بیخیال علی جون... من خودمم عشق Dante ـم ولی فعلاً مسئله، بحث طرفداریه و منم گفتم یه چی بگم که Nariko کم نیاره![]()
آها از اون لحاظ
دفعه های بعدی از دانته مایه نزار
بجاش نرو رو مثال بزن خودم هم میام پستت رو تایید میکنم 
بیخیال علی جون... من خودمم عشق Dante ـم ولی فعلاً مسئله، بحث طرفداریه و منم گفتم یه چی بگم که Nariko کم نیاره![]()
آها از اون لحاظ![]()
دفعه های بعدی از دانته مایه نزاربجاش نرو رو مثال بزن خودم هم میام پستت رو تایید میکنم
قدرت به سایز نیست گلممطمئني؟:-o
![]()
اگه بازيها رو مقايسه ميكردن و بازم به HS راي ميدادي خودم با دستاي خودم ميكشتمت.:d
مطمئنی بانوی ذکر شده می تونه وقتی ناریکو در حالت Heavenly هست اصلاً نزدیک ـش بشه ؟توی بازی دیدی که توی این حالت چه اتفاقی می افته ؟
شجرنامه کجاست چیزهایی که بهش تاکید شده خب گفتم دیگه مثلاً الان بیام برای بیونتا چی بگم ؟حقوق برابر زن و مرد ؟ آخه بیونتا فقط و فقط روی این مسئله ی جادو و سایر اتفاقاتی که به تاریخ بازی ربط داره بحث میکنه جدا از بقیه چیزهاش
چیزی در این حد برای گفتن نداره
بیونتا همون حرکات و بدنش براش رای میاره کافیه نقد و بررسی نمی خواد
بازم تکرار میکنم نظر سنجی رو به چشم بازی بیونتا در مقابل بازی شمشیر آسمانی نبینید ! خود خانوم بیونتا رو در مقابل ناریکو بذاریدخیلی فرقه بینش
![]()
نه دیگه اینجا دیگه ربطی به شخصیت نداره :d
احسان، الان دارم اسمتو میگم درسته ؟
از اینم بیشتر مطمئنم که ناریکو در مقابل بایونتا هیچ شانسی نداره:d حالا چه شمشیر آسمانی چه خدای آسمانی یا هرچیزه دیگه ای داشته باشه:d
حالا بایونتا رو با کریتوس مقایسه کنی حالا یه چیزی که اون باز نمیشه :d
باور کنید اونقدر تو بایونتا اغراق کردن که آدم هیچ رقیبی براش نمیبینه:d
لیان جان این یه مورد حقیقت محض ـهبیخیال رفیق... آخه اغراق هم شد نون و آب. هر چقدر هم اغراق می کردن که دیگه به اندازه God of War و Dark Siders توش اغراق نشده بود...
بیخیال رفیق... آخه اغراق هم شد نون و آب. هر چقدر هم اغراق می کردن که دیگه به اندازه God of War و Dark Siders توش اغراق نشده بود...باور کنید اونقدر تو بایونتا اغراق کردن که آدم هیچ رقیبی براش نمیبینه:d
آقا اغراق رو بی خیال تا حالا شخصیتی توی بازی ای وجود داشت بتونه در کمتر از یکی دو دقیقه انقدر کیل بگیره ؟زمان رو دقت کن
توی سایر بازی ها یکی دو دقیقه تایم رفتن از نقطه ی A به B کرکتر هم نمیشه
![]()
با یه کم برنامه ریزی درست میشد کیل ها رو به 1000 هم رسوند
کریتوس هم نمی تونه اینجوری بزنه به دل دشمن
![]()
لیان جان این یه مورد حقیقت محض ـهبیونتا به شدت اغراق آمیز بود
شدیدتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی ما هم میذاریمش رو حساب خرافات
یو ها ها ها ها ها
---------------------------------
آقا بحث منحرف شد قدرت رو ول کنید خود شخصیت از لحاظ خلقیات و پرداخت چی واسه رو کردن دارهفردا با بیوگرافی بانوی منحرف خدمت میرسم
![]()
تا داداش احسان بیوگرافی رو آماده می کنه فعلا این دوتا گیف رو از Bayonetta داشته باشید! :d
![]()
![]()
موقع انتشارش بچه ها لینک گذاشته بودن اندازه ـش 15000 متر بودکجا اعلام شد که بزرگترین باس فایت تاریخ شد؟ لینک بده. باس های Asura's Wrath کف دستشون اندازه کره زمین بود. این باس آخر بیونتا هم از کرونوس بزرگتر بود فکر کنم. یا مثلا Galactus.
باس بیونتا یادمه توی کهکشان و اینا بودش یعنی اگه میخورد به ماه یا هر کره دیگه ای کره منفجر میشد جزوی از بازی بودشموقع انتشارش بچه ها لینک گذاشته بودن اندازه ـش 15000 متر بودباس های آسورا چون ریل تایم نیستن و در حد یه انگشت و اینا ازشون نشون داده میشه به حساب نمیان
ولی کرونوس کاملاً در طول بازی از نوک کله تا پاش توی گیم پلی حضور داره
اگه جایی رو آوردی باس بیونتا رو با این سایز زده بود من قبول میکنم لینک کرونوس رو یحتمل باید رضا ماهیگیر داشته باشه
@ پارسا :
آقا از این عکس های منحرف برای ناریکو نذارید این وصله ها بهش نمی چسبه![]()
Bossهایی که تو Asura's Wrath بودن که اصلاً Boss به حساب نمیومدن شهاب جان... رو حالت Hradش هم خیلی می خواستی زحمت بکشی تا 2 تا بهشون می زدی بازی می رفت تو فاز "بزن اون دکمه ی لعنتی رو تا به همین سادگی، به همین خوشمزگی بزنی Boss رو بترکونی"...باس های Asura's Wrath کف دستشون اندازه کره زمین بود.
الان فقط بحث سایزه لیان جون وگرنه باس فایت به یاد ماندنی تر خیلی زیادهالبته Boss آخر Bayonetta رو قبول دارم خیلی دنگ و فنگ بودش... من دهنم سرویس شد... ولی اگه Boss Fight ملاک انتخابته که خارق العاده تر از نبرد Big Boss و The Boss پیدا نمی کنی تو تمام دوران زندگانیت...