X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یکی از اصلی ترین دلایلم برای رأی دادن به ناریکو طراحی فوق العاده این کارکتره .... یکی از بهترین طراحی هایی هست که در زمینه گیم تا به حال دیدم ....

dnztfy9yd0e9dys8tjl.jpg

kc365p5qrbvojkc904b.jpg

3mo0ygbv625r6ltg9gki.jpg

ge0ph4b7ja3gtqun46h.jpg

6yjqjj9w418c3vn04kj.jpg

q3h9mreoiy30f2y2o7.jpg

5rj5g04kzgthoknuh7wd.jpg

ruoybwlbhi1e9ezcebbm.jpg

یکی از اصلی ترین دلایلم برای رأی دادن به ناریکو طراحی فوق العاده این کارکتره .... یکی از بهترین طراحی هایی هست که در زمینه گیم تا به حال دیدم ....

dnztfy9yd0e9dys8tjl.jpg

kc365p5qrbvojkc904b.jpg

3mo0ygbv625r6ltg9gki.jpg

ge0ph4b7ja3gtqun46h.jpg

6yjqjj9w418c3vn04kj.jpg

q3h9mreoiy30f2y2o7.jpg

5rj5g04kzgthoknuh7wd.jpg

ruoybwlbhi1e9ezcebbm.jpg
اره خیلی چیز ها رو در نظر بگیریم ناریکو بهتره..
ولی دارن نزدیک میشن ها؟!:-s

---------- نوشته در 08:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 AM ارسال شده بود ----------

چاکریم داداش ولی درمورد زنها هم راست گفتم واقعا در بازی ها بلای خانمانسوزند

---------- نوشته در 06:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

سلام
لازم نیست برم اون صفحه ها رو بخونم اگه همه هم بگن لیون من میگم کریس چون حداقل تیپش سوسول نیست.یه نگاه به لیون بکن زامبیها نمیدونن باهاش برقصن یا بخورنش.
جناب امین شما چه قدر درباره لیون میدونید که این حرف هارو میزنید؟

جناب پاکسا امین راست میگه ..کسی که زامبی کشه باید تیپ و هیکلش به زامبی کشی بخوره!

نه این که مو های مسخره داشته باشه و مثل یه اسکلت لاغر مردنی باشه ...

داداش احسان دمت گرم! اون انگشتا رو بکن توی طلا!>:d<
ولی من خیلی گیج شدم! واقعا راست گفتی که خیلی مبهمه و پیچ در پیچه!

جناب پاکسا امین راست میگه ..کسی که زامبی کشه باید تیپ و هیکلش به زامبی کشی بخوره!

نه این که مو های مسخره داشته باشه و مثل یه اسکلت لاغر مردنی باشه ...
بابا الان که بحث Leon نیستش اینجا... همین بالایی رو میبینی، سرش درد میکنه واسه اینجور بحث ها... به پارسا هم گیر نده، راستش رو گفته دیگه...
:p
--------
جداً چی شد که Bayonetta یهو اینقدر رای آورد...؟ نکنه دیگه کسی به بهشت رفتن علاقه نداره...
:d

بابا الان که بحث Leon نیستش اینجا... همین بالایی رو میبینی، سرش درد میکنه واسه اینجور بحث ها... به پارسا هم گیر نده، راستش رو گفته دیگه...
:p

--------
جداً چی شد که Bayonetta یهو اینقدر رای آورد...؟ نکنه دیگه کسی به بهشت رفتن علاقه نداره...
قسمت اول::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
قسمت دوم: نمیدونم شنیدی میگن میوه دزدی شیرینتره-یا مثلا قاچاقی بری سریعتره و .........-اینم تو مایه های همونه!:d جهنم مثل اینکه شیرینتره!!!:d

قسمت اول::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
قسمت دوم: نمیدونم شنیدی میگن میوه دزدی شیرینتره-یا مثلا قاچاقی بری سریعتره و .........-اینم تو مایه های همونه!:d جهنم مثل اینکه شیرینتره!!!:d
قسمت اول: ;;);;);;);;);;);;);;);;);;);;)
قسمت دوم:
:))
خدا لعنتت نکنه علی.... البته اینجا بحث جهنم و بهشت مطرح نیست... بیشتر بحث بر سر Style و اغواگری می باشد...

:| :| :|
به قول دانته جدید :دی

Not In A Million Years :دی

شخصیت بیونتا به هیچ عنوان در حد و اندازه دانته نیست و در بهترین حالت میشه اون رو یه کپی از دانته دونست ، میدونم کامیا خودش خالق دانته است ولی کامیا نیومده از دانته خودش کپی برداری کنه برعکس اومده از دانته ساخت Itsuno-San و تیمش ( DMC3 و DMC4 ) کپی برداری کرده :|
You Gonna Be Kidding Me :دی

