X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
گفتم کم نیاریم:d
ستاد انتخاباتی ناریکو;;)

فکر نمیکردم رقابت اینقدر نزدیک باشه چون طرفدارای ناریکو بیشتر به نظر میرسیدن :d
دیدم که دوستان از انواع شعر و غزل برای ستاد انتخاباتی استفاده کردن دیشب هم به گوشم رسید که چند نفر از دوستان خواننده آهنگی رو برای ناریکو خوندن به نام ناری ناری :d توی نت سرچ کنید میتونید دانلودش کنید =))
ستاد طرفداران افراطی ناریکو :d

پارسا من ستاد و از اینجور چیزا حالیم نمیشه..:-/

فقط Bayonetta

اول از همه رای من فقط وفقط کریسه چون هیکلش توپه جسوره وشجاع و خوش تیپیشو ول می کنیم بر عکسه لیون که یه بچه سوسوله با اون موهاش یه یکی نیست بگه جوجه وسط میدون جنگ که جای تو نیست.
دوم میرسیم به بحث حضور پررنگ زنها=)) که به همین شکلک بسنده می کنم.اخه کدوم حضور پررنگ یه بوس میدن به جاش پدر شخصیت اول رو در میارن هر چی ما یادمون میاد باید زن و دختر توی بازی نجات بدیم حتما گیمرهای قدیمی میدونن چی میگم.

اول از همه رای من فقط وفقط کریسه چون هیکلش توپه جسوره وشجاع و خوش تیپیشو ول می کنیم بر عکسه لیون که یه بچه سوسوله با اون موهاش یه یکی نیست بگه جوجه وسط میدون جنگ که جای تو نیست.
دوم میرسیم به بحث حضور پررنگ زنها=)) که به همین شکلک بسنده می کنم.اخه کدوم حضور پررنگ یه بوس میدن به جاش پدر شخصیت اول رو در میارن هر چی ما یادمون میاد باید زن و دختر توی بازی نجات بدیم حتما گیمرهای قدیمی میدونن چی میگم.
لیون رو خوب اومدی!

چطوری آقای امین خان...؟
برو 15 - 20 صفحه ی اول رو بخون... بعد بیا با هم صحبت کنیم...
;)

بابا گندگی که ملاک نیست... خداییش یه جو عقل هم لازم داره...
عزیزم. الان کسی نگفت گندگی ملاک بهتر بودنه. فقط داریم بحث میکنم که کدوم باس گنده ترین باسه. کافیه دیگه بهتره این بحث رو ادامه ندیم.

باس بیونتا یادمه توی کهکشان و اینا بودش یعنی اگه میخورد به ماه یا هر کره دیگه ای کره منفجر میشد جزوی از بازی بودش :دی! برو حال کن عزیزم :دی! البته باس گنده تر از کرونوس زیاده گالاکتوس همونطور که گفتم یا مثلا Sentinel اندازه همون کرونوس باید باشه. تازه سنتینل رو تو میتونستی از سر و کولش هی بری بالا کرونوس فکر نکنم تمام مدت آزاد بودی که همه جاش رو صدمه بزنی :دی! Savior توی DMC 4 هم فکر کنم اندازه کرونوس باشه چون دانته نصف یه انگشتش بود. ولی میگردم پیدا میکنم بازم برات :دی! آره جونم بیونتا FTW :دی!

دیگه گفتی بحث رو ادامه ندیم چیزی نمی گم ولی تاپیک گاو رو بگردی پیدا می کنی البته صبر ایوب می خواد :دی فکر کنم زمان تریلر GTTV ـش هم بود :دی بگذریم کجای بحث این دو تا بودیم ؟ :دی

دیگه گفتی بحث رو ادامه ندیم چیزی نمی گم ولی تاپیک گاو رو بگردی پیدا می کنی البته صبر ایوب می خواد :دی فکر کنم زمان تریلر GTTV ـش هم بود :دی بگذریم کجای بحث این دو تا بودیم ؟ :دی

احسان قرار بود برای بایونتا یه مطلبی آماده کنی :d
فکر میکنی یادم نیست :d

احسان قرار بود برای بایونتا یه مطلبی آماده کنی :d
فکر میکنی یادم نیست :d
شب توی تاپیک ـه :دی باور کنید هیچ چیز خیلی خاصی نداره :دی داستان همش بریده بریده ـس باید یه جوری به هم وصلش کرد :دی مثلاً چند ثانیه یا حالا ماکزیمم حالت دقیقه داستان روایت میشه بعد گیم پلی دیگه به اونصورت داستان رو پیش نمیبره فقط حکم راه رسیدن به مقصد رو داره بیشتر تاکید بازی هم روی گیم پلی ـه به خاطر همین برای تعریف کردن داستان خیلی یه دست نمیشه درش آورد :دی

ناخن نریکو هم بهتر از اون زنیکه لوس و بی معنی هست . انصافا بی شخصیت تر از بایونتا من ندیدم . چیه آخه ؟ 45 تا هم رای آورده . اه اه اه :دی

ناخن نریکو هم بهتر از اون زنیکه لوس و بی معنی هست . انصافا بی شخصیت تر از بایونتا من ندیدم . چیه آخه ؟ 45 تا هم رای آورده . اه اه اه :دی
آقا شما آروم باش و خون خودتو کثیف نکن!:biggrin1:
این بار رو گذشت کن گناه داره!:biggrin1:
چرا خشونت به خرج میدی؟:biggrin1:
ولی خداییش از قیافه اش خوشم میاد:biggrin1: یه جورایی یه خورده متفاوته!:biggrin1::biggrin1:
d0r6atydzeujqlb1vb1r.jpg

آقا شما آروم باش و خون خودتو کثیف نکن!:biggrin1:
این بار رو گذشت کن گناه داره!:biggrin1:
چرا خشونت به خرج میدی؟:biggrin1:
ولی خداییش از قیافه اش خوشم میاد:biggrin1: یه جورایی یه خورده متفاوته!:biggrin1::biggrin1:
d0r6atydzeujqlb1vb1r.jpg

نه عصبانی نمیشم . شوخی میکنم :دی
بابا به قیافه نیست که ( گرچه به نظر من قیافشم خیلی لوسه ) کلا نچسب هست از هر لحاظ . بابا نریکو شخصیت بالایی داره :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or