X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Kratos To Icarus: [grabs him by the throat] I will reach the Sisters of Fate. And I will use your wings to do so

یعنی اوج بی اعصابیت کریتوس توی همین جمله خلاصه شده>:)

یه سوال از دوستان گرداننده! داشتم، جداً اینکه سر گروهها بحث صورت بگیره و چیده بشن درست تره یا اینکه به صورت رندوم کرکترها جلوی هم گذاشته بشن؟! من یادم نمیاد تا حالا همچین روالی برای یه نظرسنجی که با این جور موضوعات ـه دیده باشم!

بابا آخه این ینی چی :(( سونی فنا چه گناهی دارن که کرکتراشون فوق باحال هستن ؟ :دی چرا فقط به این جهت که انحصارین باید اینجوری فدا بشن ؟

یکی گفت نمیدونه به کدومشون رای بده! من رای نمیخرم،ولی بهش میگم یه نگاه به امضاش بکنه! :d (اونطرف از FF شکست خوردیم :| نزار اینجا هم حذف بشیم :| )
---
بعضی ها گفتن مثلث مثلث مربع! او بگم که حداقل یه تکنیک خفن تر بگو،نه یه تکنیکی که وسط تکنیکه :-" حداقل مربع مربع مثلث بگو که ضربه ی آخرش میزنه هرکی جلوش باشه رو نفله میکنه! حالا طرف بگو 20 خط هم دکمه پشت سر هم ردیف کرده باشه :-"
دوم اینکه، ما به کسی رای میدیم که افسانه میسازه! :x ، نه کسی که میخواد بره دنبال افسانه های ما یه پولی به جیب بزنه:p

مرتضی همون حقته بری بلک لیست:p
---
اینا چون انحصاری هستن به هم نخوردنا! شرایط پیش اومد! :d :|
هی من میگم کول رو بیارید بالا برای همینه دیگه! :| حداقل یه امیدی داشتیم :(( سالید اسنیک هم حذف شد... :(( کلا همه حذف شدن:-s

هی من میگم کول رو بیارید بالا برای همینه دیگه! :| حداقل یه امیدی داشتیم :(( سالید اسنیک هم حذف شد... :(( کلا همه حذف شدن:-s
هی میگه :|
خو اگه کول شخصیت پردازی این ها رو داشت الآن اون هم اومده بود بالا ، احتمالاً البته :-" :|

اینا چون انحصاری هستن به هم نخوردنا! شرایط پیش اومد! :d :|
ینی از بین اونهمه کرکتر اینا شانسی با هم افتادن ؟ آخه مگه نگفته بودن عمدا انحصاری ها رو با هم میندازن که فن بازی پیش نیاد (!!!) :| ؟

هی میگه :|
خو اگه کول شخصیت پردازی این ها رو داشت الآن اون هم اومده بود بالا ، احتمالاً البته :-" :|
یک رای میخواستیم :((:((:((
حالا Cole درسته شخصیت پردازی اینا رو نداره،ولی اینجا کلا بازی Infamous اصلا دیده نمیشه! :d خیلی در حقش ظلم شده:-s
---
ینی از بین اونهمه کرکتر اینا شانسی با هم افتادن ؟ آخه مگه نگفته بودن عمدا انحصاری ها رو با هم میندازن که فن بازی پیش نیاد (!!!) :| ؟
به جان خودم شانسی پیش اومد! :d
البته چیزه...ولش کن یه چیزی میگم درجا PSفن ـها میرن به ادمین ها میگن Akiba رو بن کنید راحت شیم از دستش :d :-"
---
به ما چه، میخواستین سر فن بازی اینقدر کاراکتر انحصاری بالا نیارین که تهش این بشه:-"
من اعتقاد دارم کم اوردیم بالا تازه! :-"

بابا آخه این ینی چی :(( سونی فنا چه گناهی دارن که کرکتراشون فوق باحال هستن ؟ :دی چرا فقط به این جهت که انحصارین باید اینجوری فدا بشن ؟
به ما چه، میخواستین سر فن بازی اینقدر کاراکتر انحصاری بالا نیارین که تهش این بشه:-"

حالا به طور رسمی کی آغاز به کار می کنید؟!!
160.gif

ینی اینا خودشون اصلا عددی نیستن دیگه ؟ فقط به خاطر فن بازی اومدن بالا ؟ :(

به جان خودم شانسی پیش اومد!
yahoo_4.gif

البته چیزه...ولش کن یه چیزی میگم درجا PSفن ـها میرن به ادمین ها میگن Akiba رو بن کنید راحت شیم از دستش
yahoo_4.gif
yahoo_65.gif
حالا یواشکی به خودم بگو :دی

ّبرای دور مقدماتی جوری گروه بندی کردیم که سخت باشه ولی برای دور حذفی جدول رده بندی رو علی تهیه کرده و جوری گروه بندی شدن که همه کاراکترا شانسی روبروی هم بیوفتن. حالا وقتی علی اومد خودش کامل توضیح میده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or