چی داری میگی علی :دی گفتم ورژن زن دانته ـس دیگه :دی خب این یعنی یه کپی برداری از دانته :دی دیگه وقتی به سبک دویل می کرای اون اول بازی میاد مینویسه بیونتا و با صدای ملیح این جمله خونده میشه می خوای چی بگیم :دی درسته کار خود استاده ولی خودش خواسته با دانته ی خودش رقابت کنه دیگه :دی شخصیت بیونتا به نظر منم در حد دانته نو و تازه نیست :دی تمام حرکاتش رنگ و بوی بی خیالی دانته رو میده :دی خیلی واضح ـه :دی
داداش احسان دمت گرم! اون انگشتا رو بکن توی طلا!>:d<
ولی من خیلی گیج شدم! واقعا راست گفتی که خیلی مبهمه و پیچ در پیچه!
مرسی :)
با یه کم دقت و تیز بینی قضیه خیلی ساده ـس :دی این بانوی 500 ساله (!!!!!!!!!! این روزها بچه های فروم دل به چه کسایی می بندن :دی) در فلان سال پیش از دو نژاد برتر به دنیا میاد که همچین چیزی بین اونها ممنوع بوده (یه جورایی مثل فیلم آندرورلد که ازدواج دو نژاد لایکن و ومپایر توش ممنوع بوده و ... اینم همونطور) ولی خب این به دنیا میاد , پدرش که همون بالدر بوده میشه چشم راست و خود بیونتا چشم چپ که این دوتا در واقع میشن چشم های دنیا که در واقع کلیدی برای احضار جوبیلوس هستن (که می تونه تمام دنیاها رو یکی کنه دقیقاً مثل دویل می کرای که یه عده قصد دارن دنیای شیطان ها رو با دنیای انسان ها پیوند بدن) حالا بالدر می خواد این جوبیلوس رو احیا کنه برای این هم به بیونتا نیاز داره حالا طی اون ممنوع بودن به دنیا آمدن بیونتا , اومده بودن خفتش کرده بودن و این بیونتا تا زمان حال اینجوری توی تابوت به خواب رفته بوده که توسط پدر این لوکا ـه پیدا میشه و بیدار میشه بعد از این همه مدت حافظه ـش از بین رفته بوده (واسه همین نمی دونه خودش چشم چپ هست فکر میکنه این چشم چپ یه وسیله ای , سنگی چیزیه :دی) بعد پدرش که همون بالدر باشه سعی میکنه با نشونه هایی بیونتا رو به طرف خودش بکشونه ولی جوری که کماکان بیونتا نفهمه چه قدرتی داره و از گذشته ـش آگاه بشه بعد با وجود خودش و بیونتا دنیاها رو به هم مرتبط بکنه ! دقیقاً عین اتفاقاتی که توی دویل می کرای می افته ! اونجا کلید باز شدن دروازه ی جهنم شمشیر اسپاردا هست اینجا کلید خود بیونتا ! بعد هم که حرکات قهرمان بازی و این حرفا که میزنن جلوی این کار رو میگیرن و تمام :دی

آخرین ویرایش:
You Gonna Be Kidding Me :دی

چی داری میگی علی :دی گفتم ورژن زن دانته ـس دیگه :دی خب این یعنی یه کپی برداری از دانته :دی دیگه وقتی به سبک دویل می کرای اون اول بازی میاد مینویسه بیونتا و با صدای ملیح این جمله خونده میشه می خوای چی بگیم :دی درسته کار خود استاده ولی خودش خواسته با دانته ی خودش رقابت کنه دیگه :دی شخصیت بیونتا به نظر منم در حد دانته نو و تازه نیست :دی تمام حرکاتش رنگ و بوی بی خیالی دانته رو میده :دی خیلی واضح ـه :d

منم دارم بهش میگم قبول نمیکنه که:d

بچه ها با توجه به این نظرسنجی هایی که تا حالا صورت گرفته میشه حدس زد محبوبترین کاراکتر تاریخ بازیها کی بوده !؟

بچه ها با توجه به این نظرسنجی هایی که تا حالا صورت گرفته میشه حدس زد محبوبترین کاراکتر تاریخ بازیها کی بوده !؟
به نظر من اینجوری نمیشه گفت :دی چون هر کسی متناسب با طرف مقابلی که براش انتخاب شده رای میاره و تعداد رای ها ممکنه در شرایط مختلف تغییر کنه :دی

اگه منظورتون داخل ایران باشه فکر کنم بزرگترینش توی همین بی سی بود که اسنیک اول شد. اگه منظورتون جهانی باشه فکر کنم بزرگترین و معتبر ترینش مال گیم اسپات باشه که گوردن فریمن اول شد و محبوب ترین ویلن هم توی نظرسنجی بعدی گیم اسپات سارا کریگان انتخاب شد.

بابا اگه بخوایم جدی بگیریم سوال آقای مولانا رو که به این سادگیا نمیشه گفت...
من فکر کنم اونجوری King Snake بیشترین رای رو بیاره...

اگه منظورتون داخل ایران باشه فکر کنم بزرگترینش توی همین بی سی بود که اسنیک اول شد. اگه منظورتون جهانی باشه فکر کنم بزرگترین و معتبر ترینش مال گیم اسپات باشه که گوردن فریمن اول شد و محبوب ترین ویلن هم توی نظرسنجی بعدی گیم اسپات سارا کریگان انتخاب شد.

خوب خیالم راحت شد ! چون شخصیت های محبوب من از جمله کاپیتان شپرد و مسترچیف و سام فیشر و جان مارستون ظاهراً در ایران و جهان قاق هم به حساب نمیان ! :دی
البته با سارا کریگان خیلی حال می کنم اما منظورتو از ویلن متوجه نشدم ! ( منظورت محبوبترین شخصیت منفیه !؟ )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or