X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
and so Beautiful
[2]
ای بابا، انگار همین دیروز بود که 100 صفحه شدنه تاپیک رو جشن گرفتیما... به افتخارش... =d>
Party at Chuji's house
:d
درست و حسابی پذیرایی کنیا احسان... سنگ تموم بذار، خیلی وقته لاشخور بازی در نیاوردیم...
;)

and so Beautiful
[2]
ای بابا، انگار همین دیروز بود که 100 صفحه شدنه تاپیک رو جشن گرفتیما... به افتخارش... =d>
Party at Chuji's house
درست و حسابی پذیرایی کنیا احسان... سنگ تموم بذار، خیلی وقته لاشخور بازی در نیاوردیم...
;)
بابا چوجی خونش کجا بوده :دی بی خانمان تر از ریو اینه :دی

Tobal_No._1.jpg

من بانو ی مو قرمز را تا قبل از خواندن وجنات پاک و متواضعانه ایشان در سه صفحه ی قبل نمیشناختم به همین دلیل به بانوی مو مشکی رای دادم چون از قبل سابقه ی آشنایی با ایشان را داشتم !!!

من بانو ی مو قرمز را تا قبل از خواندن وجنات پاک و متواضعانه ایشان در سه صفحه ی قبل نمیشناختم به همین دلیل به بانوی مو مشکی رای دادم چون از قبل سابقه ی آشنایی با ایشان را داشتم !!!
خسته نباشی پویان جان... قبلش یه تحقیق، پرس و جویی...
نمیگی یهو روح اون مرحوم میاد به خوایت...

من Bayonetta رو دوست دارم =((
خب دوست داشته باش! مگه کسی گفت نداشته باش؟:d
بچه ها یه نفر هم بیاد اون Ero-Senin رو معرفی کنه!!!!:d:d

حتی اگه Bayonetta رو با Dante هم ترکیب می کردید، امکان نداشت جلوی Nariko، تک دختر جنگنجو و با اراده شانسی برای برد می داشتند...
laughing_meme_guy_by_vixenwolfie-d485kw0.png

بابا بی خیال کل تاپیک و سایت غیلتر میشه یه بحثی بود تموم شد رفت :دی بپردازیم به ویژگی ها و بیوگرافی هاشون :دی ببینیم هر کدوم هدفشون چیه و چی واسه رو کردن دارن :دی تلاش , پشتکار , زحمت و ... خیلی چیزهای بیشتری برای بحث کردن هست :دی آها راستی بحث خودِ خانوم بیونتا هست نه بازی بیونتا :دی بازیش که توش حرفی نیست ما به صفات بانو کار داریم :دی

@ تونی آلمِیدا :
خدایی برو تو بهر چهره :دی انصافاً بسیار عروسک میزنه :دی

27990292384963017348.bmp
دماغو!:d

هیچ کدوم. الان اصلا من طرفداری نکردم که! حرف خنده داری بود که دانته و بیونتا جلوی ناریکو مثلا هیچی نیستند در حالی که بیونتا خانوم لباس رو از تن بکنه ناریکو تیکه تیکه میشه کاملا :دی! چه برسه به دانته که اساسا immortal ـه.

هیچ کدوم. الان اصلا من طرفداری نکردم که! حرف خنده داری بود که دانته و بیونتا جلوی ناریکو مثلا هیچی نیستند در حالی که بیونتا خانوم لباس رو از تن بکنه ناریکو تیکه تیکه میشه کاملا :دی! چه برسه به دانته که اساسا immortal ـه.
همین دیگه... جوامع بشری رو این آرمان های مستهجن برداشته... برادر برو افتادگی آموز گر طالب فیضی...
آخر بازی هر دو تاشون رو هم دیدیم دیگه...
Bayonetta اومد و یه سری حرکات موزون انجام داد که دختر بچه ی منم بلده.... اما Lady Nariko چی... شتافت یه سوی ابدیت اون هم هم تراز با افق...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or