X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من ادم صادقيم به ناريكو راي دادم چون شخصيتش انحصاري ps3 هست:d:))
اپديت :البته هنوز هونلي اسورد رو بازي نكردم ولي دوسته سوسوله سربه هوام بازيو گرفته منتظرم تموم كنه بهم بده ببينم خوشم مياد يانه ولي بايونتارو روي ايكس قشنگ بازي كردم اولش ازش خوشم اومد ولي اخريا نه:d

آخرین ویرایش:
بخاطر این رای دادید که 90% بدنش معلومه!.
نه به این خاطر رای دادیم که وسط بازی لباسش رو میزنه بالا هیولا ظاهر میکنه ;;)
پ.ن : یعنی تو فروم این یه تاپیک سالم بود که اونم ... آقا فاتحه بخونید خرما پخش کنیم !

مهم ترین دلیلی که باعث شد من بازی Bayonetta رو بعد از یکی دو ساعت (یا کمتر) ول کنم همین شخصیت بازی بود ! چون با این سبک خیلی حال میکنم و گیم پلی بازی هم خیلی عالی بود ولی به قدری این شخصیت (از نظر من) حال بهم زن بود که هرکاری کردم نتونستم ادامه بدم ! :دی شخصیتی که کلهم از نوک موهاش تا پنجه پاش بر اساس اصول سه نقطه طراحی شده بود ! یعنی سکینه خانوم رو جلوی Bayonetta بذارن ، من به اولی رآی میدم !

بخاطر این رای دادید که 90% بدنش معلومه!.

اره بخاطر همينه كه تو ميگي ! فشار ........ پماد ...............;)

بايونتا عالي بود ولي خب عملا نسخه مونث دانته بود ولي در عوض ناريكو درسته شخصيتش زيادي تك و خاص نبود ولي ارتباط برقرار كردن باهاش هزاران هزران برابر بهتر از بايونتا بود با اينكه جذابيت بدني و ظاهري بايونتا خيلي قشنگ تر و زيبا تر بود ( :x ) ولي خب انتخاب سختيه اونم وقتي يه طرف معاده پلاتينيوم گيمز و شخصيت هاش باشه ولي خب همون طور كه گفتم من با ناريكو ارتباط بيشتري برقرار كرم در نتيجه ناريكو !>:d<

پ.ن : من به ناریکو رای دادم که یه عده بسوزن >:d< [2]

آقا من فسیل شدم! یکی بیاد یه توضیح جامع و کامل بده! اگر نمیدین من برم به ناریکو رای بدم!

آقا من فسیل شدم! یکی بیاد یه توضیح جامع و کامل بده! اگر نمیدین من برم به ناریکو رای بدم!

فردا من می خوام مطلبم رو بذارم صبر کن دیگه بابا :دی نظر سنجی مگه 1 هفته نیست ؟ :دی
خب بذار! حالا چرا خشونت به خرج میدی؟
biggrin1.gif
biggrin1.gif
من که خیلی رمانتیک گفتم :دی کلاً پست های من رو باید با این ":دی" حالت بخونید مگر اینکه از اون ":دی" ها نداشته باشه :دی

آخرین ویرایش:
Only >:d<
230014-nariko_2_large.jpg
داداش وحید،مگه تو HS رو بازی کردی؟ ها؟ ای بلا رو کن و بگو کنسول داری!!!:d
فردا من می خوام مطلبم رو بذارم صبر کن دیگه بابا :biggrin1: نظر سنجی مگه 1 هفته نیست ؟ :biggrin1:
خب بذار! حالا چرا خشونت به خرج میدی؟:biggrin1::biggrin1:

داداش وحید،مگه تو HS رو بازی کردی؟ ها؟ ای بلا رو کن و بگو کنسول داری!!!:d

خب بذار! حالا چرا خشونت به خرج میدی؟:biggrin1::biggrin1:

از رفیقم PS3ــش رو قرض کردم و HS رو بازی کردم. حیف سر غول آخرش (باباش :دی) بودم که کنسول رو لازم داشت و ازم گرفت و نتونستم بازی رو تموم کنم. =(( :(

من چون هیچ کدوم رو نمیشناسم به اونی که کمتر رای داره،رای دادم:d

این نظرسنجی دقیقا نسخه مونث Kratos vs Dante هستش.
خوب اگه قرار بود به خود بازی رای بدم بدون لحظه ای شک بایونتا رو انتخاب می کردم(خدا می دونه که چقدر منتظر بقیه شم:x ) ولی خوب روی کاراکتر یکم تصمیمگیری سخته.از یه طرف ناریکو خیلی سختی کشیده و دل آدم رو به درد میاره از طرف دیگه بایونتا حافظه ش پاک شده و چیزی جز جادوگر بودن خودش یادش نیست.من مطمعنم 80% کسایی که بازی کردن داستان بایونتا رو درست متوجه نشدند(طوری روایت می شد که اگه یه دموشو اسکیپ می کردی داستان مرخص می شد و تا آخر نمی فهمیدی چی به چیه) از یه طرف با نگاه سنگین و مسوولیت پذیری ناریکو حال می کنم و از طرف دیگه taunt های و رجزخونیهای بایونتا به همون شدت که فرشته ها رو عصبانی می کنه منو خر کیف می کنه.
من فعلا رای نمی دم.:d

مهم ترین دلیلی که باعث شد من بازی Bayonetta رو بعد از یکی دو ساعت (یا کمتر) ول کنم همین شخصیت بازی بود ! چون با این سبک خیلی حال میکنم و گیم پلی بازی هم خیلی عالی بود ولی به قدری این شخصیت (از نظر من) حال بهم زن بود که هرکاری کردم نتونستم ادامه بدم ! شخصیتی که کلهم از نوک موهاش تا پنجه پاش بر اساس اصول سه نقطه طراحی شده بود.
میدادی یه دور داداشت بازی رو تموم کنه Jeanne رو باز کنه.اون وقت با Jeanne بازی رو تموم می کردی.:dحیف بازی به این قشنگی نیست که ازش گذشتی.:(

خب رفتم 4تا عکس ازشون دیدم. این ناریکو خیلی مغرور میزنه ولی اون بایونتا دقیقا به نظر میاد که نسخه مقابلشه!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or