X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به خدا قسم اگر هم اكنون God Of War : Ascension را در يك دستم و DmC را در دست ديگرم قرار دهيد بازهم به Bayonetta راي خواهم داد.

ولي جدا از شوخي جواب همتون رو حاضر كرده بودم مرورگر قاطي كرد همش پريد الان دوباره حال نوشتن ندارم ميام جوابتون رو ميدم.
بابا بی خیال کل تاپیک و سایت غیلتر میشه یه بحثی بود تموم شد رفت :دی بپردازیم به ویژگی ها و بیوگرافی هاشون :دی ببینیم هر کدوم هدفشون چیه و چی واسه رو کردن دارن :دی تلاش , پشتکار , زحمت و ... خیلی چیزهای بیشتری برای بحث کردن هست :دی آها راستی بحث خودِ خانوم بیونتا هست نه بازی بیونتا :دی بازیش که توش حرفی نیست ما به صفات بانو کار داریم :دی

@ تونی آلمِیدا :
خدایی برو تو بهر چهره :دی انصافاً بسیار عروسک میزنه :دی

27990292384963017348.bmp

آخرین ویرایش:
داداش احسان ، دمت گرم:-bd .... مقاله عــــالی بود . حقیقتش این سری رو نمی خواستم توی نظرسنجی شرکت کنم ولی بعد خوندن مقالت، بدون لحظه ای فوت وقت رفتم و به ناریکو رأی دادم :d

احسان کارت عالی بود ، اصلا ترکوندی :دی کل خاطراتم زنده شد :((

علی ( قلب شکسته :دی ) شعرت تو حلقم :دی فوق العاده زیبا نوشته بودی >:d

بابا بی خیال کل تاپیک و سایت غیلتر میشه یه بحثی بود تموم شد رفت :دی بپردازیم به ویژگی ها و بیوگرافی هاشون :دی ببینیم هر کدوم هدفشون چیه و چی واسه رو کردن دارن :دی تلاش , پشتکار , زحمت و ... خیلی چیزهای بیشتری برای بحث کردن هست :دی آها راستی بحث خودِ خانوم بیونتا هست نه بازی بیونتا :دی بازیش که توش حرفی نیست ما به صفات بانو کار داریم :دی

@ تونی آلمِیدا :
خدایی برو تو بهر چهره :دی انصافاً بسیار عروسک میزنه :دی

27990292384963017348.bmp
حالا چرا گیر دادین به قیافه. :-/
اصن ناریکو یه غرور زنونه ای داشت که من دیوونه اون غرورش بودم. بخصوص علاقه ی شدیدی که به اون دختر بود همراهش بود (اسمش یادم رفته)، که شبیه خرگوش بود. :دی واقعا عاشق هم بودن.

یه عکس از ناریکو با ظاهر یه کم متفاوت:
nariko_goddess_of_war_by_xxtwilight_angelsxx-d2yd3nx.jpg

آخرین ویرایش:
حالا چرا گیر دادین به قیافه. :-/
اصن ناریکو یه غرور زنونه ای داشت که من دیوونه اون غرورش بودم. بخصوص علاقه ی شدیدی که به اون دختر بود همراهش بود (اسمش یادم رفته)، که شبیه خرگوش بود. :دی واقعا عاشق هم بودن.

[

KAI بود اسمش
cf81d8026a90.jpg
0f3f8c42b998.jpg

درود

حالا که همه عکس گذاشتند، منم یه دونه بگذارم:

اصلاً اصله عکسه، خیلی دوستش میدارم:d

آخرین ویرایش:
چطورید داوران و قضات شخصیت های برتر دنیای GAME...
خیلی بی معرفتید بابا... Nathan و Lara رو صبر میکردید تا منم برسم دیگه...
علی خدا لعنتت نکنه، لاک پشت های نینجا معرکه بود...
چه چیزایی رو از دست دادم...
-----
WOWWWWWWWWWWWWW
نظر سنجی این سری رو ببین...
تو رای دادن به Nariko یه لحظه هم شک نکردم... یگانه دختر موقرمزی که شایستگی به دست گرفتن Heavenly Sowrd رو داشت...
---------- نوشته در 03:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 AM ارسال شده بود ----------

