نه دیگه به کِرَپ کِرَپ کِرَپ رای بده
من خودم به کدومشون رای بدم!؟
اون کِرَپ گفتناش میارزه به اون HnS نمای Action/Adventure صفت (ملتی منو بلک لیست کردن الان )
به کِرَپ
آخرین ویرایش:
نه دیگه به کِرَپ کِرَپ کِرَپ رای بده
من خودم به کدومشون رای بدم!؟
هی میگههی من میگم کول رو بیارید بالا برای همینه دیگه! حداقل یه امیدی داشتیم سالید اسنیک هم حذف شد... کلا همه حذف شدن
یک رای میخواستیمهی میگه
خو اگه کول شخصیت پردازی این ها رو داشت الآن اون هم اومده بود بالا ، احتمالاً البته
به جان خودم شانسی پیش اومد! :dینی از بین اونهمه کرکتر اینا شانسی با هم افتادن ؟ آخه مگه نگفته بودن عمدا انحصاری ها رو با هم میندازن که فن بازی پیش نیاد (!!!) ؟
من اعتقاد دارم کم اوردیم بالا تازه!به ما چه، میخواستین سر فن بازی اینقدر کاراکتر انحصاری بالا نیارین که تهش این بشه
به ما چه، میخواستین سر فن بازی اینقدر کاراکتر انحصاری بالا نیارین که تهش این بشهبابا آخه این ینی چی سونی فنا چه گناهی دارن که کرکتراشون فوق باحال هستن ؟ چرا فقط به این جهت که انحصارین باید اینجوری فدا بشن ؟
ینی اینا خودشون اصلا عددی نیستن دیگه ؟ فقط به خاطر فن بازی اومدن بالا ؟به ما چه، میخواستین سر فن بازی اینقدر کاراکتر انحصاری بالا نیارین که تهش این بشه
حالا یواشکی به خودم بگوبه جان خودم شانسی پیش اومد!
البته چیزه...ولش کن یه چیزی میگم درجا PSفن ـها میرن به ادمین ها میگن Akiba رو بن کنید راحت شیم از دستش
بزار یه بار دیگه بپرسم . ینی تو میگی کریتوس و نیتن فقط به خاطر فن بازی اومدن بالا ؟Truth. It hurts
ّبرای دور مقدماتی جوری گروه بندی کردیم که سخت باشه ولی برای دور حذفی جدول رده بندی رو علی تهیه کرده و جوری گروه بندی شدن که همه کاراکترا شانسی روبروی هم بیوفتن. حالا وقتی علی اومد خودش کامل توضیح میده.ینی از بین اونهمه کرکتر اینا شانسی با هم افتادن ؟ آخه مگه نگفته بودن عمدا انحصاری ها رو با هم میندازن که فن بازی پیش نیاد (!!!) ؟