من حرفات رو قبول دارم. الان دارم میبینم بعضی PS فن هارو که حتی HS رو بازی نکردن و از Bayonetta همش تعریف میکردن اما باز به ناریکو رای دادن بدون هیچ شناختی
دیگ به دیگ میگه ماکروفر !
منظورت همون پیت حلبی vs فریمن بود ایا؟
احسان دفعه بعدی حتما تلویزیون رو چک کن یه دفعه رو کانال پ*رن نرفته باشهدر واقع استاد خواست با این آی پی رو دست DMC خودش بلند بشه که یه جورایی کپکام رو نقره داغ کنه :biggrin1: از لحاظ خود بازی بیونتا , میشه گفت از جاه طلبانه ترین بازیهاست و گیم پلی سریع و کمبو های نامحدودش هیچ رقیبی براش نمی ذاره :biggrin1: این از لحاظ خود بازیه ! ولی وقتی بخواهیم جدا از بازی فقط شخصیت ـش رو بررسی کنیم دقیقاً خلاف چیزیه که گفتی ! بیونتا نه تنها به عنوان یه شخصیت پر ابهت خلق نشده بلکه یه جورایی هدف خلق یه پو*ن استار بوده :biggrin1: صبر کن عصبانی نشو توضیح میدم :biggrin1: طراحی ظاهریش که خیلی واضحه ! حتی همین عکسی که گذاشتی اون دو نقطه ی برجسته ی روی لباس علناً وجودشون هیچ توجیهی نداره ! :biggrin1: داخل بازی هم کمبو ها و ژست هاش به شدت معلومه به چی اشاره داره ! نحوه ی راه رفتن ! خیلی به چیزی شباهت نداشت ؟ :biggrin1: کمبوها چی ؟ یه کمبو داشت چند دور می چرخید بعد به حالت دراز کش روی زمین یه فلاش خورده میشد ! (اگه متوجه نشدید شفاف سازی کنم ؟! رابطه ی عکس گرفتن و فلاش خوردن و ژست و عکسِ روی مجله ی فلان ! :biggrin1مسئله ی بعدی نوع پانیش کردن دشمن ها هست که از یه روش چیز برداشته شده ! (اصلاً اینجا جاش نیست :biggrin1
نکته ی بعد اون آبنبات ـی هست که همیشه دستشه :biggrin1: دیگه شرمنده اینجا فروم ـه و همه چیز رو نمیشه توضیح داد ولی فکر کنم اگه دوستان طراح هم نباشن قطعاً اکثراً باید معناش رو بدونن :biggrin1: دیگه بیشتر بخواهم ادامه بدم موضوع بیخ پیدا میکنه :biggrin1: عکس های تبلیغاتیش رو توی نمایشگاهای معتبر هم که قطعاً دیدید :biggrin1: یعنی از استیل راه رفتن , طراحی حرکات کمبوها زاویه هایی که توی بازی دوربین روی بیونتا میره و ... همه یه چیز رو می رسونه که قطعاً اون چیز ابهت نیست :biggrin1:
پ.ن : همینجا از تمام دوستان بابت این زیادی شفاف صحبت کردن عذر میخوام ! گومِنه
پ.ن 2 : اون دایره های توی عکس چقدر میدهد کات کردن ورجیل را :biggrin1: هی زندگی![]()
الان اصلا بحث ابهت نیست. بحث شخصیته. الان این حرفا همونقدر بی ربطن که بیای بگیم " اَی این دانته الاغ چرا وسط مبارزه میاد دست میزنه میگه Come on؟ " جزئی از شخصیت اون طرفه.شهاب میشه بدون این گونه حرکات هم یه شخصیت رو استایلیش و با ابهت ساختمگه دانته وسط مبارزه میاد ... استغفرالله
![]()
![]()
اون دیدن زدن های پسره ( اسمش چی بود ؟) رو دیگه چی داری براش بگی ؟
اونا که دیگه رسما اشاره داشت به ... ( آخرش سر همین بحث اگه بن نشدیم !!!
)
مثلا نمیتونستن طوری کمبوها رو استایلیش طراحی کنند که لازم نباشه برای نابود کردن Boss ها لباسش رو از دست بده ؟؟!!
اگه لباس بایونتا رو عوض کنی دیگه موقع کلایمکس زدن لباسش در نمیاد.:dمثلا نمیتونستن طوری کمبوها رو استایلیش طراحی کنند که لازم نباشه برای نابود کردن Boss ها لباسش رو از دست بده ؟؟!!