بخصوص علاقه ی شدیدی که به اون دختر بود همراهش بود (اسمش یادم رفته)، که شبیه خرگوش بود.
اسمش رو که یکی از رفقا گفت... ولی به گربه بیشتر میخورد تا به خرگوش...
منم خیلی دوسش داشتم، صدای زیرش معرکه بود... خیلی هم Loyal بود...
Loyalty to the End
قابل توجه داش علی...
:d

آخرین ویرایش:
لعنتی!
میخواستم به Nariko بدم ..اشتباهی به Bayonetta رای دادم:|

درود
اول از همه بابت این تاخیر از همگی عذر میخوام ! خیلی غیر منتظره بود ! اصلاً فکر نمی کردم اینجوری کردنش انقدر طول بکشه :دی ولی خب عوضش یه چیز تر و تمیز تقدیمتون میکنم :دی امیدوارم ازش لذت ببرید و براتون مفید باشه :دی از همگی بابت صبرتون تشکر میکنم :) این شما و این هم بیوگرافی ای که قولش رو داده بودم :دی

دمت گرم احسان خیلی عالی بود
حیف یه کم دیر کردی و رای داده شد:d
همین که نظر سنجی رو دیدم بدون هیچ فکری به Bayonetta رای دادم:|
به نظرم:d :
در مورد شخصیتشونه به روایت تصویر

نگاه حرام

essl6wb5fztgbvccm4r.jpg

..................افکار مشغول....................... VS..........................بی فکر

19fh4ma0mceffq5qcox.jpg

دنیای مدرن......................................... VS.................................................... دنیای قدیم

tgm0x32vq1zwe5wmtk5.jpg

به روایت دیگر :d :
dqmajo55vth598ugied.jpg

اون چیزی که حقشونه گیرشون اومده :d
با هم تفاهم هم دارن:d

m1pz57jukxjom3hhkjw.jpg

از نظر gameplay بهم ثابت شده بایونتا یه سر و گردن از همه بازیها دیگه بهتره اگه دقت کرده باشین وقتی کاتانا دست میگیره کل حرکاتش کاملا شبیه یه سامورایی(منظورم actionبازیه نه ژست)
که ما اینجا کار به gameplay نداریم اینجاست که Nariko سرعت غیر مجاز میره و از بایونتا جلو میزنه، یعنی داستان بازی!!!
یه بخش خیلی مهم که شخصیتو میسازه داستانه و ربطی به فان بودن شخصیت( شوخ طبع بودن ) نداره(چون بعضی از دوستان قبلا میگفتن که فان بودن شخصیت بازی به داستان بازی ضربه میزنه)
نمونش DMC 1 که با وجود شوخ طبع بودن شخصیتش یکی از محبوبترین شخصیت ها رو خلق کرد
در کل همون که علی جان گفتن:d

بازنده :
:arrowd::d

62htnohxy67snssg597.jpg

برنده:
:arrowd:

tqhqro0gz3ava0ryr2y7.jpg
واقعا دلیلی نمیبینم که به بایونتا رای بدم(ولی دیگه دیر شده ):d

آخرین ویرایش:
@ لقمان :
اشکال نداره مهم نیّت ـه :دی همین که الان به جبهه ی حق برگشتی کافیه :دی

نمونش DMC 1 که با وجود شوخ طبع بودن شخصیتش یکی از محبوبترین شخصیت ها رو خلق کرد
البته دانته و کلا DMC با چیزی که الان هست فرق های زیادی داره!

لعنتی!
میخواستم به Nariko بدم ..اشتباهی به Bayonetta رای دادم:|
خسته نباشی واقعاً... شانس آوردی Bayonetta حالا حالاها باید بدوئه تا به Nariko برسه...

@ لقمان :
اشکال نداره مهم نیّت ـه :دی همین که الان به جبهه ی حق برگشتی کافیه :دی
تایید میشود

بله بله!:biggrin1: بسیار مظلوم میزنن در این عکس!!!:biggrin1:
گول نخور تونی جون، با شمشیر ندیدی ایشون رو...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or