X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اول یه نظر سنجی بذارید کلا چند نفر انیمه نگاه میکنن ، بعد از انیمه نظر ستجی بذارید !!

خواهشا از انيمه نزاريد كه افراد خاص انيمه نگاه ميكنند . كمتر كسايي هستند كه خوصله انيمه ديدن داشته باشند پس بخاطر علايق شخصي خودتون از انيمه نزاريد .

بايونتا و ناريكو از همه بهترن !

انیمه ؟! :-/

مگه قرار نیست فقط از دنیای گیم نظرسنجی بزاریم ؟ من با انیمه یه شدت مخالفم :دی :|

همون ناریکو Vs بایونتا خوبه >:d

من با ناروتو و ساسکه کاملا مخالفم! آخه چیزی دارن که بخوان در موردشون بحث بشه ؟ :d (حتی همون بحث انیمه ای هم بخوایم بکنیم چیز خاصی نیستن جفتشون :-" :d )

ولی علی(دانته :d ) انیمه کجاست :d این همه بازی ناروتو مگه ندیدی ؟ :-" :d

خب انگار خیلی از دوستان می خوان که ناریکو و بایونتا رو به روی هم قرار بگیرن
چون تو پروفایلم هم خیلی ها به این مسئله اشاره کردن
پس قبول همینه دیگه :d

خب شما که میگی همه انیمه نمیبینن و باهاش آشنایی ندارن اکثر PC بازها هم با هیچکدوم از این دو شخصیت ناریکو و بایونتا آشنایی ندارن!!

خب شما که میگی همه انیمه نمیبینن و باهاش آشنایی ندارن اکثر PC بازها هم با هیچکدوم از این دو شخصیت ناریکو و بایونتا آشنایی ندارن!!
منم پی سی بازم ولی با یع بیوگرافی کامل تا حدودی میشه اشنا شد ولی باز حسی که به یه شخصیتی که باهاش بازی کردی رو بهت نمی ده
خب به نظرت چی کار کنیم :d
از همین بچه های تاپیک کمک بگیریم:d مثلا یکی از بچه های قدیمی یکی از جدیدا :d
کی با کی باشه :d
من در برار مجتبی :d

منم پی سی بازم ولی با یع بیوگرافی کامل تا حدودی میشه اشنا شد ولی باز حسی که به یه شخصیتی که باهاش بازی کردی رو بهت نمی ده
خب به نظرت چی کار کنیم :d
از همین بچه های تاپیک کمک بگیریم:d مثلا یکی از بچه های قدیمی یکی از جدیدا :d
کی با کی باشه :d
من در برار مجتبی :d

به نظرت شانسی جلو من داری امیر؟؟:d:d
حالا جدا از شوخی این دفعه که انتخاب شد ولی یه کم هوای ما PC بازا هم تو این تاپیک داشته باشین!!:-s

هر چی دلتون میخواد برین بذارین! من فقط مشتاق گوش دادن به درس های بچه ها هستم و بس!!!!:d>:d

آقا اگه همین ناریکو و بیونتا قطعی شده بگین بازم برم براتون خرت و پرت آماده کنم :دی

قطعی شد! فقط خرت و پرت درست حسابی بیار :d (مواظب باش بن نشی :d )

قطعی شد! فقط خرت و پرت درست حسابی بیار :d (مواظب باش بن نشی :d )

مردک هی تو پروفایلت هم میگم منحرفی میگی نه ! :دی منظورم مشابه مطالبی بود که برای لاکپشت ها گذاشتم :دی
داداش احسان روی حالت Stand-By هست!!!
biggrin1.gif
biggrin1.gif
biggrin1.gif
آره دیگه حداقل یه کاری بکنیم بدرد بچه ها بخوره :دی بعد نظر سنجی که دیگه فایده نداره :دی

درود بر همه

ای بابا، هنوز هم که نظر سنجی تغییر نکرده، گفتم الآن میام تو تاپیک سوپرایز میشم:|:d

هنوز تصمیم نگرفتید؟ به نظرم همون بانو ناریکو VS بایونتا خانوم خوبه:d اینجوری دیگه هر دفعه من این پیشنهاد رو نمیدم، خسته شدم آخه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or