؟؟من خودم يك 5 باري تا الان بازي رو تموم كردم و اكثر اضافات بازي رو آنلاك كردم و به تمام صحنه هاي بازي هم مسلطم ولي اينكه بخواي اين دو مقوله رو به هم ربط بدي قبول نميكنم.
خودم به شخصه از مخالفين سرسخت افراطي گري اخير ژاپني ها هستم ولي به نظرم Bayonetta واقعا فان و دوست داشتني طراحي شده.فقط يكم زمان ميبره تا ارتباط برقرار كني.

در ضمن شخصيت پردازي ناريكو اصلا چيز خاصي نداره بخواي در مقابل Bayonetta مطلق پيروزش بكني.يك شخصيت خشك كه تا اواسط بازي اصلا نميشه متوجه ش شد.فقط فوق العاده خوشگل طراحي شده بود(به خصوص كه يكم هم تم خش بودن داشت).

توی اُپن بودن فرهنگ ژاپن هیچ شکی نیست ! :دی کول بودن بیونتا رو هم بذار رو حساب دانته بودنش :دی این نکاتی که گفتم نه تنها توی بازی بلکه توی نمایشگاهها هم به شدت روش اغراق شده ! یعنی رسماً توی نمایشگاههای رسمی بازی ها اگه دقت کرده باشی از پوستر هایی استفاده میکردن که اصلاً انگار اومدی جای دیگه ای :دی دلیلش هم واضحه اصلاً هم به استاد خرده نمی گیرم ! چون اولین بازی و بالاخره برای جلب توجه عموم یه کارهایی لازمه ! ممکن بود گیم پلی و سایر چیزها به عنوان اولین کارشون بازخورد خوبی نداشته باشه پس باید اینا از یه طرف دیگه هم هوای کار رو میداشتن که زمین نخورن ! (حتی با وجود تضمین شده بودن کار کامیا !) ولی اینکه بگیم این طراحی و حرکات اصلاً برای اون هدف نبوده دقیقاً اشتباهه :دی چون تنها قصد این طراحی همون بوده :دی ما از کامیا تریش رو هم داریم ! بله خیلی بد لباسه ولی اصلاً حرکات و رفتاری مثل بیونتا نداره :دی می گیری منظورمو ؟ :دی
در مورد ناریکو چیزی نمیگم چون فردا یه مطلب کامل می خوام ازش بذارم واسه همین خیلی اینجا رو بحث نمی کنم ولی در همین حد بهت بگم شخصیت پردازیش فراتر از چیزیه که الان توی ذهنت هست :دی
yahoo_14.gif
اینم یه عکس محجبه .
d78d182fd5f5.jpg
[/IMG]
اتفاقا خیلی معنی داره که اول و آخر بازی پوشش کامل داره و از اون جایی که مبارزه شروع میشه لباساشو در میاره و اون لباس مخصوصش که از جادو درست شده می پوشه.

نذیر جان بحث با حجاب و بی حجاب و نوع لباس نیست بحث هدف طراحی بود که توضیح دادم :دی اصلاً یه چند لحظه بعد از این عکس نحوه ی عوض شدن لباس رو نگاه کن ! یعنی دوربین جای دیگه ای رو نمی تونست بگیره ؟ :دی یا صدایی که روی اون صحنه پخش میشه ! :دی

آخرین ویرایش:
اصلا خود کاراکتر ناریکو رو هم در نظر نگیریم صدای Anna Torv فوق العادست:x
حالا گذشته ی ناریکو ( اتفاقایی که موقع به دنیا اومدنش افتاد و ... ) و تصمیم هایی که توی بازی میگرفت و دیالوگاش وقتی داستان بازیرو تعریف میکرد به کنار!
!!!!!
به نظر من بهتره بری یه بار دیگه Heavenly Sword رو بازی کنی.:)

آخرین ویرایش:
تا داداش احسان بیوگرافی رو بزاره فعلا این دوتا گیف رو داشته باشید :d
92h5vpdw52t8eile7ir.gif
dhuoxgqk0oxlkvatd8e0.gif

نذیر جان بحث با حجاب و بی حجاب و نوع لباس نیست بحث هدف طراحی بود که توضیح دادم اصلاً یه چند لحظه بعد از این عکس نحوه ی عوض شدن لباس رو نگاه کن ! یعنی دوربین جای دیگه ای رو نمی تونست بگیره ؟ یا صدایی که روی اون صحنه پخش میشه !
دقیقا درست توضیح دادی منتها یه جور دید تمسخر آمیز به اون قضایا داره.نمی دونم کارتون Happy tree friends تا حالا دیدی یا نه. یه جوری رو خشونت و خونریزی تمرکز و اغراق میکنه که انگار خود خشونت رو مسخره کرده بایونتا هم همون مدلیه.یا مثلا فیلم sin city یه مدل خاصی رو *** و خشونت مانور میده که آدم حس می کنه که یه حالت مصنوعی دارند نمی دونم چه طور بگم یه سبک خاصیه.

دقیقا درست توضیح دادی منتها یه جور دید تمسخر آمیز به اون قضایا داره.نمی دونم کارتون Happy tree friends تا حالا دیدی یا نه. یه جوری رو خشونت و خونریزی تمرکز و اغراق میکنه که انگار خود خشونت رو مسخره کرده بایونتا هم همون مدلیه.یا مثلا فیلم sin city یه مدل خاصی رو *** و خشونت مانور میده که آدم حس می کنه که یه حالت مصنوعی دارند نمی دونم چه طور بگم یه سبک خاصیه.
خوشبختانه هر دو رو تجربه کردم :دی بیونتا بیشتر روی جنبه ی کول بودن اون حالتی رو که میگی داره توی اون یکی بحث اکثراً جدیه ولی خب بعضاً لحظاتی هم هست که اون مورد رو فان نشون بده :دی ولی خب جدیش به طنزش می چربه :دی
@ کیان :
غوغا کردی پسر :دی

فقط Nariko.. خانوم بایونتا یکم لوس بود. ظاهر جالبی هم نداشت. تو همه صحنه‌ها یه حرکت س.. ک.. س.. ی.. میزد که مثلا آره من باحالم. ناریو جدی تر بود. تنها مشکل من با ناریکو تن صداش بود :d

اصلا خود کاراکتر ناریکو رو هم در نظر نگیریم صدای Anna Torv فوق العادست:x
آی گفتی :دی اصلا صدای Anna Torv شاهکاره ، یکی از دلایلی که عاشق Fringe هستم همین صدای زیبایی آناست :دی :x>:d<

فقط Nariko.. خانوم بایونتا یکم لوس بود. ظاهر جالبی هم نداشت. تو همه صحنه‌ها یه حرکت س.. ک.. س.. ی.. میزد که مثلا آره من باحالم. ناریو جدی تر بود. تنها مشکل من با ناریکو تن صداش بود :d

دلت اومد :دی صدای آنا شاهکاره ، من از همین الان عزا گرفتم بعد از تموم شدن فرنچ چکار بکنم :(

الان نیایین فکر بد بکنید :دی من کلا به صدای بازیگر ها خیلی اهمیت میدم :دی مثلا صدای Tom توی SmallVille هم شاهکار بود >:d

دلتون میاد به سرزا رای ندید:(
tumblr_kwgg8c83wY1qa1vjko1_400.gif

پ.ن:داشتم کم کم به این نتیجه می رسیدم به ناریکو رای بدم.اما از بس طفلی سرزا رو کوبوندین می خوام بهش رای بدم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or