.: Darkness :.
کاربر سایت
یکی از اصلی ترین دلایلم برای رأی دادن به ناریکو طراحی فوق العاده این کارکتره .... یکی از بهترین طراحی هایی هست که در زمینه گیم تا به حال دیدم ....

اره خیلی چیز ها رو در نظر بگیریم ناریکو بهتره..یکی از اصلی ترین دلایلم برای رأی دادن به ناریکو طراحی فوق العاده این کارکتره .... یکی از بهترین طراحی هایی هست که در زمینه گیم تا به حال دیدم ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جناب امین شما چه قدر درباره لیون میدونید که این حرف هارو میزنید؟چاکریم داداش ولی درمورد زنها هم راست گفتم واقعا در بازی ها بلای خانمانسوزند
---------- نوشته در 06:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------
سلام
لازم نیست برم اون صفحه ها رو بخونم اگه همه هم بگن لیون من میگم کریس چون حداقل تیپش سوسول نیست.یه نگاه به لیون بکن زامبیها نمیدونن باهاش برقصن یا بخورنش.
بابا الان که بحث Leon نیستش اینجا... همین بالایی رو میبینی، سرش درد میکنه واسه اینجور بحث ها... به پارسا هم گیر نده، راستش رو گفته دیگه...جناب پاکسا امین راست میگه ..کسی که زامبی کشه باید تیپ و هیکلش به زامبی کشی بخوره!
نه این که مو های مسخره داشته باشه و مثل یه اسکلت لاغر مردنی باشه ...
قسمت اول::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dبابا الان که بحث Leon نیستش اینجا... همین بالایی رو میبینی، سرش درد میکنه واسه اینجور بحث ها... به پارسا هم گیر نده، راستش رو گفته دیگه...
--------
جداً چی شد که Bayonetta یهو اینقدر رای آورد...؟ نکنه دیگه کسی به بهشت رفتن علاقه نداره...
:d
قسمت اول:قسمت اول::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
قسمت دوم: نمیدونم شنیدی میگن میوه دزدی شیرینتره-یا مثلا قاچاقی بری سریعتره و .........-اینم تو مایه های همونه!:d جهنم مثل اینکه شیرینتره!!!:d
You Gonna Be Kidding Me![]()
![]()
به قول دانته جدید![]()
Not In A Million Years
شخصیت بیونتا به هیچ عنوان در حد و اندازه دانته نیست و در بهترین حالت میشه اون رو یه کپی از دانته دونست ، میدونم کامیا خودش خالق دانته است ولی کامیا نیومده از دانته خودش کپی برداری کنه برعکس اومده از دانته ساخت Itsuno-San و تیمش ( DMC3 و DMC4 ) کپی برداری کرده![]()
مرسیداداش احسان دمت گرم! اون انگشتا رو بکن توی طلا!>:d<
ولی من خیلی گیج شدم! واقعا راست گفتی که خیلی مبهمه و پیچ در پیچه!
You Gonna Be Kidding Me
چی داری میگی علیگفتم ورژن زن دانته ـس دیگه
خب این یعنی یه کپی برداری از دانته
دیگه وقتی به سبک دویل می کرای اون اول بازی میاد مینویسه بیونتا و با صدای ملیح این جمله خونده میشه می خوای چی بگیم
درسته کار خود استاده ولی خودش خواسته با دانته ی خودش رقابت کنه دیگه
شخصیت بیونتا به نظر منم در حد دانته نو و تازه نیست
تمام حرکاتش رنگ و بوی بی خیالی دانته رو میده
خیلی واضح ـه :d
LEON S. KENNEDYبچه ها با توجه به این نظرسنجی هایی که تا حالا صورت گرفته میشه حدس زد محبوبترین کاراکتر تاریخ بازیها کی بوده !؟
به نظر من اینجوری نمیشه گفتبچه ها با توجه به این نظرسنجی هایی که تا حالا صورت گرفته میشه حدس زد محبوبترین کاراکتر تاریخ بازیها کی بوده !؟
بچه ها با توجه به این نظرسنجی هایی که تا حالا صورت گرفته میشه حدس زد محبوبترین کاراکتر تاریخ بازیها کی بوده !؟
اگه منظورتون داخل ایران باشه فکر کنم بزرگترینش توی همین بی سی بود که اسنیک اول شد. اگه منظورتون جهانی باشه فکر کنم بزرگترین و معتبر ترینش مال گیم اسپات باشه که گوردن فریمن اول شد و محبوب ترین ویلن هم توی نظرسنجی بعدی گیم اسپات سارا کریگان انتخاب شد.