تحمل!... احتمالا از خیر مینی گیمای Gow هم گذشتی:d (هرچند بایونتا چیزی نداره)کسی که مثل من این رو نمیدونه باید تا آخر بازی بشینه اینجور صحنه ها رو تحمل کنه:d![]()
شهاب یه چیزایی میگی هاالان اصلا بحث ابهت نیست. بحث شخصیته. الان این حرفا همونقدر بی ربطن که بیای بگیم " اَی این دانته الاغ چرا وسط مبارزه میاد دست میزنه میگه Come on؟ " جزئی از شخصیت اون طرفه.
دیدن زدن های پسره؟ یادم نمیاد همچین صحنه ای. و بعدشم بله بازی اشاره زیاد به همین چیزایی که شما میگی نمونش پانیشمنت یکی از فرشته ها. الان شخصیت بد شد بخاطر اینا؟
اون از دست دادن لباس نشونه جادوشه. داره نشون میده این لباسی که تنشه دقیقا یک هیولا رو داره حمل میکنه. حالا خوبه نشونم نمیداد بدنش رو فقط در این حد که شما میدونی الان لباسش شد این هیولا. چادر که اون وسط نمیتونه سرش کنه!
پ.ن: بحث بیونتا میشه به این پی میبرم که چـــــقـــــدر بچه های بی سی چشم پاکن!
اگه لباس بایونتا رو عوض کنی دیگه موقع کلایمکس زدن لباسش در نمیاد.:d
ببخشید!! انجام حرکات پ*رن؟ خیلی دیگه بحث داره خنده دار میشه نمیدونستم فلش زدن دوربین جزئی از پ*رنوگرافی محسوب میشه!شهاب یه چیزایی میگی ها :biggrin1: یعنی انجام حرکات پور*ن الان جزئی از شخصیت بیونتاست ؟! :biggrin1:
اون دست زدن دانته و گفتن Come on نشون دهنده مغرور بودن دانته است ، اونوقت این حرکات بیونتا نشون دهنده چیه ؟! :biggrin1: در ضمن نمیتونستن مثلا جادوش رو طور دیگه ایی طراحی کنند ، یعنی حتما باید لباساش رو از دست بده ؟!
به قول احسان این نوع طراحی دقیقا نشون دهنده اینه که سازنده ها میخواستن برای اولین IP مستقلشون جلب توجه بکنند :biggrin1: مگه FF بازی ژاپنی نیست ؟! مگه DMC ژاپنی نیست ؟! NG چطور ؟! پس چرا این از اینجور چیزها توشون به این شدت وجود نداره ؟!
ببخشید!! انجام حرکات پ*رن؟ خیلی دیگه بحث داره خنده دار میشه نمیدونستم فلش زدن دوربین جزئی از پ*رنوگرافی محسوب میشه!
متاسفانه میگم، از نظر من اینا دقیقا سطحی ترین برداشت های ممکن هست که فقط و فقط توی این فروم انجام میشه. جادوش مثلا میتونست Summoning باشه ولی خب اونوقت چه تفاوتی با یه بازی ساده ژاپنی داشت؟
کامیا نیازی به جلب توجه نداره. نه خودش نه استودیوش با کارنامه اش. خوبه خودتونم میدونید این حنگلوگ بازی ها توی بازی های ژاپنی عادیه. DMC 4 کات سین لیدی مثلا الان ته افت اســلامی بود. ویبره مرگ بار بالا تنه خانوم ها توی NG اصلا دیگه خودِ باحجابی و عدم هیچ گونه مورد اخلاقی بودش. FF هم کلا کسی در موردش گویا نمیدونه که FF 7 یکی از اولین بازی هایی بود که یه نکته ای رو از این لحاظ وارد گیمینگ کرد. البته اینا همش در مورد کنده شدن لباس بیونتا و تبدیل شدن به هیولا، در حالی که در بدترین حالت پاهاش رو ممکنه یه صحنه ببینید هیچی نیست! مینی گیم های GOW هم کلا هیچی نیستند جلوی این حرکات. گول زدن تا این حد
؟
جالبه که جلب توجه در حالتیه که اون بازی چیز خاصی نداشته باشه و بخوان هی ازش بسازن. بیونتا از لحاظ فنی و هنری که کلا اثبات شدش، سازنده هم هی نیومد بسازه ازش. الان این جلب توجه در حالی که فروش بازی های شرقی توی غرب از پیش تعیین شدش واسه چی بود من نمیدونم!